- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
"Igen, az egy kategória alá tartozó skillekből egyszerre csak egyet tudsz használni"
De akkor ennek nem sok értelme van. Miért dobnám el a plusz életpontot egy nyavalyás gránátért. Még a plusz töltény sem ér annyit. Meg kellett volna oldaniuk, hogy legalább 2-t felhasználhassak ezek közül...
Más: A jetpack-nek az első upgade-je, (ami nem a plusz benzin+gyorsabb visszatöltés) az mire jó?
-
crey
addikt
Ráadásul a gyakorlottabb ligh assaultos egy MAX-ot is simán kinyír, ha elég ügyesen kezeli a jetpacket (engem már nyírtak ki így, mikor MAX páncél volt rajtam. Kis huszár szó szerint átugratott a hátam mögé, mire meg tudtam fordítani a gépet, addigra a rongyosra lőttek).
Persze azóta már van taktikám erre is ha meglátom a JetPacket egyből el kezdek hátrálni és lövök felfelé - úgy meg gyorsan leszedem.

Arról nem is beszélve, hogy általában sokkal könnyebb light assaulttal beszivárogni, mint bármelyik másik karakterrel (hiába "láthatatlan" a sniper, közelharcban nagyon is látható).
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest