- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
"Igen, az egy kategória alá tartozó skillekből egyszerre csak egyet tudsz használni"
De akkor ennek nem sok értelme van. Miért dobnám el a plusz életpontot egy nyavalyás gránátért. Még a plusz töltény sem ér annyit. Meg kellett volna oldaniuk, hogy legalább 2-t felhasználhassak ezek közül...
Más: A jetpack-nek az első upgade-je, (ami nem a plusz benzin+gyorsabb visszatöltés) az mire jó?
-
crey
addikt
Ráadásul a gyakorlottabb ligh assaultos egy MAX-ot is simán kinyír, ha elég ügyesen kezeli a jetpacket (engem már nyírtak ki így, mikor MAX páncél volt rajtam. Kis huszár szó szerint átugratott a hátam mögé, mire meg tudtam fordítani a gépet, addigra a rongyosra lőttek).
Persze azóta már van taktikám erre is ha meglátom a JetPacket egyből el kezdek hátrálni és lövök felfelé - úgy meg gyorsan leszedem.

Arról nem is beszélve, hogy általában sokkal könnyebb light assaulttal beszivárogni, mint bármelyik másik karakterrel (hiába "láthatatlan" a sniper, közelharcban nagyon is látható).
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest