- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonkadavid
tag
válasz
NoMagix #29383 üzenetére
Ahogy mondod! 4 évig volt egy panasonic 55ex600 tv-m. Egész addig nem volt gond amíg nem akartam sötét jeleneteket nézni.
Trónok harca záró epizódból szinte semmit nem láttam.
Napokban vettem Telekomtól 120-ért egy 58pus7505-t. Össze se lehet hasonlítani a 2 tv-t.
Soha többet IPS. -
-
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #28854 üzenetére
Na, helyzet az hogy semmi nem változott... Talán annyi hogy erősebben látszanak a sávos arnyekatmenetek.... Kicsit mintha vilagosoldott volna a kép.. Youtubonnal videó ikonokfele téve a kiválasztást eddig is animált volt.?? ... 🥴 De ma csinalok egy resetet.... Este mar nem volt lelkierom hozzá, mindent újra behangolni... Másnak esetleg tapasztalat?
-
-
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #28169 üzenetére
Szóval van még szerdáig időm... Ha vissza küldöm, asszony vágja le a fejem.... Meg a gyerek mert akkor a 12 éves lg 43lm660 jön vissza hozzánk... Asszony szerint nem fogok jobbat kapni..., de ugye akkor elkell engedném a tv "problemait" aztan vagy sikerül vagy nem... Akkor meg azért örlődök majd... Nem tudom milenne a jó megoldás.. Gondolom te helyembe vissza küldened.. Meg ha vannak jó megjelenítések is a tvn.... Mert ami nem jó az nagyon nem jó.. 🤭🥴🥴🥴
-
geya75
csendes újonc
válasz
NoMagix #27764 üzenetére
Azok a képek amiket csatoltam alig csalnak, nagyjából így néz ki a valóságban is a TV, emiatt nyomtam fel az Ambilightot nagy fényűre, így a kamera nem kompenzál, nem húzza rá az erősítést.
Itt egy olyan kép amit ambi nélkül csináltam egy teljesen fekete videóról:na ez tényleg katasztrófa, a valóságban azért nem ennyire borzasztó 😀
-
Alien!
senior tag
válasz
NoMagix #27735 üzenetére
hát igen, 1700eurós nyitóár, teli üveg dizájn, passzív 3d és elmebeteg képminőség lcd-hez képest. íme mozgásban.
-
-
anrab
addikt
válasz
NoMagix #27678 üzenetére
Changelog TPM191E_101.001.208.001 - Dátum: 2021/01/25
Most a Dolby Atmos-t helyesen azonosítják, ha USB-ről lejátszják.
Javítás a mélynyomó előzetes kimeneteléhez.
PlayFi és AmbiAir fejlesztések.
A felhasználói felület és a fordítások javításai.
Javítás a PVR HDD formázási problémákhoz.
A WiFi kapcsolat stabilitásának javítása.
Stabilitási fejlesztések.
Általános fejlesztések.Igazán küldhették volna az új Android tv kezdőlappal.
-
AssAssynn
addikt
válasz
NoMagix #27565 üzenetére
Köszönöm a választ. Ez nem jó hír, akkor tényleg mehet a lottó, hogy melyik a jó, főleg, hogy olvasom, ugyanaz a típus valakinél jobb, valakinél rosszabb, attól függően gondolom hogyan sikerült a gyárban.
#27566Alien! Köszi, ez pont a kérdésemhez vág. Hát egyik sem hibátlan kép.
#27568dino_m Vicc amúgy, hogy mennyire más a két képen a fickó zakójának színe.
-
rainman72
nagyúr
-
RAiN91
őstag
válasz
NoMagix #27149 üzenetére
A saját LED kapcsolása nem probléma, a kérdésem inkább arra irányul, hogy ha nem statikusra van állítva az ambilight, hanem rendesen be van kapcsolva dinamikusan, akkor azt hosszú távon is használjátok, vagy csak a vásárlás utáni pár hónapban, amíg még meg van a hűha érzés?
-
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #27036 üzenetére
Nyugi euronics online vásárlás volt, és bolti nem futárral... Szóval boltba rendeltem meg.. Es el is hoztam.. . Így a 14 napos elállás jogom megvan.... Az eladó mondta hogy ez még senkinek ne jutott beszédbe rajtankivul. Mondom én már 200%osan bebiztositom magam... Aztán csak mosolygott...
Ma hívtam az ügyfél szolgálatot vissza viszem, és adják is a pénzt.. Ezt mondta az ugyfelszolgalatos.. Holnap kiderul.. -
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #26987 üzenetére
Na tavkapcsolo problémara rajottem... Ha mar nem sikba tartom.. Azaz függőlegesen pl vagy ha mar a hatoldala van felül akkor a qerty aktivalodik.. Azaz gyro szenzoros... 😂 😂 😂 Besza... . .. 😂 😂 Na de a kep... Nem tudom.. Online vettem szóval 2hetem van szokni... Vagy nem... 😂 Esetleg valami jó beállítás, mondjuk szeretem a szines tulszaturalt képeket...
-
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #26985 üzenetére
Igen új.. Most állítottam be rajta mindent.. A 0 rol, igen volt szoftver frissítés is, raadasul a tavkapcsolo
ja ha nem a tv felé tartom nem kapcsol.. Nem reagál... Aztan amikor tv felè tartom sem reagal hanem gondolkodik.. Mintha keresne a tavkapcsolo jelet... Aztan egyszer csak megjavul, es ugy már működik. -
-
Astor22
tag
válasz
NoMagix #26948 üzenetére
Én telefonban sem igazán szeretem az oled vagy az amoled technológiát, nem tudok rá igazán vigyázni.... Nekem ahány amoled vagy oled kijelzős telefonom volt mind beégett. Azért váltam meg az ezelőtti oledemtől mert tartottam az esetleges meghibásodástól, persze szebb jobb technológia, de vannak félelmem.
-
Astor22
tag
válasz
NoMagix #26939 üzenetére
2019.11.20 ekkor vásároltam, imádom pedig nagyon, xbox series s el használom, nekem tökéletesen megfelel, bár nem tudom hogy mi lesz, kapok e másikat, vagy javítják, nagyon örülnék ha cserélnék. Egy kérdésem lenne ahhoz aki olvassa most Philipsek közül mi lenne legjobb vétel, mert ha vissza kerül lehet eladom, oled nem kell volt, ha lesz válasz köszönöm
-
NoMagix
addikt
válasz
NoMagix #24898 üzenetére
Megtaláltam a halkabb hang hibaforrását!
Bekapcsolva volt az automatikus hangerő opció és a tv elhelyezésénél átkapcsoltam falról állványra!
Érdekes, hogy ez az elhelyezés opció is fordítva működik, jobb a hang az "állványon", mint a "falon", pedig a tv tényleg a falon lóg! -
Upo
addikt
válasz
NoMagix #24462 üzenetére
Nekem ott csak eszközinformációk menüpont van és kész. Igaz hogy hdmi bemenetről megy, mert tv box van, a tévén nem tudok semmi csatornát beállítani mert nincs miről.
Ezek szerint akkor 2 hdmi között nincs ilyen lehetőség, szomorú vagyok.
Illetve akkor már megkérdezem, ha nézed a tévét, akkor mi tud bekerülni a kis képbe? Csak másik adó? Vagy bemenet is?
Arra mondjuk már gondolni se merek, hogy android tv alatt a sarokban ott lenne egy tv adás vagy hdmi bemenet képe, ez vérfagyasztóan használható feature lenne, tehát kizárható... -
MEXX_85
tag
válasz
NoMagix #24416 üzenetére
Értem, köszi, emagnal reggel mondták hogy 20-25 nap... Mivel kulfoldon szervizelik, csomagolasba mindent tegyek bele, mert ha javithatatlan akkor csak akkor kapom a pénzt vissza.. Ja es hogy fotózzam le előtte.... Mikor a csomagba tenném, bizonyitva hogy épségben volt a készülék..
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest