- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
ha telóval működik a füles, akkor tegyél egy próbát a DTS Play-fi-vel, evvel a tévé átlöki mobilra a hangot wifin, onnan meg megy a fülesre bt-n. A minőség patent, a kését lehet korrigálni. Itt van hozzá az app
szerk. bocs, a BT-ben nem vagyok biztos, én kábeles fülessel próbáltam...
-
MadMancs
veterán
Létezhet.
Legtöbb philips nem támogatja a vezeték nélküli hangot (késleltetés miatt).
Amiben lehet ráció, az új MI TV-vel kipróbáltam hogy soundbar nem HDMI hanem BT csatlakozik, van kb 1,5mp csúszás. Ami egy Kodi vagy VLC esetében nem gond mert korrigálható, de pl lineáris adás, vagy youtube már kellemetlenebb a helyzet. -
hitman,
őstag
De továbbra is rossz, van amikor bakapcsol és teljesen jól működik 10-20-30 percig utána full sötétség.
Másnap reggel bekapcsolom full sötétség, hazajovok fel6 bekapcsolom és minden ok.
Hihetetlen, ha nem jön válasz a héten a cserére akkor jovoheten visszaviszem még benne vok a 14nap elallasba -
hitman,
őstag
Hihetetlen, hazajöttem rápróbáltam a tvre, semmi ki be húzogattam, de semmi látszik hogy be van kapcsolva mert a hettérvilágítás megy.
Erre leülök írni a garanciabejelentést de nem kapcsoltam ki a tvt, 2 perc múlva elkezd villogni a kép, utána kezd sűrűsödni a villogás és egyszer csak folyamatos lett a kép.
Gyorsan csináltam egy gyári beáll. visszaállítását és most kicsi hangolás után újra megy minden.
Nem értem akkor nem lehet szar a panel ha csak bekapcsol? Vagy nem tudom, most használom meg terhelem ahogy csak tudom és majd látom, de a hibabejelentést csak elküldtem mert ma van a 3munkanap utolsó napja és örülnék ha kapnék csere készüléket. -
hitman,
őstag
Mindenképp utánanézek ennek az elállásnak, gondolom nem olyan egyszerű mint egy telefont visszaküldeni meg ugye visszacsomagolni se.
Nagyon megvagyok lőve mert a régi tvn is volt egy én általam felszerelt rgb ledcsík és amikor ezt meglattam működés közben majd elajultam a gyönyörtől
Szóval nagyon sajnálom hogy beszart mert nagyon megszerettem ezalatt a pár nap alatt.
-
cigam
titán
azért annyira nem király, hogy van egy vadiúj, többszázezres tévéd javítva.
Viszont úgy is nézheted, hogy ha egy repülő zuhant a házadra, akkor mekkora annak az esélye hogy megint rázuhan egy másik? Oké reptér mellett ennek kicsit nagyobb
De érted a lényeget. Ha meg lett javítva, akkor ugyanolyan lett mint egy gyári. Én a szállítás/szervizelés közbeni sérülésektől karcoktól jobban félteném. -
Kroni1
veterán
Én ha belefér esetleg, akkor igazából a telekomnál venném az 55oled806-ost ha Xbox gaming is lesz, 420-430 körül van kedvezmény nélkül és pár szempontból jobb: 2.1-es HDMI, így van 4k@120Hz HDMI-n, eArc támogatás, VRR..
De ha az emlitettek valamelyikét veszed azok is nagyon jó tévék, viszont ha edigital akkor iratkozz fel a hírlevélre, és kapsz majd 5% kedvezményt, az nem elhanyagolható ennél az összegnél!
-
blakey
titán
Bírja csak a szoftver annyira trágya, hogy a 4K HDR nézhetetlen, poszterizáció lép fel HDR esetén, HDR-ről SDR-re nem tud normálisan visszaváltani, beragad BT2020-n REC709 helyett. A Kodi hardveres gyorsítással sz@r képet ad. HD hangokat nem tud. FHD SDR TV-n teljesen jó. Ha a szoftveres részét megcsinálnák akkor jó cucc lenne. Nekem volt kettő egyik FHD TV-hez, másikat próbálgattam, aztán inkább eladtam, S905X3+CE-t nehéz felülmúlni sokkal drágább eszközökkel is, nemhogy egy Mi Boxszal.
-
-
kory24
őstag
Armv7 kell
(com.gamepass.beta_2008.315.813-1924129704_minAPI23(armeabi-v7a)(nodpi))Nem kell mindig újra telepiteni, de asztalra ki tehető alkalmazasok közt valóban nincs.
Távvezérlőn beállítások gomb, Alkalmazasok kezelése és letöltött alkalmazasok, itt kb utolsó lesz rá katt és megnyitás
-
-
oszy
veterán
Jó sokat kellett volna keresni a Philips oldalán is.
Firmware frissítés - Szoftver
version:001.002.173.010, zip fájl , 1.1 GB, közzétéve 2020. április 20. -
Sinu
senior tag
Az ügyfélszolgálat sem látott még ilyet, azt javasolták állítsam vissza gyári beállításokra. Erre van más opció az általános beállítások/gyári visszaállítás menün kívül? Itt azt írja mindent visszaállít, de igazán nem szeretném újra hangolni a dolgokat. Nekem elég lenne csak az Android visszaállítás. Van ilyen opció?
Pus7304
-
-
Upo
addikt
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra. Nekem nagyon nem jött be ez a decemberi frissítés (TPM191E _ 001.002.173.004 – Date: 2019/12/02). 3 napja raktam fel, már kétszer nem tudtam bekapcsolni, ki kellett húzni a konnektorból hogy utána elinduljon. Tegnap az android főmenüben lépkedtem épp az irány gombokkal amikor csontra fagyott az egész. Megint ki kellett húzni a konnektorból. Van amikor bekapcsolás után néma, semmi hang nem jön ki a fejhallgató kimeneten, a hang menüben kapcsolgatom a beállításokat oda-vissza akkor egyszer csak megszólal. Remélem mielőbb javítják, a 2018-as szériánál mintha épp ilyen esetre is volt javítás a legújabb szoftverben.
Én ha tehetném, visszaállnék az előzőre (TPM191E _ 001.001.114.005 – Date: 2019/11/11) de sajnos nem lehet azt a verziót letölteni. Mikor üzembe helyeztem akkor frissített erre a verzióra, és azzal nem voltak ilyen gondok.
Az ez előttit lehet letölteni (TPM191E _ 001.001.114.002 – Date: 2019/09/30), még egyszer valamit bealakít a tv akkor megpróbálom visszarakni. Remélem enged régebbi verziót felrakni kézzel, és erről nem rögtön a decemberire frissít.A youtube rendkívül idegesítő rajta az állandó reklám dobálásokkal. Próbáltam az adguard-ot, de a https szűrést nem lehet elindítani rajta, mert a tanúsítvány nem telepíthető. De találtam egy appot, a Smart Youtube TV remekül működik, nincs reklám, a főmenüben is ugyanúgy hozza a dolgokat ha be van állítva.
[link]Le is tiltottam a gyári youtube appot, és most már használható ez is.
-
pixta78
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged