Hirdetés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
rainman72
üzenetére
Durván jó ár, de sajna' már nincs készleten.
-
-
-
AxBattler
félisten
válasz
rainman72
üzenetére
Faja, akkor inkább lépek a külső megoldásokra, pl. Spacetronic.
Pedig az idei The Xtra jónak tűnik: 85MLED981 RGB MiniLED -
-
AxBattler
félisten
-
-
-
-
-
-
-
-
umek
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Nagyon jó ez a videó, nem ismertem. Számomra meglepően jó a fekete, előzetesen nem számítottam erre. A fenyforrasok körül sem látok problémát, hogy pl ott világosabb lenne. Gyonyoru, tenyleg melyfekete. Megprobaltam telefonnal lefotozni, de tok felesleges, mert nem adja vissza. Nem tudom hogyan tudnám megmutatni
Na annyi kiegészítés, hogy az ambi kikapcsolasaval azért valamennyire láthatóvá vált a technológia sajátja, tehát látszik a fenyforras körül valamennyire hogy ott nem tökéletesen fekete, de ambival észre sem vettem.
-
Badboys
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Az MM ben rendeltem meg. Szerintem ha az eddigi megfelelt ezzel sem lesz gond. Az MM ben akciós volt. Ami nem ok, hogy nincs az MM ben raktáron majd valamikor márciusban lesz. Itt Baján a boltos akivel beszéltem azt mondta, hogy mindenképpen azt ajánlja, hogy neten rendeljem még ha most maga ellen beszél is. Így esett rájuk a választás. Csodát nem várok, de remélem jól fog szolgálni. Nem akartam magasabb árkategóriában gondolkodni.Biztosan van jobb, de 14 napelállás megoldja a problémát, ha lesz.
rainman72:
Köszönöm neked is a le írást és a linket. Végül is remélem hozza az elvárt szintet. A régivel is meg voltam elégedve. Ez volt a régi Philips 43PUS6401/12 ez még eredeti Holland gyártmány. -
-
válasz
rainman72
üzenetére
Szerintem ez teljesen elképzelhető. Egy ekkora méretű kijelzőnél könnyen lehet, hogy komolyabb merevítést alkalmaztak a panel csavarodásának megelőzésére.
Az is előfordulhat, hogy a talpak más, masszívabb anyagból készültek a nagyobb stabilitás érdekében.
Érdemes lehet Philips oldalán a típus PDF fájlok között megnézni a súlyát.
-
F.tibooo
aktív tag
válasz
rainman72
üzenetére
Pluszban a Samsung könnyen eladható. 77" - ban, 375- ért ajándék. Ugyanez Philipsben 800 ezer. Csak kicsit több.....Philips- Ambilight fan vagyok, de azért na...Azok az óriás TLC, Hisense, de akár Philips mini LED, vagy sima LED tévék nem érnek az Oled nyomába. De semmilyen más típusú panel sem.

-
MaddeNNNN
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
jaa valamiért nem vettem észre hogy erre is van kupon és úgy már 380. az tényleg jó ár érte.
én még mindig várom, hogy mire tudom lecserélni a 70pus8505-öt. nagyon tűrtőztetnem kellett magam most, hogy ne a fent említett tcl-re menjek rá. de az asszony nagy visszatartó erő
-
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
rainman72
üzenetére
ezek szerint az általad ajánlott mini ledes is VA, vagy ez nem hihető forrás?
minimális előrelépést azért nem szeretnék, ezért gondoltam hogy a local dimming jó lenne, csak nem tudtam hogy ennyire borsos az ára.
-
-
-
-
válasz
rainman72
üzenetére
A 8209 és a 8309 volt a kiindulópontom, de hol elérhetők voltak, hol nem, és az árak is állandóan változtak. Alapvetően egy egyszerűbb, háromoldalas Ambilight modellt kerestem 50" alatti méretben.
Végül az újabb 8510-es bukkant fel kedvező áron, majd a te bejegyzésednek köszönhetően még olcsóbban sikerült megszereznem a 9010-et. Bevallom, kisebb hullámvasút lett a modellválasztás, de alternatívából nem volt hiány. Végső soron mindenkinek más szempontok a fontosak.
-
-
-
-
-
-
tlaci72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nincs tervbe uj vasarlasa