- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
csonkadavid #34147 üzenetére
Így van egy fos az az app
én váltottam Netflixre, sokkal jobb.
-
alaves
addikt
válasz
csonkadavid #32332 üzenetére
OLED754 / C1-en egyformák a fekete szintek a két linknél. Lehet hogy a YT app-al van a probléma. Legújabb szoftver legyen a TV-n.
-
alaves
addikt
válasz
csonkadavid #32325 üzenetére
Eredeti teszt: [link] belső lejátszóval mennyire jön ki 'brightness' ?
-
alaves
addikt
válasz
csonkadavid #32290 üzenetére
Nehogy már felidegesítsen a 'rendezői fekete szint fantázia'. AVS HD 709 Brightness Calibration alapján állítsd be a fekete szintet a referenciához. A kutyát nem érdekli, hogy melyik filmet vagy videoklippet milyen fekete szinttel rögzítettek.
-
Kickass
őstag
válasz
csonkadavid #32036 üzenetére
És akkor erre mi a megoldás?
Netflixen se a legfullosabb csomag van. -
Alien!
senior tag
válasz
csonkadavid #30955 üzenetére
azért ez nagyon erős kijelentés. Nekem az androidtv illetve a webos rendszer minimális hiányosságok mellett tökéletesen használható napi szinten. Jó egy Coreelec box annak, akinek nem smart tévéje van. Médialejátszásra tökéletes, streamingegre inkább szükségmegoldás nagyon erős kompromisszumokkal. Ráadásul bármikor ott a lehetőség, hogy a pluginek használhatatlanná válnak. Az androidos boxok akkor lesznek igazán ütősek, ha a rendszerszintű képfrissítésváltás meg lesz oldva (és működik is mindennel) mondjuk egy google szertifikált boxon ATV rendszerrel. plusz ha mellé licencelik az összes audio codecet is.
-
chris-v
senior tag
válasz
csonkadavid #30955 üzenetére
Ez szép és jó, csak kényelmesebb 1 távirányítóval magán a tv-n vagy is a menüből elérni mindent, mint még egy eszközt irányítani.
Persze ezen kívül sok hátrányt nem lehet felsorolni, de sokaknak fontos a kényelem és az egyszerűség. -
Kroni1
veterán
válasz
csonkadavid #30744 üzenetére
Én is sztereo aktív sugárzókkal próbáltam megoldani a tévé hangosítását, de a régi LG tv-m után az újabb philips tévéimen már nincs vezérelt analog kimenet, ezért nem tudnám olyan kényelmesen hangosítani, és ki be kapcsolni cec-el mint egy soundbart a tévé távkapcsolojával. És ugyan egy 2-300e Ft-os Atmos Soundbar amit én is vettem tényleg a kategória alja-alsóközepe, de azért általában ez a kategória már tud Hi-Res audiót, streamel chromecast-el, wifin vagy bt-n , spotify connenct-től kezdve google assistantig sok olyan extrát tud ami ha ki is van használva akkor néhányaknak önmagában is megérheti, mert jóval közelebb áll egy rendes erősítős rendszerhez mint egy 30-40e Ft-os 2.0 aktív hangfalpár.. Én a régebbi DD/DTS erősítőmmel és az 5.1 hangfalszettemmel össze tudom hasonlítani, a TrueHD alapú hangsávok sokkal szebb hangzást adnak a soundbaron, mint amire az erősítőm képes volt. Szóval én kihasználom az az extrát amit a váltással kaptam.
-
mrThomi
addikt
válasz
csonkadavid #29508 üzenetére
Ezt értem is, de ott a tudat maga akkor is, illetve a késöbbi eladást is befolyásolja. A masik problémám amivel még együtt tudtam volna élni az a gamma követés a sötét részeknél. Nagyon zajos volt a kép és színeket szarul jelenítette meg, de a pixel hiba nálam azonnal vissza, és mivel sokan írták a fórumon hogy kijött így már nem kisérletezek tovább a tv-vel.
-
alaves
addikt
válasz
csonkadavid #29461 üzenetére
Amúgy lehet hogy azért nem működik, mert a 2020-as saphi mérete fele a 2019-esének és kihagyták belőle, vagy csak hiba és javítani fogják a következő fw-ben.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
csonkadavid #29458 üzenetére
Ha már kiválasztottad a 2x ; 4x .. stb sebességet, akkor már hiába nyomod az OK-t rajta.
Vissza kell menni sima lejátszásra, majd rámenni az előretekerésre, és azon rögtön hosszan nyomni az OK-t. -
alaves
addikt
válasz
csonkadavid #29456 üzenetére
SaphiOS-ban a folyamatosan nyomva tartott gyorstekerés 200x-os sebességgel pörget oda, ahová akarod.
-
minilego
senior tag
válasz
csonkadavid #29454 üzenetére
Sajnos csak ez a porgetes van. Tartsd nyomva és akkor gyorsabban porget. En sem értem mi abban a kurva nehéz, hogy legyen ilyen opcio benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest