- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
3szli
tag
válasz
migabi24 #39623 üzenetére
uhh... A régi pontosan mit takar?
jelenleg egy Philips 48OLED718/12-ban gondolkozom van esélyem
És ha nem támogatja a hue-t az azt jelenti semmilyen ledet nem tudok hozzá kötni se Philips se semmi ? -
amdxp2
tag
válasz
migabi24 #39135 üzenetére
Tudom, az én szintemen drága, azért is tettem "" jelbe.
Az első normális tv-m egy sony 102cm-es fullhd lcd volt, ami 16 éve megy jelenleg is úgy, hogy nem volt szerelőnél egyszer sem
150e volt az ára kifutó modellként. A másik az 55Pus6503 az is 150 körül volt és megy 5 éve, bár a rendszere nagyon nem tetszik...és most jön a 8818 (342e)...remélem jól megleszünk
-
Alien!
senior tag
válasz
migabi24 #38674 üzenetére
annó ezzel az applikációval oldottam meg a szinkront a PFL7008K-n, abban gyárilag még nem volt. Elég régi cucc, nem hiszem, hogy manapság működne, de egy próbát megérhet.
-
Mia-ú
csendes tag
válasz
migabi24 #38547 üzenetére
Felhívtam a terméktámogatást és tényleg nem. Visszaküldöma tv-t, mert így csak egy kínlódás. Olyat kellene néznem, amelyiknél nincs ilyen probléma. Azt esetleg tudjátok, hogy melyik hasonlóan pici betűs, hogy azt semmiképpen se válasszam? Néztem videókat is az engem érdeklő tv-kről, de a legtöbbnél egyáltalán nem mutatják a csatornákat és a feliratait.
-
Mia-ú
csendes tag
válasz
migabi24 #38540 üzenetére
Ha bekacsolom a tv-t, és el szeretném olvasni, hogy épp milyen csatornán van és ott melyik műsor megy, vagy vagy behozom az USB tartalmát, az azokon lévő tartalom kiírásáról. Apró kockákatt látok, alatta bolha méretű kiírással az adott tartalom neve, évadszám, a rész száma stb... Semmit sem látok belőle.
-
cigam
titán
válasz
migabi24 #38538 üzenetére
Egy műsor nem a felbontástól lesz jó. Ahogy rainman72 is írta, ez ~60 HD, és van még másik ~60 amelyik SD. Pl. a helyi TV fHD-ben készíti a műsort, de kábeltv szolgáltató csak SD-ben hajlandó betenni a kinálatba.
Ha Magyarországon élsz, akkor az inkább 1080iMia-ú
Sajna így jártál, a vásárlás előtt kellett volna megnézned a betűk méretét. Ha online vette, és még belefér a 14 napba, visszaküldheti.
Esetleg próbáld meg a csökkent látó- vagy hallóképességű személyeket segítő speciális funkciók aktiválását. Ez felolvassa a feliratokat. -
Mia-ú
csendes tag
-
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
migabi24 #37491 üzenetére
Bridge plus [2 ilyen lámpa is jó már ]
Hátra vagy elölre.
Természetfilmekez is nagyon jó.
Vagy sporthoz szerintem. -
zeee
senior tag
válasz
migabi24 #36505 üzenetére
A szótár javításra hagyatkoztam. Van egy két szó amiben néha nem vagyok biztos, akkor jön a Google, de most rábiztam a telefonra hogy biztosan jól tudja. Biztosan hihetetlen hogy általános iskolában országos helyesírási versenyen második helyezést értem el az őskorban. 😂Sajnos hagyatkozunk a telefonra, a segítségekre, a technika a seggünket is kinyalja, butulunk elfelé, már egy papír alapú térpképen sem tudunk tájékozódni, eljutni valahova mert ott GPS a telefonon és stb stb.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
migabi24 #36170 üzenetére
De ehhez pont nem kellene 2 tuner...
Ráguglizva úgy látom, tényleg elhanyagolt funkció lett a mai Philips TV-kben sajnos, itt pl. azt írja vki, kizárólag 1080p TV műsor (ami nálunk nincs, csak 1080i) mellett tud egy HDMI bemenetet megjeleníteni némelyik típus, de pl. két HDMI-t már az sem. -
chris-v
senior tag
válasz
migabi24 #36108 üzenetére
Én is.
Puha papírtörlő, nem az olcsó kartonpapír jellegű és Frosch ablaktisztító.
Évek óta hibátlan kombináció. Persze nem nyomom rá a tv-re mint egy barom és nem hagyom lefolyni az ablaktisztítót.
Egyébként mindenhová ajánlom ezt ablaktisztítót, nagyon jól tisztít és nem szárad csíkosra. Autó szélvédőjét is ezzel tisztítom, mert az egyetlen, ami után nem lesznek zavaró csíkok az esti vezetésnél.Frosch ablaktisztító -
MaddeNNNN
addikt
-
törölt tag
válasz
migabi24 #34025 üzenetére
Este nem örülnek a szomszédok a hangos részeknek, ha lehalkítom akkor közben nem hallom a halk részeket. Legutóbb fél óráig volt türelmem a hangerőt 19-21 között mozgatni.
De van amikor youtube-ról életmentő a dinamikakompresszor/limiter, mert nincsenek hangmérnökök a beszélgetős videóknál. A reklámok szoktak a leggyakrabban indokként felmerülni, de ahogy olvasom, ez sok helyen probléma még mindig és a reklámozók érdeke, hogy ne is legyen rá megoldás, nem is értem hogy kérdezheted, miért van rá szükség, gondolom nem nézel hagyományos tévéadásokat.
Eddig a Samsung saját megoldását használtam fejhallgató kimenetről vagy dinamikakompresszor VST-t, laptopról. Most kihagytam volna a laptopot, mint lejátszót. Toslink be- és kimenetes hangkártya és Raspberry az egyik lehetséges megoldás, persze az csak PCM-et tud. -
rainman72
nagyúr
-
chris-v
senior tag
válasz
migabi24 #32934 üzenetére
Na azt pont nem néztem, megpróbálom, köszi
blakey:
Nem zavar az ambi, kifejezetten kedvelem, ezért is vettem Phillips-et.
És az amit írtam nem volt az "dzsunka" megoldás. Volt alul is led és gyorsan lag nélkül követte a képet. A led sem az olcsó led, hanem minden egyes led tud minden fényben világítani, tehát nem az a klasszikus ledszalag, ahol a színek külön-külön ledek.
De itt egy kis videó amit annak idején felvetem. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
migabi24 #32388 üzenetére
Hello "kolléga"
Egyelôre én is így gondolom.
Köszi !@Alien!, Neked is. Maradok a kiforrottabb OLED-nél.
Hány évig jók ezek az LG OLED-ek napi 4-5 óra mellett ?
Szerk.: most olvasom gugli alapján, hajtva (fényerô, stb) 5 év, szolídabban 10 év. QLED is jó lenne nekem, de Philips+Ambilight kombóhoz ragaszkodom, ezt nem engedem el és az Android is nagyon jó (persze 10 év múlva ez sem lesz jó semmire, de legalább mini PC-vel a panel használható maradhat). Ettôl még jâtszhat az OLED, csak próbálom a képminôségben hozzá közel járó alternatívákat körbejárni, úgy, hogy márkán belül maradjak. Egyszer vennék egy nagyot, aztán tovább úgyse nônék, 8K nem érdekel (még 80" méretben sem), a falra meg ez menne + még bal-jobb 1-1 méterem van és kész, szóval 80" hard limit kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged