- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozakila
tag
válasz
HagaNRG #27203 üzenetére
Van bőven igazság abban amit írsz,Én személy szerint az Ambit már hat éve használom,pont ezért veszek csak Philips Tv-t. Én azt bírom nagyon,amikor Házi-mozis,Tv-s fórumokban megy a diskurzus többszázezres vagy akár milliós cuccokról,és elkezdik írkálni hogy nem visz ezt,nem visz azt,meg nem az igazi az Atmos meg a HDR stb.aztán kiderül hogy filmet már nem vesznek,mert az ugye Magyarországon ingyen van...ott a torrent. Várják a csodát a kókányolt Mkv Sz...októl,egy eredeti UHD film tíz rongy az igaz,de viszont minőség,de bőven elég a BD is,bár az sem olcsó...
-
dvogabi
tag
válasz
HagaNRG #27203 üzenetére
Hát kérem, fogyasztói társadalom...a magyarok meg még rátesznek a rongyrázással (Bocs, ha túl nyers, és bánt valakit....de kit is bánt.)Az Ambilight nem csak egy élmény.Szemkímélő is.Én sose kapcsolom ki.( Ja vámpír vagyok, és nappal is behúzott függöny mellett létezem.)
-
Bogyi007
veterán
válasz
HagaNRG #26971 üzenetére
Nemsoká tévé előtt leszek és megnézem a beállításokat, nekem a te tévédnek a tavalyi Ambilight nélküli verziója van és mindenhol van zöld pipa - más kérdés hogy a Hdr-t elengedtem a legtöbb játéknál mert sok esetben halovány a kép miatta, míg Sdr módban sokkal jobbak a színek.
-
lordring
aktív tag
válasz
HagaNRG #26917 üzenetére
"Meg persze, ez is olyan extra, hogy ha a Youtbe-on elindítom a kifjezetten Ambilight-os demokat, akkor tényleg hűha, meg gyönyörűség, ugyanakkor meg egy átlag bármilyen filmben, azért olyan óriási színkavalkádra ne számítsunk."
Nyilván erősen személyfüggő, de sztm az Ambilight pont nem arra van, hogy az ember a tv helyett a falat bámulja. Akkor működik jól, ha úgy kellemes vele tévézni, hogy közben nem is veszed észre tudatosan. Én eddig is egy halvány állólámpát tartottam a tv mellett (kicsit mögött), mert nem bírom, hogy a tök sötétből a tv fénye kivilágít. Így nekem az Ambilight telitalálat, szinte észre sem veszem, de nem kell külön lámpa. 1-2 demót megnéztem, az tényleg olyan kicsit vásári a sok különböző hullámzó színnel, de nyilván a demók már csak ilyenek. Amúgy persze látványos. De a lényege az, amikor észre sem veszed. Ez most nem konkrétan neked szólt, csak ez jutott eszembe a felvetésedről általában. -
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest