- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vííccselőődni semlehetmáá? Csókolom a kezsitlábát naccságosúr!
Nálunk a nem túl aktív tagokat szélnek eresztjük. Aki egy közösséghez akar tartozni, és élvezni az együtt játszás előnyeit, azt megtartjuk.
2 hét próbaidő alatt bőven kiderül, ha valaki nem csapatjátékos.
Szerintem csak kicsit nagyobb szigorral kell kezelni az embereket.
4 napig nem jött fel TS-re "valaki", miközben láttam hogy játszik, megkérdeztem hogy mi az oka ennek, azt mondta nem szereti a TS-t.... hogy akar csapatban az ilyen?
Inkább legyünk kevesen, de ez a kevés játszon együtt, ismerje egymást jobban.Szép napot
-
krisz74
tag
Távol áljon tőlem, hogy vitatkozzak, de mint írtad, az átadás már ki lett próbálva és működött.Ráadásul sokkal egyszerűbb valamit folytatni, mint újat csinálni.Már csak azért is, mert kevés az olyan ember, mint pl Te, hogy kezdeményezzen ilyet.( Én sem vagyok ilyen )
Talán nem csak a saját nevemben írhatom, hogy a kezdetektől fogva tagja vagyok a klánnak, így talán az okokhoz is van valami közöm.
Mindegy, így döntöttél, megtehetted.
További jó játékot kívánok neked is, és minden volt klántársnak is!
Üdv -
szalai56
senior tag
Nem bántásként írom az alábbiakat:
Én szeretek kötöttségek nélkül tartozni valahova, ez az alap. A klán egy lehetőség volt a hovatartozáshoz. Amikor megalakult, akkor a PH nevet és logót használta és arról szólt, hogy nem kötelező bármiben is részt venni, de adott a lehetőség. Nem mindenki élt vele, többek között én sem (bár most van mentségem). Ezért én úgy vélem, hogy a tagsággal, ezzel a lépéseddel, kicsesztél. nem tudom nem lett volna helyesebb eljárás átadni a klánvezetést, és hagyni, hogy a PH-sok továbbra is tartozhassanak valahová, ha már Te nem érzed magadénak ezt a klánt. Bár Te fizetted, de szerintem így lett volna tisztességes többiekkel szemben. -
krisz74
tag
Ennyi erővel talán egy aktív tagot is megnevezhettél volna commanderként,aztán vegetáltunk volna tovább.Értem az indokod, de a feloszlatás helyett lehetett volna az egyszer már bevált módszert alkamazni.Mindenesetre köszönöm,hogy megcsináltad anno a klánt, és hogy eddig tagja lehettem.
Üdv -
Detto,
Én nem CoD-oztam, hanem Americas Armyztam rengeteg, aztán meg WoW, amivel huzamosabb ideig játszottam. WoW-ot abbahagytam lassan 5 éve.
Most kicsit hanyagolom WoT-ot, ebben a hónap jönnek olyan gémek, amik jobban érdekelnek, de azok nem multik és a 8.0 is érdekel, szóval úgyis visszajövök. Ráadásul én is sokat feccoltam bele, mindenféle szinten. Amikor meg végleg megunom abbahagyom.(#473) [HUN]Dani Én a fizikát jó ötletnek tartom, ha jól csinálják meg. Tényleg kellett már az, hogy egy loltraktorral ne lehessen blokkolni egy maus-t. Teljesen máshogy kell majd játszani, mert pl előfordulhat, hogy egy ellenséges tank, ami amúgy nem tud sebezni szemből, kitol a fedezék mögül és oldalról szétkapnak.
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem személy szerint az új grafika és a fizika egyáltalán nem tetszik. Lehet idővel hozzászokom, de ha nem így lesz akkor byebye WoT.
Mint látom cod-oztál. Megkérdezhetem, hogy melyik részével? Én is letoltam kb. 6 évet cod-al. Főleg a 2. részével játszottam sokat, azzal még néha most is játszom, továbbá játszottam cod mw2, cod bo és cod mw3. Természetesen mindet eredetibe. -
Daywalker
addikt
Hát nézd, nyilván sokat kaszának, vagy még annál is többet, de elég nagy erőforrás van a háttérben, amit el kell tartani, fejleszteni stb. Külön földrészekre osztott szerverekről nem is beszélve.
Plusz a programozók és nagy országokban support, irodák, marketing stb. Ezek fenntartása nem két forint, bocs, dollár. És vedd figyelembe, hogy rakás playernek adnak olyan elfoglaltságot, amiért nem kötelező fizetni. Szóval ennek fényében elvárni bármit is...hát nem tom. Persze sok mindenen lehetne javítani, ez tény, de amíg ingyé' is lehet tolni, nem panaszkodom. -
fsb1000
nagyúr
Ejhh... tévedtem ebbben a hsz-ben és senki sem szól?
Helyesen:
Bevétel: 80.300 *7.000 Ft = 562.100.000, tehát a Type59 bevétel közel 500MFt volt
Csak az US rész taksálható kb. 50MFt-re.Remélem ebből a szép bevételből fejlesztik a csatahajós játékot is.
Meg többmagosítanak, meg kiszedik a bugokat, meg... stb. -
Daywalker
addikt
Vannak pályák, amiken a hagyományos módot el kéne felejteni, mert tényleg csak kempelős szarozás az egész. Ülsz 12 percet, az utolsó 3-ban meg történik valami. Először nekem sem tetszettek az új módok, azaz Assault-ot nem szeretem 1-2 pályán (malinovka pl) a mai napig sem, de az Encounter szerintem marha jó ötlet.
A 8.0-t nem próbáltam ki, de a képek alapján elég sok hülyeséget láttam, kicsit tartok tőle. -
jano_77
nagyúr
Semmi gond.....én lehettem a gyenge láncszem, mert az elmúlt napok nagyon szopó ágon voltam.....vmiért a korábbi magamhoz képest is gyengébb voltam.
Pedig egészen jól haladt felfelé az eff. értékem, mígnem rákerültem egy "fasza" kis lejtőre és már csökkent is 60-al.
Szal van mit helyre hoznom, vissza hoznom.
Én utána mentem még pár kört egyedül - asszony korábban ért haza mint tervezte -, de azokban legalább voltak győztes csaták is. -
jano_77
nagyúr
Huhh....hát nekem nagyon gyenge a mutatóm vele sajnos
4 csatából eddig 1-et sikerült megnyernem.
viszont szívesen szakaszoznék Veled, vagy akár még vkivel 3-ban.
egy kis kredit és XP termelés rám férne, mert itt van ugye az eheti akció, amikro a VK3601 fél áron lenne, amihez a Pz III/IV-en már minden ki van fejlesztve, de a VK-hoz kell még ~12K XP.
Meg szeretném a Leopard-al is kifejleszteni a VK2801-et, mert azért meg plusz kredit jár, de oda is kell még pár K XP :-( -
Valszeg az lesz, mint tavaly is.
Nem egyenként kapunk promókódokat, az e-mail cím csak azért kell, hogy egy címről ne 100x szavazz, hanem lesz egy közös "THANKSFORVOTING" (vagy valami) promókód, ami ki lesz rakva a főoldalra. Tavaly nem a WoT nyert mégis volt promókód, mert sokan szavaztak és így köszönték meg (asszem talán nem volt olyan ütős, mint ha nyertek volna)...én 7 e-mail címmel szavaztam, szóval megtettem amit lehet -
Ted-Mosby
senior tag
eddig csak a random csatákban játszottam, egyenlőre még pénzt nem invesztáltam a játékba
van egy tigrisem teljesen kifejlesztve, egy t29-em még majdnem alap és egy t49 teljesen kifejlesztve
2000 feletti a csatáim száma, pontosan, most nem tudom
mosby76-ként szerepelek a játékban
csak szórakozásból játszottam eddig, -
Snakeiboy
aktív tag
Draw eseten pedig donthetne az hogy ki okozott a masiknak tobb HP veszteseget. Kivetel persze az amikor az illeto bemegy egy light tankal egyet belelo a masikba aztan menekul a tovabbi 15percben. Ezt azert szogezzuk le
Mar csak az az egy bajom hogy egyetlen egy t6as tankom sincs es garazs helyem sincs
. De szivessen jelentkezek en is
-
jano_77
nagyúr
Nem lehetne picit eltolni ezt a nevezési hatàridöt arra valò tekintettel, hogy csak most fogalmazòdott meg maga az ötlet!? :-/
Szìvesen résztvennék én is - igaz, tutira megalàznàtok a kevés tapasztalatom miatt -, de a csapatszellem miatt nevezném én is. Viszont jelenleg csak V szintü tankkal rendelkezem - PzIII/IV. -, de igyekeznék összehozni a kovetkező szintet.?Amùgy tök jò az otlet, hogy ezzel is növeljük a Klánon belüli életet.
-
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!
Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul.
-
Sanya
nagyúr
a.: amennyiben ertelmes, illetve a t6 tankjat megfeleloen tudja kezelni, nincs ellenvetesem (en annakidejen nem biztos, hogy tudtam igy kezelni, bar nem hiszem, hogy volt t6 tankom
)
b.: nem hiszem, hogy nagy problemat jelentene, csak ne visitson a mikrofonba (wow effektus)
c.: ebben a kerdesben nem tudok donteni -
[HUN]Dani
őstag
Nincsen ellenvetésem ezzel a dologgal. Felőlem nyugodtan jöjjenek, legalább gyarapodunk és idővel klánon belüli századozás is lehetséges lenne.
Egyetlen dologra kérlek. Mielőtt bárkit is felveszel kérlek győződj meg róla, hogy teljesen frankón viselkedik. Rengeteg olyan magyar játékos van akit ha kilőnek vagy épp nem tetszik neki valami akkor elkezdi szidni a másiknak az ősét vagy tudom is én kicsodáját. Az ilyen játékosoknak nincsen keresni valójuk ebben a klánban. -
Daywalker
addikt
Kedvencem azok, akik egyedül belerohannak a lecsóba, aztán arty-ért kiáltoznak, majd meghal szép csendben, de még búcsúzóul lenoobozza az artykat. Valszeg sosem játszott artyval és fingja sincs róla, hogy nem lehet minden helyre belőni. Vannak kifejezetten nehéz pályák arty szempontból.
-
jano_77
nagyúr
Előre is köszönöm a bizalmat irántam.
A gép gyógyításon pedig gőzerővel rajta vagyok.
Direkt kihívok szakembert, hogy nézze meg, ne én barmoljak el vmit még jobban.
Ma fogok időpontot egyeztetni. Amúgy futtattam már le este egy Memtest-et - igaz csak 1x és azt mondták, hogy min2-3x kell -, ez nem talált hibát. Ma futtatok még este 2-3x.
Kipróbálom előtte azt is, hogy tisztán felrakom a játékot, semmi MOD-nélkül, hogy úgy kifagy-e.
Ha minden kötél szakad, akkor majd újra húzom megint a windows-t, és bízom abban, hogy az újra húzás és a PC-doki majd megoldja a problémámat.Addig is jó "bolondozást" az új fizikával. :-)
-
jano_77
nagyúr
Ajjajj......hááát....köszönöm a sok infórmációt, de túl sokat nem értek belőle. :-(
Ennyire a gép lelki világában nem vagyok otthon sajnos.
Áthívom majd egyik haveromat, aki jobban érte a PC belső érzékeny világához is és majd megkérem, hogy nézzen rá.
Azért köszönöm még1x, mindkettőtöknek.VGA cserénél kell windows-t újra rakni?
-
jano_77
nagyúr
Ma veszek egy új karit a gépbe.....remélem utána már minden frankó lesz és nem lesz ilyen szaros fagyás.
Úgy is azt mondják, hogy a jelenlegi kártyám az egy kazánnak felel meg.
Viszont most a 7végén nem tudom mikor fogok tudni fent lenni, mert programok sokasága van, de azért majd igyekszem játszani is....kell a 3x-os XP és a tanulás, tapasztalat is. :-)Amúgy nem tudom mondtam-e már, de sikerült beállítanom az oldalsó gombra a "Q" betüt és most már egyszerűbb elindítanom a hangot.
-
jano_77
nagyúr
csak jó lenne rájönni, hogy vajon mitől csinálhatja ezt.
eddig semmi gondom nem volt....pont most mikor végre játszhatnék szakaszban vagy akár majd században?!?
azt gondoltam, hogy a feltett MOD-ok miatt lehet, de most már nem hiszem.
esetleg még a VGA-mra gyanakszom, hogy a pasztázásával lehet gond.
68 °C-os VGA hőmérséklet mennyire normális vagy abnormális?!?amúgy gyorsan le is szedtem az egérhez egy progit, amivel be is állítottam, hogy a jobb oldali gomb legyen a 'q'. Jegyzettömbben működik, még játékban nem próbáltam.
-
jano_77
nagyúr
Sajnos megint kifagytam. Egész gépet újra kellett indítanom :-(
Ne haragudj. Egy darabig beszéltem, de nem reagáltál - mikor még a bokorban álltunk - aztán meg kifagytam.szerk: amúgy honnan vannak az infók a hétvégét illetően, mert én 3 oldalt néztem, de egyiken sincs ilyen!?
http://wotinfo.hu/
http://worldoftanks.eu/
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311 -
[HUN]Dani
őstag
Talán ez a része is érdekes lehet!
x3 experience in the first victory of the day
We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?
50% on all equipment!Been staring longingly at that tank shell rammer, or binocular telescope? It’s your lucky day because they are all half price!
-
Daywalker
addikt
Remélem hazaérek addig (5-re még mennem kell valahova, és nem tudom meddig tart). 19:00 biztosabb lenne előreláthatólag. Remélem összejön.
VK-val tudok szolgálni, illetve Hummel...ez a két legalacsonyabb Tier jelenleg. Az orosz med ágat még nem kezdtem el, heavy-kkel meg csak fent nyomulok jelenleg (9-10). -
jano_77
nagyúr
Azt hogy hogyan tudok csatlakozni egyes szakaszhoz esetleg el tudnátok mondani?
Vagy majd vki felettes, aki szervezi a szakaszt, és látja hogy be vagyok jelentkezve és nem fél attól, hogy zöldfülű vagyok az meghív!?
Esetleg bejelentkezve látom, hogy kik vannak fent a klánból?
TeamSpeaker-t használtok ha jól láttam. Ennek a használatában majd kérnék némi útmutatást, ha nem nagy kérés, mert még nem használtam eddig. Csak skype-on kommunikáltam pl. a haverommal is.Köszi és a felvételt is. Igyekszem megfelelni a Klán előírásainak és beilleszkedni a csapatba is.
-
Daywalker
addikt
Állítólag a T34 is nagy money maker...mi erről a tapasztalat? Sosem tom eldönteni, hogy ez vagy a Type...pedig már venni kéne vmit, mert kicsit lassan jön a pénz. Olyan prém tank kell, amivel dől a lé.
Szeretem a heavy vonalat, amerikai tankokkal is elég jókat játszottam (amíg abba nem hagytam, de most már megveszem a T32-t), ugyanakkor a med vonal is nagyon bejön (VK3601 über alles). -
jano_77
nagyúr
Rendben és köszi.
Az a célom, szándékom, hogy minél hamarabb érjem el a VI.-os szintet, mert a haverom is magasabb szinten ténykedik már. Mindenképp sokáig szeretnék még játszani a játékkal, még csak most kezdek ráérezni. :-)
A minden napi játékot azt nem tudom garantálni, mert nős vagyok, családi élet is van és azt nem akarom bukni, de hetente több alkalommal szoktam gép elé ülni és WoT-ozni.1.hsz.-t természetesen végig olvasom és akkor majd a Klán oldalon megteszem a lépést a csatlakozáshoz.
THX!
-
zoszt
tag
Nekem lehet mégis csak a holnap lesz jó, mert lehet későn érek haza és új telepítést is kell csinálnom. A 0.7.4-et csak úgy felraktam az előzőre, de néha nagyon megakad a játék. Korábban már friss telepítés megoldotta az első ellen tank kilövésekor rövid behalást, ami néha most is előfordul nálam.
-
Bingisz
addikt
Azért ezt így nem kellene Timmyre fogni:
Másrészt, mintha saját magadnak mondanál ellent:
Idézem:
A megszüntetés oka az, hogy a Klánunk elsődleges célja teljesült, illetve a játékosok fejlődésével okofogyottá vált. Kezdetben akár 2-3 századot is ki tudtunk állítani, de mára ez a tevékenység lecsökkent, nincs rá igazi igény. A jobb játékosok távoztak, az aktívabbak másik klánba mentek, sokan pedig inaktívak lettek.
Két hét alatt - ami 3 hétvégét tartalmazott - 5 alkalommal próbáltam századot szervezni, és sajnos egyszer sem sikerült, miközban egyes tagjaink más klánok századaiban játszottak.
A legutolsó szervezés csak azért sikerült, mert barátlistáról lett feltöltve a század.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
FSB1000Én mint régebbi klántag,tudom hogy már a te vezetésed alatt is szállingóztak el rendesen az emberek.....
De remélem egyszer még felemelkedik a PHE (a nokiával egyetemben)
-
bandiras2
senior tag
Lehetőség szerint agresszív stílusban használom, vezettem már nálam nagyobbakat is mert a gyáva férgek féltették a szaros tankjaikat, és mögöttem bujkálva mertek csak jönni egy töküres árokban... de mikor bedob az óriások közé meghúzom magam és osztom őket messziről, kell a periszkóp. Bokros terepen mindenképpen jól jön az álca, függetlenül az ellen tankjaitól, 230% legénységgel úgy töltik az ágyút mint a kisangyal, nem érzem hiányát a töltés és célzásgyorsítónak, az adrenalin roham 10% élet alatt szívás tud lenni az ellennek, Autoloaderes AMX féleségek ellen meg amúgy is csak a távolság orvosság, közelharcban mindenképpen elvérzik.
-
Phantomhive
aktív tag
Elnézést, urak. Azt hiszem rosszul tettem fel a kérdést legelőször
A hangsúly a "szocializálódáson" van. Úgy gondolom, hogy egy közösségbe verődve sokkal többet tudnék tanulni, mint magamtól, magányosan játszogatva a random csatákat.
Mivel látom, hogy a topic címe World of Tanks klán (ezért is nem a nagy WoT topicba írtam a kérdést azaz ide ) így ide dobtam be a kérdést, mert szeretnék csatlakozni valami közösséghez vagy hozzáverődni pár emberhez, akiket támogathatnék és tanulhatnék tőlük.
-
fsb1000
nagyúr
A verseny megszervezéshez kéne a Klán vezetők támogatása is, mert ezt a fórumot nem minden tag (szerintem fele/negyede sem) olvassa.
Ha jól emléxem csak a vezetők tudnak körlevél szerű üzenetet küldeni WoT-ban.Igazából akkor lenne értelme, ha a jelenlegi 35 főből legalább 6-8-an támogatnák az ötletet.
Egyéni versenyt, vagy saját célokat naponta is tüzhetünk ki magunknak, ahhoz nem kell Klán versenyt szervezni.Egyébként az eredmények ellenőrzéséhez elegendő lenne reggelni Wot névvel erre az oldalra, mert napi bontásban mutatja a statot és semmit nem kell lementeni/feltölteni: [link] (sajnos épp a kill/nap értéket nem mutatja....)
-
fsb1000
nagyúr
t4 század nem sikerült, nem volt elég jelentkező.
t6 század eredménye 7:0:4, de nem volt ilyan sikeres mint a hétvégén.
Asszem 2 csatát is 11:0-ra nyertünk (egyik talán R_O_R ellen), de ez inkább az ellenfél gyakorlatlanságának volt köszönhető. Kettőt meg úgy vesztettünk, hogy lett volna esély a győzelemre ha jobb a taktika, vagy nincs kavarodás.Ma több PHE tag is jött játszani a meghívók alapján, sajnálom hogy pont ma nem voltak elég pörgös és izgalmas csaták.
-
Bingisz
addikt
Ha legközelebb századoztok, esetleg kiírhatnátok ide, vagy a szakmaiba, hogy van/lesz század mert szerintem vagyunk páran így klánon kívül is akik szívesen mennének veletek, és talán kevesebb külföldit kellene meghívni.
A rush meg csak addig felejtős szerintem amíg nem hallja mindenki amit a fc. mond.
-
Gyuri27
félisten
Szerintem egy teleszkópos su100 nem kevéssel többet ér mint a slugger. Annó kv3 ellen is jó volt. A fürge d10s-t kell rá rakni és kész is.
Gyorsabb is és a cammója is jobb.A hellcat meg feleslegessé teszi a t50-t. Kell rá egy optika és kész is.
Ha mégis 4-s tank kell m8a1 szerintem.
A vk36 jó tank. Csak arra nem alkalmas amire egy mednek szüksége lenne. A mobilitás.
Ha valahol baj van nem érsz vele időben a másik oldalra.Ettől függetlenül egy összeszokott csapatnak kb mindegy milyen tankokkal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest