- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #488 üzenetére
Csak ismételni tudom magam: ha van igény egy közös klánra akkor az bármikor létrehozható.
A pénz nem játszik lényeges szerepet, szerintem sem most sem régen, csak a szándék a fontos. Ha van 10 aktív tag, akkor 2000 Ft-ot össze tudnak dobni.Alaposan átgondoltam a feloszlatást és más alternatívákat is, nem hirtelen döntés volt, de minden csepp ezt az írányt erősítette.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #296 üzenetére
Egy Wot fórumon olvastam előszőr, arról hogy a Gift shopra megint akció lesz július végén (volt már ilyen csak visszavonták pár nap után, mert nagyon fogyott)
Aztán próbáltam utánanézni a kapcsolataimon keresztűl és az utolsó érdemi infó az volt, hogy csak a régi előfizetők kapnak valamennyi % engedményt.
A modiktól engedélyt/állásfoglálást is kértem, hogy az apróban hírdethessem a gift akciót, az engedélyt megkaptam: [link]Csak közben július vége van és semmilyen akció nincs. Gondolom a 7.5 pecs bevezetése, meg a stálingrádi pack EU szerveres gikszere elmosta az egészet.
Egy másik forrásból azt a hírt kaptam (legyen ez szóbeszéd) hogy augusztus végére tolják, vagy rosszabb esetben a köv pecs elé.
--(#297) AlexWolf Részemről nem gond, de ez nem egy pörgős topik. Elvileg csak események szervezések idején van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest