- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Én már csak tudom, 1000-ről kezdtem és most 1172. 1100-ig viszonylag gyors volt, 1160-ig már jóval lassabb, onnan meg rohadt lassan emelkedik. Sajnos nincs prém tankom (még), így kénytelen vagyok low tierrel játszani, ami miatt az átlagos sebzésem nekem sem túl magas, azon kéne javítani, plusz a spoton...(namármost gyors tankjaim sincsenek
)
-
fsb1000
nagyúr
Amint lesz egy vállalkozó szellemű FC.
Nekem még tanulni kéne az új játékmodokat. Ha jól számoltam a csaták fele nem a régi Standard Battle. Persze t6-ban valószinűleg az ellenfél sem felkészült, de azért nem lenne rossz úgy elindulni, hogy nagyjából tudjuk hogy lehet nyerni.
A béna.. hezitáló taktika nagyon morálromboló, elöbb oszlik a század, mintha jó csapatok ellen veszítenénknk 3 kemény csatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest