- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem személy szerint az új grafika és a fizika egyáltalán nem tetszik. Lehet idővel hozzászokom, de ha nem így lesz akkor byebye WoT.
Mint látom cod-oztál. Megkérdezhetem, hogy melyik részével? Én is letoltam kb. 6 évet cod-al. Főleg a 2. részével játszottam sokat, azzal még néha most is játszom, továbbá játszottam cod mw2, cod bo és cod mw3. Természetesen mindet eredetibe. -
[HUN]Dani
őstag
Az elkövetkező jó pár napban ne nagyon számítsatok rám játékon belül, mert sikeresen megkattant a vinyóm. Próbálok egyet szerezni ideiglenesen, később pedig venni egy jobbat, nagyobbat. Fogalmam sincs mennyi időre leszek "távol". Sajnos a prémium számlám utolsó 3 napja a semmibe megy, ez van..
-
[HUN]Dani
őstag
Itt egy újabb event szerű dolog. Itt találhatjátok meg ezt az eventet. Kicsit lejjebb tekerve, lesz egy hyperlink ami Golden Joystick page névre hallgat. Kattintsatok rá, bejön egy oldal, majd kattintsatok a Vote gombra, majd a Register Votes gombra. Beírsz egy valós e-mail címet és bepipálod a dolgokat és kész is. Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, mert ha a WoT nyer akkor a megadott e-mail címre küldik a bónuszkódot. (Gondolom én.)
Jutalmak:
- egy bónuszkód ami 3 napos prémium számlát továbbá a szokásos aranyért vásárolható fogyócikkeket(kóla,csoki,stb.) tartalmazza.
- a tech tree-n megtalálható összes Tier 9-es közepes és nehéz tank, Tier 9-es tankvadász és Tier 7-es önjárólövegek árából elengednek valamennyit.
- Tier 8-as prémium tankok 15%-al olcsóbbak lesznek.- 5x xp a nap első győztes csatájáért.
- 50% olcsóbb fogyócikkek
- 50% olcsóbb garázshelyek
- 50% olcsóbb legénység átképzési költségMondanám még egyszer, hogy csak akkor lépnek életbe az előbb felsoroltak, ha a WoT nyer majd. Úgy gondolom, hogy mindenképpen megéri szavazni. Körülbelül 2 perc az egész.
-
[HUN]Dani
őstag
Először is sajnálom, hogy nem jelentkezett elég ember. Felmerül az a kérdés, hogy akik játszanak aktívan nap, mint nap azok használják vagy adott esetben legalább olvassák-e a fórumot?!?!
Most pedig egy kis információt osztanék meg, hátha valakiknek épp kapóra jön.
Szeptember 4(kedd) 7:30-tól egészen szeptember 11(kedd) 7:00-ig az úgynevezett German Prototype Special névre hallgató event lesz folyamatban. A következő akciók lesznek elérhetők ebben az időszakban:
- 25% olcsóbb minden aranyért vásárolható fogyócikk
- 50% olcsóbb minden kreditért vásárolható fogyócikk
- 50% olcsóbb a garázshely vásárlás
- 50% olcsóbbak a következő német tankok:- VK 3601 (H), tier VI közepes tank
- VK 3001 (P), tier VI közepes tank
- VK 3001 (H), tier VI közepes tank
- VK 3002 (DB), tier VII közepes tank
- VK 1602 Leopard, tier IV könnyű tank- +25% kredit a következő szintén német járművekre:
- GW Panther, tier VI önjáró löveg
- PzKpfw VI Tiger (P), tier VII nehéz tank
- VK 2801, tier V könnyű tank
- PzKpfw VI Tiger, tier VII nehéz tankItt a hivatalos verziója is, próbáltam nagyjából lefordítani.
-
[HUN]Dani
őstag
Nincsen ellenvetésem ezzel a dologgal. Felőlem nyugodtan jöjjenek, legalább gyarapodunk és idővel klánon belüli századozás is lehetséges lenne.
Egyetlen dologra kérlek. Mielőtt bárkit is felveszel kérlek győződj meg róla, hogy teljesen frankón viselkedik. Rengeteg olyan magyar játékos van akit ha kilőnek vagy épp nem tetszik neki valami akkor elkezdi szidni a másiknak az ősét vagy tudom is én kicsodáját. Az ilyen játékosoknak nincsen keresni valójuk ebben a klánban. -
[HUN]Dani
őstag
Holnaptól vasárnapig nem igazán leszek elérhető a játékban, szóval ne keressetek.
-
[HUN]Dani
őstag
Győzelem!
Csata: Mines 2012. augusztus 22. 14:34:29
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 346
Szerzett kredit: 29 067
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Nem prémiumos kör. 5 kill, 3 assist és 7 spot.
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap jó pár meccset szakaszoztam laggr kollégával illetve egy párat Fsb kollégával is. Amikor már csak laggr-el maradtunk ketten, elképesztő köröket futottunk. Tulajdonképpen ketten hoztuk le a köröket. Ketten átlagban 8-10 embert lőttünk ki.
Ma is nagyon szívesen játszom tier 5-ben, szóval ha van kedvetek pötyögjetek rám. -
[HUN]Dani
őstag
Ma lejárt a prémiumom így nem fogok játszani a 2 t6-os gépemmel, kivéve ha ma is lesz századozás. Úgy döntöttem, hogy PzIV-el illetve alatta levő kis gépekkel nyomatom. Aki szeretne egy jót szakaszozni az nyugodtan írjon rám, én mindig vevő vagyok az ilyenekre.
A profilom az aláírásomban! -
[HUN]Dani
őstag
El sem hiszem, hogy végre meg lett ez is.
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. augusztus 19. 16:04:15
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 2 061
Szerzett kredit: 49 212
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
[HUN]Dani
őstag
A legénységem 80% körül van. Irtó jó kis gép ez a PzIII. Csakis ajánlani tudom. Gyors, jó ágyúval. Viszont néha kicsit aggasztó, hogy tier 6-al is találkozom. Egyébként el fogom adni ezt a gépet, mert már elit lett, majd veszem a PzIII/IV-et. Adatok alapján az is hasonló tudással bír.
-
[HUN]Dani
őstag
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 19. 10:55:24
Jármű: PzKpfw III
Szerzett tapasztalat: 6 582 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 763
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
replay -
[HUN]Dani
őstag
Ma megvettem a VK3601H-t. Mondták, hogy jó a front páncélja és ez most be is bizonyosodott.
Egy bukott csata Himmelsdorfon, de hihetetlen jó volt, főleg a vége. Akit érdekel innen leszedheti. Amit viszont kicsit érdekesnek tartok, hogy 22 lövést kaptam, de sehol egy acélfal plecsni. Szerintem más ennél többet nem kapott..
szerk.: Lehetséges, hogy megnyertem volna, hiába voltak többen csak sajna nem volt nálam javító bizbaz és a csövem sérült maradt, így nem tudtam a legjobban célozni. -
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Talán ez a része is érdekes lehet!
x3 experience in the first victory of the day
We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?
50% on all equipment!Been staring longingly at that tank shell rammer, or binocular telescope? It’s your lucky day because they are all half price!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest