- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Hát nézd, nyilván sokat kaszának, vagy még annál is többet, de elég nagy erőforrás van a háttérben, amit el kell tartani, fejleszteni stb. Külön földrészekre osztott szerverekről nem is beszélve.
Plusz a programozók és nagy országokban support, irodák, marketing stb. Ezek fenntartása nem két forint, bocs, dollár. És vedd figyelembe, hogy rakás playernek adnak olyan elfoglaltságot, amiért nem kötelező fizetni. Szóval ennek fényében elvárni bármit is...hát nem tom. Persze sok mindenen lehetne javítani, ez tény, de amíg ingyé' is lehet tolni, nem panaszkodom. -
Daywalker
addikt
válasz
AlexWolf #451 üzenetére
Igen, igazad van ebben. Viszont lássuk be, lassú heavyk (főleg a régi kv1, régi kv3 - mint közepes tier) nem igazán spotter tankok semmilyen tierben
Medezni ritkán szoktam (VK-t leszámítva), light-ozni meg még annyira sem
Az alacsony tiernél meg bejön az, hogy sokszor rak össze nagyokkal, amikkel aztán jóformán alig tudsz kezdeni valamit, így a damage nem lesz túl nagy, míg egy tier ix - x odapörköl, akkor azért (pár kivételt leszámítva) elég jó esélyed van sebezni, és akkor az nagyot sebez.
Ez az eff rate jó irányadó, de azért nem szabad totál készpénznek venni...nagyban befolyásolja az illető játékstílusa, az adott tankok mire jók az adott mapen (pl. tigrissel második vonalban, sniperkedni) stbstb.
-
Daywalker
addikt
Én már csak tudom, 1000-ről kezdtem és most 1172. 1100-ig viszonylag gyors volt, 1160-ig már jóval lassabb, onnan meg rohadt lassan emelkedik. Sajnos nincs prém tankom (még), így kénytelen vagyok low tierrel játszani, ami miatt az átlagos sebzésem nekem sem túl magas, azon kéne javítani, plusz a spoton...(namármost gyors tankjaim sincsenek
)
-
Daywalker
addikt
Vannak pályák, amiken a hagyományos módot el kéne felejteni, mert tényleg csak kempelős szarozás az egész. Ülsz 12 percet, az utolsó 3-ban meg történik valami. Először nekem sem tetszettek az új módok, azaz Assault-ot nem szeretem 1-2 pályán (malinovka pl) a mai napig sem, de az Encounter szerintem marha jó ötlet.
A 8.0-t nem próbáltam ki, de a képek alapján elég sok hülyeséget láttam, kicsit tartok tőle. -
Daywalker
addikt
Kedvencem azok, akik egyedül belerohannak a lecsóba, aztán arty-ért kiáltoznak, majd meghal szép csendben, de még búcsúzóul lenoobozza az artykat. Valszeg sosem játszott artyval és fingja sincs róla, hogy nem lehet minden helyre belőni. Vannak kifejezetten nehéz pályák arty szempontból.
-
Daywalker
addikt
Én mától meghatározatlan ideig jegelem a WoT-ot. Egy picit elegem lett belőle egy időre.
-
Daywalker
addikt
Nem tudom mikor volt újratelepítve a géped, de nem árthat neki egy teljes újratelepítés a legújabb driverekkel, friss directx-szel stb. Én legalábbis tuti ezzel kezdeném az egész procedúrát, ezzel a szoftveres bajokat ki lehet zárni. Ha ez rendben, bele kell nyúlni a hardverbe...nekem volt olyan fagyás, hogy végül a memória feszültségének emelése oldotta meg (néha valamiért beesett a gyárilag megadott fesz alá, amire a modulok érzékenyek voltak). Szóval elég sok baja lehet, de egy újratelepítést megérhet.
Nekem szerencsére nem fagy a wot, max a töltés elején kidob, de ez is ritka. Ilyenkor gyorsan visszalépek és mehet is a játék.
-
Daywalker
addikt
Az egy jó tank, ha okosan játszol vele és kihasználod a fürgeségét, akkor igen jó móka lesz - ha pedig jól forgatod, lepattognak róla simán. Nem nehéz vele nehéz tankokat lőni, akár nagyobb tierben is, ha mögéjük kerülsz. Saját tierjében nagyon veszélyes tud lenni jó kezekben, kisebbeknek nem sok esélyük van ellene...mondom, mindez hozzáértő kezekben, 100%-os legénységgel. Nehéz vele mínuszba menni, viszonylag jól lehet vele farmolni ahhoz képest, hogy 6-os szintű. Hajts rá és meg fogod szeretni.
Ja, és ne lepődj meg, ha utána a tigrist egy darab szarnak fogod érezni, mert az is
-
Daywalker
addikt
Remélem hazaérek addig (5-re még mennem kell valahova, és nem tudom meddig tart). 19:00 biztosabb lenne előreláthatólag. Remélem összejön.
VK-val tudok szolgálni, illetve Hummel...ez a két legalacsonyabb Tier jelenleg. Az orosz med ágat még nem kezdtem el, heavy-kkel meg csak fent nyomulok jelenleg (9-10). -
Daywalker
addikt
Állítólag a T34 is nagy money maker...mi erről a tapasztalat? Sosem tom eldönteni, hogy ez vagy a Type...pedig már venni kéne vmit, mert kicsit lassan jön a pénz. Olyan prém tank kell, amivel dől a lé.
Szeretem a heavy vonalat, amerikai tankokkal is elég jókat játszottam (amíg abba nem hagytam, de most már megveszem a T32-t), ugyanakkor a med vonal is nagyon bejön (VK3601 über alles). -
Daywalker
addikt
Tököm televan már ezzel az IS3-mal meg a bl9-cel, egy kalap szar mindkettő, de főleg az utóbbi. Pontatlan és néha annyit ér, mintha papírgalacsinnal dobálóznék, komolyan mondom, egy fos.
-
Daywalker
addikt
Azt hiszem, csatlakoznék...
Mmint a klánhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest