- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Talán szerencsésebb lett volna ha nekem írsz elsőként privátot, és akkor a haverod nem von kérdőre a másik topikban miért is írogatok még oda?
Virkir miért tudhatta előbb a döntésed mint én? Nem is PHE tag.
Nagyon unkorrekt dolog volt. Ezt sem tudtad megfelelően elintézni.
Gáz... -
fsb1000
nagyúr
-
bandiras2
senior tag
Az utóbbi időben igencsak hanyagoltam a WOT látogatását, és sajnos a klánban sem tudtam kivenni a részemet ahogy kellett volna. azt a kevés idő pedig amit játszani tudtam , jellemzően kollégákkal-haverokkal töltöttem és nem a klánnal. Sajnos a klán így semmi hasznomat nem látja, úgyhogy nehéz szívvel a távozás mellett döntök, mert ennek így nincs értelme. Büszkén hordtam magamon a PHE klánjelzését, de erről a kiváltságról most mély fájdalommal lemondok.
Ha kellek, tudjátok hogy hol találtok.
Remélem sokat fogunk még együtt századni, akár csak mint meghívott tag.Köszönöm a sok élvezetes meccset, ezennel lelépek.
-
jahrn
senior tag
Ugyan jobban bejon a szabaduszo let, de egyre jobban hianyzik a taktikus jatek es ezt randomban sajna nem is lehet elvarni. Szal ha a jelenlegi vagy leendo vezetot
erdekli a dolog akkor elkuldom a WoT Dossier Tool oldalam linkjet PMben aztan majd eldonti h kellek-e.
Azt viszont elore szeretnem leszogezni h ha a klan megy CW-re az ottani megjelenesem igencsak bizonytalan, jelenleg max szazadozasban gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest