- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz74
tag
Távol áljon tőlem, hogy vitatkozzak, de mint írtad, az átadás már ki lett próbálva és működött.Ráadásul sokkal egyszerűbb valamit folytatni, mint újat csinálni.Már csak azért is, mert kevés az olyan ember, mint pl Te, hogy kezdeményezzen ilyet.( Én sem vagyok ilyen )
Talán nem csak a saját nevemben írhatom, hogy a kezdetektől fogva tagja vagyok a klánnak, így talán az okokhoz is van valami közöm.
Mindegy, így döntöttél, megtehetted.
További jó játékot kívánok neked is, és minden volt klántársnak is!
Üdv -
krisz74
tag
Ennyi erővel talán egy aktív tagot is megnevezhettél volna commanderként,aztán vegetáltunk volna tovább.Értem az indokod, de a feloszlatás helyett lehetett volna az egyszer már bevált módszert alkamazni.Mindenesetre köszönöm,hogy megcsináltad anno a klánt, és hogy eddig tagja lehettem.
Üdv -
krisz74
tag
Én továbbra is benn vagyok T8-ban.Szivesebben is, mint T6-ban, bár azzal sincs semmi bajom.Persze inkább KT.
2 napja mentem szakaszban veled meg Plokijumával ( ezúton is köszi a meghívást ).Sajnos csak két csatára voltam jó (ráadásul kilövettem magam mindkettőben) a késői időpont miatt, de ha korábban el tudok kezdeni játszani,szivesen csatlakozok máskor is.Hátha kialakul egy stabil T8-as csapat is. -
krisz74
tag
Hétfő estéket leszámítva általában ráérek.Irányító tényleg nagyon kéne.Az sem baj, ha hibázik,majd bele jön mindenki.Csak legyen elég ember a szakaszhoz.Aztán majd alakul.Mondom, én nem sajnálom a kreditet, tudom az eleje biztos bukó lesz.
Plokijumával mentünk szombat este KT-el pár kört.Érdemes lenne megyőzni őt is,szerintem jó irányító is lenne belőle.Persze ha vállalja és akar században menni. -
krisz74
tag
Ha T8 század indul én is szivesen csatlakozok bármikor.Majd T6-ban megkeresem az elveszthető kreditet.
Szerintem előbb vagy utóbb úgyis ez az irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest