- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Draw eseten pedig donthetne az hogy ki okozott a masiknak tobb HP veszteseget. Kivetel persze az amikor az illeto bemegy egy light tankal egyet belelo a masikba aztan menekul a tovabbi 15percben. Ezt azert szogezzuk le
Mar csak az az egy bajom hogy egyetlen egy t6as tankom sincs es garazs helyem sincs
. De szivessen jelentkezek en is
-
Snakeiboy
aktív tag
En benne vagyok hogy barki bekeruljon akar feltetel nelkul is. Ja a multkor meglepodtem hogy eleg jo effes jatekosok vannak a klanban meg kezdonkent is. Nemelyikotokkel mar jatszottam is es mindenki egytol egyik jol nyomta. Remelem a tovabbiakban ez igy is marad es nem higulunk fel
. Jo jatekot mindenkinek!
Mas:
Lehetne akar 1 vs1 eventet is rendezni. Kieseses rendszer, mondjuk t6-al egy az egyeben aki nyer tovabbjut es igy tovabb. A vegen egy gyoztes, nekem tetszene
. Termeszetessen szigoruan klanon belul.
-
Snakeiboy
aktív tag
-
Snakeiboy
aktív tag
Egymaskozt a kommunikaciot hogy oldajatok meg? Amugy eleg ritkan tudok valakit elcsipni akar egy kis platoonra is. Ha lattok fenn, batran irjatok ram, esetleg rogton ivnite. En kaphato vagyok ra barmikor
. A nikem ugyan ez mint itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest