- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
-
Phantomhive
aktív tag
Elnézést, urak. Azt hiszem rosszul tettem fel a kérdést legelőször
A hangsúly a "szocializálódáson" van. Úgy gondolom, hogy egy közösségbe verődve sokkal többet tudnék tanulni, mint magamtól, magányosan játszogatva a random csatákat.
Mivel látom, hogy a topic címe World of Tanks klán (ezért is nem a nagy WoT topicba írtam a kérdést azaz ide ) így ide dobtam be a kérdést, mert szeretnék csatlakozni valami közösséghez vagy hozzáverődni pár emberhez, akiket támogathatnék és tanulhatnék tőlük.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
bandiras2 #266 üzenetére
amcsi ágon indultam el medium tankkal első sorban. azt hiszem egy M2-es tankot nyúzok, de nem tudom h mi legyen a célom vele.
eligazításon belül pedig arra gondolok, hogy jó volna tartozni valami közösséghez, klánhoz. ezért is kopogtatok nálatok, hogy van-e lehetőség csatlakozni, mik a felvételek vagy van-e valami amatőrgyűjtő klán esetleg.
elolvastam az első hozzászólást, de nem derül ki belőle ilyen irányú érdemi információ számomra -
Phantomhive
aktív tag
Sziasztok!
Egy jóbarátommal kb. 1.5 hete keztünk hobbi szinten(napi 1-2 óra) játszani ezzel a játékkal.
Eleine pesszimista voltam vele kapcsolatban, de egészen magával ragadott mára már.
Nem vagyunk/vagyok egy zseni benne, 3 tankom van össz-vissz(2xTier3 + 1xTier4).A kérdésem az volna, hogy van-e valami "homokozó" klán itt PH!-n, ahova a kezdőket gyűjtitek be, hogy együtt lövöldözzünk és tanuljunk vagy a klánon belül van-e helyetek "noob" játékosok számára?
Még kicsit ködös néhány dolog, hogy mi-hogy megy.
Ha pár szóban eltudnátok kalauzolni, akkor nagyon hálás volnék
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest