- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem dobom, ki mert van rá 'technikai' lehetőség, hogy alvó üzembe menjen a klán és késöbb más névvel más célokkal beindítsam. Ez is egyfajta megszünés. Legkevésbé az a 2500 Gold érdekel. A játék részének tekintem, én fizetős felhasználó vagyok.
Ha lesz aki átvegye és a megmaradt tagság 15%-a támogatja, akkor tudok megint áldozni ennyit (alig több mint 1 PCGurus kód....) másik klánra, ha úgy gondolom.
-
D.Orion
veterán
Nem volt még olyan company csatám ahol su-100 lett volna, majd egyszer keresek egy olyan századot. Ez most majdnem olyan, hogy kell-e vk vagy sem. Ha van van, ha nincs nem hiányzik. Taktikával mindent lehet pótolni.
Allien: T1 heavy és M6 szar, hogy ha tudják, hogy hol kell meglőni. Amatőrök lövéseit elnyeli, mert nem jó helyre lőnek, de egy zis-6 KV-val nem ellenfél se a T1 Heavy se az M6. Company-ba kifejezetten nem keresik őket.
T8nál már más a helyzet. Ott nagyon favorit az IS3 a hatalmas sebzés miatt, de pl tegnap azért a T32-vel megdaráltam én is őket. Tény, hogy ha találkozik 2-2 IS3 - T32 a nyílt terepen, akkor valszeg az IS3-mak életben maradnak és győznek, de ha már lehet kicsit játszani a helyzettel, akkor a T32 esélyei radikálisan megnőnek. A gyorsabb töltés és mozgás, pattogósabb weak point. IS3 weak-jét ha meglövöd az bármikor benyeli a lövést T32-ről még ott is tud pattanni. IS3 többször gyullad fel, T32 viszont hajlamos ammo rack sérülésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest