- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Olyan embernek kellene kezébe venni a kezdeményezést, akinek már nagy tapasztalata van a játékban és esetleg van a klán alapításban is, tudja, hogy mi-mivel jár, mi kell egy ilyen klán alapításhoz pl.
Jó lenne, ha megmaradhatna a PH-sok klánja a PHE vagy akár más névvel. -
jano_77
nagyúr
Szombaton Moszkvában lesz az Ural Steal Cup döntője.
Ennek alkalmából mai naptól 15-ig a következő kedvezmények lesznek:50% kedvezmény az alábbi tankok árából:
- SU-85 - szovjet Tier 5-ös TD
- SU-100 - szovjet Tier 6-os TD50% kedvezmény a Felszerelések árából
50% kedvezmény a legénység átképzésének árából
2x-es tapasztalati pont minden legénységi tag számára -
jano_77
nagyúr
Semmi gond.....én lehettem a gyenge láncszem, mert az elmúlt napok nagyon szopó ágon voltam.....vmiért a korábbi magamhoz képest is gyengébb voltam.
Pedig egészen jól haladt felfelé az eff. értékem, mígnem rákerültem egy "fasza" kis lejtőre és már csökkent is 60-al.
Szal van mit helyre hoznom, vissza hoznom.
Én utána mentem még pár kört egyedül - asszony korábban ért haza mint tervezte -, de azokban legalább voltak győztes csaták is. -
jano_77
nagyúr
Biztos láttátok már többen, de azért megosztom:
Szept. 6. 7:00-tól, szept. 8. 7:00-ig megint lesz WG vadászat 500 gold-ért!!! -
jano_77
nagyúr
Huhh....hát nekem nagyon gyenge a mutatóm vele sajnos
4 csatából eddig 1-et sikerült megnyernem.
viszont szívesen szakaszoznék Veled, vagy akár még vkivel 3-ban.
egy kis kredit és XP termelés rám férne, mert itt van ugye az eheti akció, amikro a VK3601 fél áron lenne, amihez a Pz III/IV-en már minden ki van fejlesztve, de a VK-hoz kell még ~12K XP.
Meg szeretném a Leopard-al is kifejleszteni a VK2801-et, mert azért meg plusz kredit jár, de oda is kell még pár K XP :-( -
jano_77
nagyúr
Illetve ma 16-tól ha vki fent lesz, szívesen platoonoznék.
T5-ös tankom van illetve vettem egy Type 59-est, de csak párat játszottam eddig vele - csillagoztam -, mert még fejlődnöm kell hozzá elég sokat.
De V-ös osztályban vagy attól lentebb szívesen szakaszoznék.
Jaaaa.....már nem fagy ki a játék. -
jano_77
nagyúr
Nem lehetne picit eltolni ezt a nevezési hatàridöt arra valò tekintettel, hogy csak most fogalmazòdott meg maga az ötlet!? :-/
Szìvesen résztvennék én is - igaz, tutira megalàznàtok a kevés tapasztalatom miatt -, de a csapatszellem miatt nevezném én is. Viszont jelenleg csak V szintü tankkal rendelkezem - PzIII/IV. -, de igyekeznék összehozni a kovetkező szintet.?Amùgy tök jò az otlet, hogy ezzel is növeljük a Klánon belüli életet.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Erre tud nekem vki válaszolni esetleg?
-
jano_77
nagyúr
Előre is köszönöm a bizalmat irántam.
A gép gyógyításon pedig gőzerővel rajta vagyok.
Direkt kihívok szakembert, hogy nézze meg, ne én barmoljak el vmit még jobban.
Ma fogok időpontot egyeztetni. Amúgy futtattam már le este egy Memtest-et - igaz csak 1x és azt mondták, hogy min2-3x kell -, ez nem talált hibát. Ma futtatok még este 2-3x.
Kipróbálom előtte azt is, hogy tisztán felrakom a játékot, semmi MOD-nélkül, hogy úgy kifagy-e.
Ha minden kötél szakad, akkor majd újra húzom megint a windows-t, és bízom abban, hogy az újra húzás és a PC-doki majd megoldja a problémámat.Addig is jó "bolondozást" az új fizikával. :-)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Daywalker #356 üzenetére
Pont az bosszant a legjobban, hogy mostanában - 1-2 hónapja - raktam újra a teljes rendszert.
És persze, nem olyan nagy ördöngösség újra tenni megint, csak akkor is bosszant, mert nem így kellene működnie egy normális rendszernek, hogy negyedévente újra húzzuk!?szerk.: (#352) D.Orion: HD Sentinel a winyóknál mindent rendben talált. mi az a Super Pi 32M?!
-
jano_77
nagyúr
Ajjajj......hááát....köszönöm a sok infórmációt, de túl sokat nem értek belőle. :-(
Ennyire a gép lelki világában nem vagyok otthon sajnos.
Áthívom majd egyik haveromat, aki jobban érte a PC belső érzékeny világához is és majd megkérem, hogy nézzen rá.
Azért köszönöm még1x, mindkettőtöknek.VGA cserénél kell windows-t újra rakni?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Kicseréltem a VGA-m Asus HD 7770 DCT-1GD5-TOP kártyára és ennek ellenére is folyamatosan kifagy a játék bizonyos idő után!?
Van vkinek bármi ötlete, hogy mitől lehet ez?
Esetleg más is tapasztalt hasonlókat vagy csak engem szivat a game?!?Üdv. Janó
-
jano_77
nagyúr
Ma veszek egy új karit a gépbe.....remélem utána már minden frankó lesz és nem lesz ilyen szaros fagyás.
Úgy is azt mondják, hogy a jelenlegi kártyám az egy kazánnak felel meg.
Viszont most a 7végén nem tudom mikor fogok tudni fent lenni, mert programok sokasága van, de azért majd igyekszem játszani is....kell a 3x-os XP és a tanulás, tapasztalat is. :-)Amúgy nem tudom mondtam-e már, de sikerült beállítanom az oldalsó gombra a "Q" betüt és most már egyszerűbb elindítanom a hangot.
-
jano_77
nagyúr
csak jó lenne rájönni, hogy vajon mitől csinálhatja ezt.
eddig semmi gondom nem volt....pont most mikor végre játszhatnék szakaszban vagy akár majd században?!?
azt gondoltam, hogy a feltett MOD-ok miatt lehet, de most már nem hiszem.
esetleg még a VGA-mra gyanakszom, hogy a pasztázásával lehet gond.
68 °C-os VGA hőmérséklet mennyire normális vagy abnormális?!?amúgy gyorsan le is szedtem az egérhez egy progit, amivel be is állítottam, hogy a jobb oldali gomb legyen a 'q'. Jegyzettömbben működik, még játékban nem próbáltam.
-
jano_77
nagyúr
Sajnos megint kifagytam. Egész gépet újra kellett indítanom :-(
Ne haragudj. Egy darabig beszéltem, de nem reagáltál - mikor még a bokorban álltunk - aztán meg kifagytam.szerk: amúgy honnan vannak az infók a hétvégét illetően, mert én 3 oldalt néztem, de egyiken sincs ilyen!?
http://wotinfo.hu/
http://worldoftanks.eu/
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311 -
jano_77
nagyúr
Újra kell telepítenem a játékot, mert kifagytam. Remélem végzek félig.
-
jano_77
nagyúr
Azt hogy hogyan tudok csatlakozni egyes szakaszhoz esetleg el tudnátok mondani?
Vagy majd vki felettes, aki szervezi a szakaszt, és látja hogy be vagyok jelentkezve és nem fél attól, hogy zöldfülű vagyok az meghív!?
Esetleg bejelentkezve látom, hogy kik vannak fent a klánból?
TeamSpeaker-t használtok ha jól láttam. Ennek a használatában majd kérnék némi útmutatást, ha nem nagy kérés, mert még nem használtam eddig. Csak skype-on kommunikáltam pl. a haverommal is.Köszi és a felvételt is. Igyekszem megfelelni a Klán előírásainak és beilleszkedni a csapatba is.
-
jano_77
nagyúr
Elolvastam az 1.hsz.-t és ITT is körbe néztem, de nem találtam sehol a jelentkezés lehetőségét?
-
jano_77
nagyúr
Rendben és köszi.
Az a célom, szándékom, hogy minél hamarabb érjem el a VI.-os szintet, mert a haverom is magasabb szinten ténykedik már. Mindenképp sokáig szeretnék még játszani a játékkal, még csak most kezdek ráérezni. :-)
A minden napi játékot azt nem tudom garantálni, mert nős vagyok, családi élet is van és azt nem akarom bukni, de hetente több alkalommal szoktam gép elé ülni és WoT-ozni.1.hsz.-t természetesen végig olvasom és akkor majd a Klán oldalon megteszem a lépést a csatlakozáshoz.
THX!
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Nem túl régóta vagyok WoT játékos, és örömmel láttam, hogy van a PH-nak is egy közössége, csapata. Mivel még nagyon kezdő vagyok - III és IV. szintű tankom van csak - ezért nem valószínű, hogy csatlakozhatom hozzátok, de azért megkérdezem, hogy milyen szintű tankkal lehet becsatlakozni?
Azt a fórumban láttam, hogy T6 és T8-as századokat szoktatok indítani, de alacsonyabb szintű tagok akkor ezek szerint nincsenek egyáltalán!?
Ilyen csapatba verődve biztos, hogy sokkal többet és gyorsabban lehetne tanulni, mint egyedül rohangálni és megismerni a pályákat, tankokat. Ezért gondoltam, hogy csatlakoznék.
Olvastam, hogy a mikis füles az tulajdonképpen nem kötelező, de jó ha van. Ezzel egyet értek. Egy cimborám mutatta meg ezt a játékot és vele már pár platoon-t végig játszottunk, nagyon élveztem.
A WoT-os PHE oldalon közölt 1000 csata az továbbra is a minimum a csatlakozáshoz?Köszönöm, hogy elolvastátok és ha válaszoltok.
Fórumot olvasgatom továbbra is és fejlesztgetem a tankjaimat.
Üdv. Janó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest