- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Először is te nem vagy tagja a PHE-nek, hanem egy másik klánnak vagy a tagja (BPPD), ezért talán célszerübb lenne ha a klánvezetés megváltozására írányuló javaslatomat nem kommenteznéd, bár a véleményedre kiváncsi szoktam lenni más témákban.
Én sem szólok bele a Te klánodban ki és miért legyen vezető, te se tedd itt.Másodszor pedig hibás a helyzetértékelésed. A PHE-t 55 fős tagsággal adtam át, és valóban lezártunk egy korszakot, ami után 2 alternatívát láttam. Első gondolatom a megszüntetés volt, de a tagság egy részének kérésére inkább a parancsnokság átadása mellett döntöttem.
A második korszak csak egy vegetálás volt, és szerintem ennek oka elsősorban a passzív vezetés. Timi gyak. semmit nem csinált, még szakaszba is másokkal jár, nem a PHE tagjaival.Én úgy gondolom itt az idő, hogy ez a második korszak is lezáruljon.
-
fsb1000
nagyúr
OK, majd kiírom, bár a kis létszám miatt nem épp előre tervezett a dolog.
Belépek és ha nem vagyok fáradt, meg van elég ellenfél akkor indítok századot.
Első várakozás játékosokra max. 10-15 perc, csaták között 5 perc. Én nem rabolom senki idejét, főleg nem a magamét, ezért oszlatom a századot időtúllépésnél.A rushhal inkább az a baj, hogy a random reflexek élnek és mikor szemben megjelenik 3-4 tank, akkor megálunk és fedézéket keresünk.
Ehelyett menni kell tovább, elsők felveszik a lövéseket, többi elmegy a védők mellet és oldalról lövi azokat. Láncolt társat kerülni, nagy HP-s elől kicsi hátul, de menni kell...
Rushnak kell hogy célja legyen (nem Pushról beszélek), ha a cél a cap zóna, akkor oda kell valamilyen capelési stratégia, különben fedezék híjján szétlőnek, resetelnek.
Ráadásul t6-t8-ban max. 5-6 Hevy tankkal lehet rusholni, kivéve ha erre rákészülünk.Eddig csak t6 száztad volt a hétvégén és a játékosokkal nem volt próblémám meglepően jól játasznak az 2-3K-s játékosok is.
(pénteken volt gond.., amikor mások századát vezettem, vagy sajátban kisérleteztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest