- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Azért ezt így nem kellene Timmyre fogni:
Másrészt, mintha saját magadnak mondanál ellent:
Idézem:
A megszüntetés oka az, hogy a Klánunk elsődleges célja teljesült, illetve a játékosok fejlődésével okofogyottá vált. Kezdetben akár 2-3 századot is ki tudtunk állítani, de mára ez a tevékenység lecsökkent, nincs rá igazi igény. A jobb játékosok távoztak, az aktívabbak másik klánba mentek, sokan pedig inaktívak lettek.
Két hét alatt - ami 3 hétvégét tartalmazott - 5 alkalommal próbáltam századot szervezni, és sajnos egyszer sem sikerült, miközban egyes tagjaink más klánok századaiban játszottak.
A legutolsó szervezés csak azért sikerült, mert barátlistáról lett feltöltve a század.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
FSB1000Én mint régebbi klántag,tudom hogy már a te vezetésed alatt is szállingóztak el rendesen az emberek.....
De remélem egyszer még felemelkedik a PHE (a nokiával egyetemben)
-
Bingisz
addikt
Ha legközelebb századoztok, esetleg kiírhatnátok ide, vagy a szakmaiba, hogy van/lesz század mert szerintem vagyunk páran így klánon kívül is akik szívesen mennének veletek, és talán kevesebb külföldit kellene meghívni.
A rush meg csak addig felejtős szerintem amíg nem hallja mindenki amit a fc. mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest