Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bandiras2 #278 üzenetére
Jogos érvek... lehet én viszem túlzásba, de még a Churchillre is raktam töltésgyorsítót, hogy lemenjen 2 sec alá a töltési idő.
Az adrelanin rohamra sajnálom a képességXP-t elhasználni, bár tényleg nem rítka hogy a tankok 10 hp vagy alatta rohangálnak az utolsó esély effektus következtében. -
fsb1000
nagyúr
válasz
bandiras2 #276 üzenetére
Ebből arra következtetnék, hogy a PZ4-et főleg felderítésre vagy hátulról snájperkedésre használod.
Ha jobban belegondolok, mikor a fejlesztésben eljutottam a PZ4-ig, akkor még elég kredithiányos lehettem, és csak a venti ment rá, sőt álcaháló is mert olcsó és leszedhető.Később, amikor farmtankként funkcionált vagy funny tankként, akkor ment rá a töltés- és célzásgyorsító. 100% legénységgel nagyon hatékony, bár a hatásuk csekélynek tünik az amúgy is jó löveg paraméterekhez képest.
A periszkop drága, de legalább leszedhető. Több tankon is alkalmaztam (állóhelyzetben +25% látótáv), de csak néhány pályán érzem úgy hogy hasznos. Alacsony tierben gyakran rak Malinovkára vagy Sztyeppére és ott nagy előny a többi "fapados" tankkal szemben.
Egy dinamikusabb csatában, főleg a frontvonalon, nem sok hasznát venni. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
bandiras2 #266 üzenetére
amcsi ágon indultam el medium tankkal első sorban. azt hiszem egy M2-es tankot nyúzok, de nem tudom h mi legyen a célom vele.
eligazításon belül pedig arra gondolok, hogy jó volna tartozni valami közösséghez, klánhoz. ezért is kopogtatok nálatok, hogy van-e lehetőség csatlakozni, mik a felvételek vagy van-e valami amatőrgyűjtő klán esetleg.
elolvastam az első hozzászólást, de nem derül ki belőle ilyen irányú érdemi információ számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest