- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rbalint88
addikt
válasz
kisfurko #211624 üzenetére
25k €-t a legcsumpibb verzio alaparara mondtak, nyilvan felfele hatar a csillagos eg. Illetve hat… elmeleti szinten igen, csak amikor a 43k €-s Model 3-ra azt mondja a Tesla, hogy meg 20%-ot fognak/akarnak dobni rajta, akkor nem lesz sok helye a VW-nek az egekbe tolni az arat.
-
vlevi
nagyúr
válasz
kisfurko #208548 üzenetére
Akkor inkább azt mondanám, öreg vagyok én már ehhez.
Sokkal egyszerűbb egy potmetert kicsit arrébb tekerni, mint a pontos hőfokot eltalálni, ami nekem éppen akkor pont jó.
Telefonon is állítólag működik a hang vezérlés, pl diktálni is teljesen jól lehet a telefonnak, de ez nekem annyira idegen, hogy pár próba után úgy döntöttem, nem az én világom. -
-
Doki16
addikt
válasz
kisfurko #198104 üzenetére
Jól be volt állítva tuti? Nekem sosem adott még fals jelzést az elmúlt 2,5 év alatt.
Legutóbb amikor jelzett volt defekt valóban. Alig csökkent 3 tizeddel a nyomás. Utána fújtam és annyiban hagytam. Aztán megint jelzett 1 hét után, gondoltam csak hideg, megint ráfújtam. Na aztán másnap menet közben már úgy fordult a csavar, hogy az úti célomon már teljesen leengedett. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
kisfurko #196062 üzenetére
Szintetikus, de családi kombinak megfelel. Ezek az autók nem a vezetési élményről szólnak. ;) Azért esett erre a választás, mert még van belőle manuális váltós, még minden aszisztens kikapcsolható, még kapható két literes motorral. 10 év múlva ez a kategória már nem fog létezni.
-
venom8888
őstag
válasz
kisfurko #193502 üzenetére
Jah de az elottemszolo szerintem a 125 lovas Golf-ra gondolt, mint ahogy en is. A Hasznaltauto is a 125 lovasokkal van tele. Es a Golf majdnem 2x annyi uzemanyagot eszik
Bar ez reszletkerdes, de a dieselben meg ha kettostomegut kell csrelni akkor biztos tobb 100k ft ot kerne
-
Snoop27
őstag
válasz
kisfurko #193380 üzenetére
Igen, ezeket én is néztem, s a feleségem oda is van értük, a gond csak az, hogy járunk a hegyekbe is s néha s a Passat alja le szokott érni, emiatt is gondolkodom magasabban. A5 is volt jó árban, de úgy láttam az inkább sport felfüggesztéssel van s már eleve ültetett.
-
-
Brumi
senior tag
válasz
kisfurko #181237 üzenetére
Na igen, azért a 185/60 már egészen más "élmény"
Nekem sincs tervben a kocsi további tuningolása, maximum a későbbiekben valami normális hifit belerakatok, de egyelőre élvezem inkább a kipufogó zenéjét
A kirándulás a Malomvölgyi tóhoz lenne, de akkor az neked nem hozható össze ezek szerint. -
Brumi
senior tag
válasz
kisfurko #181225 üzenetére
Köszi az infókat a motorról, én ennyire nem vagyok penge a témában, meg voltam róla győződve, hogy a kettő ugyanaz. Nekem ma ment 6,5-re a fogyasztás normál módban, gondolom ECO--ban még lejjebb lehet vinni és a bejáratás is jót fog tenni neki, nekem még csak 200km van benne. De hogy őszinte legyek, ha spórolni akartam volna, akkor villanyautót veszek
Ez nem erre való...
Az állítható futómű pont jó ezekre a vacak utakra, korábban teljesen normál autókat használtam, és szerintem a peres gumit a futómű jól kompenzálja. Egyébként a 17-es ugyanolyan széles mint a 18-as, mert előbbi 215/45 R17 utóbbi 215/40 R18. Én Bridgestone Turanzát kaptam rá, őszintén szólva Michelinnek jobban örültem volna.Egyébként szerveznék egy AW Polo kirándulást, ahhoz volna kedved?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest