Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Beléptem. Ahogy prognosztizáltam, a 9. helyre ugrottam, semmi nem változott csak a nevem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott az a nagy "+" jel, tudod...

Egyébként viccen kívül, első ránézésre a 455 pont alattiaknak megéri, ráadásul a favorit Merci komponensei olcsóbbak lettek, az ígéretes Haas is olcsóbb lett a betli miatt, az RB nem változott, igazából csak a Mekis és Ferraris cuccok lettek drágábbak, de az erőviszonyok alapján nem biztos, hogy ezek jelentik majd hosszútávon az előnyt.
Később már tutira nem fogja megérni a középmezőnyből "újrarajtolni", de most még szinte ajándék.
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Egye fene, igazad van... Vagy mégsem?
-
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Ez is érdekes amúgy, kipróbáltam, hogy új csapatot csinálok átlag pontszámmal és büdzsével... Namármost 455 ponttal indított el, ami a középmezőny, összehasonlításként az alap csapattal 430 pontot gyűjtöttem az első fordulóban, de azért legalább megdolgoztam...
Amit viszont nem érzek etikusnak, az az, hogy ezzel megint belépjek a ligába, hiszen ott kapásból a 9. helyre ugranék fel nulla teljesítménnyel, ajándék pontokkal.
A későbbiekben nyilván jobban széthúz az eleje meg a vége, így a középmezőny sem jelenthet majd előnyt, de az első kör után mindenképp olyan, mintha "jokerrel" játszanék.
Furcsa egy játék ez.
-
Qorthral
őstag
Jó mentőopció, de durva, ha egy amúgy nagyon igényes és átgondolt játékból egy ilyen egyszerű, praktikus játéksegítő opció hiányzik. Ráadásul kizárt, hogy nem rendszeres reklamáció tárgya a kérdés, főleg, hogy van külön opció az oldalon, ahol az esetleges plusz funkció kérések megtehetőek.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Nem kizárt, mindenki vigyázzon vele!
Én már lehet, hogy beleszaladtam, akárhol kerestem, sehol nem találtam visszavonást, még úgy sem, hogy az új szerződések nem voltak aláírva. Ha viszont tényleg így van, elgondolkodom, hogy van-e értelme tovább, az életben nem hozom be a hátrányt. Még Gasly-n is buktam, ennél nagyobb szégyent már hova?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Most kicsit elakadtam, remélem, hogy csak user error....

Szóval, ha változtatni akarok a csapaton, és kirakok valakit, ugyebár levonja érte az adót, de amíg az új elemeknek "nem írom alá a szerződését", nem tudom visszaállítani a kiindulási helyzetet, kvázi mintha nem is nyúltam volna hozzá?

Akárhányszor frissítem, stb, azt mutatja, hogy hiányos a csapatom, viszont így még jobban kiganéztam magam alól anyagi szempontból...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Nekem is elment egy Haas pilóta és a csapat, és én is még drágábban vettem meg. Annyival vagyok jobb, hogy nekem Alonso volt a kiemelt.
Arra nem is gondoltam, hogy kiesés esetén alá fogják árazni. Ez így szívás, gondolom te úgy áraztad volna, hogy milyen teljesítményt hoztak, amíg ki nem estek, mert várható, hogy többet ez nem fog előfordulni.
Míg, amikor egy tavalyi vagy tavaly előtti Mclaren-ről volt szó, azt mérsékelten áraztad fel még egy jó szereplés után is, mert a megbízhatóságukat is figyelembe vetted.
Ellenben itt hiába nem veszik figyelembe, mi sem biztos, hogy jól járunk, ha számítunk rá. Ha nem esnek ki, akkor most mások szerintem a maximum áremelkedéssel nyugodtan számolhattak volna. Szóval az elgondolásunk szerintem tökéletes volt. Én annyit hagytam benne, hogy 3 futamra szerződtettem őket, mert meg akartam nézni, hogy a többiek nem-e tudják pillanatok alatt lefejleszteni őket. Így a dupla kiesés még fájdalmasabb lehet, hogy a 4. futamra nem tudom berakni, utána pedig sokkal többe fog kerülni.
Ráadásul a következő 2 futamon már csak a 7. 8. hely néz ki. -
Qorthral
őstag
Egyszerűen eszetlen sokat számított a két Haas kiesése.
Ha bejönnek 5.-6. helyen, az nekem legalább plusz 120 pont és azzal már sztem a legjobb 7-8 körül lettem volna, figyelembe véve azt is, hogy sokan buktak rajtam kívül is a Haas miatt pontokat.Ami kicsit javít a helyzeten, az az, hogy mivel más az árváltozás rendszere, ez a játék nem büntet triplán, csak duplán
Vagyis ha kiesik egy pilótád, akkor bukod a pontokat, meg az értük járó pénzt ugyan, de nem buksz automatikusan még az árfolyamon is egy jó vaskosat. Mondjuk azért ez is csak mérsékelt vigasz, mert ahogy nézem már fent vannak az új árak, és pl mindkét Haas pilóta ára csökkent, ami szerintem kb a röhej kategória, mert nyilvánvaló, hogy alul voltak árazva... Most majd mindenki beteszi őket még olcsóbban, mint amennyiért mi vettük. Szóval szívás, de nem adom fel, meglátjuk mit lehet ebből kihozni. -
EmberXY
veterán
Alonso jó ötlet volt talent driver-nek, többet hozott mint a Ferrari vagy a Merci külön-külön, sajnálom, hogy csak 2 futamra szerződtettem, na de lássuk be, ki bízik manapság a McLarenben...Verstappen is szépen hozott, a Haas bedöntötte a kasszát, középmezőnybe azért még jó vagyok. És még egy head to head-et is nyertem.

-
ROBERTOH
őstag
Az abszolut top1 játékos nem igazolt konstruktőrt, ha tudom, hogy ilyet is lehet, lehet hogy máshogy igazolok...
-
Qorthral
őstag
Wow, ligán belül tok utolsó hely, na ilyen még sosem volt.

És szerintem nagyon jó csapatom van ráadásul. Csak ugye Hamilton elúszott győzelme, Verstappen messze nem ideális versenye és a Haas bénázása együtt sok volt. Mindez megkoronázva azzal, hogy Magnussen a Talent driverem.
Lesz még ez jobb is. Hátrább már nem csúszhatok.

-
bobace
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Hát igen, a Haas vitte a boltot. Nem mondom, hogy elolvastam, mi alapján osztják a pontokat, de nem hangzik jól egy verseny után a 25%-os lemaradás

-
Zoza24
senior tag
Megvannak a pontok srácok,hát fogalmam sem volt mit csinálok szombat reggel a péntek esti tejfakasztó után,nem is lett valami top az eredmény

De az jó,hogy megint van egy kis verseny
-
Qorthral
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Kitettelek, de csak a fő csapatodat dobta ki.
Mintha a másik kettőt nem érzékelné, fura. Jelentsd a hibát!
A fő csapattal meg lépj vissza.Jah, közben látom a retire-t.
-
Qorthral
őstag
válasz
customer114
üzenetére
Ki tudlak dobni, de csak játékosként, és nem csapatonként... szóval ha kidoblak, akkor mind a három csapatod kiesik. Valószínűleg vissza tudsz utána jönni a fő csapatoddal, de ki tudja... Megpróbáljuk?
Ahogy nézem user oldalról nem lehet kilépni a ligákból, ami, ha tényleg így van elég béna.
-
Qorthral
őstag
Jaja, trükkösebb, mint amilyennek elsőre tűnik. Főleg ez az 1 futamos kötelező kihagyás necces. Eltervezel egy váltást a közeljövőben, aztán lejár a tervezett módon a szerződés, de pont nem jön össze elég pénz, és akkor még a végén nem jobb, hanem rosszabb csapatot vagy kénytelen indítani, mint amilyened volt...
A tapasztalati pont szerintem egyelőre semmire nem jó... Fényezés.

-
Pá
addikt
Az sem világos mire jó a tapasztalati pont, amit kapunk?
Az ok, hogy nő a manager level, de hirtelen nem találom, hogy miért jó az nekem.
-
Qorthral
őstag
Nekem is ráteszi, de amint elmented a csapatot, visszaadja.
Szóval köv futamon el tudod majd költeni, illetve kis ügyeskedéssel a nagyját most is:1) Összerakod kb a csapatodat, ami befér ok, ami nem, ahelyett mehet valami olcsóbb, elmented
2) A transfer feeket és a visszaváltási díjat visszakapod, és ebből már cserélheted az olcsóbbat a tervezettreAnnyiban hibás csak a megvalósítás, hogy amikor beraksz valamit, akkor mindig bekalkulálja a transfer feet (vagy min. a felét, ha a marketen van), emiatt az első futamra nem tudsz 100 misis csapatot összerakni, csak max 99-eset.
Az árak változása: igen, jó az, ha kiszámítható az árváltozás, de így meg remélhetőleg korrektebb lesz a játék képe, ha valami nagyon el van árazva, az hamar és jól korrigálódik. Annyit tudunk csak, hohy kirívó eseteket leszámítva +-2 millión belül változik futamonként minden ár.
-
Qorthral
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Az első pár futam lényeges, nyilván, és tudod jól, hogy ez szerintem nem jó, ezért is forduló alapú rendszerű a tippjáték, nem pedig fejlődős. De ennek is megvan a maga bája azért, még most ugye ez van, ezt kell szeretni.

Az F1Ligához hasonló szerintem az első fordulók fontossága, szóval fontos, de nem dől el azért rögtön. Nekem volt ott olyan évem, amikor 25. hely körül voltam nagy hátránnyal 4-5 futam után a ligába belül, a végén pedig talán 3. lettem.[CS]Blade2:
Igen, valami ilyesmi, még én is csak találgatom, hogy kinek milyen szerződéshossz lenne célszerű. Ha lejár a szerződése egy komponensnek, akkor megkapod az árát szvsz és vehetsz belőle mást. A szerzett pontok után jár némi cash, de nem igazán jelentős, ahogy számolgattam az elején max 1-2 millióra lehet számítani.
Ami trükkös és nem tudom rá a megoldást: Ha lejár a szerződése egy komponensnek, ami történetesen rosszul szerepel és a legolcsóbb a lejáratkor, akkor mi a teendő, ha nem tudsz helyette semmi mást betenni, azt meg nem engedi? A kérdés félig költői, gondolom eladsz 4% sarcért valami mást és veszel két gyengébb komponenst. Mindenesetre erre érdemes figyelni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ja, közben elküldtem, aztán látom, hogy az csak "hossz", nem határozatlan szerződés
. Akkor egész évre nem lehet. Azzal nagyot lehetett volna húzni, ha van meglepetés csapat. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
1 futamra szerződtetve, ha pl. 16 millió, de az első futamon 3. helyen végez és felmegy az ára 22-re, akkor eladja magától 22-ért, és a 3. futamra lehet, hogy 22 körül vehetem meg újra?
Lehet, hogy most érdemes valakit egész szezonra szerződtetni?Az a trükk, hogy, ha 5 futamra vagy egész évre rakom, és kiderül, hogy sz*rul megy, akkor díjért cserébe tudom csak kivágni? Tehát nem érdemes túl hosszan sem, de 1 versenyre sem, mert akkor minden másodikra nem lehet azt a tagot?
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsivány, szépen összeáll a törzsgárda!

Üdv!Zoza24: Neked is üdv, jó látni, hogy ismét játszol.

Az angol miatt ne parázz, a lényeget leírtuk már magyarul, de ha bármi nem világos, kérdezz bátran, segítünk. -
attisx
addikt
Sziasztok! Csatlakoztam én is.

-
Qorthral
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Igen, sőt még a csapathoz is berakhatod ugyanazt.
Fura mindenképp, az F1ligás megoldás valamivel szimpatikusabb. Viszont így nem futunk bele esetlegesen bosszantó kötésekbe, amikor tök jó fejlesztés lenne az A -> B pilótacsere, de B csapata is bent van, emiatt nem tudjuk meglépni. -
Pá
addikt
bármikor regelhetsz.
tippet leadni a kvalifikáció kezdetéig lehet, szóval még van közel 23 órád.
Ha esetleg valaki kihagyná az első verseny(eket), akkor is be lehet szállni útközben. Ilyenkor megkapja a kihagyott versenyek alatt az összes játékos által gyűjtött pontok átlagát. Így a középmezőnyből vághat neki a dolognak, nem teljesen esélytelenül indul.
-
Qorthral
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Amennyire én látom semmi. Maximum csak felvágni lehet vele.

Szóval maga a head to head is fölösleges az előremenetel szempontjából.A szabályokat valóban szokni kell még, de nem lesz ez rossz szerintem.
Viszont embörök! Tessék jönni játszani! Van még szabad hely bőven.

Egyelőre 10 fős a liga. -
EmberXY
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Tényleg, köszi.

Nagyon új még a felület, asztali gépen átláthatóbbnak tűnt, de mobilon gépészkedni kell vele.
A szabályrendszer is nagyon új még és szokatlan. A head to head-re visszatérve, ha jól értem, akkor a tapasztalati pontokra van hatással (+50 vagy -25) de másra nincs.
A tapasztalati pontok meg a "manager level"-ben számítanak, na de szégyen, nem szégyen, arra nem tudok rájönni, hogy a manager levelnek mi a szerepe?
-
Qorthral
őstag
válasz
EmberXY
üzenetére
Pedig ott van, csak másik fülön.

-
EmberXY
veterán
A "head to head invite" mit takar? A leírásban nem találom...
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
A befektetett energia nem biztos, hogy megtérül, ez itt a gond. Kisebb közönségnél inkább szélmalomharc az egész, ha viszont olyan überfrankó lesz, hogy népszerűvé válik, és tolonganak a játékosok, és esetleg "eladható" lesz, akkor meg fennáll a veszélye annak, hogy mivel a csapból is ez fog folyni, bejelentkezik pl az FIA a jogdíjakért, így viszont már ugrott az ingyenesség, vagy valakinek Teréz anyaként zsebbe kell nyúlni, máris bedőlt az egész.
Esetleg alkalmi támogatásokkal működhetne, de kérdés, hogy van-e akkora kultúrája, hogy fizetnek érte sokan (Sokféle verzió, sokféle szabályzat, szinte teljesen más mindegyik, emiatt nem egységes, hanem sok különböző, egymástól elszigetelt célközönség. Egy valaki általában egy félét játszik, ezért nincs egy központi, nagy célközönség, akire rá lehetne építeni a támogatói fenntartást, legalábbis szerintem.)
Lehet, hogy rosszul látom, de én az FIA-nál kezdeném a fantasy f1 népszerűsítését, anélkül underground minden próbálkozás.
ROBERTOH:
Ezzel kapcsolatban én sem vagyok képben, de engem is érdekelne.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Amikor először össze raktam, akkor valóban sokat vacakoltam, másodjára viszont 1 perc alatt elkészültem, mégis a lenti hibaüzenetet adta, és eltűnt az összes nevezésem. Majd még otthon is kipróbálom.
EmberXY:
nem tudom, hogy valaki képben van-e hogy a Liberty Media más érdekeltségénél (pl.: baseball) van-e valamilyen manager játék illetve hogy amerikában ez hogy működik? (ehhez már nemzetközi jogi szakértőnek kéne lenni) Ha nincs jogi akadálya akkor szerintem össze lehetne dobni a pénzt egy domain regisztrációra és az oldalon futó bannerekből talán fel is lehetne tartani; de persze csak ha nemzetközi oldal lenne. -
Qorthral
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Nekem is volt egy ilyen tegnap. Összeraktam a csapatot, de aztán más dolgom volt és csak 1-2 órával később próbáltam elmenteni, erre dobta ezt a hibát. Gondoltam timeout, talán még ki is léptetett. Megpróbáltam újra gyorsan és úgy működött. Próbáld meg újra, esetleg másik böngésző/gép.
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem a tudással van baj, egy, a téma iránt elhivatott, webes területen dolgozó szakembernek vagy csapatnak "semmiség" egy ilyet összerakni, hanem azzal, hogy
- karitatív módon nem szívesen vállalja el senki, a fenntartásában rengeteg munka van, ha fizetőssé teszik, akkor meg a kutyát nem fogja érdekelni
- minden ilyen oldalon ott van, hogy "unofficial", vagyis be vannak tojva az FIA-tól, meg minden nagykutyától, hogy mikor csapják őket nyakon a logók, nevek, stb használata miatt, ezért ez is egy állandó rizikófaktor
- a konkurencia is nagy, kismillió féle verziót lehet találni, némelyik népszerű, némelyik nem, nyilván ha igazán nagy célközönséget akar az ember, akkor nemzetközi szemléletben kell gondolkodni, csak a "magyar piacra" tervezni egy ilyet eleve kudarcra van ítélve, lásd F1 liga, vagy éppen Qorthral sem bírja egyedül a tippjátékot, az ~ 50 fős közönség mellett az is inkább szélmalomharcnak tűnik/tűnt, biztosan vannak más példák is, de ezek voltak kéznél.
Szerintem úgy lenne ennek értelme igazán, ha támogatná minimum az FIA, hogy ne legyen egy jogi bizonytalanság, illetve ha nagyobb nemzetközi, motorsporttal (is) foglalkozó híroldalak, médiumok vennék a nyakukba az ilyen projekteket, ahol biztosítva van a fejlesztői háttér és a közönség is, de ez valamiért nem nagyon megy, vagy én látom rosszul, de szerintem csak kisebb, elszigetelt kezdeményezések vannak.
-
ROBERTOH
őstag
Picit meggyűlt a bajom a játékkal: miután összeállítottam a csapatot és elmentettem, kifagyott az oldal, és már a főoldalt se tudtam megnyitni, csak a cookie-k törlése után. Most ha belépek, már van cspatom, csak nincs leigazolva bele senki és nem is találok rá opciót. Újra felvenni sem engedi a csapatot, mert azt írja, hogy már van ilyen nevű. Van valami ötletetek? (azon kívűl, hogy más néven hozzak létre csapatot, hátha akkor lehet igazolni)szerk.: megtaláltam a contracts menüpont alatt

-
törölt tag
Senkinek nincs meg a tudása hogy összedobjon egy ilyet?
Elmondom az érveimet
Többen évek óta játszunk ilyesmi témájú webes menedzselős-tippelgetős játékkal, és muszájból többet is kipróbálva, azaz megvannak a jól megalapozott igények ami alapja lehet egy sikeres, könnyen használható F1 liga szerű játéknak.
Az F1 topik elég szakmai ahhoz hogy F1 témájú cikkeket lehessen feltölteni, és többen elég jól ismerik a nagyobb oldalakat hogy viszonylag naprakészen lehessen tartani.
-
Qorthral
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Szerintem ez jobb. A tavalyi nem elég jó a csapatnak, mint a tapasztalatok megmutatták. Kb 5 verseny alatt abbahagyta rajtad kívül mindenki. Összetett, de engem valahogy mégsem igazán tudott lekötni. A Gridrival igényesebb és jobban hasonlít az F1Ligára. Nekem tetszik a koncepció, bár ezzel a 1-5 futamos szerződéshosszal még nem teljesen vagyok kibékülve.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Nekem ez fapadosnak tűnik a tavaly játszotthoz képest: link
Abban a szabadedzések után is járt pont, meg lehetett tippelni, hogy a saját pilóták hányadik körökben állnak ki kereket cserélni, és az után is járt pont, illetve minden futam előtt volt egy "bónusz teszt", ahol 1 percen belül meg kellett válaszolni egy f1-es kérdést, és jó válasz esetén szintén járt pont. Illetve ez a kötelező pilóta kihagyás sem szimpatikus. Itt csak pilóta és csapat van, míg ott pilóta, csapat és motor. Tartok tőle, hogy a gridrival-ban nem lesz elég nagy a variációs lehetőség.. -
Qorthral
őstag
válasz
Qorthral
üzenetére
Kimaradt a direkt link a ligához...

Szóval itt található a PH!-s liga.
-
Qorthral
őstag
Szuper!

Köszi, ezt a részt nem láttam a szabályzatban.

Viszont akkor még én is variálhatok a csapatomon így az első futam előtt, ez jó hír.
+1 kiegészítés: elvileg engedélyezett a multizás, max 4 csapat/főig, de én azt javasolnám, hogy már csak a tradíció megőrzése végett is maradjunk a fejenként egy csapatnál.
-
Qorthral
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Azt javaslom, hogy játsszunk idén a Gridrival-lal.
Armando_19 kolléga javasolta a tippjáték topikjában, én kipróbáltam, és használhatónak ítéltem.
Szerintem próbáljuk meg. Maradjunk ebben a topikban, mert az F1Ligához hasonló a játék.Szabályok nagyon röviden:
- 5 pilótából és 1 istállóból áll a csapatod, melyet összesen 100 millióból pakolhatsz itt is össze
- Plusz taktikai elem, hogy az egységeket válaszható időre szerződtetheted, 1-5 verseny között
- Ha egy szerződés lejár, az adott pilóta/csapat min. 1 körig nem igazolható
- Ha szerződés lejárta előtt eladnál valamit, 4% költség fizetendő.
- Igazolásnál 3% leigazolási díj van, bár ezeket nekem valamiért nem vonta most le.
- A komponensek árait az oldal fejlesztői variálják a valós erőviszonyok alapján versenyről versenyre
- Minden komponens pontokat hoz a kvali és a verseny alapján, ezekért pedig pénzt is kapunk
- Egy max 20 milliós pilótádat kijelölheted "Talent driver"-nek, aki így dupla pontokat hozLétrehoztam egy PH!antasyF1 ligát, ezt a keresőben kidobja, vagy ezen a linken direkt is el tudjátok érni.
Lehet csatlakozni! A jelszó ezen oldal domain neve, www és .hu nélkül, csupa kisbetűvel.
Remélem összejön a szokásos csapat nagyja, illetve csatlakoznak minél többen, mert egy ilyen játék mindig egy kis színt visz az idénybe.A játék oldala itt érhető el.
-
ROBERTOH
őstag
No, lesz közös PH!-s játék?
-
Pá
addikt
Olyan oldalt kéne találni, ami ingyenes és lehet saját ligát létrehozni játékon belül.
Ha valaki megszervezi valahol, én szívesen részt veszek, de már nincs időm / energiám komolyabban keresgélni.

-
ROBERTOH
őstag
Úgy látom, hogy az f1liga.hu továbbra is halott. Lesz valahol közös PH!-s versenyzés?
-
ROBERTOH
őstag
Ahogy elnézem, már alább hagyott a lelkesedés. Így viszont nem sok értelme van vele játszani, ha nincs semmi versengés...

-
and1ao
őstag
Nevezéseket a következő futamra ne felejtsétek el leadni.
-
ROBERTOH
őstag
Mi ez a pangás? Bónusz tesztet megcsináltátok?
-
bobace
addikt
Hopika, még nevezni is elfelejtettem a csapatom. Na akkor ez is ennyi. Semmi se olyan már mint régen
-
ROBERTOH
őstag
Csak nekem nem stimmel a költségvetésem? Amikor beléptem 1 millióm volt, pedig a pontom alapján 3 milliót kellett volna, hogy kapjak. (a pilóták helyezései alapján +60k-t is kellett volna kapnom, tehát 3.060.000-nak kéne lennie az egyenlegemnek)
-
Qorthral
őstag
Jah, egész jól indul a dolog:
Overall position 3
League position 1![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes a dolog, nem jobb az F1Ligánál, de kicsit más. Bizonyos dolgok jobbak (pl vannak statisztikák), mások nem olyan jók. Majd kialakul.
Pá: Itt látszólag sokkal kisebb a fejlődés jelentősége, mint az f1ligánál (lassan tudnak csak változni az árak), szóval nyugodtan beszállhatsz még a második futamtól, ahogy bárki más is! Sőt, a kisebb jelentőségű fejlődésből következően itt felerősödik annak a jelentősége, hogy az első futamból kiindulva te már szinte biztosan nem nyúlsz mellé a választással, sokkal jobban látod majd az erőviszonyokat és így az ár/érték arányokat. Főleg, hogy a már nevezettek futamonként csak max 2 komponenst cserélhetnek le.
-
and1ao
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Hát most lehet ez bunkó lesz tőlem, de igazándiból vagy ez vagy semmi kb mert annyira nagyon nem mozgolódott itt senki én meg megcsináltam belinkeltem aki akar jön mindenkinek szabad akarata van

Ami a játékot illeti és a szabályrendszert
Nekem nincs bajom a szabadedzés pontozásával, mert annyira nem fajsúlyos a dolog, és van benne ráció nagyon sokat nem tudsz rajta bukni viszont bármi kis nyereség jól jön, lehet egy olyan csapat ami igazándiból kiscsapat, de beletalálnak valamibe és szabadedzésen jó időt mennek, lásd most Hulkenberg, az egy kevés pontot tud így zsebre tenni, szóval jó is rossz is, de főleg szokatlan.
Azzal meg abszolút nincs semmi bajom hogy nem látom mások csapatát, mivel ez egy egyéni játék, a sajátommal törődök nem a másé érdekel.
"És persze amit már korábban is írtam: a kasztninál csak a neve szerepel, amiből csak néhánynál lehet rájönni, hogy melyik csapathoz tartozik"
A Haas-ra én sem jöttem rá melyik de ctrl-c ctrl-v és a google 1 sec alatt megmondta, de tény hogy talán jobb lenne ha kilenne írva.
Mindenestre ezeket a "hibákat" szerintem nagyon örömmel lehet jelezni és fognak is rá reagálni, de majd akkor írok én egy üzenetet nekik hogy, miért van így és nem-e lehetne megoldani hogy legyen nevük vagy épp ikonja.Qorthral.: kollégának például ahogy nézem sikerült a szabadedzésbe jól beletalálni.
-
ROBERTOH
őstag
Nekem annyira nem tetszik ez a játék: egyrészt nehézkes a csapat összerakás, másrészt eddig a szabadedzések nem voltak pontozva, így azok megnézéséből még lehetett következtetni az adott pályán a csapatok erősségére. Most gyakorlatilag vakon kell tippelni. Az se tetszik, hogy nem látni, hogy mások milyen csapattal érték el a pontjaikat. És persze amit már korábban is írtam: a kasztninál csak a neve szerepel, amiből csak néhánynál lehet rájönni, hogy melyik csapathoz tartozik. A képeket is hiányolom (pilóták/csapat).
Bereggeltem ide is, itt még nem kezdődött el a játék:
[link]
Itt könnyű a csapat összerakás, szabadedzés nincs pontozva a kasztinál is csapat név szerepel és vannak képek (igaz a pilótáknak csak a sisakjáról). Hogy ligán belül látni-e a többiek csapatát nem tudom, más ligákba nem lehet bele nézni. -
bobace
addikt
Tegnap este félkómásan rámentem az új ligánkra, hát nem hagyott sok időt a regisztrálásra. Mobion élmény volt
Nem mondom, hogy a szabályokat volt idő átolvasni, de gyorsan összelöktem valamit.. -
ROBERTOH
őstag
Kasztnit kiírhatnák, hogy melyik csapaté, mert nekem nem sokat mondanak ezek a "kódok".
-
and1ao
őstag
válasz
kukamatyi
üzenetére
Igen ez így elég szűkös lett sajnos.
Nincs már PW.
Szóval akit érdekel a dolog F1 fantasy játék
PH!antasy F1 ligát kell keresni egy joint bükni rá. -
kukamatyi
tag
Már alig 4 óra maradt a nevezésre, ha valaki jönne még.....
-
kukamatyi
tag
Beléptem én is 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hiába van bent két top komponens ( Hamilton, Ferrari ), 200 pont lemaradás