Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy próbát megér.
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Vagy esetleg jó sok pénzt kérnének érte, ami maximum valami cégnek érné meg...
-
and1ao
őstag
Gyakorlatilag ugyanaz mint az F1 liga.
Ugyanúgy 100 misi van kezdésnek ebből kell venned 2 pilótát motort meg kasztnit, az egyetlen lényegi különbség hogy a versenyhétvégékre külön be kell nevezned ami 1 misi/verseny tehát ennyit minden forduló után megkell spórolnod ha a következő versenyen elszeretnél indulni.
A pont osztást még nem néztem át hogy mi mennyit ér, de átnézem majd.
Egyelőre azt sem tudom milyen a veszteség ha leakarsz cserélni valamit.
Nagyon nagyon hasonló mint a liga volt.A password egyébként prohardver.
De ha írtok rám itt egy privátot vagy itt forumba leírjátok a neveteket akkor tudok küldeni meghívást, vagy a liga oldalán egy üzenet benne a nevetekkel. -
and1ao
őstag
Ezt nem csekkoljuk meg srácok?
Este ha hazaértem akkor adok róla több infót ha vevők vagytok rá persze.
Liga már van PH!antasy F1 néven. -
Pá
addikt
Nah jóvan, F1Világ honlapjára sem megyek többet. Tőlem azt is bezárhatják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, már a liga oldala is "karbantartás miatt zárva":
"Karbantartás miatt zárva
Kedves Olvasóink! 2017-ben nem indul el az F1Liga, de számos játékkal várunk mindenkit, melyek során értékes nyereményeket sorsolunk ki! Érdemes tehát továbbra is figyelni az F1Világ oldalait!
"Akkor valóban RIP, ennyi volt.

-
ROBERTOH
őstag
Szomorú vagyok, mert sokkal izgalmasabbá tette a játék a futamok nézését. Korábban pl. hol érdekelt engem, hogy egy manor/sauber stb. kis csapat pilótája hol áll éppen a futamban? Mivel a játék előtt nem látogattam az f1vilag.hu oldalt, így hogy nem lesz már játék, várhatóan sose nézek majd rá, és gyanítom, hogy ezzel nem vagyok egyedül..
Ha találtok valami hasonló játékot, akkor szóljatok
-
bobace
addikt
Na hát szomorú vagyok
Nem mondom, hogy magas volt az elmúlt években az élvezeti része már a játéknak, a futamokat sem sűrűn nézem, de akkor is hiányozni fog, a megszokás, mint egy jó kávé 
-
Atlantis
veterán
Hát, akkor ennyi volt. Mindegy, tavaly is már csak akkor néztem rá, ha eszemben volt...vagy akkor sem.
Ettől függetlenül kár érte. -
-Mike-
addikt
Topic zárható.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na, király!

Mondjuk nem örülök ezzel együtt sem, jó játék (volt) ez is, és szerintem megfért a kettő egymás mellett. Viszont hányinger szinten hanyagolva volt a liga az alkotók részéről évek óta, így számtalan jele volt a mostani döntésnek... lásd tavalyi árazásban Button nevetséges ára... aztán volt hogy kimaradt egy futam (vagy valami hasonló), volt, hogy elfelejtették lezárni a piacot. Szóval inkompetens volt a banda sajnos. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szánalom...
Annyira minimális erőfeszítéssel lehetne pedig üzemeltetni. -
törölt tag
6év..bár ahogy rájön az ember hogy multiregek vannak, és ennyi,...illetve mekkora szerepe van a puszta szerencsének úgy már nem is annyira menedzser játék mint inkább szerencsejáték...hiába tudod melyik pályán ki mennyire jó, mégsem mindig éri meg betenni, mert nem éri meg...és kicsit tudathasadásos állapot is így futamot nézni

-
EmberXY
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Én azért nem értem a szitut, mert ha meg akarnák szüntetni, akkor annyi emberség csak lenne bennük, hogy ha urambocsá, cikket nem is, de legalább a saját fórumán közzétennének valami nyilatkozatot, vagy a facebookon, úgy tudom, ott is van profiljuk...
De így a jelenlegi helyzetben nettó bunkóság lenne szó nélkül kukázni... -
Atlantis
veterán
Még mindig be lehet lépni, talán csak átalakulnak. Ha nem, hát veszett több is Mohácsnál...

-
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De a liga oldala változatlanul működik, akkor annak mi értelme?

Én egy hangyányi reményt még mindig táplálok, hátha csak azért tűnt el a link, mert 2016-os volt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
hát, haldoklott már egy pár éve
viszont minimális energiabefektetéssel meg lehetett volna javítani, ha akarták volnaEsetleg valami más alternatíva, még van 1-2 napunk átköltözni?
-
callmeakos
veterán
Kicsit fura lesz idén követni úgy a versenyeket, hogy közben nem lesz ez. Hozzászoktam már, na

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
asszem erre mondják, hogy kihagyott ziccer. megvolt a motor, minimális időbefektetést igényelt volna csak a játék.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig nagyon jó kis adalék volt az F1-hez.
-
Motion_Blur
félisten
f1vilag.hu-ról eltűnt a ligás menüpont, szóval ennyi volt..
kár érte, mert jó volt a koncepció, maga az oldal is felépítésében, kivitelezésében
csak éppen szartak bele egy jó nagyot -
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az f1világ megy rendesen, szerintem a ligában is csak az utolsó símításokon töketlenkednek, erre utalhat pl az is, hogy nemrég nem lehetett belépni, aztán megjavult... Nagy presztízsveszteség lenne az az oldalnak, ha csak így lazán kukáznák a játékot, ami már jópár szezont megélt. Még ha "szakember" hiány van is, akkor is a motor megvan, fejleszteni nem kell (eddig se nyúltak hozzá), csak találnak egy szerencsétlent az utcáról, aki be tud írni pár számot és megnyomja az OK-t...

Én legalábbis bízom benne, hogy csak mi aggódjuk ezt túl. Szombatig kiderül. -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
FB oldalukon már többen is zúgolódnak, de semmi reakció...
-
venember83
nagyúr
A játék lehet, hogy kap egy gyorsított stílust, csak pár óra lesz a csapatok összeállítására minden verseny előtt?
-
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt nem írták melyik jövőre?
-
Qorthral
őstag
Remélem elindul a játék idén is! Ez már kb a 10. szezonja lenne...
Ettől függetlenül egy másik játék viszont biztosan elindul. Biztatnék mindenkit, aki tavaly játszott, vagy nem játszott, hogy próbálja ki idén (is)!
Idén is lesz Tippjáték!
Aki szeretne egy jópofa fantasy Forma-1-es játékkal játszani, ezáltal adva extra izgalmat a futamoknak, az ne habozzon. A játék idéntől már magyar nyelven is elérhető. A lényegesebb változásokat elolvashatjátok az oldalon.A 2017-es YourF1Team tippjáték oldala.
Az első forduló kérdéssora.
A tippjáték PH!-s fóruma.Bármilyen észrevételt örömmel veszek.
-
EmberXY
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az szerintem csak a tavalyi szezon lezárása, annyit jelent, hogy azóta nem nyúltak hozzá...
-
venember83
nagyúr
Lehet, hogy ebből csak jövőre lesz valami, talán nem véletlenül hagyták kint a feliratot: A játék véget ért, de várunk vissza, mert jövőre kezdődik a móka elölről!
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem izgulok: be tudok lépni, igaz még az év végi adatok vannak bent. Emlékeim szerint tavaly is kb 1 hét volt az első futamig, amikor az új évad adatait berakták..
szerk.: kikerestem: 11 nappal az első futam előtt tették fel az adatokat
-
Motion_Blur
félisten
Nagy összeget tennék rá hogy semmikor... bár azzal hogy nem lehet belépni, lehet azt jelenti hogy most áraznak.
-
SzalaiG
addikt
Mikor indul idén a liga?
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tudom, sajnos...és érthetetlen, hogyan lehetnek ennyire balf...ok. Talán mégsem kellene ezt erőltetniük.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Vagy éppen azt programozzák le, hogy a motor komponenshez ne lehessen beválasztani, elvégre minek...
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Áh, csak altatnak.

-
EmberXY
veterán
Hamarosan kezdődik a szezon...
Nektek megy az F1liga oldala? Engem nem enged be, hiába változtattam jelszót, az F1vilag-on beenged vele, a liga felől nem, hiába próbálkozok, "rossz a jelszó"... Én csesztem el valamit, vagy valami nem megy?
-
bobace
addikt
Tudjátok olyan ez mint ahogy a Family guyban mondja Peter az aszonynak miután kérdezi, hogy te is szeretsz: - Már én is megszoktalak

Na ez a játék is ilyen. Már úgy megszoktuk, minden bajával együtt
És csak visszatérünk mindig a családba 
-
Qorthral
őstag
+ jpm: Köszi, tényleg jól sikerült a hajrá.

A végén nem volt miért kockáztatnom. Vezettem, szerintem a lehető legerősebb csapattal indultam a futamokon, így elég evidens volt. Bár így a végén majdnem átálltam egy HAM - RAI - RBR - FI - FER kombóra, de mondjuk az se igazán lett volna rosszabb...Jó volt ez az év. Nem indultam jól, de onnantól végig lépdeltem felfele, és egészen az összetett 12. helyéig sikerült felkúszni, ami a valaha volt második legjobb eredményem a 2012-es összetett győzelem után.

A ligában is sikerült végül nyerni, köszi mindenkinek a játékot! attisx és jpm, ti különösen kemény ellenfelek voltatok, szép meccs volt!
Jövőre, veletek, ugyanitt!
-
callmeakos
veterán
Nekem is az eddigi legjobb eredmény lett a vége. Liga 12. és összetettben meg 397, ami nem is rossz. A következő szezon viszont vicces lesz

-
jpm
senior tag
Gratulálok mindenkinek aki részt vett a játékban.
A végén próbáltam kicsit változtatni, de Qorthral-t nem lehetett megelőzni a papírforma biztos tippjeivel
Külön is gratulálok neki! -
and1ao
őstag
Gratula mindenkinek!
Boba meg Fire utolsó versenyen kiütött a TOP10-ből, ami kicsit rosszul esett, de nem dőlök a kardomba, jövőre itt, vagy máshol, de megint nekifeszülök majd.
-
EmberXY
veterán
Nekem sincs okom a szomorkodásra, benne vagyok a top 3000-ben, jövőre újult erővel a csúcsra török.

-
ROBERTOH
őstag
Ha azt nézem, hogy az elején Ferrarival próbálkoztam, és ezért elúszott az egész évem, akkor szomorkodnom kéne, de ha azt nézem, hogy a 2. futamtól kezdve minden héten javítottam a pozíciómon és a 2977. helyről feljöttem az 595.-re és a liga 16. helyre, akkor nem kell szomorkodnom. Jövőre remélem feljön a Red Bull a Merci nyakára + a Ferrarinak sem ártana, ha ott loholna a nyakukban (de ebben sajnos nem hiszek), ezért jövőre egy izgalmasabb és változatosabb tippjátékot várok

Jó telelést addig is mindenkinek! -
attisx
addikt
Qorthral , jpm szépet hajráztatok! Gratulálok!

-
-Mike-
addikt
Egyéni rekorddal zártam (328pont)
Liga 13.
Összetett 472.Ennyi, nem mindig a legjobb nyer, ahogy 2016-ban az F1ben sem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Abu Dzabiban már valószínűleg menni fog a Williamsnek, ott csak nem fog esni, szóval vissza a régi felállásra, mivel valószínűleg többet veszítek Alonsó megtartásával, mint amennyit hozna Ricciardo a Williamsekkel szemben.
Kár, hogy érdemben hamar vége lett az évnek, de jövőre valószínűleg sokkal kiegyenlítettebb lesz a helyzet/verseny már a kezdetektől hála az új szabályoknak és a RB-nak.
-
bobace
addikt
Ahhoz képest, hogy elfelejtettem változtatni, jól jöttem ki belőle.

Szerintem már utolsó futamra sem fogok, nem sok értelme van. Gondolkoztam, hogy egy fun csapatot összerakjak, úgysincs ráhatásom semmilyen eredményre, liga top10 is csak mákkal elérhető. De olyan szépen ment tegnap ez a Verstappen gyerek, hogy nincs szívem kirakni és megkavarni a csapatot
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen, a Perez - Verstappennel nagy király lettél volna!

Így sem rossz amúgy, nekem 320 egy igen jól sikerült hétvégével.
Megerősítem a liga első helyet, az összetettben pedig talán a TOP10-be is sikerül beférni már. -
venember83
nagyúr
301 pont, végül nem is volt annyira megkavart verseny, mint amire számítani lehetett.
A váltás nem jött be, de ennyi. Túl sokat vártam Alonsótól meg Ricciardótól.
-
venember83
nagyúr
72 pont. Kíváncsi vagyok, mennyire fog bejönni a viszonylag betonbiztos (PER-ALO-MER-FER-RB) felállásom a holnapi várhatóan esős versenyen.

-
jpm
senior tag
top 20 megvan

ligában is feljöttem 2.-nak
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jaja, nagyon izgi.

A rosszabb/pechesebb kezdést követően folyamatosan kapaszkodtam felfele, és most először átvettem a vezetést is. Összetettben pedig lassan stabilan TOP20. Nem gondoltam volna, hogy ennyire előre tudok kerülni. Jó lenne elsőként végezni + TOP10-et megcsípni az összetettben, de innen már elég lutri minden.Anyagilag is kb a legjobban állok már a ligából a folyamatos jó húzásoknak köszönhetően, bár ebben persze szerencse is van bőven. Mondjuk sokra nem megyek vele, mindhármunknak befér majdnem minden, leszámítva az egyetlen valamirevaló fejlesztést (és még azt sem biztos, hogy érdemes lenne meglépni), azaz a Verstappen -> Ricciardo cserét...
Győzzön a
szerencsésebbjobb! -
Feherfy
tag
Masszív 100 pontos, és 100 helyes visszaesés. Ez valahogy nem az én évem.

-
venember83
nagyúr
Úgy látom, a ligában elég szoros az eleje, jelenleg 4 ponttal vezet Qorthral, de jpm hátránya a harmadik helyen az elsőhöz képes is csak 21 pont, ami kb. semmi három futamra vetítve. Ráadásul nem is ugyanaz a kombó a két első helyezettnél.

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem volt HAM - ALO - RBR - FER - FI csapatom a tervek között, de végül a biztosabbra és kicsivel jobbnak tűnőre szavaztam. Ez sem lett rossz.

Viszont a mai futam mutatja, hogy nagyon sok múlik a végén a szerencsén, hiába fér be szinte bármi az elején már, ha valakinek kiesik 1-2 pilótája, mér zuhan is...
-
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hogy örültem hogy nem kell megvennem Perezt mert Hulk most jobb, bíztam benne hogy ez hozza a megváltást.

Kimivel már óvatos vagyok mert a tavalyi évemet ő vitte el.

-
-
Popes
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem Verstappen - Hulkenberg van.
(Ferrarival) -
jpm
senior tag
Úgy érzem nem fognak repkedni a 300 pontok senkinél

(egy meki még kieshetne)

-
Popes
őstag
Két pilóta mínusz.

Már kétszer lemondhattam a szezonról és mégis próbálkoztam.(most már R.I.P remény
)
Az elején még csak csak csak bízik az ember hogy legalább egy közepes helyezésre lehet menteni, de a végén egy ilyen pofon nem fér bele.
-
venember83
nagyúr
VER kiesésének páran azért biztos nagyon örülnek.

-
callmeakos
veterán
Szerintem részemről is ennyi az évnek, fejjebb nem igen fogok már lépkedni. Még maximum annyi csere lesz hogy Bottast beteszem Vettel helyére, a Ferrarit meg a Williams helyére, és ezzel ki is lett maxolva a dolgok állása. Bár végeredmény még nincs, elégedett vagyok az idei évemmel. Bár jó lenne megszerezni a ligában a top10-et, de erre már nem igen van reális esély. De ez még csak a harmadik évem, ahhoz képest nem is rossz ez.
-
jpm
senior tag
"A liga elején meg nyilván mindenki benyomja a Rosberget, innentől már biztos nem engedi el a gyeplőt."
Akkor viszont mindenki ott marad ahol van. Az meg csak annak jó aki az 1. helyen van épp.
Az utóbbi hétvégén is azért adtam el Rosberget mert az eleje bennt tartotta, aztán mikor zárult a piac láttam hogy szinte mindenki az utolsó pillanatban Hamiltonra váltott.... -
bobace
addikt
Hát részemről vége az évnek, megléptem az utolsó fejelsztést, amit szerettem volna. Mercis pilóta nem nagyon fog már beférni, vagy ha beteszem, akkor persze kezdhetem elölről a gyűjtögetést a Ferrarira, de az már nem tűnik elérhetőnek. A top 300 nem biztos, hogy össze fog jönni már, nagyon megy mindenkinek. Na sebaj, majd jövőre, az látszik, hogy a biztosan lépegető fejlesztés nem volt idén kifizetődő, az év elején, a VER-TR mizériát, aki jókor lépte meg, az nyerte a legnyobbat, kb behozhatatlan előnye lett.
A liga elején meg nyilván mindenki benyomja a Rosberget, innentől már biztos nem engedi el a gyeplőt. -
bobace
addikt
Szerintem mivel semmi meglepetés nem volt az eredményben, így köbö mindenkinek sok pontja lesz.
Én már ki sem számolom... -
venember83
nagyúr
333 pont, ha jól számoltam. Végre!
-
venember83
nagyúr
Pérez vagy Alonso, és ha Perez, akkor Williams vagy McLaren a Ferrari és a Mercedes mellé? Pénteki nehéz kérdések.
-
callmeakos
veterán
Az idény mázlija volt az enyém az tuti....
Futam előtt eszközöltem egy Alonso-Massa cserét ami meg is erősített hogy Alonso a verseny előtt nem kevés büntit zsebelt be.
Erre most reggel nézem hogy nem nyomtam rá a mentésre.....

-
and1ao
őstag
Az első 300 pont feletti hétvégém ebben az idényben ha minden igaz

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kevesen, de vagy Hamilton vagy Vettel sokaknak bent van.
-
Ralond
tag
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem nem ő szúrta el. [Videó]

-
venember83
nagyúr
Hányan vannak Vettel - Hamilton kombóval? Sajnos valószínűleg nem sokan.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
"

(tévedés kizárva mert jelszókezelőt használok)
És csak visszatérünk mindig a családba