Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Azt javaslom, hogy játsszunk idén a Gridrival-lal.
Armando_19 kolléga javasolta a tippjáték topikjában, én kipróbáltam, és használhatónak ítéltem.
Szerintem próbáljuk meg. Maradjunk ebben a topikban, mert az F1Ligához hasonló a játék.Szabályok nagyon röviden:
- 5 pilótából és 1 istállóból áll a csapatod, melyet összesen 100 millióból pakolhatsz itt is össze
- Plusz taktikai elem, hogy az egységeket válaszható időre szerződtetheted, 1-5 verseny között
- Ha egy szerződés lejár, az adott pilóta/csapat min. 1 körig nem igazolható
- Ha szerződés lejárta előtt eladnál valamit, 4% költség fizetendő.
- Igazolásnál 3% leigazolási díj van, bár ezeket nekem valamiért nem vonta most le.
- A komponensek árait az oldal fejlesztői variálják a valós erőviszonyok alapján versenyről versenyre
- Minden komponens pontokat hoz a kvali és a verseny alapján, ezekért pedig pénzt is kapunk
- Egy max 20 milliós pilótádat kijelölheted "Talent driver"-nek, aki így dupla pontokat hozLétrehoztam egy PH!antasyF1 ligát, ezt a keresőben kidobja, vagy ezen a linken direkt is el tudjátok érni.
Lehet csatlakozni! A jelszó ezen oldal domain neve, www és .hu nélkül, csupa kisbetűvel.
Remélem összejön a szokásos csapat nagyja, illetve csatlakoznak minél többen, mert egy ilyen játék mindig egy kis színt visz az idénybe.A játék oldala itt érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest