Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Hát igen, Hamiltonban nagy volt a kockázat, rendkívül inkonzisztens idén.
Nekem bevált a döntésem (meghagyni a Merci - Ferka duót), még ha Verstappen nem is ment valami jól. Igazság szerint a Ferrarit nagyon nem akartam eladni, szóval inkább csak azon spekuláltam, hogy MER + FER mellé hogyan lehetne beügyeskedni egy FI-s komponenst. A válasz az, hogy csak Verstappen eladásával, amihez szintén nem volt kedvem (főleg a hosszútávú szereplés miatt... 1 rosszabb verseny belefér, mivel a Red Bull várhatóan nagyon erős lesz Ausztriában meg Silverstone-ban... illetve kb egész évben). Láttam, hogy Perez nagyon ígéretes, őt viszont még Verstappen helyett sem tudtam volna betenni, szóval nem volt miről beszélni.
Jól alakult tehát a hétvége, viszont kb ugyanott vagyok, mint a futam előtt: nem fog beférni FI-s komponens a jelenlegi erősek mellé. Agyaltam, hogy váltsak-e a Manor + Palmer kombóról McLaren + Haryantóra (hogy van több esélyem betenni utána az FI-t), végül váltottam, és ezzel kicsit talán rosszabbul jártam pénzügyileg, de pontban jobb lett így, az FI pedig se így, se úgy nem fért volna be, szóval ennek nincs igazán jelentősége.
Szóval Ausztriát lehet, hogy kibekkelem a jelenlegi csapattal, utána pedig a Meki helyett mehet be a Force India.
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én se jártam sokkal jobban, Ez nagy zuhanás lesz

-
Motion_Blur
félisten
Katasztrófa... sajnos bekajáltam a Red Bull (Renault motor) feltámadást. Pont rosszkor tettem be őket...
-
KurtCobain
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dettó.
Szerintem nekem ez volt a kegyelemdöfés, és offolom az idei évet.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hogy örültem hogy végre Palmert lecserélhettem, Sainz-ra.

-
FireKeeper
nagyúr
pff, katasztrófa ez a futam, itt is meg a tippjátékban is

nagyon megérte beraknom a toro rosso-t például...

-
Qorthral
őstag
Nehéz szülés volt... Látom sokakat elcsábított az FI, engem is majdnem, de végül jobbnak éreztem hosszú távon, ha megmarad most a Ferrari. A Hamiltonra váltás is képben volt ismét, de nem bántam meg, hogy a stabilabb Merci + Ferka kombót választottam.
Jelenleg: Haryanto/Verstappen /MER/FER/MCL
1-2 futam és befér a Meki helyett az FI, onanntól meg már igen jól néz majd ki a dolog.
Eddig ez a hétvége is jól alakul.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bocs hogy ezt írom de:

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bravó Hulk... címeres balfasz.
-
Motion_Blur
félisten
Hulk-Sainz-RB-Merci
Szal Ferrari és Williams feltámadás lesz, McLaren meglepetésdobogóval

-
bobace
addikt
A tavalyi év alapján a nyertesnek a Merci csapat volt bent végig, és nem valamely pilótájuk, nem is tudom megéri-e pilótázni. Mondjuk idén nem p1-p2-ben futnak be általában, így igazatok lehet a pilótadologgal. Na jól kitárgyaltam magamban

Én örülök, ha vissza tudom rakni a Ferrarit mondjuk 3 futam után
Nemhogy Hamiltont venni.. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem is kuka a többi, de Hamiltonnal akkor is lehet villogni.
Így is 137 helyet zuhantam a szakadék felé, de ezzel együtt most szereztem az eddigi idei legtöbb pontot, valamilyen szinten haladás. 
Ha hozza az első helyeket, a csapat komponensnél többet ér, főleg, ha Rosberg hátrébb végez.
Mindenesetre az ára jól felment, ezután már keményen a zsebbe kell nyúlni, ha be akarja tenni valaki. -
bobace
addikt
Az első normális hétvége idén

Bár, a FER-MER kombót ha megtartom, szerintem hasonló eredmény lett volna, de annyira hulladék volt a többi komponens, hogy talán hosszabb távon így több az előrelépési lehetőség.. -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hamilton hibátlan hétvégéje ellenére sztem jól döntöttem, hogy a Merci + Ferrari kombóra voksoltam. Kicsit jobban hozott ez gy pénzben (árfolyam) és pontban is. A liga eleje viszont kemény, és vannak, akik hasonló kombóval tolják, csak mellete erősebb a csapatuk picit... meglátjuk hogyan tovább.

Az összetettben mindenképpen előrelépést várok.
-
EmberXY
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem meg Hamilton, úgy-ahogy még elmegy...

-
venember83
nagyúr
Jó tudni, hogy akkor miattatok történt mindez... Pedig olyan szép quali lehetett volna.

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szintén zenész.

-
Motion_Blur
félisten
Sainz az új pilótám, erről ennyit

-
törölt tag
válasz
Qorthral
üzenetére
nem lehet, szeptember óta újítom fel a házat amit vettünk, abban lakom, és ott nincs net, csak melóban ha van rá időm, vagy olyan 12 naponta amikor hazamegyek a páromhoz meg a fiamhoz..szal elég ritkán tudok vele foglalkozni..most jól jött ki, de általában próbálok olyat húzni amihez nem nyúlok egy darabig. Ezért nem vagyok jó tag...már tavaly sem voltam, de sehol sem vagyok tag...ha lennék akkor itt lennék.
-
callmeakos
veterán
Őőő...izé...az nem ér. Elfutott előtte egy fekete macska verseny előtt.....

-
-Mike-
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen, Barcelonában is milyen szépen hozott, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
callmeakos
veterán
220+. Van még remény

Alonso szépen lopkodja a pontokat. -
jpm
senior tag
Meglepően jól jöttem ki ebből a körből. Jó hogy beraktam Hamiltont, ennél már csak drágább lesz.
-
venember83
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Mivel a Ferrari mindenképpen második vagy harmadik erő (ezt majd meglátjuk Kanadában a RB teljesítményéből), ezért ha megvan a Merci és egy RB pilóta, akkor mindenképpen szükséges betenni a Ferrarit. Hacsak nem végeznek a Williams és a FI mögött, de ezt azért kétlem Sir Frank csapatának az idei teljesítményét látva.
-
törölt tag
válasz
Qorthral
üzenetére
sztem ez tipikusan az a helyzet amikor meg kell várni a hétvégét, a szabadedzéseket.
Lehet hogy kihagyható a Ferrari...Williams+Haas, kár hogy ott van Baku, ami megint utcai..mert a Williams most bukott és Kanada és A1 ring, Silverstone. elvileg jó. ...de ott van Baku Kanada után.
..ha feltámad a Haas akkor lehet hogy kihagyható a Ferrari, ha nem akkor sztem elég komoly rizikó kihagyni. -
Qorthral
őstag
MAX + SAI + MER + MCL + HAAS helyett elvileg beférne egy
MAX + Palmer + MER + FER + Manor... (sajnos a MAX + Hary + MER + FER + Haas pont nem)Vélemény?

-
and1ao
őstag
hát azért 180 pontot sikerült kihalászni a zavarosból még Max-al is.
-
jpm
senior tag
Kb majdnem mindenki megszívta Verstappen kiesését...
bár én még hallgassak
-
-Mike-
addikt
Annyira éreztem, hogy el kellene adnom Max-ot, de nagy volt a kísértés, na majd holnap, lággyal elmegy a 75. körig.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen...
Nekem annyival jobb a helyzetem, hogy Hamilton és Verstappen mellé befér még a McLaren is (+ Haas és Manor), de így sem érzem azt, hogy megérné a váltás. Nagyon rizikós. -
venember83
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
Utánaszámolva nekem nemigen éri meg a csere, mert HAM-VER sorrend esetén kétszázharminc pontot hozhat a két pilótám, a többi alkatrész meg kb. kuka. Akkor meg inkább a viszonylag megbízható konfig, azzal kevesebb a fejfájás, illetve kevésbé sebezhető. Hacsak nem üti ki egymást a két Merci megint.

-
venember83
nagyúr
-
callmeakos
veterán
103 pont. Hátttt, nincs is kérdésem. Asszem ezzel elment a szezon.

-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most meg épp úgy áll, mint én

Csak 90 pont előnnyel. Hát jah, sokat változhatnak a dolgok még.venember: Igen, az is opció, de alaposan meg kell fontolni. Már a spanyol nagydíjra is gondolkoztam Hamiltonon, és mekkora szerencse, hogy nem tettem be

-
werszomjas
addikt
Aki nagyot akar húzni, kihagyja Verstappent, monacoban ki fog esni
-
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez tényleg jó ötlet. Hamiltonnak is nyernie kell lassan.
-
Qorthral
őstag
Nyilván kockáztatnod kell valamelyest, ha le vagy maradva. Ettől még oltári mázlid volt most a Merci dupla kiesésével. Már az is mázli lett volna, ha az egyik kihullik.
Az élet visszaadta az esélyt a jó szereplésedre, most visszateheted a Mercit "olcsón". Ha visszarakod, ha meg nem... csak merd őket kihagyni! 
Kezd alakulni. Pár jó döntéssel 2 hétvége alatt több, mint 1000 helyet jöttem előre összetettben. Lassan már TOP500, és a ligában is TOP10. Most jön majd a pofáraesés gondolom.
Pedig a következő versenyre végre egy szemre is kellemes, mutatós csapattal mehetek végre: Verstappen - Sainz - Mercedes - McLaren - Haas -
jpm
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Persze hogy nem, de így sokkal izgalmasabb/bevállalósabb

Szinte mindenki 1 kaptafára játszik, a merci mindenkinél alap, aztán berakja mindenki a ferrrarit, aki bevállalósabb az Vettelt. Ezután mindenkinél ott lesz Verstappen. Hosszútávon túl kiszámítható. -
jpm
senior tag
Össze se merem számolni, bőven 200 felett vagyok

-
Popes
őstag
Na szerintem nekem itt a vége! 107pont

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Merci mindenkinek fájt, szóval nagyon nem maradtunk le a kiesésükkel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Még így is 191 pont, magasan a legjobb a szezonban

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Maxon kívül a többi nemigen jött be. Nekem viszont bő kétszázpontos verseny lett, eddigi legjobb idén.
-
FireKeeper
nagyúr
kár hogy mindkét merci, és alonso is kihullott, de azért örülök Max győzelmének

-
Motion_Blur
félisten
Occsóé' én is megvettem Max-ot, mellé Merci, McLaren, Haas.
Meg se merem nézni hogy az elejében milyen kombókkal mennek

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jah, én is így vagyok ezzel, feltehetően elég jól jártunk a Red Bull döntésével. Remélem Max hamar felveszi a tempót.
-
-
Feherfy
tag
válasz
venember83
üzenetére
Előző verseny előtt beraktam Verstappent-t, most nekem is Kvyat van helyette...
Annyira "örülök", hogy pénz spórolás céljából nem akartam változtatni a következő futam előtt, most pedig költhetek azért, hogy ugyan az maradjon a csapatom... -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Verstappen jelenik már meg Red Bull pilótaként, bár eddig Kvyat volt nekem beállítva, sőt, az előző futamon is Verstappen volt a csapatomban a csapatösszeállítás alatt látható táblázat szerint.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ROBERTOH
üzenetére
sztem elbeszélünk egymás mellett. a pilóták valszeg úgy vannak a játék rendszerében, hogy Merci1, Merci2, Ferrari1, Ferrari2, stb stb., tehát az egyes csapatok autóit vezető pilóták. pl amikor Alo kiesett a balesete miatt, akkor sem írták át őt Vandoorne-ra, bár az olyan szempontból egyszerűbb ügy volt, hogy ő csak ideiglenes beugró volt. szóval a mostani rendszer úgy működne, hogy akinek benn van most pl Verstappen, mint pilóta, annak a kövi futamon Kvyjat eredménye fog számítani.
erre mondtam, hogy a legjobb változtatás sztem az lenne, ha Verstappen és Kvyjat, mint pilóta(név), kicserélődnek, tehát Kvyjat pontjait, árát megkapja Verstappen, csak még a neve után oda lenne írva az aktuális csapat, a félreértések elkerülése végett. legalábbis ez lenne a legegyszerűbb megoldás, és amennyire "ismerem" a készítőket, a legegyszerűbb megoldást fogják választani. de persze lehet hagyják így ahogy van, és Verstappen-nél Kvyjat eredményeit számolják majd, és fordítva.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Annyi, hogy elég gáz lenne, ha Verstappen red bullosként, továbbra is a toro rossonak gyűjtené a pontokat

(A játék motor valószínűleg úgy működik, hogy mindig az előző heti ponthoz adja hozzá az aktuális verseny pontjait. Ha csak a pilóta neve után írnák a csapat nevet, akkor továbbra is a korábbi csapatuk kapna utánuk pontokat. Ha meg átrakják őket a másik csapatba, akkor az eddig szerzett csapat pontok is átkerülnének. (mivel a pilóták helyezéseiből számolják) A megoldás, hogy a mostani csapat pontokat fixálják, átteszik a versenyzőket, és a fixált csapatpontokat növelik a következő futamtól.)
A felálláson a szabályzat miatt kellene változtatni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
ROBERTOH
üzenetére
a csapat pontjainak mi köze ehhez? azt az alapján kapod, hogy a csapat autói milyen helyen végeznek, "függetlenül" attól, hogy ki ül a volán mögött. nem érzem továbbá azt sem szükségesnek, hogy kötelezően változtatni kelljen a felálláson, akinek az érintett csapatok vagy pilóták benn vannak, azt mondjuk támogatnám, hogy a következő futamra ingyen lehessen őket eladni.
most így a Kvyat (valójában Verstappen) - Alonso - Haas - Manor - Mercedes csapat nem is tűnik annyira rossznak

igazán rám férne már egy jó futam mert ebben az évben még a 200 pontot se ugrottam meg
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az kevés, mert a toro rosso és red bull csapat pontjai később már nem lennének jók. Szerintem nem jelenthet problémát a versenyzők másik csapatba átrakása (csak kicsit kéne belenyúlniuk a rendszerbe). Az viszont igen, akinek pl. toro rosso és kvyatja van együtt. Nekik kötelezően változtatni kéne a felálláson (ehhez mondjuk egy eladást -5% helyett veszteség nélkül csinálhatnának).
-
Feherfy
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha nem is így lenne, akkor is gondot okozna azoknál akiknél az egyik pilóta Verstappen, és valamelyik komponensük Red Bull.
-
and1ao
őstag
Na akinek bent van Verstappen örülhet hivatalos barcelónában már Red Bull-ban ül.
-
and1ao
őstag
Húha betudom szuszakolni a ferkát barcelónára, de nem vagyok meggyőzve róla hogy megéri e.
Valaki? -
Plutor
aktív tag
93 pont.
Azt hiszem ez egyéni negatív rekord több év játék alatt. 
Mindkét pilótám rosszul szerepelt. Verstappen,Kvyat. -
and1ao
őstag
Ez az Alonso biznisz nekem is bejött legalább történt valami jó is idén

-
callmeakos
veterán
Palmer helyett betettem Alonsót, és kivételesen most jól sült el, viszont a TR nem igazán jött most be.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na végül mégsem jártál te sem olyan rosszul, Verstappen kiesett.

-
venember83
nagyúr
En csak Gro-t csreltem Kvyatra. De azert jo szar lett igy a hetvegem, illetve a kovetkezo hetvegenek is igy kell nekivagni. Hacsak nem kap az orosz buntetest a kovetkezo versenyre is.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hasonló cipőben járok, csak én Sainzot cseréltem le.

-
FireKeeper
nagyúr
Verstappent lecseréltem Kvyat-ra, mondván jobb gép van alatta, meg hát hazai futama is jön, meg olcsó is volt... gratulálhatok magamnak

ez az év is elment.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A pályán mért gps adatokból kitűnik - Ted Kravitz elmesélése alapján - hogy a Red Bull volt a leggyorsabb a lassú kanyarokban, még a Mercinél is. Elképzelhető, hogy a 21-23psi okozza mert ott a leszorítóerőnek már 80kmh-nál sok dolga nincs. Egy futamot még azért várjunk ezzel, mert egy körön azért még nincsenek ott, de ha már az Orosz tükörsima aszfalton versenyben lesznek hosszú távon, akkor elképzelhető.
-
venember83
nagyúr
137 pont elég kiábrándító tud lenni ám.

RB feljavulása kapcsán eszembe jutott: nem lehet, hogy a magas guminyomás miatt mennek ők ilyen jól? Mindenki kínlódik a kanyarokban, ők meg betapadnak, aminek köszönhetően a gázpedálra is korábban léphetnek? Nagyon furcsa, hogy ilyen hirtelen utolérték a Ferrarit.
-
bobace
addikt
Úgy látom, már kb ennyire izgatja a csapatot a liga, máskor kicist több komment van ilyenkor

-
T0rnad0
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az elejének már befér...Haas-nak eddig úgy néz ki nem fekszik ez a futam

-
Motion_Blur
félisten
Az elejének már befér a Ferrari a Merci mellé... 2 futam után...

Be tudnám rakni RoGro-t, de két ilyen erős futam után tuti valami csúfos hétvégéje lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így is 137 helyet zuhantam a szakadék felé, de ezzel együtt most szereztem az eddigi idei legtöbb pontot, valamilyen szinten haladás.