- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
SzalaiG #6099 üzenetére
Én se szimpátiából raktam be, hanem mert a "könnyen elérhető" pilóták közül a pontjai alapján jó választásnak tűnt.
A taktika részemről mostmár annyi, hogy beraktam Hamiltont (amíg még meg lehet fizetni), aztán majd fokozatosan fejlesztem a többit hozzá, számomra már az előrejutás kb csak sci-fi, a középmezőnyben kísérletezgetek.
-
KurtCobain
őstag
válasz
SzalaiG #5791 üzenetére
0 pont.
Most az a jó, ha a csapatban van manor, mert az kevesebb pontot ér. Meg hát elég kicsi az esélye hogy egy Manoros pilóta pontot szerezzen.
Én is matekoztam volna, hogy akkor mennyi pénz kell, hogy le tudjam cserélni a Manort, de hát karbantartás...
Annyi biztos, hogy 15% bukó van rajta. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
SzalaiG #5750 üzenetére
a mclaren ára különösen vicces, nem fogom fel ésszel hogy azt hogy sikerült beállítani.
-tavaly a ferrari mögött végeztek a bajnokságban
-a teszteken nyújtott teljesítményük nagy nulla önmagában is, meg a ferrarihoz mérten is
mégis drágábbak náluk.
a saubert meg lehet kénytelen leszek kirakni, ahogy elnézem ezt a kavarodást, de hogy kit teszek be a helyükre, arról tippem sincs.egyelőre egy vicc ez a szezon. mármint a ligában főleg, de úgy az egész F1-re nézve is.
-
venember83
nagyúr
válasz
SzalaiG #5481 üzenetére
Természetesen a pilóta. Itt a ponttáblázat.
-
Atlantis
veterán
válasz
SzalaiG #4489 üzenetére
Vettelt én sem.
Szerintem FI. Jelen pillanatban pilótákra építek, Bottas mellé vettem egy Ricciardót, amíg "akciós", így most ugrott a Ferrari, helyette van FI+TR+CAT. Aztán ez még változhat.
Még az is lehet, hogy Bottast is cserélem Kvyat-ra és a Williams csapatként kerül be.
-
attisx
addikt
"Schumi-Heidfeld páros mellé egy Ferrari-RB-McLaren csapatot szeretnék."
Na ilyened nem mostanában lesz. Egyikünknek sem...
Én valószínűleg egy top csapat + minimum felállás mellett fogok dönteni. A Ferrari és az RBR várhatóan egész évben nagyon erős lesz, ha most nem rakjuk be az egyiket, akkor lehet, hogy jó pár fordulóig esélyünk se lesz megszerezni őket.
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Hamarosan ki fogja számolni majd a rendszer is és mindenkinek ki is írja. De könnyű előreszámolni. Megnézed a végeredményt, kikeresed a választottaid eredményeit és megnézed mi mennyit ér: Pontok. (Időmérőre és futamra is van pontozás.)
Motor, kasztni, személyzet kategóriákban az adott csapat mindkét pilótájának eredménye számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged