- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
petesejt #67355 üzenetére
Igen, főleg a Core2-es T400 széria ára esett sokat ebben az évben, 40-50 között már válogatni lehet köztük, miközben a játékon kívül még mindig kb. mindenre elég a C2D is.
Core i5-ös T410 gépeket lehet kicsit drágábban kifogni, de már láttam két hete i7-es TP-410-et is itt ph-n, azt hiszem 55k volt az ára csak elkapkodták őket. Azért az is kemény. -
Tegla80
addikt
válasz
Akkor pedig az arral van a gond,ha 600emberbol senkit nem erdekelt konkretan hetek/honapok alatt.....masok valszeg olcsobban adjak vagy az uj annyival nem tobb mar ertekben,h megerje a Te telodat venni.....Szoval valszeg Te tartod tobbre,mint amit valojaban er a keszulek....
A piac hatarozza meg,h mi mennyi es nem az elado.....esetedben valszeg ez a gond....ha 30az ara akkor annyiba fog elmenni,meg akkor is ha neked ez nem tetszik.....max nem adod el soha. -
válasz
Üdv a való életben: ) Mennyit engedzs a feléből, és olyan üzenetek, hogy nem is érted, mert nem tudnak írni.
Csere meg mindennapos.
Miért szörnyű, hogy nem kell évente gépet cserélni?
7 évig húzta a Core2-esem, most TP van itt is, 50-ért örültem neki
"Sőt. Úgy vettem észre, mintha pár program csak 1-2 éve érte volna el a teljes optimalizáltságot (pl. PS),"
Pont azt nem veszem ésre, hogy rendesen lennének optimalizálva a dolgok. Talán a több magra.
Amúgy ha valaki játszik, akkor érdemes gépet fejleszteni, de különben nem nagyon."Na persze nem nyafogok jó ez így nekem.
"
Ugye? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
petesejt #67342 üzenetére
Inkább csak az van, hogy többségünknél ez már túl van azon az áron, amennyit egy telefonért adna legyen az akármilyen telefon. Én ennyi pénzért tegnap egy komplett ThinkPadet vettem.
- Thx NovaBlue!
Ne törődj vele, én pl. nem tudom eladni a bolti ár alatt 10K-val sem a bontatlan, különleges hűtéses Radeon R7 250X kártyámat. Csóró az átlag magyar na...
-
válasz
petesejt #67342 üzenetére
Ilyenkor nem az aszokott lenni a baj, hogy drágán adod, hanem hogy éppen senkinek sem kell éppen olyan.
Én általában ilyen ritkán keresett dolgokat hirdetek, bagóért, de szinte mindig az derül ki, hogy többért is elment volna, csak sokáig tart, mire valaki pont olyat keres.
Ez mondjuk telefon esetében fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged