- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.Fabricius. #82796 üzenetére
Te el is olvasod, amiket ír neked a kolléga, vagy csak irkálod a magadét?
-
rizso
addikt
válasz
.Fabricius. #82794 üzenetére
Én meg erre
"Nincs csere. Állj el! Vegyél másikat!"
Szabály tényleg nincs rá, de a korábban kivesézett dolgok miatt hülyeség, hogy álljon el a vásárlástól, vegyen másikat.
-
rizso
addikt
válasz
.Fabricius. #82777 üzenetére
Az, hogy a kereskedés nem cseréli a terméket.
Igen, internetes vásárlásnál nem él a 10k feletti termékek esetén azon jogszabályi kötelezettség, hogy 3 napon belül cserélni kell, de a fogyasztó javára eljárhat a kereskedés saját hatáskörben, ha akar, és a tapasztalat az, hogy leggyakrabban így szoktak eljárni.
Én mint kereskedő mondhatom azt, hogy igen kedves uram, cserélem Önnek a terméket. Mert mi az érdekem? Hogy nálam hagyja a pénzét. Ha nem cserélem neki, eláll a vásárlástól, akkor
- megveheti újra nálam, de ez mind macera, mert intézni kell az elállást, az új megrendelést, korábbi termék árának visszaszolgáltatását
- megveszi máshol a terméket, én intézek ugyanúgy mindent, viszont nincs eladásom, csak plusz munkámTehát a kereskedés érdeke, hogy ne álljon el az ügyfél, ügyfélnek meg az, hogy minél előbb legyen egy hibátlan terméke.
-
samu2062
senior tag
válasz
.Fabricius. #82777 üzenetére
Írtam nekik cserét kérve.Ha normálisak,cserélik.A gond,hogy hetekbe fog telni,mert központi raktárból szerzik be.Megvárom a válaszukat,ha nemet mondanak,elállok a vásárlástól.Egy valamit nem fogok engedni,hogy javítást ajánljanak,garanciában.Nekem ne javítgasson semmit,ami eleve rossz,mikor ideér.
Remélem ilyen eszükbe sem jut.Nem jártam még így,úgy,hogy nem tudom milyen szokások vannak erre,de nincsenek illúzióim.Az első szívózásukra felveszem a kapcsolatot a békéltető testülettel.Az ára ugyanis,nekem sok pénz volt. -
samu2062
senior tag
válasz
.Fabricius. #82769 üzenetére
Akkor az lesz,köszi a választ.
Boldog vagyok nagyon. -
rizso
addikt
válasz
.Fabricius. #82757 üzenetére
A Samsung Zrt által forgalomba hozott telefonok esetén. Tehát ha veszel egy telót Samsung boltban, MM-ban, vagy egyéb olyan helyen, ahol 2 év garanciával kapod, akkor nem kell már regisztrálnod, alapból 2 év jár. Ha külföldi beszerzés a telefonod, akkor bolti garanciával veszed a telefont, vagy jobb esetben számla/jótállási jegy ellenében 1 évig foglalkozik vele a hazai Samsung szervíz is, de 2 év semmiképpen sem lesz.
Dluinet: egyszerű a válasz: nincs belőle haszna, nem ő hozta forgalomba, nem vállal rá olyan garanciát, mint a saját forgalmazású telóira. Mondanám, hogy nem, de ez így korrekt.
-
UHHH
őstag
válasz
Megerősítem, "GDPR miatt" automatán jár a 2 év gari, most érdeklődtem meg pár hete Samsung üszin!
-
válasz
Ezt jó tudni, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest