- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
moriak #78160 üzenetére
Ha hivatalos diagnosztika kell, papírral azt szerintem csak a márkaszerviz fog tudni adni (nyilván nem olcsón, pontos árat tőlük kell kérdezni, de egy ilyen sokpontos átvizsgálás a VW-nél pl. 60-70e Ft), ha egy szaki véleménye kell, azt valószínűleg megoldják olcsóbban is, de, hogy hol azt passzolom. Utóbbit én ismerős/saját szerelőtől kérnék, előbbit meg csak a márkaszerviztől tudsz.
-
válasz
moriak #75689 üzenetére
A szárítógépben szerintem nem érdemes drágát venni, hanem hosszabb garisat és a lényeg, hogy legyen benne nedvesség érzékelő, mert az csökkenti a szárítás idejét, ha érzékeli, hogy szárazak a ruhák.
Szóval nekünk az Indesit alapnál egyel jobb kiadását ajánlotta a hozzáértő. Ezen már van digit kijelző is. Pont ugyanolyan szárazon jönnek ki ebből a kb. 90ezres gépből a ruhák, mint a 200ezresből
Azt, hogy a másik energiahatékonyabb az ártöbblet miatt sosem fogod érezni, annyival többe kerül. Szóval nem nagy varázslat a működési elve, nagy csodát nem tudnak tenni sokkal több pénzért.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moriak #74142 üzenetére
Ha egy szint alá csökkent a feszültsége, akkor nem biztos, hogy elindul a töltés, ha olyan a töltő. Nekünk is ilyen 'intelligens' töltőnk van, olyankor a töltés megkezdéséhez párhuzamosan kötök egy töltött aksit a lemerülttel úgy már hajlandó elindítani a töltést és akkor rögtön le is lehet venni a jó aksit. Ez csak mint érdekesség. Figyelni arra figyelj, hogy ne totál gagyit vegyél.
Kárt akkor okozol az ilyen jellegű akkuban, ha töltetlen állapotban tárolod, vagy ha túltöltöd, de ezt a töltők megoldják. Arra figyelj, hogy a töltőn legyen feltüntetve, hogy motor aksi töltésére is jó, mert azokat jóval kisebb árammal szabad csak tölteni, mint egy autó aksit. Ezt a módot neked kell kiválasztani a töltőn.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moriak #71594 üzenetére
Vastag... De ezt kellene definiálni.
Pl. egyik mamám tepsiben sütött pizzát, az 5cm vastag valami lett.
Mi idehaza is sütünk pizzát, az fél centi és 1 centi vastagság között van, éppen hogyan állnak a csillagok, az élesztő, a liszt stb. Ez az én véleményem szerint a normális vastagság. -
Zewa
senior tag
válasz
moriak #69002 üzenetére
Abban ízletesebb a hús, amelyikben az én által pácolt húsok vannak.
A kiszáradt hús a szakács "érdeme" aki nem rest utána olvasni és kísérletezni annak mindig és mindenhol ízletes és szaftos lesz a műve.
A tárcsa anyagának szerintem nincs jelentős ízbefolyásoló képessége mert a többi tényező szerintem sokkal meghatározóbb. (hús jellege, pác, zsiradék/olaj megválasztása üstház használata vagy elhagyása stb--)Tűzhelyre én csakis grill serpenyőben gondolkoznék. Stabilan áll a helyén és egy ilyennel megúszhatod hogy a 2 méteres körzete tiszta olaj legyen. Nekünk Tefal van belőle, ami nagyon tuti de 3 év aktív használat mellett már el kezdet fel-fel jönni a teflon bevonat. : /
-
rnrn
aktív tag
-
-
Exian
addikt
válasz
moriak #62747 üzenetére
Van benne memókártya. Most az lesz, hogy elmegyek egy Telenor üzletbe és megkérdezem, hogy milyen lehetőség van. Ha nem tudnak semmit csinálni, akkor az lesz, hogy gyárira visszaállítom, hátha van a telefonba mentve "apa, anya", akármilyen telefonszám. SZERK.: most jut eszembe, ha gyári állapotot visszarakom, akkor azok is elvesznek
Istenem, mennyivel egyszerűbb lenne, ha mondjuk az akkura rálenne írva a tulaj címe
Valaki ezt csinálta, hogy belerakta kis cetlin a hátlap és az akku közé kis cetlin a másodlagos telefonszámát erre az esetre. Hátha olyan találja meg...
Meg az is jó lenne, ha nem titkosította volna le ennyire... aki akarja úgy is feltöri, ilyenkor viszont csak macaera, már rég visszakapta volna a telefonját.
-
dunc
nagyúr
-
válasz
moriak #61690 üzenetére
03.26-án lesz a szülinapom
Amúgy meg kb ennyit érnek szerintem:
Asrock H61M-U3S3-B3 alaplap - 6-7k
Codegen Q-3343-A2 450W 12cm ezüst-fekete számítógép ház - 5k
Intel Core i3-2100 processzor gar. 2015. 03. 26 - 15-16k
Sapphire 6770 1GB DDR5 11189-10-20G videokártya - 12-13k(De van itt aki még 18-ért is árulja fogja is 1 darabig)
-
Jadro
veterán
válasz
moriak #61340 üzenetére
Sima porszívót nem fog helyettesíteni, nagytakarításhoz ez nem való. Gyengébb is és kicsi a porzsákja is. Viszont bazi mozgékony, nem kell előpakolni és kisebb porszívózásokra sokkal kellemesebb mint egy normál porszívó. (Pl morzsák, bejárati ajtó előtti tisztítás.) Asszony imádja. Szerintem az olcsó sajna nem elég jó én az Electrolux ErgoRapido-t vettem anno, ami sajna jó drága. Az akkuja elég sokat bírt, (kb 5 év) de cserélni nem éri meg, mert majdnem porszívó árban van. Viszont szétszedtem és tulajdonképpen ceruza akkuk vannak összeforrasztva. Rendeltem Ebay-ről, de ez meg kb egy hétig bírta úgyhogy ez sem túl jó megoldás.)
-
válasz
moriak #61340 üzenetére
Édesanyámnak az alább linkelt Rowenta van. Arra nem emlékszem, hogy a 18V, vagy 24V verzió. Szereti, de komolyabb takarításhoz kölcsön szokta kérni a rendes porszívónkat. Szóval mindennapi használatra tényleg nem rossz, de kell mellé egy normális is.
http://www.mall.hu/akkumulatoros-porszivo/rowenta-rh-875801-air-force-18v
-
ugyeletes
tag
válasz
moriak #60720 üzenetére
sikerult szerezned F csatlakozot?Ha nem, szolj, aztan hozzadvagok egyet ingyen. bezavarodtam egy kicsit: ilyen kellene?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest