- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
válasz
balintdavid #102932 üzenetére
yuppiii! Lehet megint megpróbálom én is. ;-) -
Bird
addikt
válasz
balintdavid #102932 üzenetére
Mennyibe kerültek a palánták?
-
Utka
aktív tag
válasz
balintdavid #102852 üzenetére
mmmm....
Régi munkásszálló....Bútorbolt ... Az ki van zárva, mer' nemtudom. :-)
A Radavit volt ott. Tavaly vettem ott - asszony válogatott én fizettem ;-) - palántákat.
A kaputól 5 méterre árulták. (Befelé, persze.) Ráadásnak kértem egy tő "csilit". Otthon derült ki, hogy a többihez lett keverve.
Akkor tudtam meg, melyik volt, amikor az kiültetett összes közül az kornyadt el. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #102851 üzenetére
Amire így elsőre gondolnék saját tapasztalatból,
-ha nagy leveleket hoz és csak bokrosodik, megnyúlik, akkor fényhiányos.
-ne legyen perlit meg hasonló a földhöz keverve, sima virágföld, muskátli föld, balkonláda föld kell nekik
-csak alkalmi jelleggel legyenek tápozva, magonc illetve palánta korban meg amíg friss palánta földben vannak, addig egyáltalán ne
*meg még annyit, hogy a paprikát metszeni kell időnként mint egy fát, különben bokrosodik és túl nagyra nő termés helyett. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #102841 üzenetére
Milyen szempontból? A panel ablakban ősztől tavaszig kevés a fény, de a méretre kisebb, bőtermő fajták ott is simán elvannak és a tél folyamán is teremnek - mert egyébként a csili paprikák évelő növények és pár hetes ciklusokban folyamatosan teremnek.
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #102101 üzenetére
Annyira mégsem jó, a vége már nem jön ki rendesen. Úgy lenne a tuti, ha rögtön a szikvizes palackba lehetne nyomni légmentesen a gázt. Ahogyan a palackozó üzemekben is csinálják.
-
nesa
veterán
válasz
balintdavid #102047 üzenetére
Olyan szóda gépet tudtok amire nagy palackot tudok kötni? Vagy olcsó palackozó gépet vastagfalú palackhoz? most ilyen 1 -2 literekkel nem bohóckodnék ha nekiállok lepalackoznék 30-40 litert.
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #102047 üzenetére
Hát én még csak 5 Litert csináltam vele, de eddig perfekt!
ami tetszik nagyon, hogy tudok végre extra dús szódát csinálni, ahogy én szeretem, szintén Zöldveltelinihez mondjuk
Nyilván így több gáz fogy, de nem izgat, legyen olyan, ahogy én szeretem.
Amit mindképp javaslok, én is így csináltam: rögtön kell venni hozzá plusz 2-4 vagy több flakont. Így sorba szépen lehet hűteni benne a vizet, mielőtt belenyomod a gázt és akkor így folyamatosan van hideg szóda.
Szóval, a gép az ilyenkis egyszerű vacak, de (eddig) jól működik. Dobozon volt egy matrica extra garanciához, így 6 évig garanciás, elkezdi ereszteni a gázt vagy bármi baja lesz, egy ideig nem lesz gond vele.
Én is a cipekedést untam meg főleg, meg most az 50 ft-os őrületet, a cserélős szikvíz meg szintén drága lett már. Meg azt is cipelni kell.
-
válasz
balintdavid #101773 üzenetére
Az se mindegy, hogy mennyivel drágább, ha átutalod, és éveset fizetsz.
-
válasz
balintdavid #100542 üzenetére
Bocs, de nem érzem magam Kelet-európainak belülről, függetlenül attól, hogy hol élek. Nekem így egyszerűbb az élet, ha simán Európában létezem, legfeljebb Kelet-európaiak többsége között.
Ma is pl. az egyik kihajtott elém elsőbbséget nem adva.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
A nyugati turista is kirakja a törülközőt, pólót, vagy akár a textil pelenkát az ablakba - ha zavarja az erős fény. Ennyi.
-
válasz
Amikor elég délen vagy, akkor már a ny-európai turisták az egészautót leterítik pokróccal/ lepedővel.
-
válasz
balintdavid #100422 üzenetére
Remy se bírta a kajájukat
-
válasz
balintdavid #100422 üzenetére
Jön a kérdés, hogy a rágcsáló attól a kajától halt meg, vagy éhen pusztult?
-
válasz
balintdavid #100324 üzenetére
Na én azóta azzal is járok.
Ha az autóhoz nézem, akkor csak párezer spórolás havonta, ha a buszhoz, akkor 2x annyi, mert a busz drágább(Ha nem lenne heti 2 HO-m, akkor még több lenne.)
0 fok felett lazán megy. -
Exian
addikt
válasz
balintdavid #100321 üzenetére
Annál meg majd az automatika mondja azt, hogy a következő autód bicikli legyen
-
a2d2
addikt
válasz
balintdavid #100244 üzenetére
Köszi mindenkinek, kérek tőlük ajánlatot.
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #99919 üzenetére
hcl: kösz!
A mérőóra csere az mástészta! Azért sajnos fizetni kell, azt tudom. Csak ebben a csapban nem voltam biztos. Tehát nálam nem óracsere, hanem főelzáró csap csere kell, ami az óra előtt van.
Mondjuk én nem fogok fizetni ezentúl az óracseréért sem, már megfogadtam. És azért nem, mert minden évben az órától függetlenül rá kell fizetnie a háznak 80-120e Ft közötti összeget (lakásonként 3-8e Ft között oszlik el, mi fizetjük a legtöbbet 8e körül, mert fogyasztás alapján osszák szét), azért, mert a házban lévő főfőfő szolgáltatói nagy mérőóra és a lakásokban lévő almérők között mindig ekkora különbség van. Persze mindig pluszban...
De kérdem én, ha ELVILEG hitelesített mérőórákat hoznak (márpedig csak olyat szerelhetnek fel), amiért fizetünk is, akkor hogyan lehet eltérés? Ha nem pontosan mérnek, akkor viszont én nem vagyok hajlandó a továbbiakban fizetni érte, mert akkor minek? Akkor nyelje ezt be a szolgáltató!
-
válasz
balintdavid #99919 üzenetére
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
balintdavid #99724 üzenetére
Mondjuk ez nem a simple.
Nem az OTP bank appról beszélek hanem az OTP simple-ről! -
Ferdzsoo
addikt
válasz
balintdavid #99719 üzenetére
Nálatok megy az OTP simple?
Egész délután csak pörög az app... -
nesa
veterán
válasz
balintdavid #99312 üzenetére
Egy kevésbé elmaradott országba az ilyet simán applikáción keresztül lehet intézni, ez az időpont foglalás se igazán működött eddig, kíváncsi leszek a mi lesz a tapasztalatod.
-
válasz
balintdavid #99269 üzenetére
Mi úgy tudjuk január 5-től kell az új. Ezt mondta a munkahely, hogy váltsuk ki addig.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
balintdavid #99046 üzenetére
..mondjuk, az Ifjúság úti benzinkutat se tudom, hol lehet....
-
rnrn
aktív tag
válasz
balintdavid #98803 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #98202 üzenetére
Hogy mennyire utalom amúgy azt. Akkora hülyék ezek, hogy hihetetlen. Tényleg mindenkit potenciális tolvajnak kell gondolni? Amúgy rettenetes az Interspar, egyébként rühellem. A Tesco sokkal lazább, kényelmesebb, gördülékenyebb. Ott nem érzem magam börtönben, amikor távozunk kifelé.
Amúgy ez az akciós ketrec a zöldséges rész előtt van, vagyis kicsit beljebb. Ahol vannak a hűtők, meg mellette azt hiszem közvetlenül kávék. De ma már nem volt egy darab sem abból a sörből ott. Pedig hagytam bőven, esküszöm!
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #95784 üzenetére
Tescoban már kapható napok óta.
-
Laca1212
őstag
válasz
balintdavid #95654 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #95595 üzenetére
Erre lehet, hogy tudok vevőt, egy picit tudod jegelni? Pár óra és megtudom a a választ.
-
samu2062
senior tag
válasz
balintdavid #95299 üzenetére
Azért az a mozdonyvezető bér, kicsit pontosításra szorul. A magánvasúttársaságoknál van ekkora bér, de nem mindegy sok minden ott sem. Figyelembe kell venni a körülményeket, amik nem minden esetben optimálisak. A MÁV (START)-nàl, meg eleve közel sincs ennyi. (És a mozdonyvezetők nagy része ez utóbbinál dolgozik.)
-
Exian
addikt
válasz
Jah értem. Akkor az végülis teljesen normális. Belegondolva akkor végeredményben gyakorlatilag ugyanannyit keresünk. Én épp a 70 óra felét dolgozom hetente, igaz, fele annyi pénzért is. Igaz nálunk meg sok a hétvége (szórakoztató ipar, szombat vasárnap végig akár sokszor), de azt hétköznap "lecsússzuk", így jön ki összességében a heti max 40 óra.
Nah erről beszéltem én korábban, hogy az ilyen fizetések nem annyira jellemzőek heti 35-40 órával. 60-80 órával meg igazából kevés, mert ott már azért minden máshogy van (szabadidő, stressz, stb).
Az is igaz, hogy én meg munka mellett maszekban dolgozom, úgy egészítem ki, ezek nagyrésze otthonról, távolról belépve elvégezhető dolgok (szerverüzemeltetés, informatikai támogatás, stb).
-
válasz
Az azért nem rossz. A 70 óra is olyan, hogy máshol beleteheted fele-harmadáért is...
-
válasz
balintdavid #95294 üzenetére
Nem mindegy, hogy abszolútértékben, vagy relatív keresel sz@rul
Mert az is gáz, ha amúgy elfogadható a pénz, csak 50km-el arrébb ugyanaz 2x annyit ér(Vagy a melletted ülőnek kevesebbért 2x-et
). Ha meg alapból közel van a 0-hoz a dolog, akkor egyértelműen rossz :S
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #95296 üzenetére
De most akkor te melyik táborhoz tartozol? Első olvasatra a milliósok táborába, ez alapján meg nem oda sorolnálak
-
emre
veterán
válasz
balintdavid #95294 üzenetére
Engem is, csak pont ellenkezőleg.
210 nettő felett csak akkor kapok ha 3 műszakban tolom. -
Bigemperor
senior tag
válasz
balintdavid #93982 üzenetére
Ha jól értelmezem, még 15 napig érvényes lesz a tavalyi éves bérlet. Addig el lehet intézni az újat. [link]
-
válasz
balintdavid #93982 üzenetére
Most már keddtől szűnik meg.
De azzal nincs előrébb senki. -
válasz
balintdavid #93646 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy március 14-én kapta a kollégám az első szputnyikot, utána 1 héttel bekapta a covidot, most a jövő héten fogja megkapni a második oltását. Lehet ha más kaptál egyet, akkor más a protokoll. Volt olyan, akit március 14-én úgy oltottak be, hogy covidos volt (azt nem ajánlom senkinek) és ő is ezen a héten kapta meg a másodikat.
-
válasz
balintdavid #93418 üzenetére
Köszi! Ott is voltam korábban, csak elfelejtettem írni. Nekik sem volt sajnos fényes fehér.
Köszi Exian, van. Majdnem minden lapraszerelt bútoromat fóliázni szoktam, ha oda kerül, ahol nagyobb az igénybevétel. Összeszerelés előtt lefóliázom. Ad egy plusz védelmet és tudom alakítani a kinézetét. Az előszobában fényes fehér bútor van, de 2. komódnak nem találtam megfelelő méretűt, csak matt fehéret, ezért alakul át az is összeszerelés előtt.
A gyerekszobában a régi barna fiókos komódunk lett fehér-rózsaszín Hello Kitty komód. Mondjuk az az első munkám, sok rajta a hiba, de a gyerek szereti. Még. -
Exian
addikt
válasz
balintdavid #93418 üzenetére
Pedig olyan jó móka....
Amíg azt a nagy szekrényt lefóliáztam, te, az összes létező szitokszót elmondtam ezerszer, még kitaláltam újakat is.
Ance! FONTOS! Ilyen simító cuccot feltétlenül vegyél, ezzel nagyon jól lehet dolgozni, sokat segít a felrakásban:
Az általam javasolt tapétaboltban lehet kapni ezt is.
-
válasz
balintdavid #93133 üzenetére
Ezért jó, ha oltva van az ember. Az azért valamivel biztosabb hatás, mint hogy valahogyan beteg voltál, vagy elég antitested van, vagy nem... 100% meg sehogyan nincs
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #93128 üzenetére
Ahh, közben látom rosszul írtam. Ha volt teszted aminek az eredménye bekerült az állami rendszerbe és karanténban voltál, akkor jár a kártya, 6 hónapra. Ha csak feltételezhető, hogy átestél rajta de nem volt pozitív teszted, akkor van a 11e forint antitest vizsgálat és 3e forint kártya kiállítási költség, 4 hónapra érvényes kártyával.
A két hónap alatt kétszer átesni rajta az viszont kemény, szerintem még nem is hallottam ilyenről. A másodiknál mondtak valamit, hogy ez hogyan fordulhat elő? Elvileg addigra már egy csomó antitestednek kellett lennie covid ellen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #93126 üzenetére
Kifizetted azt a 14e forintos önköltséges vizsgálatot az első fertőzés után, ami alapján kaptál kártyát mert elég antitested volt és ezután lettél újra beteg?
-
válasz
balintdavid #92728 üzenetére
Azaz. Akkoriban a CF atom drága volt (a kis Nikon Coolpix-emet gyárilag 8MB kártyával adták
), és kis kapacitású. A Microdrive is drága volt, de legalább volt 1GB-os is.
Most meg veszel akár 16GB CF-et, ami gyorsabb, mint a Microdrive.
(Az egészben az a jó, hogy a CF kártya busza kb. annyira IDE rokon, hogy az összes IDE jel megvan rajtahttps://pinouts.ru/Memory/CompactFlash_pinout.shtml
" CompactFlash defines a physical interface which is smaller than, but electrically identical to, the PCMCIA-ATA interface. That is, it appears to the host device as if it were a hard disk of some defined size and has a tiny IDE controller onboard the CF device itself. ")
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
balintdavid #92616 üzenetére
Pécs agglomerációjából elég szar bringával bejárni. Pellérd, kompromisszumokkal Keszü
A többib környező faluból inkább életveszélyes, mint egészséges a bejárás. -
válasz
balintdavid #92614 üzenetére
Nemtom, ahol én lakok, ott pont ugyanannyira van hely, mint amikor fizetős volt.
Semennyire -
válasz
balintdavid #92614 üzenetére
na ez volt az egyik ok amiért kiköltöztem a városból
-
MZsoltee
veterán
válasz
balintdavid #91380 üzenetére
Pont addig kellene nekem is VGA.
-
mormota
senior tag
válasz
balintdavid #91168 üzenetére
azt hiszem a csarnoktól a páfrány végéig nincs is lakóház
-
Lomha 8V
addikt
válasz
balintdavid #91127 üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm. Akkor majd figyelek erre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
balintdavid #90913 üzenetére
Pedig akár két Suzuki Swift is kijön belőle.
-
rnrn
aktív tag
válasz
balintdavid #90591 üzenetére
Köszi szépen a tippet!
-
UHHH
őstag
válasz
balintdavid #90371 üzenetére
2018 óta van revolutom, és tökéletesen ment minden országban. De persze csak óvatosan kell, mert az üszijük nagyon tré, azt mondják.
A legjobb kombó: Curve kártya alatt revolut, tw és "saját magyar bank".
Ez vált be a leginkább.
-
válasz
balintdavid #90013 üzenetére
A Soproni meggyes az finom, de nekem kicsit édes. Az ára jó.
A Buda Pest meggyes söre finom és nem édes, viszont szemtelenül drága.
Egyik sem közelíti meg a Most Subite meggyes sörét, ami viszont csapolva az igazi és nagyon drága. Ahol nyaralunk a Balatonon ott csapolják a parton. Jelentős megtakarításom lesz, ha idén a vírus.miatt kevesebbet megyünk.
-
a2d2
addikt
válasz
A Sopronit viszont mi kifejezetten szeretjük.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
és milyen a fertőtlenítő hatása? Hátha annak jó lesz
-
Bigemperor
senior tag
válasz
balintdavid #89985 üzenetére
Én is osztom a nézetet,tele a tököm ezzel,hogy mindenki letámasztja a gépet a belvárosban,tök mindegy mit csinál,aki ott él és/vagy dolgozik és fizetett ezért,az még nem tud megállni!
-
rnrn
aktív tag
válasz
balintdavid #89985 üzenetére
Való igaz, nagy volt ma a forgalom Pécsett. A Centrum mögötti parkolóban találtam helyet, de nem volt egyszerű a dolog. Üdv!
-
samu2062
senior tag
válasz
balintdavid #89799 üzenetére
Én a spárban vettem. (Berek utca)
De gondolom van a többiben is. -
Exian
addikt
válasz
balintdavid #89799 üzenetére
Rózsadomb, OLI.
a2d2: pedig a Linux paranccsor a világ legjobb dolga :) én csak ott dolgozok, bár most sajna alám került egy Win szerver is, de ahogy hcl írta, én is próbálok abban is mindent paranccsorban intézni.
-
Lacko87
tag
válasz
balintdavid #89631 üzenetére
Köszi! Csak szerdán lesz időm betérni oda, remélem lesz még néhány rekeszre való
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #89631 üzenetére
Ó kösz, voltam nemrég, akkor még csak a Három Királyok volt. Jött is haza egy rekesznyi... De a búza! Kedvencem, ennyiért meg ajándék.
-
válasz
balintdavid #88548 üzenetére
A lista nem tudja, mennyire trutyis a tankod, mennyire trutyis a szűrőd...
Az alkohol viszont tudja, és kioldja
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
balintdavid #88002 üzenetére
Nekem is megjött. 120 centiről 32"-es után már nem tűnik túl nagynak. A magasságát kell jól beállítani és észrevehetően hiányzik a hajlítottság.
-
válasz
balintdavid #87769 üzenetére
Köszi, az jó lesz.
Írtam pm-et.
Ha valakinek igénye lenne egy távoli láncfűrész hangját imitáló (IO.sys így fogalmazta meg) ryzen procihűtőre, akkor van egy nekem. Hangulatos, csendes téli délutánokon, ha nincs az embernek kedve kisétálni az erdőre, akkor nyitott ablak mellett bejöhet. -
válasz
balintdavid #87732 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #87090 üzenetére
Már vagy 1 hónapja hordjuk a 100-as háromkirályokat
Én már túl vagyok úgy a 4., 5. rekeszen, persze volt segítség a fogyasztásban összejövetelek alkalmával... Volt már szó róla, de azért köszi.
Egyébként ITT mindig olvasható az aktuális akciós sörök listája. Most szépen fent is van a Három Királyok.
ITT meg a normál árlista.
Nekem meg van a pultos nőci mobilszáma, bibibiii, én nála szoktam személyesen érdeklődni az akciókkal és készletekkel kapcsolatban
-
IO.sys
őstag
válasz
balintdavid #87090 üzenetére
A sört írja valahol az internet, vagy csak szájhagyomány útján lehet róla értesülni?
-
MZsoltee
veterán
válasz
balintdavid #87085 üzenetére
Hát annyival nem olcsóbb, ha egyáltalán olcsóbb. Vedd meg most és akkor a kollégával is jót teszel!
-
zsolt19900
őstag
válasz
vigyázz ezzel a kijelentéssel, hisz most majd' minden héten van bf
-
Vertigo18
addikt
válasz
Nah, annál sürgősebben azért!
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #86373 üzenetére
Köszi, akkor Kaposvárnál Juta-Lengyeltóti felé vesszük az irányt. Egyébként Balatonfenyves a cél, szóval eleve arra is célszerű menni, csak gondoltam negnézzük, hogyan áll az útépítés. De akkor inkább kihagyjuk.
-
windlord
őstag
válasz
balintdavid #85061 üzenetére
Hol ez a bolt?
-
samu2062
senior tag
válasz
balintdavid #80600 üzenetére
Köszi.
Ha arra járok,beugrok majd pár üvegért.Jók is ezek a microlab-ok.Egy solo 9C-re pályázok majd,ha úgy állok végre anyagilag.
Exian:Letapogatónak hívják a villanyászok.Haveromnál volt egy kölcsön,de pár napja visszaadta a gazdájának.Ha előbb szólsz,talán el tudtam volna kérni.
-
samu2062
senior tag
válasz
balintdavid #80594 üzenetére
Na ezt megkóstolom.
Hol lehet kapni?
A staropramen szűretlen búzáját szoktam néha inni.
Kíváncsi vagyok ez ahhoz képest milyen.Jó a háttér is.Solo 6C?
-
rnrn
aktív tag
válasz
balintdavid #80594 üzenetére
Hol és mennyiért vetted? Mondd meg! Most! Azonnal! :-D ;-)
-
air
nagyúr
válasz
balintdavid #79645 üzenetére
Köszi.
-
UHHH
őstag
válasz
balintdavid #79241 üzenetére
-
válasz
balintdavid #76425 üzenetére
Erről nem tudtam, hogy két különböző cég
-
Xray-1
tag
válasz
balintdavid #75906 üzenetére
"szándékosan brickeli "
Ez komoly. Nem is hallottam. Igaz nem is foglalkoztam még Arduinoval.
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #74751 üzenetére
Nekem egyik Samsung TV-nkel sem volt gond, most az egyik el lett adva, a helyett van egy kis 16"-os csudálatos Technika TV (tényleg csodajó kis masina, nem leszólás a csudálatos jelző
, már meg van vagy 7 éve, de nem volt használva eddig), de abban csak DVB-T tuner van, úgyhogy raktam alá egy Thomson DVB-C tunert, ezzel nem ment elsőre a megtalálás.
Amúgy jó kis tuner, mondjuk nem épp fontos szempont, de egy időben nagyon kerestem olyan TV-t, ami tudja azt, hogy felvétel közben lehet nézni másik adót. Az alap Samsungok ezt nem tudják, felvétel közben nem lehet csatornát váltani.
Ezzel a kis tunerrel viszont felvétel közben lehet bármelyik csatornát nézni és amúgy nagyon szuperül vesz fel, FullHD-ben és le lehet játszani PC-n vagy bármilyen másik TV-n. Samsungnál szintén utáltam, hogy a TV által felvett dolgokat nem lehetett visszanézni, csak az adott TV-n. Még ugyanolyan típusú, másik Samsung TV-n sem játssza le, anyáméknak ugyanolyan TV-jük van és elvittem pendriveon a felvett anyagot és kiírta, hogy jogvédelmi meg egyéb blabla okok miatt nem játssza le.
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
balintdavid #72402 üzenetére
Úgy legyen, külső link.
Urak! Én is e között a 2 szám között variálok...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
balintdavid #71969 üzenetére
Korrekt!
Ezert megerne visszakoltoznom. De nincs munka :-))) -
Bird
addikt
válasz
balintdavid #71969 üzenetére
Én is a CSOK-ban bízom....
15%-al ugrottak fel az ingatlan árak fél év alatt.
-
TRob1
veterán
válasz
balintdavid #70891 üzenetére
Pont az Unix Autó-val szemben a Légszeszgyár utcában.
-
Exian
addikt
válasz
balintdavid #70878 üzenetére
Le tudod írni nekem a címkéről, hogy mi az összetétele? Konkrétan az érdekel, hogy kukoricadara van e benne?!
SZERK: ja most fogtam csak fel az írásodból, hogy valószínűleg nincs benne ("szar kukoricázott Szalon")
Mondjuk én a Szalont is szeretem... de a kukoricadarát nem.
Meg érdekelne engem is az ára.
-
TRob1
veterán
válasz
Milyen árban megy? Mondtak vmit mikorra várható a másik 2 fajta? (Főleg a búzára vagyok kíváncsi)
-
saiyajin
senior tag
válasz
Jól néz ki bizony! Ha otthon leszek beszerzek belőle.
-
válasz
balintdavid #70552 üzenetére
Szuper sztori.
Ha az átvételről a futárszolgálattól kaptál papírt, hogy sértetlenül átvettél, akár perelhetsz is. Egy kis fogyasztóvédelmes fenyegetőzés olyan jó véleménymódosító hatással tud olykor bírni.
Amúgy ismerős a szitu, velünk anno mint viszonteladóval az acer szervíz játszott el hasonlót egy félmillás notebookkal. Azóta sem adtunk el többé acert...
A winyóddal kapcsolatban javaslom a wd németországi központját. Simán beregisztrálsz és tény hogy a postaköltség nem ingyen van, de amikor egy újat visszaküldenek, az már ingyen van. Nekem anno egy sima 74GB-os raptor - 5 év garból még 2 hó volt vissza - nyekkent el. Mivel a kisker ahonnan volt, már nem ment (TPComp), így kiküldtem. Küldtek ingyen helyette egy 150GB-os velociraptort. Szóval nagyon korrektül intézik. Érdemes nekifutni. A postaköltség németbe kb. 2,5 körül volt... -
Bird
addikt
válasz
balintdavid #70552 üzenetére
Jujj de bosszú!
-
balintdavid
tag
válasz
balintdavid #69501 üzenetére
Táp jegelve, többi még vihető
-
a2d2
addikt
válasz
balintdavid #68250 üzenetére
Én is amikor felhúztam a trailerek miatt és képkimaradások voltak, meg villódzás, akkor mondom magamnak ez aztán frankó lesz, de a filmen meg már nem vettem észre.
Ezek szerint azt normális képfrissítéssel adják a trailereket meg fele annyival? -
torma1981
veterán
válasz
balintdavid #68230 üzenetére
Ja első sor mi?
-
válasz
balintdavid #67694 üzenetére
stipis-stopi
és küldj privátba egy telefonszámot
de ha az adatlapodat kitöltöd az is jó -
válasz
balintdavid #67186 üzenetére
De hülye vagyok! Rakás router tud MAC clone-t. esz egy routert, átírja a MAC címét valamire, ami már be van engedve, és jóidő.
-
balintdavid
tag
válasz
balintdavid #66900 üzenetére
Vihető limlomjaim:
TP-LINK TL-WR740N router 2500 Ft
Muse audio x5 mini pcm2704 USB-s DAC fekete 1500 Ft -
Exian
addikt
válasz
balintdavid #66134 üzenetére
Jah köszi, azt tudom, szoktunk ott vásárolni. Bár már régen voltam.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
balintdavid #60776 üzenetére
Win 8.1-em van.
-
válasz
balintdavid #60396 üzenetére
Én csak jó időben mennék oda, mert igazából a kert-része hangulatos. A sörök jók, a kaják is, de azok szerintem egy kicsit drágák a többi kínálatához képest. Ha enni is akarsz a jó sörök mellett, akkor szerintem az Egylet a legjobb erre.
-
torma1981
veterán
válasz
balintdavid #60396 üzenetére
Nagyon jó hely. Többször is voltunk itt. BL döntő,fontosabb meccseket itt néztük.
Kedvesek,finom a sör, a kaja. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged