- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
Mi a Curve értékeajánlata?
Van nekem is, párszor használtam, rohadtul lassan autentikál (persze, mert egyszer levonja a rendes kártyádról, az egy tranzakció, meg utána a POS felé is, szóval két tranzakció minden egyes fizetés, érezhetően lassabb a CIB-hez képest is, nem ám a Revoluthoz), a CIB 10-ből legalább egyszer visszautasítja a Curve fizetést és kicsit szar, amikor kijön a Nappaliban, hogy fedezet hiány, közben bőven van pénz a kártyádon. Revolut és CIB kártyám van, szóval még ez a kártyákat az appban össze tudod vonni és csak egy kártyát viszel magaddal se egy hatalmas érték.Én tényleg kipróbáltam, gyönyörű a kártya, jó az app, de egyszerűen semmit nem ad nekem és nem értem, mit tud, amit másik kártyák nem. Max, ha valahol a VISA nem jó csak az MC, így a Curve MC mögé berakod a CIB VISA-t, de tényleg ennyi.
Revit is csak külföldön használom, és mivel barátnőm vajdasági, ott elég gyakran jól jön.
-
IO.sys
őstag
Nem informatikus szemmel is kaki. A két lépcsős azonosításnál az ujjlenyomat azonosítás után vagy nem történik semmi és lejár az idő, vagy megnyitja a belső felületet és kidob, aztán eljátssza ezt még 3x. És csak Chrome alatt hajlandó az ujjlenyomat azonosítós belépés működni, de akinek meg öregkori habókjai vannak és (Chromium alapjú) Operát használ, az így járt. Viszont bejutás után még semmilyen hibát nem tapasztaltam, ami nagyon idegesített volna. Az utalások nem jelennel meg azonnal, de ennyi. Aki tudja, hogy mit csinál a bankszámlájával, annak olyan sok gondja nem lehet a CIB-bel. 0 Ft-ért nem tudok jobbat.
-
balintdavid
tag
Revolut szép és jó, én is használom, de OBA ide vagy oda, a nyaralás alatt pizzára/sörre költendő pénznél többet erre sem tennék. Teljesen random módon zárolják a userek számláit, majd bekérnek bérpapírokat stb amihez közük nincs. Elég csak benézni a prohardveres fórumjára, kiszamolo blogra, stb, tele van horrorsztorikkal.
-
-
a2d2
addikt
Én a transferwise-nál vagyok.
Teljesen ingyenesen van itt egy dombornyomott bankkártyám és egy brüsszeli EUR bankszámlám.
Itt ha jól tudom nincs hétvégi plusz díj, cserébe talán kicsit magasabbak az alap díjak Revoluthoz képest.
Eddig mindenesetre nem lehet rájuk egy rossz szavam sem. -
-
Ferdzsoo
addikt
Sosem értettem miért számít ez (még akár így is, nemhogy teli árban!) jó vételnek.
Itt van 2 év garival 30k val drágábban. A két év alatt pont azt a 30k pluszt fizeted ki az előfizuval. 3 gb netért.meg 20 forintos percdíjért? LOL.
Ok. egy előnye van az átlag usernek, nem kell egy összegben kifizetni. helyette előre elkölti a pénzét. Okos gondolat. -
a2d2
addikt
Nekem erre az union 24-re semmi extrát nem hozott fel. Szóval ugyanúgy a KÖBE lóg ki a sorból.
Felhívtam amúgy őket más okból (kikérni a casco bónusz fokozatomat) egy elég szimpatikus mukival elbeszélgettem közben, nem akart semmiről meggyőzni, mondta hogy neki is a Casco a köbénél van de pl a kötelezője a waberernél. Rákérdeztem konkrétan hogy ha pénteken kihozom a szalonból az autót és véletlenül befordulok az árokba akkor én fizetek 10%-ot a maradékot pedig ők és nem lesz utána semmi extra díjbekérő - erre mondta hogy ha ez a megkötéstől számított 5 napon belül történik akkor igen (ugyanis 5 nap után van szemlekötelezettség). -
Sir Riccio
addikt
Azért csak ennyi mert, nem tesztelnek. Több emberről tudok akik otthon fekszenek kétoldali tüdőgyulladással, mégsem tesztelte Őket senki, pedig mind találkoztak külföldiekkel, ráadásul a korábban problémásnak ítélt országokból.
Nálunk amúgy a fél éves lányom kezdte, Ő hét hete beteg, köhög, (még kruppos rohamai is voltak), sokáig enni-inni sem volt hajlandó, alig tudtuk megmenteni a kiszáradástól, aztán nem sokkal azután, hogy beteg lett jöttünk mi, torokfájás, orrdugulás, durva megfázásos tünetek, aztán meg köhögés ami azóta se nagyon múlt el, csak javult. Hívtam a háziorvost, de abban maradtunk, hogy nem valószínű, szóval amennyire lehetett kerültem az emberekkel a kontaktot ebben az időszakban és el se nagyon jártam sehova. Most, hogy májusig minden munkámnak lőttek, nem is nehéz.Mondjuk én továbbra is fenntartom, hogy vagy el kéne engedni és "aki hülye haljon meg!"-et kiáltani (tudom, olyan is áldozatul esne aki nem hülye), vagy végre kijárási tilalmat bevezetni és mindent lelőni pár hétre vagy hónapra. Ez így, hogy ajánlott otthon maradni, semmit nem ér. Akinek a vállalkozása emiatt összedől (mint pl. én) otthonról nézi, ahogyan a veszélyeztetettek egy része lesz@rja.
-
Engineer086
Modder
Mi eddig 6-52-441-4 útvonalon jöttünk-mentünk az elmúlt öt év során, de volt, hogy pályán mentünk végig.
Eddig megfelelt, ketten mentünk, de egyre inkább idegesít az utak állapota és hamarosan jön a baba, nem akarom őt kitenni ennek a borzasztó zötykölődésnek. Szóval alternatívákat keresek. Az autópályát eddig nem szerettem, túl monoton és a 0-ás is elég nagy lutri tud lenni, de a jövőben lehet bevállalom többször. Ott van még a másik alternatíva: Mohács-Bátaszék-Baja-Soltvadkert-Kecskemét-Cegléd és onnan a négyes. Ezt az útvonalat március végén le fogom tesztelni egyedül, aztán ha bejön, akkor a családdal is. -
Exian
addikt
Egyébként egyre többször az van, hogy simán elég egy 5 fős jármű is, mert egyre ritkábban megyünk mindannyian egyszerre bárhová is. Úgyhogy az is tervbe került, hogy marad a jelenlegi 7 személyes tank arra az esetekre, amikor mindannyian megyünk (+ még anyám is befér, ha kell), és mellé veszünk egy "megújuló" technikájú verdát. És akkor máris több minden szóba kerülhet, viszont ugrik a CSOK kedvezmény... sehogy sem jó ez
-
a2d2
addikt
Azért nem olyan rossz az a nem konnektoros full hibrid. Az Outlander PHEV volt pár éve még a nagy kiszemelt, aztán végül Prius+ lett a befutó.
Egy viszonylag kicsi (olcsóbb) akksipakkot kell kifizetni, karbantartani, esetleg 15 évente cserélni. Cserébe persze csak pár km-t tudsz menni tisztán elektromosan. Viszont városi használatkor (főleg itt a Mecsek lábánál) az üzemanyag felét visszatöltögeti (lámpánál fékezéskor, vagy dombon lefelé menet eddig ugye elégetted a felesleges energiát amit most visszatölt a rendszer). Engem megvettek teljesen ezzel a koncepcióval.
Az 1.8-as szívó Versonk 9.5 körül fogyasztott városban a nagyon hasonló méretekkel bíró Prius+ pedig beéri kb a felével.
Persze aki nagyrészt városon kívül használja az autót annak nem ez a legjobb megoldás de városi gyerekszállításra tökéletes.
Plusz a Verso láncos CVT-jéhez képest a Prius E-CVT-je kb elpusztíthatatlan (a többi automatához nem is viszonyítva). -
A BMW i3 az melyik ebből? Mármint az a változat, amelyik elektromosan hajt, de van benne egy benzinmotor, ami nem hajt, hanem áramot termel alacsony, fix fordulaton pörögve, ha fogy a szufla. Nekem az tetszik a legjobban. Ha nem 18 milla lenne az új ára, akkor lenne egy, de most nincs kedvem venni még.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagyon sok túra képanyaga van meg nekem, mindent átméreteztem 4000*3000-ről az akkori képernyőm felbontására, manapság meg fhd-re. Így sok helyet nyertem, plusz a kép gyűjteményemet mappánként külön zipbe mentve elraktároztam több helyre. Ingyen van így a tárolás és kellően biztonságos is.
-
Exian
addikt
"... nem értem, miért kellene nagyobb ..."
Nem írtam, hogy kellene nagyobb
Csak írtam, hogy tud az is butítás nélkül tárolni.
a2d2 írta, hogy a Google Fotók ront a minőségen, erre Ance írta, hogy a OneDrive nem, én meg erre reflektáltam, hogy a Google Fotókban is van erre lehetőség, HA valakinek kellene.
-
-
Exian
addikt
Jah. Rengeteg ilyen régi holmim van. Ha az eBay-os árakat nézem, akkor többszörösen milliomos vagyok
ILYEN procim is van egy kisebb pakli, ezek már elég ritkák. Imádtam ezeket, meg még jó pár procit, amikor még az AMD és az Intel logo / név egy procin szerepelt
Nem kell valakinek komplett antik-reto PC gyűjtemény?
Kedvem támadt eladni.
-
Exian
addikt
Na a múltkor említett régi picike HDD-re reagálva, ma kezembe akadt a műhelyemben egy ilyen.
LAPTOP-ba (!) való 20 MB-s Conner HDD
Húsz megabájt! 2db fénykép sem férne fel rá, amit a fényképezőmmel készítek... (12-15MB egy kép mérete). Ellenben rajta van egy komplett működő rendszer, sok-sok programmal
-
Köszönöm szépen! Sajnos az a film ott sincs fent, amit láttál, az egy régebbi. Gondolom majd felkerül idővel.
Rizso: Én sem tudtam a felbontásról és valóban az 576p kb. a max. Mondjuk a gyereket kb. semennyire nem érdekli, hogy rossz a minősége.
Még a képarány is rossz néha, de az se zavarja. Én kifutok a világból.
Ami jó oldal, az a rajzfilmek.online. Ott HD minőség is van. Viszont annyi a probléma, hogy nem indul el egy csomó film. Egyszer elindul, egyszer nem és kiírja, hogy “nem sikerült a video lejátszása”. Ezt nem értem, miért csinálja, de gyerekkel kicsit nehéz, mert a technikai akadályok nem érdeklik.
-
Exian
addikt
Te jó ég... akkor én milliomos vagyok, csak nem is tudok róla?
Tudod mennyi ilyen HDD-m van? MŰKÖDŐ! Rengeteg... sőt, laptop kivitelben is van több, szintén működnek. Van működő 386-os laposom is
60 MB-s HDD-vel (a cikkem írása óta lassan eltelik 10 év, úgyhogy lassan 30 évre módosíthatom a címet
) . Na majd az érdekesség kedvéért lefotózom a régiHDD pakkomat, szép látvány. Tényleg lehet, hogy egyszer áruba kellene bocsájtanom, ha már ilyen értéket képviselnek...
Más: kellett volna nekem is egy ilyen retail Win10, de egyszerűen nem tudom véglegesíteni a megrendelést... mindig azt írja ki a legvégén, hogy "A név maximum 50 karakter lehet."
Másnak sikerült? Eskü, még adószámmal együtt sincs 40 karakter a név! Nem értem...
UHHH: apámék a megépülés óta a Fellbach-ban laknak (én jártam az épületben, amikor még csak a csupasz téglafalak álltak, nyilászárók nélkül...). Ők szeretnek ott lakni abszolút, nyugis hely teljesen. Ők a legkorábban épült, legalsó épületben laknak a főút mellett. Nem zajos, igaz, az ő ablakuk északra és keletre néz, nem délre az út felé.
-
IO.sys
őstag
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha bezárom a cégem és eladom a 200 Win licencem, azzal nincs semmi gond.
Igazából amit nem értek, azok az Ebayes licencek. 700 forintért automata küldi, valid, MS szerver rendben találja. Ismerek olyat, akinek ilyen van, kb fél éve azzal megy a gépe és nem volt vele gond. -
-
-
Exian
addikt
-
IO.sys
őstag
-
Exian
addikt
Zsír, köszi, ennek még a Lite fizetős verziója is sokkal olcsóbb (~3000 Ft/hó), mint a TeamViewer legkisebb verziója (7200 Ft/hó). Ha netán az lenne, hogy ez is érzékel üzleti felhasználást (pedig igazából személyes használat van...), akkor még úgy is sokkal olcsóbb lenne. De talán menni fog az ingyenes verzió is.
-
IO.sys
őstag
Én meg ma végignéztem élőben egy olyan parkolást, amilyet a netes videókban lehet látni. Egy 10 méter széles kereszteződésben nem ment az Y, Biokomos teherautót feltartva majdnem felment a járdára, párhuzamos parkolásnál majdnem elvitte a mögötte lévő autó elejét, maga az üres hely két autó hosszú volt, szerencsére ott volt a sofőr és időben eltolatott az útból, közben kétszer lefulladt. Végül a bal első ajtót teljesen kitárva az útra szöszmötölt még egy kicsit a dolgaival. Most már csak azt várom, hogy láthassam kiállni is.
-
Idézek a cikk végéből:
"Beszélgetésünk során Péter többször elmondta, hogy nagyon szereti a típust, és nem gondolja, hogy általában a Volvókkal, vagy a második generációs XC90-nel konstrukciós problémák lennének. Azt viszont nagyon is gondolja, hogy az a példány, amelyet két éve újként megvásárolt, egyszerűen selejt, ezért szeretné ha ráfizetés nélkül adnának neki helyette egy olyat, ami új és hibátlan, hogy elölről kezdődhessen közös története a legnagyobb Volvóval."
Ez szerintem sajnos előfordul minden fajtánál, egy prémium kategóriásnál meg főleg fájdalmas tud lenni
-
-
Exian
addikt
Lehet, hogy hosszú lesz, csak mazopisták olvassák.
Na mostanmá' van RAID1
root@server:/# mdadm --query /dev/md1
/dev/md1: 3725.90GiB raid1 2 devicesDe nem is ez a legfontosabb, hanem, hogy tök új Linuxot is telepítettem persze előtte, és ami teljesen váratlanul ért és totál meglepődtem, hogy a hálózati adatátviteli sebesség is nem kicsit megugrott. Gigabites a helyiháló, de eddig erre a nyamvadt szerverre olyan 40-50 Mbit-tel ment maximum a másolás akár FTP-n, akár SMB-vel. Mindig. Gondoltam biztos vacak a gép, vagy a hozzá vezető úton van valami szűk keresztmetszetű switch (vannak furcsaságok ilyen téren házon belül...), más gépekre viszont meg van a 100Mbit vagy a gigabit az én gépemtől, attól függ, milyen ethernet van az adott gépben.
Erre most, FTP-n is, SMB-n is 800-1000 Mbit között hasít a másolás
változatlan útvonalon... Szóval, nem csak a winyók voltak gányul megcsinálva ebben a szerverben, hanem rendszerszinten is teljes kakukk volt... és azt sem kell gondolni, hogy valami QoS volt rajta és korlátozva lett volna csak
"miket csinálnak az úgynevezett linuxos rendszergazdik."
Ja, mondjuk én sem vagyok hatalmas Linux expert... de nem is nyúlok olyanba meg nem csinálok olyat, amihez nem értek eléggé. Azt rábízom komolyabb szakikra, főleg, ha publikus IP mögött közvetlenül neten csücsülő szerverről van szó és fontos a biztonság is azon a szinten túl, amit én biztosítani tudok.
De a legjobb az volt, amikor egy Linuxos bagázstól át kellett vennem egy szervert további üzemeltetésre, és a személyes átvételkor meg akarták változtatni a root jelszót, mielőtt átadják (nyilván nem akarták megadni a meglévő jelszót) és feltette a nagy ravasz kérdést ámbár igen halkan az illető, hogy "hogyan is tudok átlépni KDE-ből parancssorba?"
Mert előtte KDE-ben bohóckodott valamit (mindig röhögök, ha egy szerveren egyáltalán van grafikus felület és abban csinál bárki bármit is...). Aztán a következő kérdésnél már azt hittem, hogy ez tuti kandikamera, amikor megkérdezte még halkabban, hogy "és melyik paranccsal is tudok jelszót változtatni?".
Nyilván valóan a cégtől nem a Senior Linux mestert küldték, de azért meredek volt mindenképpen.
-
IO.sys
őstag
Engem is megállítottak a lépcsőházunk előtt, épp parkolni akartam. Állunk 1 percig egymással szemben, elkezdek tolatni, integetnek, hogy ne. Még 1 perc, rádióznak közben, aztán elindul, beáll mellém és megkérdezi, itt lakok-e, mondom igen. Merthogy egy pont ilyen autót keresnek és elköszön.
Tehát ha autót lopsz, mondd, hogy itt laksz!
-
Dare2Live
félisten
"Mivel az autós DVR-ed nem bevizsgált, ezért nem bizonyító erejű a felvétel"
Nem tudom mi a bevizsgát vagy hiteles vagy... de ilyen alapon sztem a videok 99% nem bizonyító erejű, hiába látszik rajta, hogy Béla lelövi.... Józsit, vagy, hogy nem én hibámból volt a koccanás, vagy, hogy...
sztem amúgy bíróságon simán bizonyíték, hogy nem én hibámból volt a kocc....ettől még ha nincs baleset és nem vmi ultrabrutál a dolog sztem rendőrség le fogja szarni....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Winamp... Amilyen fasza volt annak idején a 3-as verzió a vizualizátorával, akkora bloatwaret csináltak belőle az 5-ös kiadásban. Anno a fejlesztői szándékosan ellehetetlenítették, hogy olyan silent telepítőt csinálj hozzá, ami kihagyja a bloatware telepítését. El is halálozott ahogy nézem...
Amúgy ha olcsón szeretnél jót, akkor egy Creative E1 külső hangkártyát (ne ítélj elsőre, nem minden gagyi ami Creative) kell venni az 13e Ft körül van [link], azt mind PC-b, mind Androidos telón tudod használni és ennyi pénzért nem kapsz jobb külső dac-ot / erősítőt / mikrofont, főleg nem egyben.
Egyszerre két fejhallgatót tud meghajtani, de ami miatt megéri megvenni az az, hogy azt a kimenetét amin a headset mikrofonját is fogadni tudja, azt egy AB osztályú erősítő hajtja meg, nem a manapság szokásos D osztályú tucat-kacat erősítő. Ez már alkalmas arra, hogy drágább fejhallgatót hajts meg vele minőségben. Arra meg a személyes javaslatom az Audio-Technika m40X, brutálisan jó (egyenletes) hangzással és ár / érték aránnyal. [link] -
M_AND_Ms
veterán
Az a Vpn másra való, mint amit otthon üzemeltetsz.
Az Opera Vpn egy kliens, ami nyilvános Vpn szerverekre kapcsolódik, hogy azokon keresztül rejtse a forgalmat.
Az otthoni Vpn szerver pedig arra van, hogy arra csatlakozva biztonságosan csatlakozz az otthoni hálózatodhoz bárhonnan úgy, mintha otthon lennél.
Vpn = Virtual Private Network (Virtuális Magán Hálózat) -
Exian
addikt
Jah. Nekem már sima FHD videók is akadoztak wifin, amikor még Android Box volt kötve a projektorra és az wifivel ment, nagyon akadozott a lejátszás FHD-n. Kihúztam LAN kábelt a box-ig, utána tökéletes volt, 4k tartalmat is vitte, csak azt nem erőltetem, mivel a projektor nem az, felesleges és nincs is olyan tartalmam, csak próbáltam egyszer. De már PC van a box helyett, az meg alapból gigabites összeköttetéssel van minden hálózaton lógó otthoni tárhellyel (másik PC, Router, szerver).
-
Exian
addikt
Az jó. Szóval 6k helyett 16k
Ez szép volt
(persze az oldalon már látjuk, hogy éppen fordítva gondoltad
).
És köszi a linket, én is keresek szivattyút, bár nekem valami kisebb teljesítményű kellene, meg olyan, ami tutira befér egy 110-es KG csőbe. A hangsúly a gyenge forgatáson van, hogy lassan nyomja a vizet.
-
Mondjuk mostanában fizetett kártértést nekem is a posta, de boldogabb lennék, ha anélkül ment volna
Meg volt, hogy nem, pl. képtelenek voltak kivinni egy csomagot, és közölték, hogy ugyan hibáztak, de nem olyan volt, hogy azért fizetniük kellene (tehát a nem nyújtott szolgáltatás díját eltette). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Csak kíváncsi vagyok, mit lehet az egekbe verni egy panelba
Nálunk 15k havonta, pedig csak 2 gyerek van
Exian:Akkor az nem sok. Amikor mi is panelba laktunk kb annyi volt nekünk is, most meg 130m2 van plusz garázs, szerintem ennyi reális
Semmi extra, 3 számítógép, 2 tv, mosógép, meg a gyerek bütykölget a garázsban
még a meleg víz is gázról megy
-
TRob1
veterán
Igen, az akksitöltés/merülés sajna ilyen "állatfajta", és nem csak a telefonoknál.
Van hogy fényképezőből vagy Xbox kontrollerből vagy egérből (vagy akárhonnan) kivéve a Voltcraft "okostöltő" nem kezdi el tölteni pl. az egyik akksit, be kell "kurblizni" egy ""butatöltővel" pár mp-ig… aztán már tölti a Voltcraft is. -
TRob1
veterán
Jól mondod, az "okostojások".
Pedig ők legalább tudhatnák hogy mikor 100%-ot látnak a kijelzőn, attól még az akku nincs 100%-on. Illetve másik irányból is. Ha 0%, attól az még nem nulla. (Hidd el, elég jól ki van találva a töltésvezérlés)
És az a baj hogy mások meg ebben "hisznek", ezekkel "értenek egyet" (persze csak "véletlen").
Nem beszélve arról hogy ezek a nagy(i)tudásúak akik ezeket vallják, 1) sosem próbálták az ellenkezőjét mert fanatikusok 2) Valszeg még 1-1,5 évig sem tartanak meg 1 telefont, nem hogy "Hosszútávon". (Én meg átlag 2év/teló tapasztalatból - ez sem sok idő, pedig nem is vagyok telefonfüggő meg fan meg mittudoménmi - mondom, hogy kvára soha nem húzom le egész éjjel a telót, mert inkább alszom és nem azt figyelem hogy mikor ír 100%-ot. ÉS akárhogy figyelem az adott teló topikját, valahogy még sosem volt rosszabb az akkum egyik telefonomnál sem, mint azoknak akik ezt figyelik folyamat különböző appokkal, egyebekkel... sőt... na mindegy) Béke. -
a2d2
addikt
Én is körbenéztem mielőtt megvettem az S8-at.
A használt árak kb így alakulnak:
S6 edge: 40e-től
S7 edge: 50-60e
S8: 80e-től
Garis új készülék megdobja még kb egy 30%-al az árat.
Szerintem ha 80-ért elmegy akkor jól jártál.Amúgy nekem ez az S6 edge is bejön amit lenyúltam asszonytól kivéve az akksi üzemidőt. Szóval jó telók ezek, csak kár hogy nem cserélhető akksis. Vagy gondolom megoldható valahogy csak nem 2 perces mutatvány mint régen volt.
-
a2d2
addikt
Én is gondolkodtam rajta, de ezen a meghajtón csak Windows volt meg játékok.
A Windows érvényesítéséhez ráadásul bizonyos időközönként fel kell csatlakoznom a PTE VPN-jére, szóval magában teljesen használhatatlan az esetlegesen kinyert licenszkulcs.
Szóval gondoltam nem növelem a 9,5TB írását még kb 240GB-al (bár 72TBW van megadva gyárilag szóval még elvileg nagyon sok van hátra neki). -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest