- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
Palafi #73149 üzenetére
Szia! Nekem semmi gondom nem volt velük, mindig megrendeltem, igaz ki nem fizettem szinte soha előre, hanem átvételkor a boltban. A rendelt termékek 1-50k között mozogtak, illetve náluk vettük meg a mosógépcserés mosógépünket is. És mindig megérkezett a boltban időben, a vállalt időn belül.
-
UHHH
őstag
válasz
Palafi #73149 üzenetére
Sziasztok! Annyira rossz tapasztalataim vannak edigitallal, kerulendo szemetek. Amikor tavaly november 27-en rendeltem vmi szart online kifizetve, aztan lattam nincs nekik, nov 28 visszamondtam a rendelest es januar kozepen mar meg is kaptam a penzt hosszas reklamalas utan. A bekelteto testuletet is pont leszarjak.
-
goodboy007
senior tag
válasz
Palafi #73089 üzenetére
Facebook-on a külföldi munkát kínáló csoportokban mindig van egy-két olyan ember, aki személyeken kívül csomagot is szállít. Az árakat mondjuk nem tudom, de nagynénémék is így szoktak csomagot küldeni unokatesómnak Stuttgart mellé és vica-versa.
Más:
Eladó HP Pavilion g6 notebook, kihasználatlanság miatt:
Core i7 3632QM, 8GB RAM, HD7650M 105k (alkuképes)
Bővebben Hardveraprón!Valamint ha valaki tud emberi áron, akkor még mindig keresek Samsung Galaxy S Advance (GT-i9070) telefonhoz akkumulátort -használt is jöhet-. Vagy ha valakinek lenne kölcsönbe 1-2 órára, azért még hálásabb lennék, ugyanis csak pár dolgot szeretnék lementeni róla!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Palafi #72588 üzenetére
Én inkább az Xbox one kontrollerét javasolnám, egyrészt mert az a legújabb, másrészt mert időtállóbb mindennél egészen addig, amig a One-ok élni fognak.
Bármilyen játékot próbáltam eddig PC-n, mind szépen futott vele.
Elötte az Xbox 360-asom volt, az is teljesen jó mondjuk, csak attól nehezebben szabadulsz, ha megunnád.Amúgy pont van egy eladó Xbox One kontroller adapterem 5k-ért.
-
válasz
Palafi #72557 üzenetére
Én sajnos még nem tartok _mindenről_ mentést, de hamarosan lesz Raid5... Aztán azon már van némi biztonság, bár minden ellen az se véd. Fontos dolgok azért 2 helyen megvannak most.
@Exian : Ez durva :S
@Greenity : Én 16-17 évvel ezelőtt ültem pár tanórát még a botanikus kertben
De amúgy jó volt az. TTK-ra szerettem járni.
Programozást olyanoknak oktatni, akik nem érdeklődnek iránta -> mission impossible. Akit érdekel, az csinálja magától is. Akit nem érdekel, az nem fogja.
Sajnos bármilyen komolyabb fizikai témakörben muszáj nem kicsit tudni, ez a nagy baj. Kémia bizonyos ágaiban is. -
válasz
Palafi #72545 üzenetére
Hát,
1. szokás azzal jönni, hogy miért baj, hogy 20-30GB a windóz, hiszen úgyis van hely - na, van?2. meg kell tanulni rendet tartani - ez nem asztali gép, nem kell az egész életed ezen élni (különben is bármikor összetörhet ellophatják stb) - szóval ha pl. 128GB-on nem fér el az aktuális tanulnivalóival, egyebeivel, akkor menjen már valahova
(Amúgy sem szoktak a népek backupot tartani semmiből, aztán amikor meghal az egy winyó, amin mindene van, akkor valaki tegyen csodát...)
Hova jár? Én a PTE TTK-n kezdtem így, hogy az udvaron volt sok óra
-
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #72056 üzenetére
Egy kérdés: matrica/kód van a gépen? Ha nincs, akkor csak akkor fog működni ez a megoldás, ha a BIOS-ba bele van írva.
Ezt ezzel a programmal meg tudod nézni.
Nekem nem volt semmilyen matrica, meg semmilyen kód mellékelve a géphez, de amikor elszállt a recovery partíció, akkor ezzel a módszerrel újra tudtam telepíteni a Win 8.1-et. Kiszedte a kódot a BIOS-ból és azzal aktiválta is rögtön.
Utána meg persze gond nélkül frissíthettem Win10-re legálisan. Most már elég a Win10-et rakni rögtön, nem kell a Win8.1 először. Mondjuk nekem már nincs gondom ezzel, nincs már meg az a gép.
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #72052 üzenetére
Van megoldás, ezt töltsd le: Media Creation Tool Windows 8.1.
-
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Palafi #65854 üzenetére
Igen ez így egyszerűbb, bár kb öt óra Sopron
Amúgy én inkább a Szigetvár, Kadarkút, Gige, Jákó, Nagybajom, Böhönye irányt szoktam autózni.
Ott csak Kadarkút és Nagybajom között rosszabb az út, de azon kívül gyorsabb, mint pl a Pécs, Sásd, Kaposvár.Az osztrák pálya gyors elérése míg úgy is opció, hogy (Nagyatád,) Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Körmend, Szentgotthárd irányba megy az ember.
Bár a végén mindig arra jutok, akármit csinálok nem úszom meg a 4-5 óra zötykölődést a magyar utakon, azokból sem az első-, hanem a másod-, vagy harmadrendűeken.
Furcsa érzés: Amszterdamban kikanyarodtam a szállás kapuján, majd három km múlva felmentem a pályára, majd Sopron előtt lejöttem róla és vissza kellett térnem a magyar mellékutakra. -
rnrn
aktív tag
válasz
Palafi #65854 üzenetére
Teljesen jó lenne, de... 1 órával több, mint a másik.
Tavaly voltunk Sopronban nyaralni, közel 5 óra alatt értünk fel a sok tötymörgő miatt. Muszáj pályáznunk!
Azért köszi!!!A második alagút lehet, hogy nem is játszik, mert átvágunk az A9-ről Hallstatt felé az A10-esre.
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Palafi #59871 üzenetére
Ezt kb lehetetlen kivitelezni. Szerintem. Remélem...
Lehet vele riogatni az embereket de mit csinálnak nyilvános helyeken? Egyetemekre és kóterokba jár mindenki majd torrentezni? Megszűnik a kávézókban a free wifi? Esetleg a végtelenségig lekorlátozzák a sebességét?
Feltöröm a szomszéd hálózatát és több tízezres számlát csinálok neki havonta?Szerintem figyelemelterelés, nem más. Már változott az állás..
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #57833 üzenetére
Ez jól hangzik. És tényleg praktikus lehet, ezekben a kis panelokban az ajtók rengeteg helyet el tudnak foglalni nyitott állapotban és állandóan útban van. Nálunk most konkrétan az új lakásban, ha teljesen nyitva van a WC ajtaja, akkor nem lehet elmenni a konyha felé, mert majdnem teljesen elzárja az oda vezető előszobai részt! Ugyanígy a fürdőszoba ajtó is problémás: ha nyitva van, nem lehet kinyitni a bejárati ajtót! Agyrém. Megtudod esetleg kérdezni, hogy hol vették az ajtókat?
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #56608 üzenetére
Hát, akkor még akár lehet is, hogy ő készítette
Én ugyanis '96-ban vágtam el vele az ujjamat. Amúgy úgy játszottam vele, hogy nem a pengén, hanem a másik felén "húzogattam" az ujjamat fel-le. Aztán véletlenül átfordult a kés, és teljes erőmmel belenyomtam az élébe. Gondolhatjátok... lefittyent rögtön az ujjam fele. Áááá beleborzongok még ma is
De tök szupi volt, pár napig nem mentem suliba. Most meg van egy örök jel az ujjamon az eset kapcsán
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #56606 üzenetére
Egy ilyenem van, de szerintem nem ő készítette. Mindenesetre 8. osztályos koromban úgy elvágtam vele az ujjam, hogy a fele lógott
Azóta is keményen meglátszik a nyoma. Az is jó kis kés, ugyanilyen tokja is van.
-
Exian
addikt
válasz
Palafi #56213 üzenetére
Az én Asztrámat egy görcsönyi lakatos rakta rendbe, nagyon durván. Ő ha kell, saját maga csinál íveket, elemeket, bármit. Ő konkrétan veterán autó renováló-építő. Igazi mesterember. Egy a gond vele: nyugdíjas, így ráérősen csinálja. Viszont amit az én autómmal csinált, arra szakszerviz 2-3szoros árat mondott, de be sem vállalták, mondván, hogy az egész autó nem ér annyit (igazuk is volt).
Nekem teljesen szét volt rohadva mindenhol a kaszni, teljes íveket kellett cserélni, meg hátul a rugó felett az alvázba is bele kellett nyúlni. Íme pár kép
Itt látszik is a szétrohadt tányértartó, ahelyett csinált a gyárihoz képest dupla olyan vastag és erős anyagból újat.
Na szóval, ő talán tud mondani valamit, hogy mit, hogyan lenne érdemes és hogyan a legolcsóbb.
Annyi, hogy ő "művész", ennek megfelelő a stílusa is...
-
-
-
NGA
addikt
válasz
Palafi #54347 üzenetére
De rendesen működik, de live fiókhoz van kötve. Azaz ha valaki nem lép be windows alatt a live fiókba, akkor csak böngészőn keresztül használhatja. Ha belép, akkor pedig úgy, mintha egy meghajtó lenne a gépben. Baromi kényelmes, és jó.
Tényleg, december 10 van. Megérkezett az olcsó tablet a foxkupontól?
-
-
Birsmann
tag
válasz
Palafi #53539 üzenetére
Lazán kapcsolódik ehhez, és nem tudom, hogy konkrétan a Firefox, a Flash, vagy a Firefox + Flash kombó a hibás, de pl. masszív YouTube-ozás, vagy erősen flash alapú honlapok böngészésénél változó időtartamon belül összeomlik a bővítmény... persze a böngésző sem válaszol, laptopon szereti még a sndvol-t is kiiktatni, és mehet a restart. Asztali gépnél ki kell lőni a firefox.exet és minden mehet tovább... minden esetre érdekes jelenség!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Palafi #53539 üzenetére
Gondolom Windowson fut, ott aztán n+1 oka lehet. Én mondjuk a noscriptet nem használnám, szerintem több munkát ad, mint amennyi hasznot hoz.
Esetleg még egy tipp, a flash plugin képes problémákat okozni, érdemes a youtubeot html5 módba kapcsolni, ha szoktál rajta videókat nézni. [link] -
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Palafi #53219 üzenetére
Először felmennék win updatere, hogy nincs-e valami friss driver a wifihez. Ha nem talál, akkor a gyártó oldalán keresnék valamit.
Ha ezek nem váltak be, akkor néznék valami olcsó wifi sticket, pár ezer forinttért mindenfélét árulnak pl. Infolexben.A 1043 amúgy jó cucc, van rá könnyen felrakható openwrt is. Be lehet vele kapcsolni olyat, hogy le vagy felfelé +20MHz-et befoglaljon, így növelve az elérhető átviteli sebességet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Palafi #53217 üzenetére
Gondolom Windowst használsz, ott meg csak a kis csíkok mutatják, nem tudom ott meg lehet-e nézni valami normális módon a jelerősséget. Driver csere, wifi kártya csere, oprendszer csere, ha egyébként a jelszint rendben van.
*meg router firmware frissítés, ha még nem volt. -
TRob1
veterán
válasz
Palafi #49951 üzenetére
Ennyi
.
Ezen kívül iPhone-ra is kapható évek óta, aztán az említett Spica-t is adták azzal... tehát bőven volt eddig is "iGO + mobiltelefon"
(#49950) air:
Az én szemléletemben a rosszmájúságod az mikor egy normális kérdésre teljesen más, a kérdéshez nem is kapcsolódó, a kérdésből nem is feltételezhető, Warezra utaló, valótlan választ adsz.Amit leírtam azt meg nem feltétlen kioktatásnak, inkább tisztánlátásnak szántam (de lehet az előbbi is ha úgy jobban tetszik).
-
-
-
yerico
senior tag
válasz
Palafi #44370 üzenetére
Szerencsére van tartalék kulcs, az műxik, tehát nem sürgős, de a múlt heti S Plus-os 40k-s javítás (LCD törés - minden csere egyben, kivéve a hátlap és az akkumulátor) után ez most nagyon nem hiányzott. Azért is keresek olcsóbb megoldást, mint a gyári, az árából következően 24 karátos aranyból készített távirányító. Közben azt nézem, hogy valszeg csak mechanika, mert a jó kulcs kattan, mikor megnyomom, a rossz meg nem. Csak nem tudom szétszedni, hogy belenézzek.
-
válasz
Palafi #44370 üzenetére
Nekem Hoax csinálta meg, igaz csak 1 mikrokapcsolót kellett visszaforrasztani, meg pár vezetéket beiktatni pluszba, mivel nem sikerült pont olyan kulcsházat vennem a Clio-hoz ami kellett volna, azóta pipec. Egyébként nekem is 33000-et mondtak 1 sima kulcsházra azaz 1 műanyag darabra, + azt mondták ez magában nincs, hanem az egész elektronikát is cserélni kell amiatt, mert eltörött a kulcsházam jó fejek tényleg. Ja és a legtutibb, hogy a neten találtam eredeti kulcsházat magában 4k-ért postával
-
yerico
senior tag
válasz
Palafi #44362 üzenetére
Ezután szokott jönni, hogy mire akarja használni. Ja, semmi extra, csak játszani akar vele. Szóval az igények definiálása nélkül nem lehet notebookot ajánlani, csak olyan általánosságokat, hogy legyen rajta sok garancia, a kijelző legyen matt, a gyártó legyen megbízható, legyen benne 4 GB RAM,
-
-
-
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Palafi #39382 üzenetére
Hi
Még ez sem az igazi.
Ezzel nem lenne így semmi baj, csak most akkor is a bezárt lapokkal indul, ha nem akarom, hogy azzal induljon.
Régebben ez úgy működött, hogy rákérdezett, mentse-e a bezárni kívánt lapokat.
Ha mentettem, akkor a mentett lapokkal indult, ha nem, akkor a kezdőlappal.
Most viszont szó nélkül menti és bezárja a lapokat, majd a bezártakkal indul.
Szóval jó ez így, de nem az igazi.
Egyéb javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- Linux haladóknak
- Gaming notebook topik
- Wise (ex-TransferWise)
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest