- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csucsbicep #99909 üzenetére
online rendelés?
például -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #97378 üzenetére
A linket elrontottad!
-
0xmilan
addikt
válasz
csucsbicep #97378 üzenetére
[link] ftfy
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #90704 üzenetére
Van, írtam pritátot.
-
windlord
őstag
válasz
csucsbicep #90530 üzenetére
Pepe Mobil.
(Hivatkozz a Szeles Gáborra bátran.)
Habár szerintem hétfő a legközelebbi időpont... -
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #90123 üzenetére
Elektro-UNO szerintem. Én ott láttam mindenféle méretben (a vasútállomásnál, az uránváros mögött levő nagykerben nem tudom, van e), mindenféle hozzávaló dologgal, ami csak kellhet. Vezérlő, táp, távirányító, ilyen-olyan szalagok, stb. Lehet építeni saját egyedi igények alapján. És úgy emlékszem jó árban voltak a dolgok.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #87758 üzenetére
Annyit elfelejtettem, hogy a Seasonic a 4-ből kb. 2 évet nem is volt használva.
-
IO.sys
őstag
válasz
csucsbicep #87754 üzenetére
Korukat még megmondod? Megbeszélem a célszeméllyel, hátha ráharap.
-
IO.sys
őstag
válasz
csucsbicep #87752 üzenetére
Mennyi? Kolléganőm keres, bár az árral gondjai lesznek, innen látom.
-
windlord
őstag
válasz
csucsbicep #87642 üzenetére
Egyben nem kell, de jo az ar.
Ramok tan igen.
-
windlord
őstag
válasz
csucsbicep #87640 üzenetére
Ramokra mondj plz egy arat, ha egyben nem menne el.
-
windlord
őstag
válasz
csucsbicep #87315 üzenetére
En a sajatomat megcsinaltam.
Vettem delid toolt, clu - t.
Talan meg valahol megvannak.Ha kell, eloashatom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #87223 üzenetére
Remélem úgy lesz.
Egy konkrét baj volt ami engem mint Linuxost érintett volna, de azt már javították biosokban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #87220 üzenetére
Ha beleolvasol a Zen2 topicba, boldog tulajokat találsz. Hamarosan én is az leszek.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
csucsbicep #87220 üzenetére
Pár hónap és működni fog
Már vannak rá utaló jelek..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
csucsbicep #87217 üzenetére
Én az utóbbit venném. 8700k-s gépem volt előző cégnél, baromira drága a proci, az alaplap is az hozzá miközben az új 3600 érdemben olcsóbb nála, olcsó alaplapban is fasza és még gyorsabb is.
-
Toness
őstag
válasz
csucsbicep #86890 üzenetére
Gari mar nincs ra, elfelejtettem irni. 3 eves a kartya
-
Visormail
addikt
válasz
csucsbicep #86730 üzenetére
Szia! Külön nem írod ki az árakat? Vagy csak egyben akarod eladni?
-
emre
veterán
válasz
csucsbicep #76720 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
csucsbicep #76711 üzenetére
nézted már a merlinnél?
asszem van hozzá nyitott oldal -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
csucsbicep #73684 üzenetére
Szia!
Virágost tudok, ha kell.
Minden túlzás nélkül az egyik legügyesebb a környéken és nem horror áron! -
greenity
senior tag
válasz
Zenekarra: kollégáék zenekara, elég profik, sokan vannak és mindig nagy bulikat csinálnak: [link]
-
aneda
senior tag
válasz
csucsbicep #73692 üzenetére
Szervezd a polgári mellé a folytatást.
Elég nagy bünti mikor autózni kell a helyszínek között. -
válasz
Üdv! A mienk a Batthyány-kastélyban volt Üszögpusztán. Mégsem bent a városban, de mégis közel. Utána bezárt, de mostanában hallottam, hogy újra megnyitott. Nem tudom, hogy milyen most, de a környezet eléggé szép és nyugis. Nekünk fontos volt, hogy a vendégek nagy részét a helyszínen altassuk, ott az is ment, ha nem is túl elegáns környezetben, de ki nézi azt hajnalban, mikor lefekszik. A házasságkötőt a helyszínre kell kérni, úgy a legegyszerűbb és a kert erre alkalmas.
Ha mégsem lesz 100 fő, és Pécs közelében is jó, akkor: http://www.kalmarpince.hu Jó kis hely és olcsó még.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Pécs nagyon necces helyszín szempontjából, főleg ha száz fő felett keresel, de pl. a Zsolnay Negyed elég jó és ott el is fértek ennyien, ha nem csak Pécs játszik, akkor vannak jók (Ebner Pincészet Mozsgó, Thermal Hotel Harkány, Sauska Pincészet Villány, Bock Borászat Harkány). Nézz körül a weboldalam Partnerek menüpontja alatt ha van kedved. Olyan szolgáltatókat találsz ott akikkel én szívesen dolgozom együtt és általában a párjaimnak is Őket ajánlom, ha van kérdésed írj nyugodtan privátot.
(#73687) Vertigo18: Szerintem meg nősüljön meg és ezt nem üzleti számításból mondom, hanem mert jó (nekem legalább is eddig bejött).
-
Vertigo18
addikt
válasz
Szerintem ne nősülj! Tapasztalat!
Problem solved!
-
válasz
Grat
Fotóst esetleg tudokVideóst meg ő. PÜ nekem!
-
a2d2
addikt
válasz
csucsbicep #71642 üzenetére
Ha gyémántos kell akkor a Ferencesek utcája Gold ékszerstúdió. Én ott vettem az eljegyzésit is és a karikagyűrűket is. Nagyon korrektek.
Swarovski-t felejtsd el, egy túlárazott valamit kapsz nulla értékállósággal. -
Vertigo18
addikt
válasz
csucsbicep #71632 üzenetére
Attól függ, mennyire gondolod komolyan...
Ebayről!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
csucsbicep #71632 üzenetére
Attől függ mennyit szánsz rá.
Swarovski-ban szerintem szépek vannak. -
Zewa
senior tag
válasz
csucsbicep #68885 üzenetére
Milyen nyelven?
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #68806 üzenetére
Vettél már borotvát?
Éppen most kaptam biztosítás mellé Philips termékekhez akciós kupont.
Pl. EZT meg tudnám venni 15-ért.
EZT meg 25-ért.
Ha érdekel valamelyik, szólj, oda tudom adni a kuponkódokat hozzájuk, én nem akarok venni most.
Bárki másnak is felajánlom természetesen.
Ha INNEN kell esetleg valakinek valami, szóljon.
-
Bandus99
őstag
válasz
csucsbicep #68812 üzenetére
Mostanaban Tescoban egy csomo minden le van arazva. Lehet kozte akar elektromos borotva is
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #68809 üzenetére
Ügyes vagy, rögtön megtaláltad pont ugyanazt a típust, ami nekem van
Csak az enyém kék-fehér színben pompázik, de tök ugyanez.
-
greenity
senior tag
válasz
csucsbicep #68809 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #68806 üzenetére
Hidd el, érdemes. Az enyém is max. 10e volt, ajándékba kaptam, de amiket láttam nagyon hasonlókat, 10e vagy az alatt voltak.
Igen, nekem is ez volt a másik gondom a sima cserélhető pengés vackokkal: havonta simán ráköltöttem annyit, vagy többet a pengékre, mint most 2!!! évente.
Hát akkor ki lehet számolni, hogy melyik éri meg jobban. Nem beszélve arról, hogy nincs maszatolás vele.
Kényelmes. De hogy Neked konkrétan be válna e, erre garanciát nem tudok vállalni
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #68802 üzenetére
Mint írtam (bár utólag szerkesztve, bocs, ha nem láttad), kb. 2 évig jók a kések. Én mondjuk már előtte cseréltem, de a leírás szerint napi használattal 2 évente kell cserélni. Mondjuk lehet, hogy az enyém is már elment 2 évet, annyira nem figyeltem.
Nekem sima lesz teljesen, 1-2 rakoncátlan szőrszál mindig akad, de csak akkor, ha már úgy 4-5 miliméter hosszúságúra hagyod a szőrzetet.
Ha minden nap le van tolva vele, akkor totál sima lesz az arcod, az tuti. Én ezt szeretem benne. Nem kell minden nap összekennem magam habbal, krémmel, akármivel, nem kell pengékkel szenvedni, meg parázni, hogy megvágom magam (én rendszeresen összekaszaboltam magam, bármilyen pengés borotvát használtam...), ezzel nincs ilyen veszély egyáltalán.
Csak boltban ne akarj késfejet venni, mert piszok drágán adják, majdnem annyi, mint egy új komplett borotva (8500 Ft körül adják, igaz nem csak a 3db körkést, hanem az egész fejegységet, de azt kvázi sohasem kell cserélni).
Mint írtam, eBay-ról rendeltem "gyári" késeket 1000 Ft-ért a 3db-ot és adtak hozzá 3db tisztítókefét is.
Zewa: én is próbáltam olyat is ("hengerkefés"), nekem az nem vált be, nekem a tuti ez a 3 körkéses cucc. Nem fixek a kések, mozognak mindenfelé, ahogyan az arc megkívánja. De szerintem mindenkinek más a szőrzete is
Van, akinek meg talán ez a fajta nem jó, ami nekem van.
-
Zewa
senior tag
válasz
csucsbicep #68799 üzenetére
Én 13k-ért vettem aprón egy ilyet, 0km-est. Gyakran vannak fenn új, bontatlan készülékek jóval a piaci ár alatt, érdemes figyelni a kínálatot. Az árához képest elég jó, de a 3 nap felett, előszőr szakállnyírózni kell, utána jön a babasegg missió. Elég sokat kell tologatni mire olyan lesz mint a pengés de akkus, sokáig bírja szóval el lehet sétálgatni vele a lakásban. Próbáltam komolyabb körkéses Philipset és Braun 760-t is és nekem az utolsó megoldás sokkal jobb begyere.
Van topicja is, ahol találsz 1-2 infot.
ps.: Egyhamar átszoktam a borostára, és csak a szakállnyíró részét használtam, így ~1-1,5év alatt elkopott. Most ilyet használok erre a célra, ami szemtelenül olcsó volt (<5k postával) és remekül bevált. (nem húz, vág rendesen és jó sokáig bírja egy feltöltéssel)
#68800 Exian : Édesapám kapott ajándékba egy ilyet. Kipróbáltam én is és azt mondtam hogy ejha! Tényleg érezhetően jobb de 60-70k mondjuk kicsit erős érte.
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #68799 üzenetére
Nekem ILYESMIM van.
Én nagyon szeretem. Ez száraz borotva, nem kell hozzá semmi maszlag. De csak viszonylag kicsi borosta esetén jó. Hosszabbnál tép. Nem arra való. Arra penge + hab kell
Ez mindennapos, friss borosta letolásra jó, de azért kicsit hosszabbat is leszoktam nyomni vele gond nélkül...
Szóval ez a három körkéses cucc szerintem jó. Nem egész 1000 Ft-ért rendeltem hozzá 3db új körkést ebay-ról. Kb. 2 évig bírja egy kés-szett.
Nekem egy töltéssel 10-15 napig bírni szokta, úgy, hogy majd' minden nap használom.
Előtte mindig hab + normál borotva dolgot használtam, utáltam, állandóan kiütéses volt a pofám, meg minden.
Amióta ez van, elmúlt minden gondom és a borotválkozás "élményszerű".
Amilyen nekem van, azt szoktam látni 10e körül már. Szerintem drágább teljesen felesleges.
-
nesa
veterán
válasz
csucsbicep #68081 üzenetére
Forditva ul a fonokod, elobb a fajtat kell kivalasztani mert a tenyesztok 1 max 2 fajtaval foglalkoznak, ahol ennel tobb van az kutya gyar, nem foglalkoznak a kutyaval csak tartjak.
-
Zewa
senior tag
válasz
csucsbicep #67703 üzenetére
Én a Goldattit mondanám. Korrektek, ugyan a nagyobb javítások több napba is belekerülnek de az ígért dátumot és árat mindig tartják.
Borotva eladáshoz: Én azt javaslom tisztítsd ki rendesen, alkohollal fertőtlenítsd le, így csak a műhisztis embereknél lehet ok, hogy miért tartózkodnak a használt terméktől.
-
Zewa
senior tag
válasz
csucsbicep #67680 üzenetére
Itt van pár hely, emlékeimet rendezve így néznek ki. Válassz ki egy szimpatikusat, nem fogsz mellé lőni.
Susogó (3-7 fogásos "menük" csak foglalva. Drága hely de nem véletlenül)
Pezsgőház (Kulináris különlegességek lelőhelye.
Replay (Itt érzed hogy kapsz valamit a pénzedért. Csalódás szinte kizárt)
Korhely (Hangulatosabb de egy hangyaköpetnyivel kevésbé jó (de még mindig igen finom ételek)
Elefántos ház. (Minőségi, korrekt de semmi tűzijáték)
Tex-Mex (Ha bírod a mexióit..)+1 Tipp: Lakásétterem. Leegyeztetsz egy időpontot és programot. Szerintem ez is egy igen jó választás.
Még mindig keresek 14"-os Laptopot 80k magasságában illetve ~240GB-os SSD-t
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
csucsbicep #67680 üzenetére
Ha szeretitek egy kicsit a gourmet dolgokat, a Jókai bisztrot tudom ajánlani. Nem olcsó, de minőségi alapanyagok, és technológia. Tapasztalatból mondom. Ha nem akkor király 21, esetleg elefántos. TV torony étterme is jó volt régen, mostanában nem jártam arra.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
csucsbicep #66800 üzenetére
Ment Pü
-
Exian
addikt
válasz
csucsbicep #66170 üzenetére
Ramom, VGA-m van elvileg. Mekkora-mennyi ram kellene? A VGA kártyám azt hiszem nVidia 7100.
939-es procijaim is vannak, de szerintem csak egymagosak.
-
válasz
csucsbicep #63244 üzenetére
Zsolnayban a Sikorski-ház melletti (játszótér fölött) fedett terasz, a Sikorski boltíve (ahol át lehet benni az érszaki bejárat felől), illetve a Balázs pihenő a Tettye fölött (mondjuk oda fel is kell mászni).
@ESC téma : Win8.1 , Excelben jó, Lyncben jó.
-
air
nagyúr
válasz
csucsbicep #58319 üzenetére
Nekem a Kórház téri pénzváltót ajánlották. Ott kettő van, amelyik kedvezőbb, állítólag az a legjobb a városban. De ha tudtok jobbat, én is szívesen veszem a tanácsot.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
csucsbicep #57303 üzenetére
Hali
Más cipőkben mekkora a méreted? mert nekem sportcipőben 47.5-48 félcipőben 46.5-47...
Ha jó lenne rám, érdekelne
PÜ-ben esetleg egy árat kaphatnék? -
Tanczi01
tag
válasz
csucsbicep #57162 üzenetére
A forrásban 2 mobilos is van. Az egyik átverős,a másik a Joci mobil.
Mindkettő egy szinten van.Az átverősből összecseszve kaptam vissza a telefont,nagyon nem ajánlom.
Ebből bonyolult vita is kerekedett.A Joci mobilboltot tudom ajánlani. Nagyon segítőkész srác.
-
dunc
nagyúr
válasz
csucsbicep #56813 üzenetére
Igen de tőle az 500 méterre lévő forrásba már ingyen volt!
-
eastsider
nagyúr
válasz
csucsbicep #56813 üzenetére
úgy tudom csak a 2+ éveset cserélik ingyen, vagy ha náluk veszel micro simes telót akkor
én is körbevágtam, tökéletesen megy -
ugyeletes
tag
válasz
csucsbicep #56795 üzenetére
telenornal asszem ingyen cserelnek, ha 2 evnel regebbi az elozo simed.
-
nbl2
senior tag
válasz
Tkomal ingyen cserélik.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Én ollóval kivágtam.
-
dunc
nagyúr
válasz
Ha vágható akkor a saját szolgáltató, ha nem akkor cserélik a kártyát. Azt kell mondani, hogy már gondok vannak vele (pl dobálja a 3 G-t stb,mert akkor ingyen kicserélik)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #56703 üzenetére
Dobozt megtaláltam, új fehér hátlap is megvan.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #56699 üzenetére
Elfelejtettem, hogy T-mobile-os. Doboz nincs, toltot adok hozza es adatkabelt is. Husvetra valo tekintettel 12K.
-
a2d2
addikt
válasz
csucsbicep #55985 üzenetére
Mondom nem teljesen ilyen volt. Elég drága volt amúgy, nekem 400Ft rémlik
-
a2d2
addikt
válasz
csucsbicep #55968 üzenetére
Nem teljesen ilyent, de hasonlót vettem az AC\DC-ben.
-
air
nagyúr
válasz
csucsbicep #55968 üzenetére
Kereskedők háza emelet MicroOhm? Király utca D-Audio?
-
mormota
senior tag
válasz
csucsbicep #55864 üzenetére
a sárga csekk díját a kedvezményezett fizeti (úgytudom)
-
air
nagyúr
válasz
csucsbicep #55864 üzenetére
Szerintem ez a banktól függ. Elképzelhető, hogy igen.
-
air
nagyúr
válasz
csucsbicep #55861 üzenetére
Tudsz. Sárga csekkel. Persze az sem teljesül szombaton. Sőt. Postai csekkek könyvelése min. 2 nap, ha jól tudom. Ezért kell a csekkeket mindig a fizetési határidő előtt min. 2 nappal postára adni, mert újabban a beérkezési időt tekintik érvényesnek a szolgáltatók, és egyéb cégek, nem pedig a befizetés időpontját.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csucsbicep #48735 üzenetére
-
zsolt19900
őstag
válasz
csucsbicep #48732 üzenetére
amennyiben nem számít a külcsín ajánlom a zalman legalapvetőbb szabályzóját új bolti ára 4-5 éve volt 900Ft azóta se nagyon változhatott és Y elosztóval eloszthatsz rá több ventit is
-
RZozo
aktív tag
válasz
csucsbicep #48633 üzenetére
Van egy 14 cm-es ventim, ha érdekel.
-
hoax
senior tag
válasz
csucsbicep #48631 üzenetére
Egyéb elképzelés a méreten kívül...?
-
Bandus99
őstag
válasz
csucsbicep #48454 üzenetére
regi chieftec nagytorony?
Ehhez hasonlo, csak van rajta par matricaCX 03 tipus
-
air
nagyúr
válasz
csucsbicep #47212 üzenetére
Infolexben van. Egyik 61700, a másik 62300Ft.
-
a2d2
addikt
válasz
csucsbicep #46821 üzenetére
Ki mondta hogy vízszintesen tedd bele?
-
yerico
senior tag
válasz
csucsbicep #46812 üzenetére
Szerintem minden házban elfér egy ekkora CPU hűtő. Legfeljebb más nem fér el mellette.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #45536 üzenetére
Senkinek sincs ötlete? Mert nagyon sürgős és, amiket eddig hívtam boltokat sehol sincs.
-
válasz
csucsbicep #45534 üzenetére
Ha fa ablakhoz kell akkor esetleg a 999 aprócikk a Hungária utcában. Műanyag passz.
-
sagit
veterán
válasz
csucsbicep #44315 üzenetére
oszt' hol?
Ance: azért keresek ilyet
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
csucsbicep #43966 üzenetére
Amikor akciós akkor olcsó. De lehet a vásárban is keresgélni, csak az cipő nem biztos látta azt a gyárat, melynek emblémáját rátették a szorgos kezek.
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #43609 üzenetére
gyümölcsnek néztek vagy mi?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
csucsbicep #43420 üzenetére
Két külön kategória a két autó. A biztonságot tekintve is (és árban is) Nem lehet összevetni, itt meg mégis hasonlítgatják.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
csucsbicep #43417 üzenetére
Két külön kategórát hasonlítotok össze.
Amúgy akármilyen előzésbe csak úgy szabadna belekezdeni, hogy kétszer is meg tudd tenni. Akkor elmondhod, hogy az biztonságos volt.
-
Djroberto
tag
válasz
csucsbicep #43414 üzenetére
sok ilyen autónál nem pl a motorteljesímény különbségét fizettetik meg az emberrel vagy a felfüggesztés vagy akár ilyen olyan extra,hanem azt is hogy nem "műanyagból" csinálták.
pont láttam szervízben egy olyan széttört 5-6 éves 5-ös bmw-t,amire azt mondtam volna,hogy azonnal meghaltak benne.
A srácnak csak a bal keze repedt meg picit,mert a kormányba beleüthette.
Mindketten kiszálltak saját lábon,pedig az autó rommá volt elől törve. -
Djroberto
tag
válasz
csucsbicep #43404 üzenetére
nem igazán lehet elképzelni hogyan lehet frontálisan ütközni egy motor előzése közben.
nem biztos hogy a bmw-s volt a hibás.
lehet a motoros is balfasz volt,vagy hirtelen húzodott be középre,illetve sok esetben a szemből jövők basznak egyáltalán a gázról ici-picit levenni a lábukat,az meg hogy előre gondolkodjanak és fékezzenek luxus,mert meleg van és nem tudnak gondolkodni.
ettől függetlenül szomorú.sőt még olyan sofőrrel is lehet találkozni nem gyakran aki tudomást sem vesz arról hogy szembe valaki előz,és még rá is gyorsít majd az utolsó pillanatban vészfékez csak rossz irányba.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csucsbicep #43404 üzenetére
tehát a bmw volt a hibás...
gyerekek, én mindig mondom, hogy 1,5T alatti autót ne...
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #42861 üzenetére
Mondjuk minel kozelebb kene lennie a mohacsi uthoz....F3 draga...
-
Macka
veterán
válasz
csucsbicep #42846 üzenetére
Én már több, mint 10 éve járok oda...
-
tajcsi
őstag
válasz
csucsbicep #42846 üzenetére
Mondjuk azt hittem lehet talalni 10eur/ho berletu termet. Annyira profi konditerem nem kell mert kezdo vagyok
Na meg nem is akarom tulzasba vinni, kungfuzni is kell...
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #42827 üzenetére
A boszi koli alagsorában lévő termüket nem ajánlom nyáron, mert iszonyat meleg szokott ott lenni, bár én két éve elköltöztem Pécsről azóta nem tudom bármit is változtattak-e rajta. Bár lehet az suli időn kívül nincs is nyitva. Jakabhegyi kolinál lévőbe jártam én főleg, de meg voltam elégedve a felszereléssel, és az ára is nagyon jó volt.
Néha azért visszakívánkozom Pécsre, mert ez a Székesfehérvár jóval szarabb hely. -
Macka
veterán
válasz
csucsbicep #42304 üzenetére
Van, csak nem eladó...
-
Jadro
veterán
válasz
csucsbicep #42110 üzenetére
Postai kézbesítés? Anno én pár nyáron dolgoztam kézbesítőként. Mondjuk már régen volt, de egy próbát megérhet.
-
makro
senior tag
válasz
csucsbicep #42086 üzenetére
Az egész csak egyben eladó?
F12-re vevő lennek külön
-
Inception
tag
válasz
csucsbicep #41577 üzenetére
Szerintem ő írta.Kíváncsiságból + kérdeztem és azt írta hogy havi 20e-be venné meg
ja és én már láttam Szentlőrinc után a 6-son,kannával a kezében a kamion mellet.Mögötte volt a autójuk.(pedig pár 100m-re volt a benzin kút)
Hétvégén még aktuális a Blackberry,9500 strom és 8120 pearl.Ha valakinek kell,írjon.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
csucsbicep #41577 üzenetére
Azért ez annyira nem egyszerű mutatvány...
Másrészről, ha már valaki nevében írnék valamit, akkor tuti nem a VV akárkit szúrnám ki magamnak...
Ha meg mégis egy jóakarója a bűnös, akkor ez elég szánalmas móka... -
Palafi
aktív tag
válasz
csucsbicep #41463 üzenetére
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
csucsbicep #41159 üzenetére
Bluechip garos.
Köszönöm az értékes véleményeket,hozzászólásokat.
Had döntsem el én,hogy hogyan számítok be és mit ha már egyszer beszámítok és megszabadítok valakit a kártyájától megkímélve a hirdetésfeladától,alkudozástól,bajlódástól -
MZsoltee
veterán
válasz
csucsbicep #41124 üzenetére
960T-re gondoltam.
Bár ha valaki elvinné a lapomat és a 8GB ddr2-met akkor lehet máson gondolkodnék, de nem tudom.
Platformot nem váltok, gazdaságos proci meg 30k ig nem nagyon van más. -
nesa
veterán
válasz
csucsbicep #41033 üzenetére
Dehogy ezek altalaban fixen suvitenek, az osszes zalmanos Giga kartyamon lehuztam es 5v-ra kotottem.
-
válasz
csucsbicep #40993 üzenetére
Hársfa
7627 Pécs, Névtelen utca 5
06 72 313-228
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged