- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
1. a valuta az valuta, a kartyas tranzakcio deviza, szoval ketlem hoy ez alapjan menne (bar lehet, hogy jellemzoen ugyanabban az iranyban ternek el, egyaltalan nem torvenyszeru), raadasul devizaarfolyambol is jellemzoen legalabb ketto van egy banknal
2. axa nincs benne, lehet hogy mas sem, de mivel pont azt akrtam megnezni, ez tunt felNekem van cib is, mar az jobb volt a paypalnal (persze a legjobb addig volt amig 3% visszaterites is volt negyedevente 166e koltesig), most viszont axa world mastercard kartyam van (mondjuk ez nem olcso, csak azert mondom hogy a sima kartyanal gozom sincs, hogy ugyanaz-e az arfolyam), es eleg jonak talalom a valtast. De mintha irtam is volna ide bele korabbi tranzakciokat. Igaz, nem napi, hanem folyamatosan valtozo arfolyamuk van, egy napon belul is tudtam ket kulonbozo arfolyamon fizetni.
-
Monyos
aktív tag
Tehát megoldható az, hogy saját névvel regisztrálok, de elsődleges címnek akkor a rokonom címét adom meg?
Ez lenne a legegyszerűbb megoldás akkor. Csak remélem, hogy ebből nem lesz keveredés.
Vagyis nekem az a fontos, hogy az eladó/bolt felé csak a rokonom címe látszódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest