Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pook20
aktív tag
sziasztok!még kezdő és bizonytalan paypal-os/és ebay-es/vagyok így még nem adtam meg a bankkártyám adatait hanem csak egyenlőre csak pár ezer ft-ot utaltam a számlára!/tanuló pénz gyanánt!
/a kérdésem az lenne hogy azt hol és hogyan lehet azt beállítani hogy ezt az összeget ne csak forintba írja ki hanem euróba meg usa dollárba is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/a kérdésem az lenne hogy azt hol és hogyan lehet azt beállítani hogy ezt az összeget ne csak forintba írja ki hanem euróba meg usa dollárba is?
V/