Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Csak közvetetten paypal a kérdésem, elnézést érte. Angolul alig tudok ezért kérem a segítségeteket.

Csináltam egy paypal fiókot, átutaltam rá pénzt, minden ok.
    Rendeltem egy táplálékkiegészítő angliai boltból(myprotein), paypallal fizettem, rendben ment a dolog, de kaptam a következő e-mailt:

"Thank you for placing your order with us.For security purposes and as part of our ongoing customer care we would like to verify your details.

To enable us to proceed with your order can you please send evidence of your billing address, this can be in the form of a utility bill or credit/debit card statement."

Erre elküldtem nekik a villanyszámla csekkem képét amin a címem is van, de gondolom nem erre vágytak.:)

Ezt válaszolták:
    "I can confirm that evidence of your billing address, needs to be in the form of a utility bill or credit/debit card statement.
    Once you have sent this to us we will be able to look further into or order for you.
    We look forward to hearing from you."

A webshopban paypallal fizettem, ezért nem értem miért kérnek bankkártya szerződést (?) - ami már nincs meg nekem - ahhoz, hogy a címemben biztosak legyenek.

Mit kéne nekem küldeni? segítsetek légy szíves ha tudtok.

Köszi!

Vikusz

Új hozzászólás Aktív témák