Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
gergobaby
üzenetére
A kartyatipus ha netes vasarlasra alkalmas es van 3 jegyu ellenorzo kodja, akkor nagy valoszinuseggel hasznalhato a paypalon.
A valtas modjat te adod meg, alapertelmezesben a pp valt, de az a legtobb banknal szarabb. Az otp-nel ezt azert nem tippelnem meg... sok mindenben draga, de nem tudom, hogy valtasban milyen.Balinov: en evek ota azt hasznaltam, mondjuk addig volt jo buli, amig kulfoldi (= devizaban vegzett) vasarlasokra 3% visszateritest adott egy hatarig a cib, de az mar megszunt. De meg mindig jobb mint a paypal valtas.
Arra viszont figyeljetek, hogy nem mindig az a vegleges szamlaterheles, ami a foglalasi terhelesben jon, azt ugyanis - legalabbis a cib allitasa szerint - a kartyatarsasag kozeparfolyaman szamolva erkeztetik, a tenyleges terhelesi nap meg a bank eladasi deviza (egyik, a jobbik, nem a dev.hitelekre hasznalt) arfolyama lesz a mervado. Amikor mar konyvelve van, az vegleges. Ellenben volt hogy a kulonbozet miatt kifutottam a hitelkeretbol, aminek csunya ara van, szoval tessek vigyazni (amugy adott esetben visszakaptam, mivel a kozpontot direkt felhivtam, es felretajekoztattak es csak par forintrol volt szo, de ez csak egy alkalombol meltanyossagbol volt igy).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
V/