Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz gergobaby #8171 üzenetére

A kartyatipus ha netes vasarlasra alkalmas es van 3 jegyu ellenorzo kodja, akkor nagy valoszinuseggel hasznalhato a paypalon.
    A valtas modjat te adod meg, alapertelmezesben a pp valt, de az a legtobb banknal szarabb. Az otp-nel ezt azert nem tippelnem meg... sok mindenben draga, de nem tudom, hogy valtasban milyen.

Balinov: en evek ota azt hasznaltam, mondjuk addig volt jo buli, amig kulfoldi (= devizaban vegzett) vasarlasokra 3% visszateritest adott egy hatarig a cib, de az mar megszunt. De meg mindig jobb mint a paypal valtas.
    Arra viszont figyeljetek, hogy nem mindig az a vegleges szamlaterheles, ami a foglalasi terhelesben jon, azt ugyanis - legalabbis a cib allitasa szerint - a kartyatarsasag kozeparfolyaman szamolva erkeztetik, a tenyleges terhelesi nap meg a bank eladasi deviza (egyik, a jobbik, nem a dev.hitelekre hasznalt) arfolyama lesz a mervado. Amikor mar konyvelve van, az vegleges. Ellenben volt hogy a kulonbozet miatt kifutottam a hitelkeretbol, aminek csunya ara van, szoval tessek vigyazni (amugy adott esetben visszakaptam, mivel a kozpontot direkt felhivtam, es felretajekoztattak es csak par forintrol volt szo, de ez csak egy alkalombol meltanyossagbol volt igy).

Új hozzászólás Aktív témák