Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-
    veterán

Próbáltam többször (mikor megtaláltam), nem volt elérhető ügynök, próbálja később.

Na ezt nem tudom, hogy milyen mód volt (de mintha említette volna hogy friends and family), csak adott egy email címet, hogy arra utaljak, Paypal-on belül indítottam egy utalást a címre és ennyi volt.

Tegnap nem volt ilyen opció ahol jelenteni lehet a tranzakciót, csak olyan, hogy magamat tudom jelenti (mintha feltörtek volna), nem emlékszem az opció pontos nevére. Ezt az ügyet lezárták és nem tudok újat indítani, vagy egyéb dispute-ot nyitni.

"semmi baja az oldaluknak."
    Konkrétan használhatatlan ha segítség kell. Most próbálnám megnézni mi volt az opció amit említettem, be se lép a vitarendezési központba, timeout. Az oldal lassú mint a dög, az opciókat, kapcsolatba lépést nehéz megtalálni, pl. (chat hol érhető el?), nagy nehezen megtalálom a leírást hogy mit kell csinálni dispute ügyben, de nálam nincsenek ilyen opciók amiket ír a help rész. Most megint nem tudok semmit csinálni az oldalukon, mert egyszerűen nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák