Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
PP Dispute-ra a kereskedő kb 4-5 napja nem válaszol, semmi reakció. A státsza a dispute-nak az, hogy az eladó válaszára vár. Tudom hogy 20 nap a max, de meddig érdemes várni mielőtt megnyomom a claim gombot, van-e valami olyan idő amikor a PP is elfogadja már? vagy várjak 19 napot és utána?
Ilyenkor ha nem válaszolnak mi történik vajon? -
GAbre
veterán
Valakinek volt már olyan,hogy telefonon 1x csak nem nyílik meg paypal alkalmazás?
Elsötétül képernyő,mintha megnyitná,majd visszadob "asztalra".
Szokásos mobil restart, playben is néztem friss.De is nem fut memóriában... :S -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lehetne, de a videó használata, eltárolása adatvédelmi problémákat vet fel csak emlékezz vissza a Google, Facebook, PayPal és néhány más cég beperléseire, tárolási hely kapacitás és más technikai problémák is felmerülnek.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vannak dolgok amelyeknél valahogy meg kell győződni arról hogy tényleg az kér valamit akié a fiók, biztonsági szempontból.
-
-
válasz
dani0113
üzenetére
A bankod mindkét összeget zárolta, nem vonta le akkor történik levonás ha a kereskedő (PayPal) kezdeményezi az utalást, mert a pénz úgy megy a kereskedő bankja felé. Ha egy érvényes vásárlásod van akkor csak egy pénz megy el. A másiknál feloldják a zárolást.
Az üzletnél mennyi vásárlás van 1 vagy 2? Ha egy akkor az lesz amit írtam. Ha kettő akkor a másodikat sztornóztatni kell. -
Sziasztok. Ma nálam is előjött a dupla levonás... Egy webshopon fizettem ahol rendszeresen szoktam, erre láttam hogy 2x jött értesítés a netbankon. A paypalon csak 1x látszik a levonás,de otp-n 2x látom, 2x is vonta le és a közleményben is 2 azonosító van. Mi a teendő?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
A magyar telefonszám és nem jó a 44 mert Írországban van az ügyfélszolgálat.
Magyar idő szerint 09:00-17:30 munkanap, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne a magyar ügyfélszolgálati vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944 de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók: -
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
be volt állítva a 2 faktoros hitelesítés, de a számom megszűnt, és nem tudok most belépni. Ahogy nézem csak az a megoldás, hogy felhívom őket. Viszont a megadott számnál nincs országhívó. Mi lehet az? +44 nem volt jó. Jó lenne hozzá jutni a fiókomhoz valahogy.
17777944 -
mexel
veterán
még egy gyors kérdés: ( magyarra van állítvaa Paypal felületem)
A vitarendezési központban látszik a levelem amit megírtam.
Alatta van 2 opció, az első nem érdekes egyelőre nyilván, az a Vita lezárása.
Viszont alatta van:"Hiba továbbítása a Paypalnak"
Ezt nem kell még megtenni? Vagy ez mire vonatkozhat? Mindjárt átrakom angolra hogy mit fordítottak erre. -
dReFiX
senior tag
Sziasztok!
Enebaról próbáltam vásárolni paypallal, tranzakció közen megszakadt a dolog.
Kártyámról le vonta a pénzt de sehol nem látszik historyba.
Ez az üzenet fogad :Függőben lévő 12,33 EUR összegű kifizetés 2022. január 20. napján, 12,33 EUR összegű kifizetést engedélyezett xx-9468 kártyáján. Ha a fizetés bármilyen okból érvénytelen, a függőben lévő összeget nem számoljuk fel. Néhány napot is igénybe vehet, hogy ez megjelenjen kártyakivonatán.Ez automatikus vissza jön majd vagy írni kell nekik ? Köszönöm előre is !

-
mexel
veterán
Köszönöm. Azt a levelet amit a paypal oldalán a dispute indításnál írok azt már viszont látja a paypal? Mert akkor leírom előzményekkel ismét az egészet. De ha a paypal azt nem olvassa akkor minek ismét levelezni az eladóval? Hiszen nyilván nem tudtunk megegyezni azért indítom a dispute-t.
-
Mindig az eladó kapja meg elsőként, ha nem tudtok megegyezni akkor kell kérni a PayPal közbe lépését. Ekkor a PayPal csak azok alapján tud dönteni amit a dispute indításnál megadtál, illetve kérhetnek be információt ha valami nem egyértelmű számukra. Hogy mi volt előtte az eladó és közted az magánlevelezés, nem tartozik rájuk, szóval azzal ne számolj.
-
mexel
veterán
Elolvastam az összefoglalóban a dispute indítást, az a rész már is világos, köszönöm!
( egyébként a tranzakcióknál a "Probléma jelentése" menüpont nem ugyanoda vezet?)A kérdésem igazán nem ez lenne, hanem az, haelindítom a dispute-t akkor nem a paypalnak kell leírnom a problémát, hanem az eladónak írok? ( contact seller)
Az eladóvalmár leveleztem a saját oldalukon ( geekbuying), ugyanazt írjam le mondjuk mint először, mintha előlről kezdeném, vagy folytassam ahol abbahagytuk? Gondolom az elejéről mert ezt a Paypalnál is látják. -
válasz
szkink
üzenetére
Az a limites dolog független a fizetéstől, az a megerősítés egy 400 Ft-os tranzakciót csinál amelyhez majd pár nappal később amikor bankod könyveli lesz egy 4 számjegyű kód a könyvelési üzenetben, ha azt beírod a PayPal-on a kártyánál, akkor nem lesz a pénzkiküldési havi és éves limit.
-
szkink
aktív tag
Köszönöm a segítséget,a vásárlási limitet majd még megnézem,mert van egy piros 3szög a bankkártya mellet és olyat ír hogy (Pénzküldési és pénzátutalási limitek nélkül szeretné használni PayPal-számláját?) A webshopon eljutottam odáig hogy fizetés (visa kártyával) a bankom felülete jelezte hogy sikeres tranzakció,de pénzt nem vontak és a webshop sem küldött emailt a vásárlásról,na jó éjt nem zaklatlak tovább a gondommal
-
válasz
szkink
üzenetére
A kártyán a bankod által biztosított egy csomó deviza, köztük az € is, az hogy forintos nem probléma, ők átváltják, mert gondolom nemcsak Magyarországon lehet vásárlásra használni.
Inkább banki vásárlási limit gond lehet.
Megnéztem a webshopot, bármely kártya ami hozzá van adva a PayPalhoz jó, hitel és normál kártya is. -
szkink
aktív tag
Tegnap,igen megvolt minden,jött egy 0-ás utalásos fizetés is,azt írja az oldal hogy lehet [az oldal] akkor valószínű normál kártyával azért nem tudok fizetni mert csak forint van rajta
,de a paypalt még mindig nem értem miért nem megy,mert az ugye megoldaná a forint/euro gondomat. -
válasz
szkink
üzenetére
Mikor adtad hozzá? Ha mostanában akkor a hozzáadáskor bankod erős hitelesítési része is megtörtént, jött az ablak, kód stb?
Annál a webshopnál lehet fizetni normál kártyával, nem hitelkártya kell a fedezetnek? Ha €-ban kell fizetni az az egyenlegről csak akkor megy ha az €-os egyenlegen van pénz és az az elsődleges egyenleg. -
szkink
aktív tag
Hali.Miért írja ezt?"Nincs finanszírozási forrás hozzáadva a PayPal számlájához"
-
thebigK
addikt
-
válasz
thebigK
üzenetére
Semmi nem történik. Ezen a fiókon cserélni kellene az e-mail címet, ha felszabadul a most használt e-mail cím akkor csinálsz egy másik fiókot ami teljesen a tied.
Megint más kérdés hogy ha felszabadul a pénz akkor mondjuk az öcséd bankszámlájára amit ehhez a fiókhoz adsz meg, utaltatod ki, vagy átküldésre kerül az új fiókodra.
A kiutalás esetén forintként megy ki bármely devizás összeg. -
thebigK
addikt
a twitteres supportjuk szerint nincs arra lehetoseg, hogy az account nevet mas nevere valtoztassam at. A megoldas az lenne, ha zarom az accountot, majd ugyanezzel az emaillel regelek a sajat nevemre. Viszont ebben az esetben mi tortenne a fuggoben levo tranzakcioval? Bukta? Mert akkor inkabb hagyom igy, vagy nemtudom, aztan tovabbkuldom egy ismerosomnek a teljes osszeget
-
thebigK
addikt
Értem, igen az emailben a "21napon belül" szöveg van, viszont ugye ott van egy ilyen mondat, hogy: "If your buyer confirms that the item was delivered and doesn't report any problems with it, you may also get the payment sooner." ebből gondoltam csak, hogy a vevő megtudja erősiteni a dealt, és ezáltal kicsit hamarabb mennek végbe a dolgok
A névváltoztatós hercehurcával kapcsolatban mit javasolsz? Én voltam a hülye az a baj, mert tudtam hogy van regisztrált Paypal fiók az emailemre, viszont nem tudtam, hogy nem a saját nevemen van, legalábbis nem időben jöttem rá. Mit kellene akkor ezügyben tennem? Egyáltalán mit lehet, azon kivül amit ugye megcsináltam, hogy kérvényeztem a névváltoztatást, iratokkal alátámasztva? -
válasz
thebigK
üzenetére
Az értesítőjükben írni szokták hogy meddig van függő állapotban, de 21 nap is lehet amíg felszabadul a pénz, az eBay-es eladásoknál így volt. Írnak rövidebb időket, de az inkább a rendszeresen eladókra vonatkoznak.
Valójában nem jó a jelenlegi felállás, mert az e-mail címet azt egy PayPal fióknál bármikor meg lehet változtatni egy másikra, de a regisztráló személy azonosságát nem. Pénzügyi jogi és szerződéskötési jogi okok miatt fontosabbak személyazonossági dolgok. Szóval ha ők úgy gondolják ezt a fiókot jogszerűen lezárhatják. Mintha te átvennéd az öcséd személyiségét. -
thebigK
addikt
Sziasztok!
Paypalos fizetéssel adtam el nem fizikai tárgyat, a pénz már megérkezett, de on hold státuszban van jelenleg, nem nagyon volt még paypalos tranzakcióm (pár száz EUR a mostani tétel). Jelenleg a vevőnek kellene megerősitenie, hogy rendben zajlott az eladás és mehet a kifizetés a paypal oldaláról az irányomba?
A másik kérdésem, illetve aggályom, hogy a fiók az én emailemre lett regisztrálva, de még öcsém által, 1-2 éve és ezáltal az ő nevén is van. Kérvényeztem egy névváltoztatást, lefotóztam a személyimet, valamint jobb hiján a súlyadós levelem egy részét, ahol látszik a nevem, lakcimem (talán itt olvastam, hogy a sima lakcimkártya nem a legjobb megoldás). Ez igy rendben van, vagy valami konkrét nevemre szóló számla/sárgacsekk kellene?
Előre is köszönöm! -
devilzero
tag
Sziasztok!
Elsődleges pénznemem HUF 0Ft-tal.
Van egy eurós is, amin viszont van egy kis euró.
Eurót forintba átváltani PP-on nem túl kedvező, ezért gondoltam megteszem elsődlegesnek az eurót, de egy "Sajnáljuk, úgy tűnik, jelenleg nem működik a rendszer. Próbálja újra később" üzenetet kapok napok óta. Párom 0 Ft-os HUF és 0 €-s EUR egyenlegek között bármilyeket be tudja állítani elsődlegesnek. Lényeg a lényeg: szeretném €-ban visszakapni a pénzem pl. egy Revolut vagy bármilyen számlára. Mi lenne a megfelelő módja ennek szerintetek?Köszi!
-
válasz
thesound
üzenetére
21:00 körül ment és most is. Ha jó a jelszó akkor minek kérsz emlékeztetőt? Az ugye e-mail-re jött volna, Internet szolgáltatói probléma is lehet. El van az küldve csak nem kapod meg. Valószínűleg nem azonos a mobilszolgáltatód és az Internetszolgáltatód ezért ha a böngészős belépés nem megy, meg kell próbálni a mobil app-on belépni.
-
thesound
addikt
Másnál sem megy a paypal login?
Chrome/FF kukikat is töröltem, de nem lép be és jelszóemlékeztetőt sem küld. a jelszó jó amit használok -
Sziasztok.
Pár perce adtam hozzá a fiókomhoz az új kártyám, megerősítve még nincs (hiszen az 3-4 nap mire a kódot megkapom), de az összefoglaló szerint vásárolni már tudok vele.
Ali-n vennék valamit, de a váltást nem látom hol lehetne állítani (olvastam, hogy fixen már nem lehet, csak fizetés előtt, de én látok ilyen opciót).
(töröltem a képeket)
Mi lehet a hiba?Szerk: közben az Ali összefoglalóban megtaláltam a választ.
Köszi V!

-
válasz
Onderon
üzenetére
Sajnos vannak nem tisztességes vevők és nagyon nehezen tudtam meggyőzni a PayPal-t hogy hazudik annak ellenére hogy a bankja fenntartások nélkül elhitte amit mondott nekik, így végül hiába vonták vissza a pénzt a PP visszaadta nekem, mert még az is tudtam igazolni hogy ő vette át így hazugság az egész. Nem ő fizette aztán csak átveszi.
De majd egy hétig igencsak a plafonon voltam. Bár azóta nem futottam ilyen dologba bele, de mások jeleztek ilyeneket. -
válasz
Onderon
üzenetére
Azért inkább a január 28 lesz a valós időpont a pénzfelszabadítására, azna az 1 nap egy általános help szöveg, nem mindenkire vonatkozik.
Természetes amit írsz az a rizikó benne van, sajnos. Mivel 180 nap a vásárlói védelem lényegtelen hogy január 28-ig nem férsz hozzá, mert akár áprilisban is reklamálhat és ha olyan a szituáció akkor is vissza kell adnod a pénzét, hiába költötted már el.
Elméletben van eladói védelem is. Nem részletezted hogy hol és mit adtál el, olyannak kell a termék leírásnak, képeknek, videónak lenni hogy a vevő ne mondhassa azt hogy nem a kifizetett dolgot kapta.
Úgy kell elküldened hogy nyomon követhető legyen a csomagod a kézbesítésig, hogy azt se mondhassa hogy nem kapta meg.
Az a legnagyobb gond ha nem a PayPal vásárlói védelmét veszi igénybe, hanem a bankjánál azt hazudja hogy nem ő kezdeményezte a fizetést, ilyenkor megy a PayPal felé egy banki tranzakció visszavonás és a PayPal visszaadja pénzt, te csak azután tudsz reagálni, de ha már elment a termék akkor annyi volt. -
válasz
w.miki
üzenetére
Ebben a mp-ben fejeztem be a fizetést BG-én, úgy megy ahogy írtam azokkal a lépésekkel és választható a váltás.
Készítettem képeket is.
A fizetés a PayPal-on a normál listába, nem a rendszeres fizetésekhez került.
Visszanéztem eddig 30 Oct 2017 egyetlen Banggood fizetés sem volt ott. Ha oda kerül az szerintem a BG gyorsított fizetés miatt lenne, mert az alap lépéses fizetés esetén nem kerülhet oda, de ez független a váltási beállítástól. -
Onderon
senior tag
Sziasztok,
Nagy összegű fizetés történne az én irányomba, goods and services, mert a vevő szeretné ha védve lenne a PayPal által. Vevő elküldi az összeget, email megjön, belépek, gond van, szeretnének több informàciót, elküldöm a személyim, meg Telekom számlám, hamar át is nézik, rendben van, de a pénz továbbra is ON HOLD, azt írjàk Január 28-án szabadítanák fel, vagy ha jól értem feladás után(?) egy nappal, ha megadom a követési számot.
Probléma: nem szeretnék ekkora összegű tárgyat feladni úgy, hogy nincsen hozzáférésem a pénzemhez.
Mennyire kell félnem attól, hogy a vevő, miután feladtam a csomagot, kérvényez egy pénzvisszafizetést és így a csomagot és a pénzt is bukom, ő pedig ingyen hozzájut a cucchoz? Mennyire véd engem a PayPal, mint eladót? A vevőt teljes mértékben előnybe részesítik, azt tudom. Mi a vélemenyétek, menjek így bele, vagy próbáljam meg kihagyni a PayPal-t inkább?
-
válasz
w.miki
üzenetére
Pedig úgy működik ahogy írtam, de teszek egy próbát újból.
A kártyánál választható a deviza, ha neked az sem lehetséges akkor valami nem jó.
A lehet hogy megvan a megoldásra már írtam, az a rész a havi (heti, éves) rendszerességű levonások része, az hogy oda került az nem befolyásolja a váltási beállítást, a többi vásárlást, mert nem ismétlődik, egyszer vetted meg azt.
Fent vagy alul a Help és eljutsz a Resolution Centerbe. -
w.miki
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Lehet megvan a megoldás:
PayPal > Beállítások (Fogaskerék) > Kifizetések > Automatikus kifizetések > Aktív
Banggood Technology Co., Limited > TörlésFinanszírozási források kezelése >
Granit Bank elöl Pipa ki, Revolut elöl Pipa marad#44936A214: Megnézed, nálad is így volt-e?

#44937V/: Azért egy PayPal support e-mail címet kérhetek, ha mégsem ez volt?

-
w.miki
veterán
PayPal-nak mi a hivatalos email címe, amin meg tudom ezt kérdezni?
A BG üsz sem tudta, hogyan lehet a PayPal 1click-et kikapcsolnom
#44936A214: nálam ugyanez van.
A PayPal automatikusan Ft-ra vált, nem jön fel a választó képernyő, a Pay Now után.
Nem tudom kiválasztani, hogy a bank (Revolut) váltson, vagy eleve USD-ben vonja le az összeget.#44927V/: Én az alsót választom, de hiába. Az utolsó PAY gombnál sem enged a PayPal valutát választani.

-
Mert a gyorsított módot választottad. A kosárba kell tenni az Add to Cart-al, jön az a képernyő hogy folytatod a vásárlást vagy a kosár megtekintése és fizetés, azt választod.
Ezután lesz az a kép amit linkeltem és ott sem a PayPal-t kell még választani.
Ha nem ez a sorrend akkor gyorsítot fizetés van. Azért javaslom ezt a többlépcsős fizetést mert akkor van lehetőség a többi opciók, a biztosítások, pont és kupon beváltás használatára és ellenőrizni a szállítási módot, mert néha nem azt fizeted ki mint amire gondoltál.
Szóval nem javasolt a Buy Now gomb. -
Semmi köze hozzá, hiszen pont ezeknél lehet állítani a váltást és meg is jegyzi hogy PayPal vagy banki váltás lett választva és a következő havi levonásnál azt alkalmazza.
A listába ezt írja, de nem vontak volna le valamilyen rendszerességgel 55,99 USD-t, az egyszeri fizetés volt. Ez rész mondjuk a Spotify, Netflix stb havi előfizetéses dolgoknak van.
Azért nem volt váltás mert te a gyors fizetést választottad, a PayPal Checkout-ot. Még a 2019-ben hozzáadott kártyák esetén megjegyezte a váltást, de 2020-ban megváltozott, minden fizetéskor kell állítani az azután hozzáadott kártyáknál. -
-
-
A214
aktív tag
Had kérjek egy kis segítséget.
Banggoodról rendeltem Pay Pal automatikus fizetéskor nem a bankommal számolta a dollárt.
Szóval felárat fizettem.
Kérdésem ha törlöm a rendelést akkor mi történik a feláras különbözettel ?
Azt visszakapom vagy benyelik?
-
válasz
Voice24
üzenetére
A PayPal fizetést is kezelte volna, 5 mp kellett volna neki, az hogy sikertelen üzenetet küld az a hiba. Ha nem app-ban fizeted akkor is jó a PP fizetés.
Az lett volna az első fizetés, a PayPal nem érzékeli hogy te már kifizetted bankkártyával, nincsenek összedrótozva, arra vár hogy az AliExpress visszaigazolja és levonja, ezért tértünk vissza az AliExpress-hez
Majd leáll ha nem vonatja le az AliExpress. Ha kinyitva tételsort nincs Cancel lehetőség a PayPal-on és még 2 hét múlva is függő akkor írni kell nekik. -
Voice24
őstag
-
válasz
Voice24
üzenetére
Ahogy gondolod, de ebbe a hibába én is belefutottam, a PayPal fizetés ugyanerre a vásárlásra az elsődleges, a rendszer nem tud mit kezdeni azzal hogy van egy másik későbbi már teljesült fizetés. Szóval valamelyiket le kell állíttatni. A vásárlás törlést az AliExpress is meg tudja csinálni ha valamiért kiesne az eladó.
-
Voice24
őstag
Most is függőben van a fizetés, tehát nem pár másodperces a dolog. Amúgy arról a bizonyos boltról van szó, amiről beszélgettünk az alis topikban is, hogy nagyon olcsón árul(t) dolgokat, de már egy termék sem elérhető nála. Így erős a gyanú, hogy a kártyás fizetés törlését is hiába kérném tőle.
[kép] -
Voice24
őstag
Hali!
Tegnap este úgy jártam, hogy fizettem volna az Alin egy vásárlás során, a Paypalt adtam meg fizetési módként. Minden rendben végig is ment egészen a fizetés leokézásáig, de az Alira visszatérve az az üzenet jött, hogy sikertelen fizetés. Ekkor ott, az Alin egy berögzített bankkártyával megismételtem a fizetést, az már sikeres volt. Most reggel viszont nézem az emailjeimet, és ott van a Paypal levele is, miszerint a fizetésem megfelelőségi ellenőrzés alatt van, türelmemet kérik. De olyan lehetőséget, gombot nem látok, hogy fizetési folyamat leállítása.
Le tudom ezt valahogyan állíttatni, hogy ne legyen kétszer kifizetve ugyanaz a cucc? Mert az nyilván macera lenne az Alival is, hogy az egyiket egyből küldjék vissza. -
Általában normál fizetés van a kereskedőknél. Ha van kosár lehetőség akkor azon keresztül kell fizetni és akkor látható hogy van-e gyors fizetés.
Pl Banggood, itt a felső a PayPal szövegű a gyors, míg az alsót választva szintén a PayPal-on is fizethetsz de a belépés után állítható.Ha €-ta állítottad a kártyát akkor bármelyik mód van a kereskedőnél elérhető mindenképp €-ban küldi a terhelést, így csak a más devizában $ vagy HUF történő fizetéskor kell a váltásra figyelni. Amikor hozzáadtam a Wise kártyámat a PayPal rákérdezett hogy milyen deviza legyen az alapértelmezett, de persze azután is lehet módosítani.
Ha nem lehet kikerülni a gyors fizetést akkor kártyát kell választanod nem PayPal-t és akkor mindig banki váltás lesz, de ezzel a kártyával €-os fizetés esetén nincs jelentősége ennek, mehet a PayPal.
Azt is érdemes leellenőrizni hogy böngészős felületükön esetleg más módon használható a fizetés, akkor el kell felejteni az app-ot.
Az adott hely fizetési mód leírásában utalhatnak rá hogy miként működik.
A rendszeres fizetéses opció az nem mindig gyors fizetés egyébként, az adott cég állíthatja a PayPal fizetési kliensét úgy is hogy normál PP fizetés, de a rendszeres levonások közé fog kerülni. -
Crow
tag
Na, megint tanultam valamit.
Már kétszer (Reinbahn mobilapp és AirBnb weboldal) megszívtam azzal, hogy naivan rákattintottam a "fiztés PayPal-lal" gombra, várva, hogy a következő képernyőn megkérdezi (jól elrejtve természetesen, ahogy szokta), hogy ki végezze a konverziót. Aztán meglepve tapasztaltam, nincs következő megerősítő képernyő, és kérdés nélkül végrehajtotta a tranzakciót, PP váltással.
Ezek szerint akkor történik ilyesmi, ha "automatikus" / gyors fizetési módot választok.
A két problémás kereskedő nálam az automatikus fizetések nézetben jelenik meg a PP beállításaim között. Töröltem is őket.Amire kíváncsi lennék: minden kereskedőnél van lehetőség "normál" PP fizetési módot választani? AirBnb-nél lehet (?) én voltam csak figyelmetlen, de a Reinbahn app-nál szinte biztos vagyok benne, hogy csak egyféle PP checkout volt.
Van vmi tuti módszer, amivel előre meg tudom állapítani, hogy normál vagy gyors checkoutot kezdeményezek-e vagy sem, azaz, hogy rá fog-e kérdezni a konverzióra a PP vagy sem?Azt pedig csak most vettem észre a PP beállításaimban turkálva, hogy kártyánként előre be engedi állítani a preferált devizanemet. => A revolut kártyámra be is állítottam az EUR-t - abban fizetek vele leggyakrabban. USD-s kifizetéseknél meg majd próbálok odafigyelni, hogy a gyors-fizetést elkerüljem.
-
Beni2331
csendes tag
Nem tudtuk teljesíteni a kifizetését. Ha azt szeretné, hogy a kifizetések funkció újból használható legyen, ellenőrizze számláját, vagy lépjen kapcsolatba velünk Ezt írja. Valaki tud segíteni?
-
capafog23
őstag
Éjjel jött egy email hogy szoaktlan számlatevékenység.
Reggel beloggolok, sms, új jelszó megadás majd kiírja hogy sikeres minden és visszadobo a fő-fő oldalra, loginolhatok be újra és minden kezdődik elölről.
Lényegébe egy végtelen körbe, megcsinátlam már vagy 10*, cookie, meg minden törtlést is próbáltam meg tleefonról is.Fel kéne hívnom őket vagy mi lehet a megoldás?
-
válasz
oroszLajos
üzenetére
Nem tudnak mit kezdeni a lakcímkártyával, külföldön a jogosítvány tartalmazza a lakcímet és inkább azt ismerik. El lehet küldeni a mi lakcímkártyánkat, de el kell nekik magyarázni abba a kis rövid szöveges részben hogy ez mi lenne.
-
oroszLajos
aktív tag
Sikerült beszélni tegnap Jordan nevezetű úriemberrel a PayPal-tól. Utána nézett mindennek le írta mit kell tennem és minden rendben volt, legalább is azt mondta eleinte.
Aztán utána nézett komolyabban, kb 3 órát... Aztán kiderült, hogy a személyit elfogadták, viszont a lakcímet nem. Viszont ezt nekik sehol nem jelezte.
Elküldtem neki újra mindent, plusz egy Telenor-os számlát, lakcim igazolásként.
Este 7 körül írta, hogy 2-3 nap amíg működni fog nálam normálisan. Viszont már éjszaka jött az e-mail és működött rendesen.
-
válasz
wtshuaweip9
üzenetére
Rákérdezel hogy megkapták-e vagy van valami probléma még.
-
wtshuaweip9
csendes tag
Üdv újra!
Hasonló gondom van mint a másik úriembernek, még december 30-án este kérték hogy azonosítsam magam nagy összegmozgás miatt, még akkor instant beküldtem személyit, lakcímet meg közüzemit, de azóta semmi, most már paypalon belül sem írja hogy 2-4 nap az átfutási idő, mert valahol ott belül meg tudtam nézni, de már nincs ott a gomb. Most lehet hogy már megcsinálták csak nem küldtek róla emailt? Ez esetben mit csináljak?
Előre is köszi!
-
válasz
oroszLajos
üzenetére
Azt már el kellett volna fogadniuk régen. Rájuk kellene kérdezni hogy mi a probléma, a robot át tud kapcsolni emberhez most.
-
válasz
oroszLajos
üzenetére
Mikor küldted el nekik? Ha feldolgozzák értesíteni fognak. Az okmányok féléven belül ugye nem járnak le? A lakcímet nem csak a lakcímkártyával kell igazolni, azt ha nem magyarázod meg még mindig nem értik, hanem egy közüzemi számla is célszerű a nevedre és címedre
-
oroszLajos
aktív tag
-
válasz
oroszLajos
üzenetére
Ők tudnak segíteni a Forduljon hozzánk link. Bekülted már a személyazonosság igazoláshoz az okmányaidat? De próbáld meg számítógépes böngészőben belépni és ha tudod kapcsold át az angol nyelvre.
-
válasz
McCsaplak
üzenetére
Azt értem, de ha nem állítottad alapértelmezettnek és bent hagytad a másikat ami addig volt az alapértelmezett, akkor arra küldené.
Vezetékest még menekülő útnak sem szabad bent hagyni, hacsak nem képes sms-t fogadni.
Lehet két számot megadni (alap és biztonsági) és akkor választható a másik is, mert felajánlja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,de a paypalt még mindig nem értem miért nem megy,mert az ugye megoldaná a forint/euro gondomat.