- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Legalább neked volt aki segítsen elintézni, de nekem nincs... Most írtam még egy levelet nekik, ez már a harmadik... És a legrosszabb az, hogy amíg zárolva van, addig lezárni sem engedi
Nem mint ha napi használatban lenne a PayPal fiókom... De akkor is... Én nem akarok amúgy sem bankszámlát a fiókom mellé. A Revolut ideiglenes kártyája van mellé társítva biztonsági okokból, amit befagyasztva tartok, és csak akkor oldom fel, ha kell. A kártyát és a személyi okmányaim feltöltöttem, de a mai napig nem történt meg a feloldás?
-
Hazugság, mert a Telenor felé a PayPalnak a Telenor a szolgáltatója.Telenor simről jönnek az sms-ek. Ők nincsenek szinkronban a hordozott telefonszámok adatbázisával, mert az akkor automatikusan küldi a megfelelő irányba. Ha esetleg megnézed hogy milyen számról érkezett ezelőtt szerintem az nem Telekom szám volt.
De ezeket a köröket hidd el lefutottuk, már, sőt nekik is el lett küldve megfelelő magyarázattal hogy miről van szó, mi a probléma. Csak az ő esetükben van ilyen gond, a többinél, Vodafone, Telekom, DIGI és UPC nincs ilyen a hordozott számokra probléma.
2018 novemberében szintén volt ilyen probléma akkor a Vodafone számok esetén jött elő, azt a Vodefone megoldotta, nem a PayPal, mivel ők a 70-es számról küldözgették az sms-eket, amelyek nem jutottak el a felhasználókhoz. -
-
Mindkettő jó, a Google-t többen használják. Arra kell figyelned mielőtt belekavarnál a telefon lelkivilágába (gyári újra telepítés) az alkalmazás hitelesítést le kell állítanod, kivenni a PayPal-t az alkalmazásból és azután rendezni a telefont. Ugyan ez ha új telefonba teszed a sim kártyát. Egyébként meg kehet adni másodlagos azonosítást is, nekem egy másik telefonszám van megadva, erre csak akkor lenne szükséges ha az eredetivel van valami, így biztosítva hogy betudjak lépni, ne kelljen őket hívni. a kikapcsoláshoz. A nem hordozott Telenor is jó.
-
vegyszer
addikt
Nektek eddig jól működött az SMS hitelesítés a hordozott Telenor számra?
Nekem január elején már nem ment. Érdekes.Megérte megküzdeni a hölggyel. Kifejezetten segítőkész, lassú beszédű, jól artikulált nyelvet használt. Kizárt, hogy a való életben is így beszél,lne bárki is, de egy nemzetközi support másik oldalán ki tudja milyen nyelvű ember, milyen felkészültséggel hívja a központi számít, ha már más megoldás nem segít...
Őszintén szólva féltem a dologtól, de felesleges volt.
Tudd kifekezni, hogy mi a gondod, mik az azonosítóid (mail, telefonszám utolsó 3 karaktere, bankkártya szám utolsó 4 karaktere, neved betűzve, mondjuk NATO szabvány szerint)Ha bizonytalan vagy, írd ki papírra a lényeget.
Menni fog. Bízz magadban -
Ne tedd. A beragadt kártyát nem tudod hozzáadni másik fiókhoz, nem férsz hozzá a folyamatban lévő vásárlásaidhoz és más gondod is lehet.
Lehet konzultálni és megértenek még akkor is ha előre leírod és egy angol felolvasó programmal nagyjából megjegyzed a szöveget. Rövid tő mondatok.
Nem kell anyanyelvi szintű
Nézd még meg ezeket a hsz-eket is:
Zenner hozzászólása
PrometheusX hozzászólása
Vegyszer hozzászólása -
Leírtam ami jogilag és a szerződési feltételek közt is elő van írva.
Majd kérni fogják és az hogy nem írod be az üzleti adatokhoz az egy dolog az nem jelenti hogy nincs rá szükség.
A regisztráció 2. lépése az üzleti adatok megadása és ott még okmány feltöltés is szükséges.
Ha nem magyar vásárlónak adsz számlát, akkor kötelező az EU-s adószám, de ezt gondolom ismeri a könyvelőd is. -
Pár hozzászólással feljebb és előtte is volt már róla szó:
A Vaterás PayPal felejtős így.
Nem kell üzleti fiók ahhoz, hogy tudj fogadni pénzt vételárként, ez csak szívatás.
Az PayPal üzleti fiókhoz kellenek a minimum egyéni vállalkozói sallangok.Van vállalkozói adószámod, EU-s adószámod és minimum egyéni vállalkozó vagy? Mert üzleti fiókhoz ezek is kellenek.
Nem a Vatera elvárásai kell hogy diktálják a feltételeket, szerintem nem kell PayPal fiók a Vaterás pénz fogadáshoz.
Ha EV vagy akkor persze, lehetséges. Ha nem és kamu "üzleti fiókot" hozol létre, akkor megsérted a PayPal szerződési feltételeit.
A premier fiók is elegendő kellene hogy legyen, ha más értékesítési felületen ez elegendő, nem kell üzleti fiók, ez egy értelmetlen követelmény.
Ezen az oldalon amit írnak az enyhén csúsztatás, elhallgatják a fiók követelményeket.
A fizetéshez miért kellene üzleti fiók?
Itt meg az általuk gondolt előnyök vannak felsorolva.
De a kedvezmények nem örök életűek. -
Nem is, mert csak a balance a fizetési eszköz.
Akkor olyat tegyél meg elsődlegesnek a Balance-n amin nincs pénz. Akkor kénytelen kártyát előszedni.
Ez mindig működik, ha nem akarom elkölteni $ egyenlegemet.Írtam: Tippek röviden 3.pont és előtte olyan egyenleget tegyél meg elsődlegesnek, amin nincs pénz.
Ez nem igaz: Szemétség ez a paypal-től, hogy ha van pénz a számlán, akkor csak onnan enged fizetni.
De a szerződési feltételeket amit elfogadtál eleve tartalmazza, hogy az egyenleg az elsődleges fizető eszköz, de ami persze változtatható. (Nekem működik, gondolom neked is fog)
Ennek tudatában szerződtél. -
Ha másnak vásárolsz akkor arra ugye nem készülhet fel a rendszer. Nem az a megszokott.
És nem variálták, bár nekem, ha webshopban vásárolok, hozzá sem nyúl a PayPal-n lévő címhez, mert köze nincs hozzá. Azt hogy nálad miért lenne úgy, nem tudom.
De nem a PayPal írja felül, azt a webáruház kliensben az áruház állítja be hogy honnan vegye a címet nem a PayPal.
Így ez nem teljesül: Azt sem értem, hogy a paypal hogyan tudja átváltoztatni egy független webáruházban a rendelési adatokat!
A saját webshopomban hülye lennék ezt a korlátozást beállítani, -nincs is- a vevő csak fizessen, oda küldöm amit ő megad, nem érdekel a PayPal címe.
De akkor a webáruházban nem a te nevedben vásárolsz? -
Hintalow
senior tag
Ha nem lett volna aktiválva a kártyája, hozzáadni sem tudta volna a paypalhoz, mert ugye rögtön a kártyaadatok megadáskor csinál egy 1 dolláros próbaterhelést.
És nála a probléma hozzáadás után vásárlásnál jött elő.albinolynx:
de most mire is vársz, hogy könyveljenek?
Amúgy saját érdekedben mondom, ne bankfiókba menjél, egyrészt időrabló, másrészt akik ott ülnek abszolút fogalmatlanok a legtöbb esetben a kártyás tranzakciókhoz.
Telefonos kódjaid nincsenek? a banki call centerekben ülők jóval kompetensebbek az elektronikus fizetéshez. -
buca84
őstag
Köszi!
De nekem most az kellene, hogy megkapjam a pénzem. Valaki azt írta, hogy majd automatikusan visszakapják a pénzüket az utalók. De én ezt szeretném megsürgetni.Írtam nekik, de egy baromi hosszú levelet kaptam, amiben csak iránymutatás van. Ezzel nem vagyok előbbre.
Dear Xy,
Thanks for your email. To help you as quickly as possible, here is some information we feel will suit your needs.
A. Why couldn't I complete my payment?
B. Where is the refund I received?
C. What is an unclaimed payment?
D. Why is my order still pending?
E. Why haven't I received a payment?
F. Why is my Top Up not showing in my account?This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can.
Yours Sincerely,
PayPalA. Why couldn't I complete my payment?
Often when you receive an error message saying your payment could not be completed, it is because your card issuer has denied the payment.
The only information that we receive is that your card provider has declined the use of this card with PayPal.
Here are some common reasons why a card issuer would decline a payment:
- There could be a limit on your credit card that has been exceeded.
- It's possible that the card issuer could be temporarily unavailable to answer the authorisation request we sent.
- Your credit card company could be blocking this transaction for security reasons as it doesn't fit your regular spending patterns.I'd encourage you to contact your credit card issuer and speak to someone who deals with online transactions to find out why this payment was denied. The general customer service at your bank may not be able to provide specific information on why a transaction was denied. You will need to contact the department in charge of online payments to obtain this information.
You may be able to complete this payment after you have spoken to your card issuer and resolved the issue. Alternatively you can add another credit card to your PayPal account.
B. Where is the refund I received?
Money is refunded according to the funding source you used to complete your original payment. If you completed this payment with your card this would been refunded to your card. Any additional parts of your payment made using your PayPal balance would have been refunded back to your PayPal account.
PayPal makes every effort to ensure that refunds to cards are processed in a timely manner. Most refunds will appear on your card account within 2-5 business days. Depending on how often your card issuer issues you a statement, it may take up to 30 days for you to see the refund reflected on your card balance. I recommend that you contact your card issuer after this timeframe to confirm that you have received your refund.
C. What is an unclaimed payment?
If the status of your payment is 'Unclaimed', the recipient has either not accepted or not received this payment.
There are several possible reasons why this payment is Unclaimed:
• Recipient has not yet opened a PayPal Account
• Recipient has not confirmed their email address
• Recipient has not registered the same email address to their PayPal
• account that you have sent the payment to
• The recipient has not chosen to accept or refuse the payment
• The recipient's email address was entered incorrectly when payment was sentWe recommend communicating with the other party involved, as this is often the quickest way to resolve this situation.
If the payment you sent is unclaimed because it has been sent to an email address that is not yet registered to a PayPal account, you may be able to cancel it by following the steps below:
1. Go to www.paypal.com and log in to your account
2. Click 'History' page near the top of the page
3. Find the payment to be cancelled
4. Click 'Cancel' in the 'Order status/Action' column of the unclaimed transaction
5. Click 'Cancel Payment'Note: You may only cancel an 'Unclaimed' payment that has a 'Cancel' button in the action column. If there is no cancel button and you can't arrange a satisfactory outcome with the recipient, you must wait 30 days for the transaction to be cancelled automatically.
If you are the recipient of the money, you can accept or refuse an unclaimed payment by following these steps:
1. Go to www.paypal.com and log in to your account.
2. Click 'History' near the top of the page.
3. Selet 'Accept' or 'Refuse' under 'Order status/Actions'.D. Why is my order still pending?
When you place an order, money isn't taken from your account immediately. Most merchants will complete your payment a few days after receiving your order. Often, merchants wait until they are ready to send your order to complete your payment.
If you purchase an intangible item, a merchant might wait until after you've used the service to complete the payment. An intangible item could be a service, a rental, or a hotel room.
The transaction status is 'Pending' until the merchant completes your order. Usually, the merchant has 29 days to complete your order. You can see the exact expiry date in the Transaction's details. If the merchant doesn't complete your order before it expires, then your order is cancelled and the transaction status changes to 'Void.'
If you decide to cancel this order the merchant will need to remove this for you from their PayPal account. As PayPal is a user initiated system we will not be able to do it for you but if your merchant is having difficulty we would be more than happy to help.
E. Why haven't I received a payment?
For your security, always check every payment notification by logging in to your PayPal account and finding the matching transaction. If the transaction is not there, it may be for a number of reasons:
• The sender may have sent the payment to an email address that you use, but you have not yet registered with PayPal.
• You may not have confirmed your email address. Until this step has been completed, all payments sent to you will show as 'Unclaimed' in the sender's PayPal account
• The sender may have entered an incorrect email address. If the email address they have entered is not an exact match for yours, the funds will not be posted to your account. If the funds have not appeared in your account, do not send the item
• The sender may be faking a payment notification to you in an attempt to defraud you for your goods or services. In each case, never send a product until you have confirmed payment has been received by logging into your PayPal account and checking the transaction. If you think the payment notification is suspicious, do not post the item. If you have already sent the item, please contact your postal company to stop the delivery. If this is not possible, you have the option to file a police report regarding possible fraud. Finally, please forward the email to us at spoof@paypal.comF. Why is my Top Up not showing in my account?
If you topped up more than 3 working days ago and the money is not showing in your PayPal balance, we possibly didn't receive all the required information from your bank.
Email us with the following details so that we can investigate the matter further:
• Transfer ID / Customer Reference ID:
• Date of Transfer:
• Amount and Currency of Transfer:
• Last 4 digits of Bank Account Number:
• Name of Banking Institution:
• Name of the Bank Account Holder:
• Method of Top Up (for example: online, through an ATM or bank) :Please make sure that the Top Up was initiated more than 3 working days ago before you forward this information because only then we can look into this further.
We will use this information to find your Top Up funds and if possible, add them to your PayPal balance. If incorrect or incomplete information was provided to your bank at the time of topping up, the transfer may fail. If this happens, your funds will be returned to your bank account within 10 working days. We will contact you by email as soon as we have found your Top Up.
PayPal will not charge any fees for failed Top Ups, however bank fees may apply. In this case, contact your bank.Copyright © 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
This email is sent to you by the contracting entity to your User Agreement, either PayPal Inc, PayPal Pte. Ltd or PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions, Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349. -
Hintalow
senior tag
Elgondolásnak nem rossz, de nem hiszem, hogy menne.
A paypal számla személyre szóló, így amíg nem prezentálsz nekik megfelelő dokumentumot, hogy NEKED mostantól egy női neved van, nem fognak ilyeneket csinálni.
Azért ők még mindig egy pénzügyi szolgáltató (~bank)BoneDragon:
Alapjáraton nincs szükség a vásárláshoz kártya csatolására.
- abban a devizában van a pénz a paypalodon, amiben vásárolnál? (és elég rá?)
- verified felhasználó vagy? nem mernék megesküdni rá, de talán működhetnek eladók olyan beállítással, hogy csak verified felhasználó tud fizetni nekik. (vagy esetleg elértél valami limitet, ha nem vagy megerősített)ad4m1337:
a paypalos kártyatranzakció (mind minden egyéb kártyahasználat is) először csak zárolódik, és pár napon belül, amikor könyvelik (az elfogadóhely bankja "lehívja") jelenik meg a számlatörténetben.
olyat keres a netbankodban, hogy zárolt vagy könyvelésre váró tételek. -
hidroponi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged