Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vertigo18
addikt
válasz lupus_l #23032 üzenetére
Köszönöm, eddig én is eljutottam már, ezért is volt egy kicsit hosszabba kérdésem. Ráadásul a második felében volt az IGAZI kérdés...
Lehetséges-e azt beállítani, hogy az így refundolt pénzt ne tegye vissza az "eredeti helyére" (bankszámlára), hanem maradjon a paypal walleten?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Pikachu24
aktív tag
válasz lupus_l #22332 üzenetére
Szerintem azon inkább hogy mielőtt átvette volna az eladó írtam a paypalnok hogy az eladó nem veszi át. Lehet ők nem is tudják hogy már átvette.
Amikor nyitottam a disputet ezt a kommentet írtam:
2/4/2016 06:23 PST - Buyer:
Dear Seller! Last time on December 11 you wrote that my item has been shipped 5 days ago. So it should be on it's way since December 6, is that correct? Because it haven't arrived yet.Please double check that my item has been shipped out, thanks!I got in touch with you on eBay and e mailErre jött az email a paypaltól hogy adjam fel egy bizonyos címre.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz lupus_l #19266 üzenetére
(#19267) horvathd
Köszi szépen az ötletet, megnézem, hogy ez miként is működik.Egyébként valaki azt ajánlotta, hogy a kinti számlához kérjünk egy társkártyát, és így csak az átváltási díjjal csökkentett összeget fogja itthon kiadni az automata. Ez sem tűnik rossznak, ha olyan a kinti bank szolgáltatása, hogy külföldön is lehet ingyen felvenni vele.
-
thesound
addikt
válasz lupus_l #9744 üzenetére
Kösz az infót. Az edigitaltól is ezt válaszolták és meg is jött a link, ki is fizettem. A fura, hogy ez így a honlapjukon sehol nincs leírva, ha belegondolok még akár korrekt is, hogy nem kell "sokkal előre" fizetni.
Futár hozza, de a kódot azért felírtam. :-) Erről nem szólt az edigi.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest