Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
sziasztok
kellene 1 kis gyorssegítség
az egyik eladó aliexpress-en visszautalná a pénzemet és ehhez a paypal számlászámomat kéri
azt hol találom? -
freelanced
addikt
Erre valaki

-
senki11
aktív tag
#11163 - ra esetleg valaki? Még mindig nem látom a visszautalt pénzt

-
csoki98
tag
Hali!
Ha ma 22:00-kor utaltam paypalra az még megjöhet valamikor mostanában vagy amiért holnap munkaszüneti nap van ezért csak hétfőn jön? -
szami777
addikt
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy , x összeget hogy tudok átrakni a számlámra?
Tudom, hogy vna ez a Withdraw funkció, ami 1-2 munkanap alatt ráteszi, csak az adatok beírásánál gondba vagyok.
Az otp bankot pl hogy írjam be? Nem akarom elrontani, mert már voltak a paypallal gondjaim. -
freelanced
addikt
Hello! Akkor melyik a legjobb fajta arra, hogy pénzt fogadjak? Esetleg onnan továbbküldjem a bankszámlára?
-
Kernel
nagyúr
válasz
pifu76
üzenetére
Csak a saját nevemben tudnám mondani, ha nekem ilyen gondom lenne, talán megpróbálnám bezárni a fiókot, aztán később nyitni egy másikat.
Hacsak nem a szerverek átmeneti túlterheléséből adódik, vagyis épp USA csúcsidő van akkor, vagy ilyesmi, de én így még nem jártam.
Topikban lehet látni néha eseteket, hogy vannak bizonyos hibás, problémás fiókok, azon talán segíthet egy új regisztráció. De fontos, hogy soha ne legyen kettő párhuzamosan, mert azzal is rá lehet faragni. Előbb zárni, csak utána nyitni.
-
pifu76
tag
válasz
Kernel
üzenetére
konkrétan a PayPal-on, nincs csatolt bankkártya.
ezelőtt amikor ezt írogatta ki, másnapra megjavult, most megint elkezdte.
teljesen mindegy hol akarok vele fizetni ez a hibaüzenet jön vissza

már teljesen tanácstalan vagyok.............

ja és eddig normálisan működött, ezt kb. 1 hónapja kezdte el, hogy ezt írja ki, de ezelőtt mondom megjavult magától, vagyis egyik nap nem tudtam vásárolni, másnap reggel működött..
-
pifu76
tag
Üdv mindenkinek!!
Valaki tudna segíteni? Nem tudok vásárolni sehol a PayPal számlámmal mert állandóan ezt a hibaüzenetet kapom vissza:
return to merchant and try a different payment method
pénz van a számlám minden rendben van mégsem tudok vásárolni..
a múltkor is volt egyszer ilyen akkor másnapra megjavult, de nagyon bosszantó, mert ha én most akarok vásárolni akkor nem holnap

tud valaki erre megoldást? már írtam 100 levelet a Support-nak de baxnak rá egy nagyot...
-
Crytek
nagyúr
Eltünt a pénzem a paypalról vagy valami történt az tuti.
0 ft volt rajta mert mastercardhoz van rendelve. Tettek ár 8 fontot mert vásároltam valakinek!
Most vettem 8.97fontért cuccot jött sms mondom ugyis csak 1 fontot vontak le mert van 8 rajta akkor látom 3xxxft-ot vontak le.Belépek payplara és nincs ott a 8 fontom.
Az hova tűnt? Semmi kiirás hogy ment el semmi
-
skristof
tag
sziasztok!
ha ma este rendelek valamit kínai oldalról, akkor a paypal látni fogja azt a pénzt, azaz holnap a kici kínai értesülni fog a fizetésről?
nyilván csak zárolva lesz az összeg, mert GIRO munkaszüneti napon nincs tudtommal.
köszi

-
Kernel
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Nem épp a kártyán van a hangsúly, hanem az azonos névre szóló bankszámlán. Én is kártya nélkül használom, pénzt is tárolok a PayPal-en, amit vásárlási célra utaltam rá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
Sima accounttal évi néhány alkalommal lehet pénzt fogadni, ennyit tudok, nem ástam bele magam, nem is érdekel a téma. Más majd segít.
-
freelanced
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor bizonyára valamit félreolvastam valahol, mert mintha láttam volna, hogy bankkártyával is lehet csak úgy többe kerül...
Bármi hasonló, megbízható oldal?
Illetve a többit melyik "csomag" fedné le?
-
Winner_hun
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
Olyan kéne amire olyan is tud küldeni pénzt akinek nincs PayPal.
Ilyen a PayPal rendszerében nem lehetséges.
-
freelanced
addikt
Hello!
Lenne pár kérdésem:
Lehet bankkártya hozzáadása nélkül PayPalt csinálni?
Vagy legalább azt megoldani, hogy a küldött pénzt a PayPal-on tárolja ne a kártyán, és onnan lehessen átutalni valahova?
Illetve mi a különbség a fajták között (Business, Personal stb.)
Olyan kéne amire olyan is tud küldeni pénzt akinek nincs PayPal.
Köszi! -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok! Segítség kellene:
Ebay-en vásárolnék, egyben öt terméket, de az egyik nincs fenn az eladónak, de tud adni,csak a kis mennyiség miatt nincs fenn. Küldött számlát elveben nekem a paypal-omra.
Hol a bánatba találom meg ?
Vagy hogy tudom rendezni vele? paypal-ban használatos e-mail címem eljutattam neki, de még így nem vásároltam. Tudtok segíteni? -
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Szerintem valamit elszúrtam
haveromnak rendeltem paypal-al, aki nekem át is utalta az összeget amit meg is kaptam, nos ki is fizettem de itt azt írja, hogy Transfer From Credit Card azaz levonta a bankkártyámról? Miért nem azt az összeget használta ami a paypal számlámon van? Hogy tudom most ezt megnézni beállítani?Habár azt írja PayPal balance: £10.05 GBP
Available balance in GBP (primary): £0.00 GBPÁtkellett volna vezetni elöször vagy most hogy van ez

-
senki11
aktív tag
Üdv! Egy sikertelen adásvétel után az ebay-es eladó szó nélkül visszautalta a pénzemet. Kaptam róla értesítést az ebayről. A levélben az állt, hogy csekkoljam le a pénzmozgást a paypal-on, hogy megkaptam-e. Ma lett átutalva az összeg, de eddig semmi. Mennyi szokott lenni az ilyesminek az átfutási ideje? Nem kellene azonnal megkapnom?
-
axioma
veterán
válasz
sunavlys
üzenetére
Valoban, amikor a pp valt, akkor azon az osszefoglalon minden osszeg mar eleve forintban jelenik meg. Legalabbis akinel at lehet allitani. Most hogy a maestronal ez a default, hogy csak a bank valthat, vagy pont az hogy a pp, azt meg nem mondom, mert olyat sose regisztraltam ala, de talan jon valaki aki tud tapasztalatrol beszamolni. A masik lehetoseg, hogy alapbol a pp valt, de nem a nemzeti devizara, hanem valami mas beallitastol fuggoen, ami nalad most szerencsesen pont az usd. Ezt a reszet en inkabb passzolnam.
-
axioma
veterán
válasz
sunavlys
üzenetére
Szvsz a cib is veri a paypalt. En ugyan akkor hasznaltam a cib kartyamat ebay-ezesre, amikor 3% visszaterites jart a nem forintos vasarlasokra (marmint az en hitelkartyamnal), szoval mindenkepp megerte, de emlekeim szerint anelkul is jobb volt. Probald meg ket egydollaros tetelen... Csak arra figyelj, hogy a CIB foglalaskor jobb (kartyatarsasagi) arfolyamot hasznal, mig a terheleskor a sajatjat, egyreszt legyen rajta mert engem egyszer rakerdezes ellenere belefuttattak egy hitelkeret-tullepesbe ezzel (mondjuk korrektek voltak, mert vegul reklamaciora jovairtak a buntit), masreszt meg hogy ne orulj elore addig, amig nem a vegleges konyvelest nezed.
-
sunavlys
őstag
válasz
sunavlys
üzenetére
Na most felvittem egy Visa kártyát is és ott működik a "Conversion options".
Akkor Maestro-nál a dolog nem működik.Kösz a segítséget.
Még az felvetődik, hogy mivel:
1. a Maestro K&H-s és feltételezve, hogy a Paypal váltja
2. a Visa meg Cib-es, amely köztudottan az egyik legrosszabb váltómelyikkel érdemes vásárolni?
-
hidroponi
tag
válasz
sunavlys
üzenetére
nem biztos hogy igazam van, de...
volt vmi toredek penzed a paypal szamladon.
amikor fizettel akkor csak a fentmarado reszt vette le a kartyadrol.
es lehet, hogy mivel a szamladon vszinu ft volt (400FT?) es azt mindenkepp a paypal valtja, ezert lehet hogy a rendszer ilyenkor nem tud kulso valtast engedni.de mondom ez csak elmelet. ha legkozelebb fizetsz akkor mar nem lesz egyenleged es akkor kiderul, hogy ez volt-e a ludas.
-
sunavlys
őstag
My account -> profile (katt) -> my money -> my preapproved payments - update -> set available funding sources -> conversion options -> also potty: bill me.
"> conversion options" nálam nincs, erről már olvastam.és megnéztem már.
Nem a kártya típusával van a gond? Nem igaz, hogy a több ezer, tízezer magyar paypalos közül csak én szívok ilyen hülyességekkel.

-
Đusty
addikt
válasz
sunavlys
üzenetére
Azt nem tudom, mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy ez minden alkalommal megjelenik.
Azt hiszem előtte be kell állítani itt:My account -> profile (katt) -> my money -> my preapproved payments - update -> set available funding sources -> conversion options -> also potty: bill me.
És lehet, hogy nem minden kártyánál engedi.
-
sunavlys
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tehát ha jól értem már csak fizetésnél lehet kiválasztani. Mintha azt olvastam volna, hogy régebben a Paypal felületen is be lehetett előre állítani. Akkor így csináljuk.
-
Đusty
addikt
Szerintem is akkor ad biztonságot a paypal ha nincs hozzákötve aktív kártya, vagy az esetleges reklamációnál, visszafizetésnél. Ha van kártya akkor ott kell védekezni limittel, pl. van direkt ilyen célra árult virtuális kártya, ahol a napi limit 1 forint és tranzakció előtt lehet megadni, hogy mennyi ideig, mennyi értékre és hány darab tranzakcióra legyen megemelve.
-
Fürkész
tag
Nekem elég sokáig ültek rajta mire visszakaptam. Sőt az OTP még mindig 2 napig ül egy bankközi átutaláson, pedig munkaidőben pár óra alatt rendezni kellene nekik, (vaterán volt jóval az új rendszer bevezetése után is ilyen, hogy OTP-s számláról utaltak, és 2 nap múlva kaptam meg) . Érdekes, hogy levonásról kapok SMS-t, de a visszautalásról nem jött , szóval érdemes alaposan átböngészni a számlát.
-
Phvhun
őstag
Amikor pénzt veszek ki paypalról, akkor a számlaszámomra jön.
Namost vettem valamit, amire a pénzt a kártyámon keresztül húzta le a paypal a számlámról, de refundolták a pénzt, és azt a paypal a kártyámra küldte, és nem jött meg.
Ez már 20 napja volt, ilyenkor mit lehet tenni?
Hívjam supportot, vagy képesek lerendezni sima support ticketen keresztül is?
Vagy ez az otp hibája lenne? -
Fürkész
tag
válasz
Kernel
üzenetére
Közi a választ!
Nekem mondjuk nem a folyószámlás kártyámhoz van hozzárendelve, hanem egy másikhoz, annak meg szerintem le fogom vinni a napi limitjét pár ezer forintra, úgyis csak ritkán szokok drágább dolgokat vásárolni neten, akkor majd felemelem.
Gyanítom, különben, hogy ha nincs elég pénz a számlán akkor simán , a hozzá rendelt számláról veszi le a maradékot. Konkrét írást ugyan nem találtam, de az alábbi mondatból erre következtetek:
Ha van egyenleg a Paypal számládon és vásárolsz, akkor először mindig a Paypal egyenlegedet vonja a rendszer. -
Kernel
nagyúr
válasz
Fürkész
üzenetére
Ha csatolva van egy aktív kártya, akkor le fogja húzni róla, hogy ezt hogyan lehet tiltani, azt passzolnám másnak, én ugyanis nem csatoltam kártyát egyáltalán.
Sőt, a PayPal nem is ismeri azt a bankszámlámat, ami kártyával bír, egy kártyamentes rezsiszámláról utalok rá. Persze, nem is ez a lényeg.
De egyébként épp ezért nem szimpatikus nekem a kártyás megoldás, mert egy befektetési kártyám van, amit bolond lennék Interneten kockára tenni. Most attól függetlenül, hogy vannak ugyebár óvatossági rendszabályok, jelszókezelés stb., de nekem így a legbiztosabb, vagy megnyugtatóbb, vagy nevezzük bárhogy.
-
Fürkész
tag
Sziasztok!
Évek óta feltöltés nélkül használom a Paypal számlámat, azért nem látom értelmét feltölteni, mert mikor vásárlok fizetek vele, úgyis egyből csipog a telefonom, hogy a hozzá rendelt bankkártyával paypal-os fizetés történt.
Az volna a kérdésem, hogy ennek ellenére muszáj feltölteni? Mert kaptam olyan figyelmeztetést, hogy így ha megszerzik a jelszavam akkor leszedik a számlámról az összes pénzt. Lényegében arra lennék kíváncsi, hogy ha x összeggel feltöltöm, akkor ezután csak annyit tudok fizetni amennyi a számlámon van, vagy ha ennél nagyobb a fizetendő tétel, akkor a hiányzó pénzt ugyanúgy a számlámról fogja levenni mint eddig.Köszi előre is a választ!
-
cozmo
őstag
Beírom ide is...
13 napja vettem egy cuccot ebéjen. Az eladó azt írja a cuccnál, hogy 14 napig van visszatérítés.
Megteheti ezt hogy az alap 30 napot lerövidíti?
Ha igen, akkor miként igényelhetem vissza a pénzem mert a cucc még nem jött meg... tudom resolution center... de ott még azt mondja túl korai...
Tudom ennyi idő alatt meg sem jöhet, de akkor most szorít a 14 nap vagy figyelmen kívül hagyható? -
Troy.
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
Ha paypallal vásárolok semmi extra díjat nem von le. Ha paypalről paypalra utalok kártyával (tehát nincs pénz a paypal-en) akkor van díj. Ha paypalről paypalra utalok úgy, hogy van összeg a számlán, akkor megint nincs díj.
Összegezve keresem azt a megoldást ahol a legkevesebb (vagy netán semmi) díjat szedik le.
Hogy jön ide a vásárlás? Valahogy úgy képzel(t)em el, hogy ha vásárlok paypallel, megkérdezi, hogy számláról vonja le, vagy kártyával történjen..

-
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
Knight95
üzenetére
Ezt csak annak tudnám be, hogy a PayPal már a saját fiókodhoz kapcsolta a bankszámládat, ezért hiába eltérő az ID-szám, mégis a csatolt fiókba érkezik meg a pénz. Viszont a hibás azonosító eszerint mégis valamilyen zavart okoz a rendszerben, emiatt akad ki.
Én például csak átutalással töltöm fel, bankszámlát soha nem adtam meg a PayPal-felületen. De neki már az is elég volt, amikor legelőször utaltam, rögtön lefixálta magának, hogy az az enyém.
Esetemben persze egyezett a számlatulajdonos neve, ahogy az elő van írva. Más nevére ne nagyon akarj utalni:
-
Knight95
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hi!
Kösz a választ, esetleg abban tudnál segíteni, hogy mi okozhatja a fentebb leírt problémát az accountommal, vagy egy lehetőséget, hogy hogyan tudom megoldani, írtam Paypal supportnak is több mint 1 hete, de nem kaptam választ. -
Hintalow
senior tag
Igen a feltöltés egy teljesen hétköznapi belföldi utalás, semmi extra költség.
A második bekezdést nem tudom dekódolni, hogy jön a vásárláshoz paypal számlák közötti utalgatásnak a díjja? (esetleg nem invoice alapján fizetnél, hanem te küldenéd a pénzt az eladó számlájára?)
Nem tudsz választani, elsőként a paypal egyenlegről szed le, utána a kártyáról. (az ad némi mozgásteret, hogy a paypal egyenlegeden nem váltogat önhatalmúlag,tehát ha dollárban fizetsz, és a paypalodon mondjuk euró van, akkor ahhoz nem nyúl, hanem automatice bankkártyán keresztül rendezi.
-
engine88
aktív tag
Ha olyan paypal email cimre utaltam penzt ami nem letezik, akkor mit fog tortenni? BWIN-rol utaltam
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Paypal számlára szeretnék pénzt feltölteni OTP számláról.
Ha jól sejtem az Unicredit Banknak kellene utalnom. Az utalás díja annyi, amennyiért OTP-ről Unicreditre utalok igaz?Kártyám hozzá van csatolva a paypal-hez, mégis miért akarok ráutalni? Azért mert kisebb összegnél is sokallom az paypalról paypalre utalás díját. 1000Ft-nál is körülbelül 100forint.
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogyha feltöltök egy bizonyos összeget paypalra és vásárolni akarok a számlámmal, akkor ki lehet választani hogy paypalről vagy bankkártyáról szedje le a pénzt?
üdv
-
Knight95
csendes tag
válasz
pepe091
üzenetére
OTP, mellesleg már nem egyszer használtam így a Paypalt, de akkor a saját accomra utaltam, csak ugye most egy ideje nem tudom megoldani a problémát a saját accommal. Tehát azt nem értem, ha a haverom saját egyedi azonosìtóját ìrtam be, akkor, hogy az én accomra jött a pénz, persze ezt csak a kapott e-mail-ből tudom. Na de nem ismétlem meg amit egyszer leírtam.
-
Knight95
csendes tag
Hi!
Egy olyan problémám lenne, hogy a haverom Paypal-jára utaltam volna pénzt, beírtam az ő paypal adatait (mindenkinél ugyanaz csak a Transfer ID más) pontosan, és valamiért kapok egy e-mailt, hogy az ÉN Paypal accountomra megjött a a pénz, ez nem tudom, hogy lehetséges. Na ezek után felmennék a saját Paypal accountomra és már egy ideje ez az üzenet fogad, és nem tudok semmit se csinálni a profilomban, írtam e-mailt a Paypal support-nak pénteken, de azóta nem érkezett válasz, neten már több helyen utánanéztem miért van ez, több gépről is próbáltam bejelentkezni, de mindig ugyanaz az üzenet fogadott. Megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni, itt az a bizonyos üzenet ami fogad:Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
-
Hintalow
senior tag
válasz
sunavlys
üzenetére
A paypal elfogadja a maestrot (már amelyiket a kibocsátó bank egyáltalán engedi online használatra, de ha van hátul cvv kód, akkor engedi)
A 400 Ft pedig ugyanolyan sebeséggel könyvelődik (és válik láthatóvá a közleményében a kérdéses kód) mint bármilyen bankkártyás vásárlás: 1-5 munkanap.
Ha olyan az adott bank netes felülete, hogy a még csak zárolt tételek is tételesen látszódnak részletesen, akkor azonnal látható a kód, vagy a telefonos ügyfélszolgálat is bármikor megmondja (a legtöbb banknál csak akkor persze, ha vannak telefonos kódjaid) -
sunavlys
őstag
Csak azért mert a k&h-ssal csütörtökön regisztráltam, (és persze ott volt a Maestro logo), de itt valahol olvastam, hogy maestro-val nem lehet.
Viszont a 400 Ft-ot a mai napig nem vonta le, míg mások állítják, hogy akár egy napon belül is megtörtént (igaz, a kapott email-ben több napos levonásról van szó).
-
sunavlys
őstag
Segítsetek egy picit!!
VAn CIB Visa kártyám és K&H maestro kártyám, mindekttő electronic use only és CVC kódos.Lehet valamelyikkel vásárolni paypalon keresztül?
Most nézem a CIB-es (nem tudom hogy hívják) fém része 8-részes, a K&H-é 6-részes, számít ez?
-
axioma
veterán
válasz
Maximushun
üzenetére
Nekem ebbol az jon le, hogy ezt a kartyat mar egy masik pp accounthoz hozzarendelted, azert nem lehet ehhez.
-
Maximushun
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A PayPal fiókomhoz hozzá szeretném adni/rendelni a Bakkártyámat, de nem fogadja el. Ezt a hiba üzenetet nyomja mindig:
We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card.
Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma ? Mivel szeretnék pénzt utalni külföldre, de nem engedi amíg nincs hozzárendelve a kártya, azt viszont eddig nem sikerült megoldani, szóval ördögi körbe kerültem...
A kártyám K&H, Master Card, dombornyomott.
Előre is köszönöm a segítséget!
Maximus
-
C. Vieri
tag
válasz
Canbet
üzenetére
Na ez a trükkös

Küldd az üzenetet pl. My account --> Becoming verified alól, ezután mikor jön a webform feladójú automatikus email tőlük, na arra válaszként küldd el újra, amit küldtél előtte a paypal felületén. Így nekem mindig válaszoltak (másnap), más kérdés, hogy így is téptem a hajam már jó ideje...szerk: Ja és fontos, hogy a fent megadott okkal küldd a levelet, tökmindegy, hogy mi a valós indok, mert ennél lehet még mailt írni válaszként, amit el is olvasnak.
-
Kernel
nagyúr
Nem épp a nemzetköziségen van a hangsúly, a kis kínai csak rányomtatja a csomagra, végül úgyis a magyar postás dolgozik vele. Ez különösen érvényes az Address line 1-re.
Line 2 maradhat üres.
Igaz, külön van cím, postacím az eBay-regisztrációnál is, de előfordulhat olyan eladó, aki a PayPal postacímhez ragaszkodik, így legjobb egyformára készíteni.
Megye / Province beírása nem fontos, csak akkor kitöltik a helyét egy "Not Provided" felirattal. A csomag így is megérkezik, de ez engem valamiért zavart, ezért később beírtam rövidítve, hogy:
Xx m. (Pest m., BAZ m. stb.) Így ez fog szerepelni a csomagon, ami egyébként itthon felesleges, de el is fér.
Postal code: négy számjegy, a csomagon automatikusan szerepelni fog az ország is.
Country: Hungary
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Regisztrálásnál a cím mezőket hogyen kell kitölteni, hogy az helyes és nemzetközileg korrekt legyen? (ház betűjel (/B), emelet, ajtószám?) Van Adrss.Line 1, 2; State/Region mező, stb... melyikbe mi jön?
Vagy annyira nem érzékenyek rá, csak tartalmazzon mindent, mint itthon, azt' csá? Postal code-ba is mehet az itthon használatos négy számjegy és csókolom?Előre is köszönöm a segítséget!
-
C. Vieri
tag
Gyerekek, én ezt már nem hiszem el. A Paypal ügyfélszolgálatosok komolyan nem tudnak olvasni?
Több hete megy a b*szakodás a fiókom korlátozása ügyében. Csak és kizárólag annyit tudnak válaszolni, hogy változtassam meg a jelszavam, a biztonsági kérdést, választ... Már a kedvükért többször megtettem, csak hogy szent legyen a béke, és végre használhassam a rohadt paypal számlám, de nem, tegnapi emailemre annyi a válasz (amiben leírtam, hogy már változtattam jelszót, amit le is írtam kb. 12-szer, de azért most is megváltoztattam mindent, ismételten), hogy "ahogy látják, az volt a kérésük, hogy változtassak jelszót, stb., amint ezt megtettem, megszüntetik a korlátozást"... És folyamatosan ez megy. Ezek velem szórakoznak, vagy tényleg ilyen idióta balf*sz az összes?
Ja és hab a tortán, hogy tegnapelőtti válaszban (már napi szinten küldözgetem a leveleket) leírta az egyik, hogy látja, hogy már megtettem a szükséges lépéseket - amiket írtam is most az előbb -, továbbítja az illetékes kollégáknak, és minden király. Na, mondom, végre siker, nemsokára megoldódik. Gondoltam. Következő mailben megint leírták, hogy változtassak jelszót blabla...... Ja és telefonon is csak ennyit mondtak, aztán mikor már 3 perce nem értette, hogy már réges rég meg lett változtatva, elköszöntem, így is kíváncsi leszek a telefonszámlámra...
És már nem tudom, hogy mit tudnék csinálni. -
-
válasz
koliz1
üzenetére
Ballagj be a bankodba, és kérd meg őket, hogy adják meg a legutolsó (ez fontos, ha kétszer terheltetted meg, akkor csak az utolsó kódot fogadja el) 400 forintos terhelés közlemény mezőjében található szöveget (valami ilyesmi lesz, hogy "PP*XXXX). Az egy dolog, hogy lejárt a kártyád, de a terhelés a számládon van jelen, az kártyafüggetlen. Szóval megkapod a kódot, hitelesíted a kártyát, visszaadják mind a 800 pénzt (a Paypal számládra), majd eltávolítod a kártyát, és hozzáadod az újat, erre megint jön a próbaterhelés, kódot beírsz, és ennyi.
-
koliz1
tag
Sziasztok
Sajna a beszélt angolom elég gyenge így, a telefonálgatás kizárva kéne valami support email cím, mert a lejárt kártyámon ott figyel 2 x 400 paypal regisztrációs költség és nem tudom vissza szerezni + küldözgetik a leveleket regisztráljam már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

haveromnak rendeltem paypal-al, aki nekem át is utalta az összeget amit meg is kaptam, nos ki is fizettem de itt azt írja, hogy Transfer From Credit Card azaz levonta a bankkártyámról? Miért nem azt az összeget használta ami a paypal számlámon van? Hogy tudom most ezt megnézni beállítani?

V/