- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
psycroptic #12801 üzenetére
Így is történt, ott volt azonnal a pénz. Csak nem voltam benne biztos, ezért rákérdeztem, de most már tudom.
-
válasz
psycroptic #12757 üzenetére
Ja, ez eddig oké, csak ez most biztató, mert ezek szerint akkor mégis tudtak levenni róla pénzt, csak nem tagadta meg a bank! És hát, a vásárlás is a paypal-on keresztül megy, tehát innen akkor nem lesz elvi akadálya!
Na most megyek, meló van! Este folyt. köv.!
Köszönöm!
-
válasz
psycroptic #12753 üzenetére
OK, azon leszek! Köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
Most annyival előrébb vagyok, hogy sikerült levonatni róla 400Ft-ot a PayPal-al (hű de nagy öröm
), ezt is valami hitelesítés címen (de ez a másik, valódi visa kártyához érdekes módon nem kellett, az ment enélkül is), ami látszik is már a netbankban, és majd valami 4 számot vissza kell írni a paypal weboldalra, amikor is vissza kapom a pénzt, és ezzel elvileg elfogadja majd a kártyát! De ez a négy szám még nem látható, gondolom majd az utalás után, ami néhány óra!
Please confirm your card in 2-3 days
We charged 400 HUF or equivalent to your Visa x-XXXX card to make sure it's yours. The charge creates a unique 4-digit code that will show up on your summary of financial activity provided by your card issuer within a few days.
Please check the summary of financial activity provided by your card issuer again in a day or two - sometimes there's a slight delay. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
Log back in to your PayPal account and click Confirm my debit or credit card.
Enter the 4-digit code from your summary of financial activity provided by your card issuer.We'll refund the 400 HUF or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
-
válasz
psycroptic #12751 üzenetére
Nem próbáltam, de tudtommal nem is lehet! A kártya egyébként aktív, legalábbis a netbank ezt írja a státuszánál, és gondolom így is van, mert tudok rajta vásárlási limitet módosítani.
Igen, nyilván ha itt nem jutok előbbre, akkor a bank következik, de gondoltam rákérdezek itt, hátha én cseszek el valamit... Mondjuk erre kicsi az esély, mert a rendes VISA kártyával megy minden!
-
válasz
psycroptic #12749 üzenetére
Semmi extra, két ősrégi Nokia akkut akartam venni vele! De próbáltam más eladótól más telefon akkut is, szintén sikertelen volt!
-
hidroponi
tag
válasz
psycroptic #12566 üzenetére
a feltoltessel is a paypal fog valtani (rosszabbul), mivel csak forintot lehet feltolteni.
-
kelly7
aktív tag
válasz
psycroptic #12557 üzenetére
Gondolom ha a bankom vált át jobban járok mint a paypal-al.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
psycroptic #12559 üzenetére
Konkrétan a jobb oldali nyíllal jelöltre gondolok. Mert olvastam olyat is, hogy a Profil fülön a My Money-ban kell az átváltást nézni, és nekem ott más szám jön ki.
-
kelly7
aktív tag
válasz
psycroptic #12554 üzenetére
Igazad van, rajta van a paypal fiókon. De miből adódik a két összeg közötti különbség? Deviza váltás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest