- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Laza... #22960 üzenetére
Kártyámon 300eurós korlát van, az valahogy az nem passzol 500-600dolcsira. Viszont rémlik, hogy, hogy a régi paypal külső alatt találtam olyat, hogy limit, és akkor ott volt ez az összeg. A mostanit agyonkerestem, de még utalást se találok rá.
Itt egy 2010es poszt, pont hasonló a téma [link]
Itt úgy írják, hogy 500dolcsi havi limit van, amíg nem vagy teljes verifed státuszban, nekem ez megvan. Valamint, hogy My Account alatt, view limits és lift limittel lehet feljebb vinni azt. Ez régen nekem megvolt, és most nincs.
-
-
-
válasz
Laza... #18510 üzenetére
Mennyi az eselye annak, hogy valaki domain vasarlasnal orat reklamal,....
Az hogy csak szívat, nem lehet összekeveri. Eleve a kiválasztásnál látható és utánna Resolution Center-ben is egyértelműen látható.
Itt két kép és látod te is.
Ha kiválasztod a vásárlást a Details-ra kattintva, alul a Resolution Center-be belépve ezt látszik:
Ha mást választ csak akkor lesz más: -
Chaser
legenda
válasz
Laza... #12819 üzenetére
Az stimm.
Tehát elvileg csak fogadásra van limit?
Még azt lenne jó tudnom, ha árulok ebayen és acc-ra jön a zseton, az marad is ott, vagy ha kártya is társítva volt a számlához átküldi-e?
Az lenne jó ha nem küldené át és átküldhetném valami huf számlára.
Ha most csinálok egy új acc-ot és egy új számlát+kártyát társítok hozzá, akkor nem lesz vásárlásnál limitem?
Előbb kaptam egy refundot, de az a kártya már nincs acc-ban, számla éll de nincs acc-ban. Azzal a pénzzel vajon mi lesz? Megkapom vagy eltűnik az éterben? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged