Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Balance-on lévő pénzt nem lehet devizában számlára lőni hogy a bank váltsa át?
-
randras
veterán
válasz randras #24080 üzenetére
Na, mivel továbbra sem ment, és eBay appból sem ment, ezért kifizettem "mintha nem lenne PayPal akkom" (bejelentkezési box alatti lehetőség), így sikerült. Írták, hogy biztonsági ellenőrzésen megbukáskor csinálja ezt, hát gondolom biztonságosabb volt PayPal fiókon kívül elküldeni azt a 140K-t... Idióták gyülekezete.
air: Erről írtak a levélben, mikor az új kártyámat kaptam, ez hogy működik? Virtuális és valós kártya közötti 0-24-ben azonnal átmegy az összeg?
-
randras
veterán
"You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source." üzenetet kaptam én is fizetéskor, OTP-nél vagyok, PayPal váltással menne, de az +6K. Limit nincs, napi limit nincs, várom a tanácsokat a hasonló cipőben járóktól.
-
randras
veterán
Most, hogy a Send & Request Payments eddig alsó részén lévő Old Account View is eltűnt, sehol nem lehet megnézni pontosan, mennyibe vált x devizát a PayPal?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Két problémám van:
jól tapasztalom, hogy hiába állítom alapértelmezettre a saját bankomnál való váltást, mégis mindig saját váltással forinttal vonná, ha van balance-on?
Jól látom, hogy az új fizetési képernyőn még csak módosítani sincs lehetőség, mivel fizetnék?[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Sziasztok,
Reversal From típusú tranzakciót az eladó kezdeményezi, vagy a PayPal végzi?
Details-nél has just sent you ... USD with PayPal
-
randras
veterán
Régen volt a PP oldalán hivatalos magyar ismertető információkkal, ezt levették?
-
randras
veterán
Sziasztok,
azt meg lehet oldani, hogy ne a balance-ról akarjon vonni, ha vásárolok, hanem az elsődleges kártyáról?
-
randras
veterán
Beállítható, hogy refund ne továbbítodjon a kártyára, hanem balancera menjen? Évek óta kerülgetem ezt a kérdést, márcsak azért is érdekes, mert van, amikor eleve balance-ra megy.
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #8018 üzenetére
Nálam sztem kártyalimit lesz, nembaj, fizetem két részletben, köszi!
-
randras
veterán
Helló,
szeretném, ha a bankom váltaná a devizát vásárláskor, és nem a PayPal. Ezt a bankomnál kell intézni, igaz? Mit is kell pontosan kérnem?
-
randras
veterán
Helló!
Van bármilyen limit, aminek egy napon belüli elköltése után letilt a PayPal arra a napra?
-
randras
veterán
válasz FehérHolló #7004 üzenetére
Hmmm.. érdekes.
Köszi, a hétfőt még megvárom. Amúgy így visszanézve nekem is volt már egy, ami egy egész hétbe tartott, hogy megjöjjön.
-
randras
veterán
válasz FehérHolló #7002 üzenetére
Meddig? Ha hétfőn sem jön meg, hova tudok ezzel a gonddal menni?
-
randras
veterán
Helló,
sajnos a közelmúltban refund-oltatnom kellet néhány terméket. Különböző időpontokban kaptam meg a refund-okat, 10-én, 13-án, 16-án.
Az a gondom, hogy eddig 3 munkanap alatt mindig megjött a számlámra a pénz, de most nem ez történt. A 10-ei megjött már rég, a 16-ai tegnap előtt, amiket viszont 13-án kaptam meg, azokat nem látom átutalva, habár a PayPal-on Completed-nek látom.
Ilyenkor mit kellene csinálnom?
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #6841 üzenetére
Elküldtem nekik, kíváncsian várom a fejleményeket!
Amúgy a legutóbbi kínai webshopos rendelésem óta sorban kapok e-maileket hasonló webshopoktól, ahol 60$-os Gucci órákat meg 10$-os Beats fülhallgatókat árulnak, szóval a kis kínaiak jól szétküldhették a címem!
-
randras
veterán
Jól gondolom, hogy paypal.feedback@echosurvey.com címről érkező e-mail nem a PayPal-tól jön?
Received: from BP01.arbemail.com (bp01.arbemail.com. [66.179.251.198]) by mx.google.com with ESMTP id dn2si6989986igb.36.2012.06.30.15.13.11; Sat, 30 Jun 2012 15:13:12 -0700 (PDT)
Adatot nem is akarnak lenyúlni benne tőlem, ezért nem is értem, miért lenne jó ha rákattintanék a linkjükre...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz randras #6817 üzenetére
Helló!
Komoly gondom van!Nem tudok a PayPal akkommal fizetni (régóta használom), limitáltak valami miatt.Belépve jelszót kell váltanom! Jelszó váltás után a jelszavam nem módosul, a limitálás nem tűnik el, semmit sem tudok csinálni! Mi ez, és hogy tudom rendbe rakni?Most javult meg... Nem tudom mitől, de már jó! Kellett egy kis átfutási idő a jelszó váltásnak meg a biztonsági kérdések átírásának!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Bevett szokás, hogy néha limitálják a PayPal akkot adat megerősítés céljából?
Az kérik, változtassak jelszót, nézzem át a tranzakciókat, és jelezzek vissza!
Mi történhetett?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Forintban kapom a számlámra, most tervezek USD-ra átállni, mert lehet, hogy úgy jobban járnék.
Ezeket az árfolyamait hogy tudom megnézni a PayPal-nak? Mert a Send Money-nál már meg tudom nézni, mennyibe kerül pontosan megvenni valamit, de a refund-ot nem is tudom ellenőrizni?
-
randras
veterán
Helló!
Lenne egy kérdésem, illetve valami, amit nem értek:
- Vettem valamit 14,99$-ért, levontak 3556 forintot
- Ma visszakaptam az árát, 3501 forintot
- 3729 forintra hozza ma a PayPal ezt az összegetAkkor még is milyen árfolyam alapján kaptam vissza ezt az összeget? Mert nem az eladási árfolyamon, és nem is az aktuálison!
szerk.: Megtaláltam, ezen az árfolyamon, de ezt honnan szedi?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Winner_hun #6647 üzenetére
Na, ez jó! Köszi!
-
randras
veterán
Helló!
Akkor itt is feltenném a kérdést:
Valahol elérhetőek a PayPal aktuális átváltási árfolyamai? Megkönnyítené az életem, ha pontosan tudnám, mennyi lesz az adott termék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assassin's Creed: Valhalla
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest