Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz Winner_hun #11298 üzenetére
És ezt le lehet tiltani vagy csak a kártya törlése a megoldás?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Sziasztok.
Paypal-hoz ha hozzá adom a bankkártyám akkor csak annyival tudok fizetni ami a paypalon van összeg vagy többel is? Nyilván a bankkártyán lévő összeghatárig."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hidroponi
aktív tag
válasz kexksz #11286 üzenetére
ez mi volt? ebay?
mert az nem ugy megy hogy a vevo megkapja, hasznalja majd full refund a bemondasara.
ha vmi nem tetszik neki akkor eloszor hitelt erdemloen bizonyitani kell enki, hogy visszakuldte neked a cuccost, majd utana johet a refund.remelem te csatoltad az o levelet amiben leirja hogyminden rendben?
-
kexksz
addikt
Még folyamatban van az ügy, egyelőre az ügyintézés folyamatáig levonták a PayPal-emről az adott összeget, ha nekem ítélik akkor viszont visszakapom, de igazából ahogy néztem külföldi fórumokon erre csekély esély van, mert a seller's protection kb. semmi a buyer's-hez képest...
-
kexksz
addikt
Sziasztok,
akkor mi a helyzet, ha eladtam valamit, már 1 hete használja a vevő és azt mondta mikor megkapta, hogy meg van vele elégedve, most meg missing parts-ra hivatkozva refundoltatta? (A cuccból természetesen semmi nem hiányzik, minden rendben van vele.) Csak mert most így -250 euroba van a PayPal-em, amivel nem tudom, hogy mit fognak kezdeni... Kifizetni nem igazán szeretném, miután akkor nekem se cuccom, se pénzem, csak a vevő akar magának egy ingyen terméket szerezni... (Illetve ki tudják velem fizettetni?)
[ Szerkesztve ]
-
tbesze
tag
Sziasztok!
Az OTP-nél módosítottam a számlacsomagomat Net számlára. Ehhez a számlához tartozó virtuális WebNetkártya számomat, illetve ezt a kártyát szeretném hozzáadni a PayPal-on eddig használt kártyám mellé. Az adatok megadása után pedig azt írja, hogy a bank ezt a tranzakciót nem hagyta jóvá. Az OTP-s felhasználóimban pedig mindent rendben látok. Igaz, még 0 Ft. van ezen a virtuális számlán. Ez lehet a hiba, vagy valami más?
Előre is köszönöm a segítséget. -
sumi4623
tag
sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy vettem egy programot X pénzért de azt most visszafizették, és az a paypal-on van jelenleg a pénz, és azt hogyan tudom visszatenni a bankszámlámra?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Erre is van egy topic linkem: Ez a mondat angolul?
Írd le mit szeretnél írni nekik, aztán lefordítja neked valaki.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már nyitott Case van, akkor igen azon belül kell Claim-é eszkalálni.
Viszont szerintem ezt megszívtad. 20 napon belül lehet Claim-é eszkalálni egy ügyet, te pedig már 21 körül jársz.Bár itt meg azt írja 20 nap után automatikusan lezáródik a Case:
If the seller doesn't respond within 7 days or you're unable to reach an agreement with the seller, you can escalate your case into a claim. Be sure you do this no later than 20 calendar days after you opened your case. (After 20 days, the claim will close automatically and you won't be eligible for buyer protection.)
Másik bekezdésben pedig ez van:
How long do I have to open a case?
You need to open a case within 45 calendar days of your PayPal payment. If you and the seller can't resolve the case on your own, you have 20 calendar days from the time you open your case to escalate the case into a claim.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Ebay-paypal problémám lenne.
Vettem valamit Ebay-en, de nem érkezett meg. Írtam az eladónak, hogy nincs meg a termék. Megbeszéltük, hogy 7 napon belül visszafizeti és ha később mégis megérkezik az áru, akkor megint kifizetem.
10 nap múlva írtam megint neki, hogy még mindig nem küldték vissza a pénzt. Ekkor azt írta, hogy a főnök elutazott üzleti útra, várjak türelemmel. Azóta megint eltelt a 10 nap.Keddig hagyok haladékot, de utána valahogy paypalon keresztül vissza akarom vonatni a pénzt.
A kérdésem, hogy miként lehet ezt?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
maj-viktor
őstag
Ha refundot kapok ez fogad ugye: A Refund was issued.
Most volt egy ami "lejárt" és ez fogad: This Dispute has timed out.
Akkor most ezt az összeget bebuktam mert nem nyitottam rá "escalate"-et vagy a paypal "kivizsgálja" és dönt... (valaki javára - remélhetőleg az enyémre - vásárlóra...?)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Hol tudom megváltoztatni a pénz átszámításának helyét/módját?
A PayPal iszonyú magasan vált... most 231Ft i dodó.
Beállításokban nem találtam aktuális fizetés oldalán is csak forintot tudok kiválasztani. :S(P.H.)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bluuzia #11265 üzenetére
Azért Unicredit, mert ott van számlája PayPal-nak. Ez kb olyan kérdés, mint hogy neked miért nincs számlaszámod ha külföldről szeretnél vásárolni.
Foglalkoznak egyesek "bérvásárlással" itt hardveraprón is. Elmondod neki mit szeretnél, elküldöd neki a pénzt (befizeted a számlájára), ő megveszi neked.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bluuzia
senior tag
válasz radi8tor #11264 üzenetére
Tehát csak Én tudom feltölteni.
Klassz. .. és miért pont Unicredit Bank? vagy mindenki azt kapja?Sajnos nálunk nincs Unicredit, úgyhogy újabb zsákutca.
Köszönöm a választ.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bluuzia #11263 üzenetére
Csak saját névről érkezhet feltöltés. Ha a barátod tudja feltölteni, akkor az nem lesz járható út.
Esetedben az a megoldás, hogy bemész személyesen egy Unicredit bankfiókba és befizetsz arra a számlaszámra.
Transfer ID kódját kell megadni a közlemény rovatban, azzal azonosítják hogy ki kapja a pénzt.1-2 nap múlva aztán elérhető lesz az összeg PayPal balance-on.
⭐ Stella
-
bluuzia
senior tag
Sziasztok!
Mivel abszolút nem vagyok képben, segítséget szeretnék kérni.
Regisztráltam egy paypal fiókot. A visszaigazoló email megerősítés is sikerült.A problémám az, hogy nincs bankkártyám, egy barátom töltögetné fel nekem, hogy tudjak vásárolni.
Hol találom a paypal fiókom számát, amire fellehet tölteni pénzt?Ezt a pontot találtam, de mivel ugye nincs bankom, nem tudom feltölteni a számlát a saját nevemen. Na itt el is akadtam.
A képen látható bankszámlaszám (helye) lenne a paypal accom száma? Gondolom. Vagy az nem az? Plussz a transfer ID-t sem tudom, mit takar.Bocs, a hülye kérdésekért, de teljesen analfabéta vagyok ezen a területen. Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
tonyrulez
őstag
válasz axioma #11260 üzenetére
Minden szirszarról kapok sms-t, nem csak kártyás tranzakciókról, jönnek az üzenetdíj levonások, kamatok is. De a pénzügyeket AceMoney-ban is vezetem, aszerint is csak a fele lett levonva a számláról
Sebaj, akkor most féláron vettem valamit Bár tartok tőle hogy később még levonhatják a hiányzó felét.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
axioma
veterán
válasz tonyrulez #11259 üzenetére
Ho eleje van, nem lehet hogy valami banki visszaterites (kamat vagy csomagdij pont igy szetvagva kozte) volt esedekes? Vagy valami refund visszaert? Ha jol ertem hogy nem a tr. adatait latod, hanem csak az elozo meg kov. sms-t, amik kozott soxor nincs a szamlamozgasrol semmi, csak a kartyamozgasrol.
-
tonyrulez
őstag
Az hogy lehetséges, hogy vettem valamit az eBay-en 15.35USD értékben, de kevesebbet vontak le? SMS-ben kaptam az értesítést, hogy kártyás vásárlásom volt és elköltöttem 15.99CAD-ot, de az egyenleg különbségem csak 1756HUF, ami ~8CAD. Tehát csak a felét vonták le forintban, de az értesítő szerint kétszer ennyit költöttem. Az OTP árfolyama ilyen jó lenne, vagy valami más is van a háttérben?
PayPal szerint is kifizettem a teljes értékét. PayPal-on meg nincs is pénzem, tehát nem fele-fele levonás volt.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tag
válasz Hintalow #11256 üzenetére
Húú köszi ! Akkor várok egy hetet.
A bankban meg csak annyi érdekelt volna hogy
ezzel a kártyával működik-e a paypal, vagy nincs-e
valami tiltva ( külföldi utalás vagy ilyesmi).
Szerintem ennyinek még bele kellene férnie a banki dolgok közé.
De amúgy igazad van hogy kicsi az esélye hogy ebben épp tud
majd valami alkalmazott segíteni, így ha egy hét múlva se történik
semmi, akkor majd telefonon nyomozom tovább az elakadást.m.
-
kilozsul
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek:
Elhagytam a bankkártyámat amit így le kellett tiltatnom. Most a PP számlámról nem tudnak pénzt levonni, mivel a kártya volt hozzákapcsolva. Hogyan tudnék folyószámláról, utalással egy összeget feltölteni a PP balance-omra?
-
Hintalow
senior tag
válasz nubu015 #11244 üzenetére
Ha nem látod a részleteket, akkor valószínűleg várnod kell pár napot, hogy lekönyveljék, tehát megjelenjen a számlatörténetben, utána fog csak látszani.
Bankfiókba feleslegesen járkálsz, ha csak nem fogsz ki valakit, aki maga is paypal használó, ergó tapasztalatból tud beszélni. (értelemszerűen a bankos ismeretek nem terjednek ki a paypalra)
Ha nagyon nem akarsz várni, hívd inkább a telefonos ügyfélszolgálatot, ott sokkal nagyobb eséllyel találsz elektronikus folyamatokhoz konyító embert.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bolyhos bari #11254 üzenetére
Mind a három.
Én PayPal.com -ot használom.
Most megnéztem egy emailemet, amit tőlük kaptam. Abban ez a cím van: https://www.paypal.com/hu
(#11246) Ryder62: Emailben megkapod a tranzakció nyugtáját és felajánlja neked hogy regisztálj az emailcímmel.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bolyhos bari
tag
Sziasztok!
Kicsit hülye kérdés, de melyik a PayPal címe?
https://www.paypal.com/hu/
https://www.paypal-europe.com/magyar/
http://www.paypal.hu/ -
lupus1337
csendes tag
Sziasztok!
Kb 16 évesen regisztráltam először PP accountot, és néhány hét alatt elértem a 2500€ limitet, ezért kértek személyit, proof of address, stb. elküldtem nekit, és ugye látták, hogy nem vagyok még 18.
Nemrég regeltem egy új accountot, és a regisztráció után 1 perccel már kaptam is az e-mail, hogy limitelve van.
Elküldtem nekik mindent, ami kell (személyi, bankszámlakivonat, bankkártyát verifyztem). Pár nap múlva minden fasza volt, feloldották, aztán ma megint limitelték és e-mailben azt írták, hogy:
"When we reviewed your account, we noticed that your activity violates some of the agreements you have with us. Because of this, we’ve limited your accounts and can no longer offer our services to you. You’ll still be able to log in to view your transaction history, but you won’t be able to send or receive money."Most komolyan soha többé nem tudom használni a PayPalt?
-
Ryder62
őstag
Hello
Ha paypalon keresztül fizetek (megadom a kártyaszámot és lebonyolítja a tranzakciót) és nem vagyok regelve, loginolva akkor add egyáltalán tranzakció azonosítót?
Múltkor így megszívtam - mínusz 1$ - ezért kérdezem hogy hozzak létre egy paypal profilt, accountot mikor így fizetek?
Tehát én a saját karimról fizetek és szeretnék fizetni (webkártya) paypalon keresztül, és szeretnék kapni tranzakciós id-t hogy ha mégegyszer valami beütt tudjak mire hivatkozni.
-
Kernel
nagyúr
Visszafelé még nem küldtem, de úgy tudtam, hogy ingyenes, bár most látok arra utaló infót is, hogy Magyarországra 1500 Ft.
Vagy:
What are the fees for withdrawing money to my local bank account?
Fees will vary according to the amount to be withdrawn.
Log in to your PayPal account and click Fees at the bottom of any page for information about withdrawal fees.
Note: Some banks may charge fees for electronic funds transfers. You can contact your bank directly for more information.
Amit a Paypal-re utalsz, azért a hazai bank számítja fel a bankon kívüli belföldi utalás díját. Hacsak nem Unicredites vagy véletlenül, mert akkor bankon belüli.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
KTomi77
tag
Sziasztok,
Vásároltam volna a banggood.com-ról egy telefontokot. Paypalos fizetést nem engedte, mert valószínüleg kevés volt a pénz a web kártyámon, amire azóta utaltam át lóvét. Ennél a vásárlásnál a payment status: denied.
Megfogja mégegyszer próbálni a paypal az összeg levételét vagy ez az üzlet nem jött össze? -
hidroponi
aktív tag
válasz bolyhos bari #11235 üzenetére
nyitsz vhol egy bankszamlat.
-
Kernel
nagyúr
válasz nubu015 #11236 üzenetére
Az Erste Netbank felületén megtalálod a tranzakciós azonosítót, van is róla egy képem, múltkor kérdezte valaki. A képen láthatók nem ilyen kártyás témára vonatkoznak (nincs is kártyám ehhez a számlához), csak annyi a lényege, hogy ezt a számot kell keresned, tudomásom szerint.
A tranzakciós azonosító szükséges a PayPal-en a kártya regisztrálásához. Egyébként megtalálod a havi számlakivonaton is, de csak a jövő hónapban.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz bolyhos bari #11232 üzenetére
Itt volt a topikban néhány hete a példa, hogy valaki bement a Unicredit Bankba és sikerült neki pénzt utalni a PayPal-re. Az azonos név így is teljesül, mert a bankban gondolom igazolni kell a személyazonosságot.
PayPal minden további nélkül nyitható, akár próbára, hamis adatokkal is, ahogy én is csináltam, amikor az éles regisztráció előtt meg akartam nézni ezt-azt. Az úgy önmagában nem nagyobb kaland, mint egy email-fiók készítése, de úgy nem is használható semmire.
Az csak később jön, hogy utalni kell rá, vagy kártyát csatolni, persze ahhoz rendes adatokat kell megadni.
-
tag
Üdv mindenkinek !
Egy kis segítség kellene, mert megakadtam, és se
a gugli, se itt a fórumkereső nem segített, sőt még
az erstebankos nőcinek se volt halvány fogalma sem.
( Nem is értette mit akarok, pedig nagyon egyszerű )Egy sima Erste bankos Visa Electront szerettem volna
regisztrálni a PayPal-ra. Odáig jutottam hogy az
ellenőrző 400 forintot megpróbálta a paypal lehúzni
a számláról, de a netbankon azt látom hogy zárolva van a tétel
egy hónapra. A bankos nőci nem tudott rá mit mondani.
( Bár tényleg nem értette meg hogy regisztrálni akarok, és végig
csak azt mondta hogy biztos rossz boltból vásárolok. )
A kártyával itthon már vásároltam neten keresztül.Előre is köszi a helpet !
m.
-
parkr
őstag
Üdv!
Ha átutalok mondjuk 10e Ft-ot paypal-re és később visszautalom a számlára, akkor mennyivel kapok vissza kevesebbet? -
tonyrulez
őstag
válasz bolyhos bari #11232 üzenetére
A Paypalon megadott névnek meg kell egyeznie a számlatulajdonos nevével, ahonnan az utalás jött. Tehát bankkártya nélkül még megoldható utalással, de számla nélkül már nem.
4 8 15 16 23 42
-
bolyhos bari
tag
Sziasztok!
Használhatom a PayPalt akkor, ha nincs bankszámlám? Hogyan tudok rá pénzt küldeni? Létre tudok hozni egyáltalán PayPal számlát? (A BigFish-ről szeretnék vásárolni.)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Gyors kérdés...
45.nap előtt nyitottam dispute-ot... próbáltam lelevelezni az eladóval a nem megkapott terméket...
Csak elküldte a TN számot és szokásosan próbált a postára hárítani, hogy 30-35 munkanap a szállítás...
(De már az is letelt simán)Letelt a plusz 2hét "megbeszélési idő is", ilyenkor átkerül a paypal-hoz és ők döntenek, hogy jogos-e a refundom, nem!? Vagy escalate-et kellett volna nyitnom!?
(mennyi idő szokott lenni, míg lezárás után "válaszol a paypal"!? )
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
citkar
addikt
válasz somnia #11229 üzenetére
Utánanézek, ezen az oldalon még nem rendeltem, de egy másiknál szintén hasonló tételnél kaptam...igaz az még nem él.
Mindenesetre érdekel, ha nem is jár hozzá TN, de nem érkezik meg 45 napon belül a csomag hogyan tehetek panaszt, illetve kérhetem vissza a kifizetett összeget. -
citkar
addikt
Sziasztok!
Paypalon keresztül vásároltam és kb. egy hét után sem kaptam tracking numbert, kérésem ellenére sem.Ugyan vásároltam már többször Paypalon keresztül, de sose volt problémám vele és most jutottam el oda, hogy ha pár napig még nem kapok semmit jelezném ezt a Paypalnál, de nem tudom hogyan, hol: ebben kérném segítségetek.
-
somnia
őstag
Sziasztok!
Vettem egy cumót 355 fontért, de vevő rájött, hogy kevés a pénz , mert többe kerül a szállítás, ezért refundolt.
Megegyeztünk egy számára elfogadható postaköltségben, elküldte az új számlát és amikor fizettem, akkor láttam, hogy a PP duplán vonta le az új számlán lévő összeget.
Ilyenkor mi a helyzet?
Javítja majd a PP vagy nekem kell lépnem? -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátommal rendeltettem aliexpressről egy pendrive-ot, de időközben elromlott.
Mivel nem ér rá a srác akivel utaltattam, így csináltam egy új accountot alira, hogy megbeszéljem az eladóval, hogy szeretném visszakapni a pénzem, mert nem erről volt szó.Minden okés volt, de kéri tőlem a számlaszámot amire mehet a refund.
Ilyenkor mit kell megadni? Azt az OTP-s számlaszámot, amiről elutaltuk?
Order számot is adtam az eladónak, elvileg azon visszatudja követni, hogy milyen számról érkezett a pénz, nem?Samsung S9
-
gulupeti
senior tag
válasz Winner_hun #11221 üzenetére
Értem, köszönöm!
Akkor megpróbálkozom az 1. verzióval! -
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #11216 üzenetére
Értem. És erről a gift fee mentességről tudsz vmit?
Give them hell Ukraine!
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Anteliferól rendeltem egy telefont unokatestvéremnek már több mint két hete, azonban ezidáig annyi történt, hogy ma kiderült, hogy olyan színben nincs is már raktáron, amilyet akkor megrendeltem. Más színben tudnák küldeni, de arra meg nincs szükségem, szeretném visszakapni a pénzemet.
Mi ennek a menete? Megírom, hogy csak ebben a színben lett volna jó, ha nincs és belátható időn belül nem is lesz ilyen, akkor legyenek kedvesek és küldjék vissza a pénzemet vagy nekem kell a levelezés után paypalon keresztül valamit indítanom?Köszönöm a segítséget!
-
TaaT
nagyúr
Kb mennyi idő amíg az USA-ból megérkezik a pénz? Meg ha gift-ként küldi akkor nincs fee (jutalék)?
Give them hell Ukraine!
-
Kernel
nagyúr
válasz sto1911 #11213 üzenetére
Ezért szoktam mondani, hogy én nem nagyon látom értelmét, mert mióta az új Giro-rendszer üzemel Magyarországon, 4 óra alatt az is átmehet éppen.
Volt már a fórumon, aki reggel indította és a délelőtt folyamán odaért. Vagy én például a 16 órai zárás előtt szoktam indítani, és éjfél után 1 körül ér oda.
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
unverified accountra utaltam instant top-uppal, mostanaban telt le a 4. ora, es meg nincs rajta a penz. Nem is lesz rajta, vagy varjak meg...? Nincs olyan kartyam, amivel be tudnek oda regelni. Ha nem jelenik meg ott a penz, akkor mi lesz?
-
kano
nagyúr
válasz ma.ci23 #11210 üzenetére
Sehogy. Ilyenre való hivatkozással nem adják vissza. Ez nem a bolhapiac...
(#11209) kano
Az oldal volt a hibás.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Rendeltem E bay-ről és el is utaltam a pénzt pay pal-on.Aztán viszont vissza szeretném kérni a pénzt mert találtam jobb áron,mi a teendő ilyenkor?Hogyan tudom vissza kérni a pénzt?Ez az egész tegnap történt. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni Ibuygou.com-on egy telefont. Végignyomkodom a rendelést és amikor a PayPallal szeretnék fizetni az alábbi képernyő fogad (a PP belépés után már).
Mi a fene lehet ez? Az oldal lehet a hibás átmenetileg?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kernel
nagyúr
Kártyával kell fizetni, esetleg átutalással stb., a site saját vevővédelemmel dolgozik:
Don't pay directly to the seller's account
If you receive proposals from the sellers to complete transactions directly with him instead of via DHgate.com, we advise you no to obey, but report it to us as soon as possible.
If you accept the seller’s proposal, you will not be entitled to our DHgate Buyer Protection. If the items you receive are not what you expected, or if they fail to arrive, DHgate cannot help you get a replacement or refund. With our Buyer Protection, the payment is not released until we are sure that you are satisfied with your purchase.
[ Szerkesztve ]
-
Plaza
tag
Sziasztok! Valaki ismeri esetleg a DHgate nevű oldalt? Ha jól értelmeztem, nem lehet PayPal-al fizetni, nincs rá lehetőség. Itt hogy működik akkor a fizetés, előre kell utalni a pénzt MasterCard-al pl.? Köszi a válaszokat!
-
Bálint85
senior tag
Hali
olyan kérdésem lenne,hogy kellene még utalnom pluszba 8 eurót mert rosszul számította ki az eladó a postát. h tudok utalni pluszba még pénzt ebay-on mire kell menni vagy Paypalon keresztül kell fizetnem?vagy PayPal-on kell menni a Send money fülre felül?
az illető email címét hogyan tudom kikeresni?paypal-on nekem nincs semmi pénz, rá kell rakni vagy mi?
Send money megtaláltam bele is léptem, és utána h kell? a bankszámlámon van pénz arról levonva paypal-on keresztül elutalni lehetne?mit hogyan kell kitölteni és utána mire kell menni?
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
llll
senior tag
oké, köszönöm mindkettőtöknek
Soha többet DPD!
-
Kobe
veterán
sziasztok
valaki elmagyaráznák nekem pontosan a refund hogy működik ?
Pár napja rendeltem egy cuccot ebayről, 11 dollár értékben, ám az eladó közölte hogy nincs olyanja raktáron, így refund lett belőle - ezt meg is kaptam a paypal számlámra.
Majd rendeltem megint ebayről egy másik vevőtől ugyanazt a cuccot, 12 dollárért, gondoltam az történik hogy paypalról levonják a 11 dodót, és mellé a kártyámról még 1et hozzá. Azonban megint levonták a teljes összeget, illetve a paypal egyenlegem is 0-n áll (a visszakapott eredeti pénz sehol, transaction historyban az látszik hogy megtörtént a kártyára utalás is
Ennek mennyi az átfutási ideje, illetve lehet hogy a Nov 1 ünnepnap kavart be és azért nem látszik még a számlán a visszautalás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest