- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3t3rv
csendes tag
Üdvözletem!
Hogyan lehetne a Forint-Dollár árfolyam valutaváltást minimalizálni, realizálni. Eddig csak eBay-ről vásároltam ugye Paypal-on keresztül, fizetésnél mindig hozzávetőlegesen 10 Ft-al az USA Dolár aktuális deviza középárfolyamaihoz viszonyítva emelkedik, pl.: ma az USA Dollár aktuális középárfolyama 229.8 = 230 Ft etotalk-ról vásároltam ma, a Paypal pedig 241 Ft-ként váltott át 1 Dollárt. (az eBay automatikusan átváltja a külföldi valutában feltüntetett áru értékét a hazaira (Dollár->Forint), hozzávetőlegesen 231.588 Ft-al számol egy dollárt, ez hogyan van beállítva, napi szinten változik, követi a Forint erősödését, illetve gyengülését, vagy pedig állandó?)
Azt olvastam egy fórumon, hogy ha az itthoni Bankra és nem a Paypal-ra bízzuk/állítjuk be a valutaváltást, akkor ezt a 10 Ft-os részt lehet csökkenteni, 0-ra redukálni. Igaz ez? Ha igen hogyan tudom megtenni a szükséges lépéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/