- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mormotacska
újonc
válasz
b3t3rv #12233 üzenetére
Nekem a Payment status oszlopban Held van, Order Status-ban semmi. A történet annyi, hogy eladtam valamit, a vevő által utalt pénz már elérhetővé vált a pay pal-emen. Rá egy órával kaptam egy e-mailt az e-bayről , miszerint vitás helyzet alakult ki, s a vevő visszaküldi az árut az összeg visszautalása ellenében. Így szerintem az e-bay a pénzt automatikusan zárolta. A gyerek nem engem keresett meg személyesen panaszával, szerintem ezért nincs az Issue refund opció nekem. Azt nem értem hogy hogyan nem látta azonnal az árun a leírt panaszait, pl. eredeti doboz
, csak napokkal később...de ez még oké (feltételezem továbbadta, s az ő vevőjének nem tetszett valami). Másik , hogy mi van akkor ha az átutalt pénz jóváírtam volna a számlámon..mivel elérhető volt több mint egy órán át, feltételeztem minden rendben van. A srácnak 500hoz közeli eladása volt már ugyanebben a kategóriában, épp ezért mertem belemenni, s ezért gondolom, hogy további eladáskor volt valami.
-
lzorka
csendes tag
válasz
b3t3rv #12200 üzenetére
b3t3rv Köszönöm a részletes leírást
, ez alapján beállítottam én is, amit írtál. (Csak egy elméleti kérdés: ez a limit a fogadásra vonatkozik, vajon miért befolyásolja azt, hogy tudom-e a bankommal végeztetni a váltást?
) A függőben maradt vásárlásomat már sikerült másképpen befejeznem, de remélem a következő tranzakciónál sikeresen funkcionál nálam is a dolog. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11Pr
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest