-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #33678 üzenetére
Már vártam
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #33675 üzenetére
igen mert annyira rühellem
, de leginkább valszeg megszokásból mert a fiam harry potter fun lett és folyamatosan azt hallgatom/nézzük stb és lehet innen ragadt be
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon #33659 üzenetére
Last Epoch szépen alakul (csak ne egy ~8 éve piacon lévő kiforrott másik arpg-hez hasonlítsd
).
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #33253 üzenetére
Be kell hozzá logolni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #33219 üzenetére
én nem rég cseréltem le - T2-T3 környékén - egy liga craftolt 3 socketes páncélt. Nem mintha jó lett volna, de nem volt jobb
És amire. még nem volt példa, Oriathba vettem a vendortól fehér cuccokat és azokból craftolgattam magamnak valami jobb szemetet
Szerintem is rosszabb a drop amúgy, bár ez lehet bevezetés a poe 2-re -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #33169 üzenetére
ha még nem vágott ki, az csak annyit jelent, hogy majd fog
Amsterdam 2x vágott ki, oda egy darabig nem megyek
-
válasz
BoneDragon #33141 üzenetére
A smooth leaguestart legyen veletek! -
válasz
BoneDragon #33125 üzenetére
Elég sok csont van most odadobva.
-
válasz
BoneDragon #33027 üzenetére
Hát. Skill buffra gondolsz? Concoction meg hasonló előző ligában behozott skillek.
-
válasz
BoneDragon #32943 üzenetére
Figy a tömegízlés még sosem igazolt semmi
Nem kétlem, hogy szórakoztató, csupán nekem személy szerint nem tetszik.
-
válasz
BoneDragon #32939 üzenetére
Én ugyan csak videón láttam de az valami félelmetesen gagyi hatású. Ahogy egy tucat ember küzd egymással, bukfenceznek, ugrálnak
-
válasz
BoneDragon #32887 üzenetére
Nekem egy rossz szavam nem volt.
-
válasz
BoneDragon #32867 üzenetére
Aha, oké, rendben.
-
válasz
BoneDragon #32865 üzenetére
Én már Act 4 közepén járok de zdps van meg semmit sem találtam. Így nehéz bármit is elérni.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
BoneDragon #32856 üzenetére
A vicc, hogy több éve nyomom, többnyire az átlag játékos (de lehet alatta) szintjén. mindig nagy kedvencem volt a necro.
4 év alatt minden szezonban volt ilyen karakterem, de nem emlékszem, hogy ez a nyomorult spectre így megkesírette volna az életem.
Az, hogy meghal kevésbé idegesít, mint az, hogy ha már egyszer lenyomtam a kijelölést, de a hulla kupac nem tartalmazza amit keresek, akkor hiába húzom (itt egy kék karika a földön) a kijelölést semleges területre, az utoljára látómezőbe került lényt talpra ugrasztja. Mondom, ezt csak úgy lehet megkerülni, hogy HO-ban vagy npc-re viszed, vagy portálra, vagy a pályán átjáróra. Csak ezek akadályozzák a véletlenszerű élesztést, mivel ott hagyományos kurzorként viselkedik, azzal a különbséggel, hogy pl. nem megy be mondjuk a bosshoz.
Pont tegnap futottam bele redditen, ahol a srác kérdezte, mivel nincs pvp, megoldható-e egy karakter létrehozása csak 28-as szintig a bank miatt. Gondolom marhaság (vagy nem?). Itt ugye csak az alatti lények lennének menthetők. De elképzelhető, hogy az eredeti karakter ha begyűjt példa okáért slave-t, leviszi HO-ba , nyom desecrate-t, felemeli a slave-t, majd karaktert vált a banki karakterre, aki megy HO-ba, akkor elvileg idézheti a slavet??, hogy az a bankba kerülhessen??
De azért mindenkinek ismét köszönet.
ui.: Ha erre járna mégis valaki konzolos, jól jönne. Voltak itt páran, de úgy tűnik senki nem játszott necro-val.
ui2: Annyira nem megy az angol, hogy még YT-t is némítva nézem, a szöveget meg gépileg fordíttatom. (Hmmm ezeket assszem már leírtam korábban) -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #32728 üzenetére
hm mégis abban az "elavult" gaméban a városban 1 klikkeléssel idezhetem az egész inventory tartalmát
(míg poeban nem... nem értem miért nem képesek megoldani már poeben ezt) -
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #32702 üzenetére
Nekem az volt a furcsa, hogy a softcore Mathil(akit HC-n nemrég egy fehér mob 1 hitelt a HC próbálkozása alatt) magyarázza, miért HC viable valami. Látszik, hogy kitalálta, hogy most ő lesz aki szembe megy a mainstreammel. Egyáltalán nem volt szimpatikus abban a szegmensben. CW most sokkal magabiztosabb volt, Ziz és Mathil fele annyira se voltak határozottak mint a Baecastos brigád. CW csak vigyorogva tikkelt és lényegében elmondta, hogy mostanra rájöttek nekik van igazuk mindenben.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32702 üzenetére
Leírnád pár mondatban a lényeget? Nem tudom most megnézni😂
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32633 üzenetére
Neem, pont így a jó. Látom, hallom, olvasom, hogy a régi játékosok elégedetlenek. Én legalább tudom most szeretni a játékot.
Ha korábban kezdem, biztos engem is frusztrálna a mostani liga. De most csak tátott szájjal ámulok, mint a gyerekek a karácsonyfa alatt.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32629 üzenetére
Utána olvastam ennek az Elder-nek. De én szerintem nem vele harcoltam. Ő jelent meg, de csinált valami boss-t. Először ezeket kell megölni, aztán lehet egy idő után majd vele is harcolni?Ahh megvan. The Eradicator-ral harcoltam (Spires of Delusion helyszínen). Már látom, belőlük is van négy, és ők dobják a map fragment-tet az Elder fight-hoz. Na köszi, megvan akkor.
Hát, húzós erőpróba volt. De legalább látom, hogy nem vagyok én olyan erős azért. -
válasz
BoneDragon #32603 üzenetére
Belehallgattam, de nem nagyon tetszik. Teszik fel a jogosnál jogosabb kérdéseket, és akkor az a válasz, hogy dolgozunk rajta, de jön egy új játékmód ami még nehezebb, vagy, szerintünk ez így jó, de jön egy új játékmód ami még nehezebb, vagy, ezt már megoldottuk, de jön egy új játékmód ami még nehezebb.
Csak fogjuk be a pofánkat mert jön egy játékmód ami még nehezebb, de amikor megkérdezte Raiz, hogy és harvest craft játékmód mikor jön, akkor csak a samalama megy.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #32572 üzenetére
Az auto-pickupot én nem szúrtam ki, a kibővített táska viszont tényleg szopatás, ha más szerveren már megcsinálták.
-
válasz
BoneDragon #32574 üzenetére
Megmagyarázza majd hogyan kell élvezni a játékát.
-
válasz
BoneDragon #32572 üzenetére
Kínának le kell feküdni, nincs mese.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32477 üzenetére
Nálam tapasztaltabb, az a lényeg. És sokat segít nekem.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32473 üzenetére
Nekem tetszik ez a vikinges skin. Az meg akkor már nem lesz elérhető nem?
Nem tudom, hogy támogatom e őket még. Tényleg átgondolom. -
válasz
BoneDragon #32434 üzenetére
Vagy valaki benézte, vagy bug volt. Legalábbis erre fogta a moderátor a törlést.
-
válasz
BoneDragon #32430 üzenetére
jogos.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
BoneDragon #32348 üzenetére
Jöttek páran, de valóban csak 2-4 (en) maradtunk. Én most lesz augusztasban 4. éve.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #32354 üzenetére
thx, nekem erre drága az időm úgyis
-
Argh!
aktív tag
válasz
BoneDragon #32338 üzenetére
Nekem logitech G5 van , 2005-ben vettem. Nem tudom hány millión lehet túl
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32339 üzenetére
Orb of Regret-tel már "volt dolgom", itt segítettek a srácok. De most annyira mellé ment a build (szerk.: Vagyis igazából most nagyon durva a buildem a sztoriba, de később szerintem baj lenne a sok rossz helyre tett pontból), hogy nincs az a Regret mennyiség, ami helyrehozná.
(na jó, biztos van, csak értelme nincs).
De a Passzív skilleket leszámítva is vétettem annyi kezdő hibát, hogy bőven megéri új karit kezdeni. Ez volt a tanuló időszak, igazából pont jókor is jött az új liga. Persze így is lesz még mit tanulnom, de már jobban fog menni az itemizáció, gemelés, és a currency-t se fogom úgy herdálni mint első próbálkozásnál.
És végtére is ez a játék lényege nem? Hogy új liga, új kari.FFIX:
Teljesen letettem róla. Játszottam vele, de semmi sem fogott meg. Ráadásul koznolon az irányítás, nagyon körülményes. Gondolkodtam, hogy írok neked, de felesleges, csak egyszerűen nem jött be.Egyszerre kezdtem a két játékot, és a PoE lett az, ami behúzott.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #32269 üzenetére
Tudom, hogy az ellenkező irányba fejlődött, de éppen ezt kritizálták eddig. Ez most egy rohadt nagy és hirtelen változás, az is biztos, hogy sokak emiatt hagyni fogják a fenébe, de amennyire látom, szó sincs arról, hogy játszhatatlan lenne.
valóban keveset játszottam vele az utóbbi időben, de ennek éppen az volt az oka, hogy rohadtul untam azt, hogy ha nem vagyok egy speedy gonzales, akkor szopás az egész, ráadásul szégyelljem is magam, hogy béna vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a piros mapok nehezek lesznek, és 100%, hogy aki ahhoz szokott, hogy random cuccal átrohan T16-ig, az káanyázni fog. Lehet, hogy én is.
valószínű, hogy a GGG-nek el kell majd kezdenie újraépíteni a játékosbázist, olyanokból, akiket ez vagy kevésbé zavar, vagy újak és nem a régi szép időket sírják vissza. Ha nem fog nekik sikerülni, az az ő bajuk. Engem most ez a liga jobban szórakoztat, mint az előzők.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32260 üzenetére
Majd kiderül, eléggé csökken az aktiv jatekos sokan bedobják mert nem kínlódni akarnak hanem játszani
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #32225 üzenetére
Alig 2 perc az egesz procedura nekem ,meg kampany alatt , mi a gond? Millio mas dolog esik igyis , felveszed vagy sem a te dontesed , de messze nem olyan tragikus mint ahogy leirod , foleg hogy stackbe esnek .
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #32225 üzenetére
Hisztizz még, kevés volt ebből úgyis
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32206 üzenetére
Szerencsére nem, akkor nem ez lenne😂😂😂
Ettől függetlenül este néztem streameket. Borul mindenki szépen. Tény hogy lassítani azt sikerült😂 viszont már most láttam egykét jó startert (ranger) és az új ligamechanika is baromira jó lett -
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32173 üzenetére
Kezdj el most valami töményet tolni sörrel este 10re olyan starter builded lesz hogy csak na😂😂😂
-
Kelvin
őstag
válasz
BoneDragon #32163 üzenetére
Nem igazán értelek, nem addig köt le téged egy liga ameddig sikerül elérni a céljaidat benne?
John_Wick: Manapság minden játékot velünk teszteltetnek meg korai hozzáférés illetve anyám tyúkja. Legyen szó AAA címekről, kiadókról. Szóval nem értem egy ingyenes játéknál ezt a mértékű háborgást, ennyi. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #32163 üzenetére
OK, akkor 3 hét a limit!
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #32161 üzenetére
Mért? Te nem jobban értékeled a "cél" elérést, ha nehezebben jön össze?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #32159 üzenetére
Engem se szokott tovább lekötni, de pont azért, mert addigra jó eséllyel max közeli az atlas-om, tehát a célt elérnék a fejlesztők elviekben, hogy tovább megtartsanak a játékben aktívan.
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #32152 üzenetére
Na de ez is annyira relatív hogy nem igaz . Kinek mi az endgame ? Sirus A8 pár halállal vagy faceroll T16 100% delirium, ne adj isten csak az hogy piros mapokig eljusson.
Most tegye mindenki a szívére a kezét, aki tényleg beletette a játékba az időt az valószínűleg olyan karaktereket rakott eddig is össze ami negyed annyi DPSel is lenyomja Sirust A8-on. A 100% deliriumhoz valóban nagyobb befektetés kell majd , de szerintem ez oké.
Szerintem amíg nem próbáltuk ne írjuk le , én továbbra is azt gondolom hogy nem akkora ez a nerf mint a hiszti.
Hozzateszem hogy én is kemény pénzt fizetnek érte hogy mondjuk Harvestet vagy Ritualt tolhatnek SSF-be .
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #32154 üzenetére
Casual szinten így legalább 1 hónapig fog tartani a liga. Mért baj ez ennyire?
-
Kelvin
őstag
válasz
Összesen 197 órát ír de abban sok az üres járat munka mellett.
Engem biztosan nem tudsz odakötözni.Ilyen időben a szabadban vagyok, horgászok, pihizek a családdal a Balatonon.
"Erre kinek van ideje a streamereken a munkanélkülieken kivül? De most komolyan..."
Szerintem a diákoknak lehet még sok ideje rá, külföldön még pénze is esetleg. -
la_cc
addikt
válasz
Azért ennyire nem kell kétségbe esni, kicsit nehezebb lesz max a game és kész.
-
Kelvin
őstag
válasz
BoneDragon #32149 üzenetére
Tudtommal ingyenes a játék és téged sem kötöz oda senki.
#32141Plazmacucci: Szerintem valami biztonsági játék lesz, valamivel amit legkevésbé érint a nerf vihar. Ice vagy lighting trap build, esetleg toxic rain.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #32144 üzenetére
Most trollkodtál ugye?
Rálestem kedvenc tatámra és a storm brand buildemre pob-ban. 1,7m DPS maradt a 11millióból.
Archmage, Pledge of hands...
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #32144 üzenetére
Te se nézted meg az archmaget patch notesban.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32120 üzenetére
Szuper, jobbnál jobb hírek...
Azt hiszem az én buildem ez lesz
[link] -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #32073 üzenetére
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #32059 üzenetére
Ritual teljesen jo reward volt Chrisnek meg nem kellene annyi körömlakklemosot szipuznia technokollal
-
válasz
BoneDragon #32048 üzenetére
Ne aggódj, te még csak act 5-ben fogsz járni, amikor a játék már spammeli, hogy ki az első aki leölte a shapert
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #32048 üzenetére
Nem vagyok akkora dps mániás, de szerettem mindig olyan buildeket inditani, amikről tudtam, hogy ha komoly befektetés árán is, de ki tudok belőlük hozni valami elég komoly op dolgot. DPS és védelem terén is. Van cél, van miért gyűjteni az exákat.
Eddig volt a cyclone gladnál és a storm brandnél is egy 3 lépcsős fejlődési szakasz. Egy ligakezdő változat, egy közepes, ami kompromisszumokkal, de elég volt már endgame-re is, meg egy 100+ exás "OP" változat. Ez utóbbinak most úgy látszik totál lőttek. Ami a t16 mapokat illeti, el fogjuk érni, de nem valószinű, hogy rare (még kevésbé vaal) mapokat fogok farmolni 500%-os crit multikkal, 1000%-os curse effektekkel, meg 1500%-os monsta lifeokkal. Rühellem a random 1hiteket és azt, hogy fogalmam sincs mitől halok meg. Márpedig ezek garantáltan még gyakoribbak lesznek. Nem akarok sirni, amig ki sem próbáltam élesben a dolgot, de ha félremegy, remélem kevés olyan marha lesz aki most fogja őket support packokkal támogatni, mert akkor kijár majd nekik a pofon.
-
válasz
BoneDragon #31987 üzenetére
Én most Warframe-mel játszottam az elmúlt 2 hétben, az se jobb
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31987 üzenetére
A free2play a legdrágább mindig...
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #31976 üzenetére
Igen, ezzel lassítják a játékot, hogy tovább tart megölni mindenkit. Nagyjából ez a legegyszerűbb és leggyorsan módja a lassításnak, de nem feltétlenül a legjobb. De ki fog derülni a 4. patch után, hogy mennyire jött be az elképzelésük
Rayner: Igen, azt néztem, hogy a Soulrend, egy enyhe buffot kapott, gondolkodtam is rajta, mivel azt is már egy ideje szeretnék, és a skill fa kb. pont ugyanaz, mint az ED-é
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Hat erdekes lesz az biztos
Forrifyre kivancsi lennek mennyire nyirtak meg , mer most igy a meleeket megint csak szopatjak, az armour meg szintugy semmi kb megmindig
-
Rayner
őstag
válasz
Nem hinném, szerintem inkább más játékstílust kell felvenni. Úgy látom passzívba kerülnek a flaskák. Ha jól értelmeztem akkor most már pl a maim és hinder lemegy ha flaska használatban van, ez akkor most jól értem, hogy bármilyen flaska épp használatban van akkor lemennek rólam?
lehet jó lesz ez az ED+soulrend+contagion kezdésnek:
Soulrend's base damage has been increased and growth has been slightly reduced, resulting in it dealing 20% more damage at gem level 1, and 10% more damage at gem level 20 (and lower at higher levels), it never deals less damage than it dealt before (even up to gem level 40).
Sőt még a DoT is erősebb lesz ha jól értem -
válasz
BoneDragon #31972 üzenetére
Engem nagyon érdekel az összkép, mindenképp indulok a ligában. Amúgy is olyan régen minden jobb volt típusú ember vagyok, nekem a játék aranykor valahol a forsaken masters idejére tehető. De azért tartok is egy picit attól hogy nehéz lesz az átszokás.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #31972 üzenetére
speciel ezt a mode-t sose használtam
Engem mindig csak az ailment modifier érdekelt, és ha lehet, akkor a duration legyen a másik. Főleg quicksilver flaskán.
Viszont úgy láttam van 1-2 gem, amit buffoltak, pl. barrage meg a lightning arrow (vagy valamelyik arrow) Igaz, nem kell hátast dobni a buff-tól, de ez még jobban megerősít, hogy rangert indítsak. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31971 üzenetére
The "Adrenaline" modifier on flasks now gives far less movement speed (6-8% increased Movement Speed, down from 20-30%), putting more of a focus on enhancing a Quicksilver Flask's effect (with associated costs) rather than rolling a single modifier that granted almost as much speed as the Quicksilver Flask itself
Ezek tenyleg visszaternek a 10 evvel ezelotti allapothoz.
Jo szenvedest a ligahoz. -
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #31940 üzenetére
No comment. Delirium akkor mi volt? Simulacrumban annyi cucc esett, hogy liga végén egy hétig pakoltam át standardra. Konkrétan nekem eddig az volt a legélvezetesebb ligám. OP buildek, lvl100, őrült mennyiségű loot...
-
la_cc
addikt
válasz
Ez jó.
-
Har_melin
addikt
válasz
Ezt nem hallottam, de akkor a pasinak tényleg nem kellene lakkbenzinre herbáloznia.
Én nem voltam oda sem a Ritual sem az Ultimatum harcaiért, de szerintem mindkettő jó irányba menő kísérlet volt az rng és a determinisztikus loot ötvözésére. A casual játékosok megérte ezekkel próbálkozni, mint csak simán rohanva farmolni, fel tudtad mérni, mennyi kockázatot vállalsz érte.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
BoneDragon #31923 üzenetére
Néztem sokszor Kay-t. De az a baj, hogy konzolos vagyok, így nem tudok bármit indítani (PVP).
Nem lenne elég több decerate-t alkalmazni? Aztán váltogatni?
Amúgy is szerintem a HO-ban bármely feltámasztott ellent újra kellene tudni támasztani, legfeljebb, ha sok volt, több időt venne igénybe, de nem tűnhetnének el ha lecsapják őket.
"Desecrated Bonstalker". Ezt támaszthatnám a végtelenségig, mert a HO csak ezt adja.
Meg a pályákon persze szinte bármit. Csakhogy, ha nem kell, nem tudom levenni a jelölést. Sokszor írtam ezt, de senki nem tudott válaszolni, Így viszont ha akarom ha sem, amint felengedem (nálatok az "A"-t) kijelőlést, feltámasztja azt akin utoljára rajta volt. Mostmár kb. min. 4 szezon óta. -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31911 üzenetére
Még a random oneshottal is kibékülnék (nehezen...), de jobban belegondolva ennek a generál dps nerfnek a hatásába, én egy teljesen ellentétes eredményt várok, mint CW, szigorúan az eddig ismert dolgok alapján. Ő abban reménykedik, hogy a nerfnek köszönhetően több build kerülhet fel a táblára, szerintem pont kevesebb lesz.
Eddig voltak a meta buildek, amelyekkel a leghatékonyabbn lehetett haladni, kicsit szétválasztva mob és boss killerre. A játékosok nagyon nagy része ezekkel ment, minden ligában 4-5 build adta a T10 mapokig eljutó játékosok legalább felét. Alatta volt a nem annyira hatékony, de azért még működő buildek csoportja, talán 25-30 build, a maradék a fogalmatlan vagy juszt is próbálkozó kísérletezők. Mivel a túlélés erősen dps centrikus (irgalmatlan macerás olyan buildet csinálni, ami kevés sebzéssel is sokáig biztonságosan túl tud élni) egy adott dps szint alatt egy build gyakorlatilag értelmetlenné válik.
Amit most a bejelentés szerint meg akarnak húzni, az olyan, mint amikor a Die Hard 2-ben eltolták a talajszintet az ILS rendszerében. A nagyon erős meta buildek (nem biztos, hogy az eddigiek, de a top 4-5) túl fogja élni, mert még a dps veszteséggel is a "szint" fölött maradnak majd. Az alatta lévő sávban lévőknél viszont sok olyan lesz, amelyiknél ez a dps nerf már azt jelenti majd, hogy az eddigi biztonságos megközelítés helyett (nehezebben, de hozható végjáték), egyszerre csak beleáll földbe. Nem fölfelé fog nivellálni a nerf, hanem lefelé - ezek is bekerülnek a "játszhatatlan" csoportba. Játékos szempontból nagyjából mindegy, hogy nagyon nem elég a teljesítménye a végjátékhoz, vagy kicsit, hagyni fogja a fenébe.
-
válasz
BoneDragon #31895 üzenetére
True.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31893 üzenetére
Uccsó kép redditről.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31863 üzenetére
Tudom, hogy ToS ellen van, de jó eséllyel soha senkit nem bannoltak csak és kizárólag e miatt. Én is olvasom ám a reddit-tet. Ne tévesszen meg a hivatalos bullshit és a gyakorlat.
Ez a sok nerf meg csak a valóban casual játékosokat fogja meghatni, aki sokat nyomja így is, úgy is át fog gyalogolni a campaign-en, aki eddig küszködött az most mégjobban fog majd.
-
m.lala
aktív tag
válasz
BoneDragon #31878 üzenetére
Mert a Hi, I would like to buy your tipusú mondatokkal van ám interakció bőven, sokan már meg sem köszönik, nem beszélve az órákig irkálásról egy nyamvadt itemért....számomra érthetetlen.
Csinálna egy egyszerübb atlaszt lásd brunne ötlete, a jelenlegi tartalom mellé, mellécsapnának vagy 10 pályát 1-2 főbossal vagy T20 nehézséggel amit kizárólag csopiban lehetne csinálni azt kész az endgame és lenne motiváció. Tényleg csak ámul az ember miért szabotálják önmagukat sokszor.
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon #31874 üzenetére
bocsi csak hülyéskedtem.
Ez a battle royal meddig lesz elérhető?
Ez a tectonic slamot hasznaló ancestral warchief egész jónak tűnt. -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31866 üzenetére
Ahogy elnézem most egy nagyon durva general nerf jön minden metára. 20, néha 40% dmg csökkenés egy 5supportos 6L skillnél? Durva lesz.
-
válasz
BoneDragon #31866 üzenetére
Mindent szarrá nerfeltek, buffokat nem látok. Oké van frozen orb meg blessed hammer.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #31865 üzenetére
Na jó meg is van Raiz miről beszélt és én is ellőttem előbb a flask gcd poént. Hát nem az lett belőle, csak szarrá nerfelték a flaskokat. Kemény.
-
válasz
BoneDragon #31855 üzenetére
Circles ?!
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31854 üzenetére
Szerintem lenne visszhangja, ha ez így lenne.
-
atok666
őstag
válasz
BoneDragon #31776 üzenetére
...Tudom rohadékság, de valószinüleg hasonlóképpen csinálta volna a többségünk....
Ezt mibol gondolod? A tobbseg szted nyomorult gerinctelen csalo?Atok
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31776 üzenetére
Jah hát diablo 3 elég vicces volt, én is sokat kiemeltem belőle, igaz nem, ilyen módon hanem flippelve
de a végén már egy gusztustalan katyvasz volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31764 üzenetére
Nem csak a bugokkal van baj, nagyon sok koncepcionális gond is felgyűlt mostanra.
- a speed túl meghatározó lett abban, hogy össze tudd szedni egy endgame build felszerelését. Ez óhatatlanul könnyebben vezet kiégéshez, mint egy kicsit lassabb játékmenet.
- elvileg egy ARPG az egyszerű játékok közé tartozik. Itt a fejlődés sem triviális (gondolok itt a passzív fára és a játékmechanika increased-more különbségeire), de mostanra ezt megfejelték egy olyan szinten túlbonyolított Atlasszal, amihez három teleírt oldalnyi magyarázat kell, hogy használni tudd. Sok.
- az utóbbi két liga az ugyanaz pepitában esete volt. A nemrég kiadott teaser sem csinált kedvet ahhoz, hogy megnézzem, mit akarnak kihozni a következőből. Ezekből úgy néz ki, elfáradt a csapat, nincs új ötlet. Lehet, hogy nem így van (bár ne így lenne!), de abból, amit látni lehet, ezt érzem.
- változatlanul komoly gondok vannak a játékstílus balansszal. Az pl., hogy normális íjász buildet időtlen idők óta reménytelen összehozni, baj. Nem azért, mert nincs más lehetőség, hanem mert ez egy alap "én mindig íjásszal megyek" igény a műfaj kedvelői között, amit ha nem tudnak kiszolgálni, akkor a többi opció csak az egye fene kategóriába esik.
- túl sok a skill és sok a gyakorlatban már semmire sem használható craft anyag. Én is tudom persze, hogy a harmincadik újabb orb, splinter újabb spec tabot igényel, amit megvesznek a népek, mert nem tudják különben hova tenni, de ettől még a sokadik ilyen után már inkább bosszantó. Megoldás, hogy az ember nem is veszi fel ezeket, erre van a lootfilter, de akkor meg ott vagyunk, hogy egy pályán esik négy-öt felvenni érdemes darab, miközben elvileg szügyig gázolunk a lootban.
- az örök céltábla, a trade. Nincs saját zseniális megoldásom, de az biztos, hogy ez csak akkor működik, ha a felrakott cuccok tényleg megvehetők. Főleg egy ennyire speed központú játékban. Talán valami olyan rendszer lenne jó, mint a csokiautomaták: Mindenki feltöltheti a saját automatáját (ha erőforrás korlátos a dolog, akkor mondjuk max. X db tétel típussal), saját maga beárazza, és persze vissza is veheti belőle. Viszont amíg benne van, addig ha jövök és bedobom a pénzt, az automata adja ki a csokit magától, ne kelljen a kezelőre várnom.
Változatlanul úgy gondolom, hogy aki szeret ARPG-vel játszani, annak ki kell próbálnia a PoE-t. A fejlődési rendszere szerintem fantasztikusan jól kitalált, a craftolási lehetőségek, a több féle endgame opció tovább a meg tudja tartani a játékosokat, mint a lineárisabb konkurensek, önmagában a rendszeres időközönként nulláról induló economy is nagyon jó, de ha lehet ilyet mondani, mostanra minden jóból túl sok lett. Mint ha egy kaja egyszerre lenne túl édes, túl sós, túl fűszeres, túl akármi. Nem tudom, a járvány mennyire vágta haza a PoE2 fejlesztését, de addig, amíg egy tiszta táblára újra nem rakják a darabokat, kikukázva egy csomó fölöslegessé vált elemet, én valószínűleg nem fogok visszatérni.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31761 üzenetére
ez így azért üzleti szempontból nem túl releváns gondolat. a fejlesztő nyilván nem lesz boldog ha bérpapírján szerepel " bocs nyár van -30% juttatás ". A céget akkor is fenn kell tartani és ha most sem jön elég játékos nem lesz költés nem lesz bevétel... ördögi kör...
-
válasz
BoneDragon #31744 üzenetére
Chris Wilsonnak el kéne gondolkodnia a team lecserélésén.
-
válasz
BoneDragon #31725 üzenetére
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #31710 üzenetére
Tudom, hogy nem a loot miatt! Csak aki szimpatizál az ultival nem érti miért nem kerül be a core-ba, ha sz@ros heist, abyss stb. bekerülhetett. Ezért megy a sírás.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31710 üzenetére
Milyen ajtókra gondolsz? amikor a végén lévő cuccot felkapod és alert alatt záródnak az ajtók és ujra ki kell nyitni? csak mert pont ezeket lehet kikerülni és sima ügy, nyilván nem fejlődik a tolvajod de az elején ha currency kell nem is kell max lvl2-3ra felhuzni pár heisttel után nyomhatod orrvérzésig
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #31702 üzenetére
ja, így már értem
Öszintén szólva nekem is jobban bejött a Ritual, mint az Ulti, volt benne kis gamble. Mivel én nem rohanok annyira a játékban, engem nem zavart, hogy lassabb. Az ultira azt írták, hogy túl sok szörny spawn-ol túl kevés helyen, és egyszer sok mindent történt. Ezen terveznek változtatni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #31698 üzenetére
Nem egészen értem azt a posztot és az alatta lévő hozzászólásokat sem (igaz csak az első kettőt olvastam el)
Azt írják, hogy még találkozhatunk a jövőben a Trialmasterrel (ami számomra azt jelenti, hogy benne lesz a core game-ben, max picit elcsúsztatva, mint a Synthesis) plusz írják, hogy így , meg úgy akarják rebalance-olni. Konkrétan, hogy a Trialmaster reward legyen a fő reward, ne a többi, ami kiesik. (Tény, hogy nekem is párszor volt már jobb reward, mint a szarai, amiket adott)
Erre az első két hozzászólás, hogy miért nem lesz az Ultimatum core game-ben.
Ismerve a GGG-t, biztos, hogy benne lesz, max picit átdolgozva, de mindent bele szoktak rakni a core-be, ami egyszer liga volt. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31687 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ne játsz vele. Azért mert én hányok ettől a látványvilágtól, más még örömét lelheti benne.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31689 üzenetére
Bármennyire is sok évet tettem bele, nem tudnám már újra játszani, egyszerűen elavult számomra.
POE-t is csak kb fél éve kezdtem, így az elmúlt 8-10 évet van időm bepótolni belőle
-
válasz
BoneDragon #31687 üzenetére
Azért el fognak adni sok milliót a nosztalgia miatt.
-
válasz
BoneDragon #31605 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy fix.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #31544 üzenetére
Egy teljes egesz kommenten keresztul akartam annyira borzasztoan megfejteni, aztan ketszer irtam le, hogy a legvaloszinubb, amit te mondasz.
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #31536 üzenetére
Btw ez a legvaloszinubb ja. :D
-
válasz
BoneDragon #31525 üzenetére
Engem se motivál semmi, hogy elindítsam.
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31515 üzenetére
valahogy sejtettem hogy glasscannon
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31507 üzenetére
Sikerült megépíteni?
-
San398
őstag
válasz
BoneDragon #31511 üzenetére
Biztos lehet.A flaskái is legalább dupla árba vannak mint 10ex. Mondjuk ha van rá exed bőven akkor jó lehet.
"There are many ways to improve this build ! Imagine if this build has LgoH ! :D
POB : https://pastebin.com/mtHbcTXj
**Min-maxed POB only available to patrons" -
San398
őstag
válasz
BoneDragon #31509 üzenetére
Ja full unique, de nem csak a cuccokból áll az egész build, ott vannak a gemek is amiből csak az Awakened Greater Multiple Projectiles 30ex[link] Awakened COC 16ex. Hogyis van az a 10ex?
-
válasz
BoneDragon #31507 üzenetére
Semmi nem jön ki 10x-ből amit ez a homi csatorna bemutat.
Nekem amúgy ez tetszik most nagyon [link]
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31492 üzenetére
Igen, en is pontosan ezt a buildet csinaltam, csak 1 cluster meg par pont a tree-n nem ugyanazok. [POB]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest